Bloodborne با فریم ریت کمتر از ۶۰ اجرا خواهد شد
عنوان Bloodborne در E3 امسال توسط استودیو From software سازنده دو بازی محبوب نقش آفرینی Demon’s Souls و Dark Souls برای PS4 معرفی شد. این بازی دارای گیم پلی جذاب و داستانی گیرا بود که طرفداران PS4 را شیفته خود کرده است.
به خصوص این که استودیو موفق From software در حال توسعه این بازی مورد انتظار است. اما به نظر می رسد این بازی مورد انتظار با تمام ویژگی های خوبی که دارد فریم ریتش کمتر از ۶۰fps است.
زیرا به تازگی آقای Hidetaka Miyazaki کارگردان بازی تایید کرد این عنوان به دلیل محدودیت های فنی با فریم ریت کمتر از ۶۰fps اجرا می شود. ایشان چنین گفتند:
این دشوار است. من فقط می توانم بگویم به دلیل محدودیت های فنی متاسفانه تصمیم گرفتیم برنامه ای برای فریم ریت ۶۰fps نداشته باشیم. من واقعا امیدوارم که مردم درباره آن با من صحبت نکنند.
Bloodborne ابتدا برای انتشار در ۶ فوریه ۲۰۱۵ برنامه ریزی شده بود که در نهایت به ۲۴ مارس موکول شد.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
مطمئنی برادر راجب Dark Souls صحبت می کنی، کلی این سری معروف به اینه که اهمیت خاصی به داستان نمیده. عیبی هم نداره ساختار خاص بازی تونسته این نقص رو جبران کنه. ولی اینکه بیام از داستان بازی تعریف کنیم که دیگه خیلی شاخ داره.
یک غول رو می کشی و ادامه می ده که ربطی به داستان پردازی نداره. الان اینطوری که شما وصف می کنی تقریباً همه ی بازی ها توی داستان، منحصر بفردن.
برادران این یکی رو حذف کنین. :۱۲:
در مورد داستان پردازی ds کاملا اشتباه می کنی تک تک باس های بازی شخصیت پردازی خیلی خوب و سرگذشت مخصوص به خودشون رو دارن که از روی دیالوگ های بین کارکتر ها و یا ایتم هایی که از اون ها دراپ میشه مثل باس سول ها می تونی متوجه بشی . پیشنهاد می کنم ویدیو هایی که در مورد داستان دارک سولز هست رو ببینی (یادمه ۳ تا فیلم ۲۰ دقیقه ای کاملا داستان بازی رو تحلیل می کنه.
برادر من چهار هزار ساعت شماره اول رو بازی کردم و چیزی که دیدم داستان بسیار عظیمی بود که بری تو یوتیوب برات میگه
“داستان گیرا” :۲۱: برادر این دیگه چی بود؟
مشکلش چیه؟
تا حالا هیچ کدوم از Souls ها داستان گیرا نداشتن، ساختارشون اصلاً داستان پردازانه نبوده. حالا این که می گین “داستان گیرا” خیلی عجیبه.
حالا دیمونز سولز رو نمی دونم
ولی دارک سولز از نظر داستانی بی نهایت عالی بود
مخصوصا نسخه ی دوم
ساختارشون داستان محور نبوده و دسترسی به محیط ها و گیم پلی رو محدود به داستان نکرده و بر عکس عمل کرده
یعنی مثلا قسمتی هست که یکی از گره های داستانی باز میشه تا به سطح بالا نرسیم و غول اون قسمت رو نکشیم دسترسی نمیده
وگرنه سطح داستانی توی سری دارک سولز واقعا منحصر به فرده…
یا علی ، زیبا ترین جمله ی ماه :
“تا حالا هیچ کدوم از Souls ها داستان گیرا نداشتن”
مطمئنی برادر راجب Dark Souls صحبت می کنی، کلی این سری معروف به اینه که اهمیت خاصی به داستان نمیده. عیبی هم نداره ساختار خاص بازی تونسته این نقص رو جبران کنه. ولی اینکه بیام از داستان بازی تعریف کنیم که دیگه خیلی شاخ داره.
یک غول رو می کشی و ادامه می ده که ربطی به داستان پردازی نداره. الان اینطوری که شما وصف می کنی تقریباً همه ی بازی ها توی داستان، منحصر بفردن.
موافقم
کدوم داستان گیرا تو کدوم سولز دقیقا
والا از اول تا آخر بازی ( سری دارک سولز ) تمرکزمون روی فارم کردن سولز هستش
اصلا داستان داشته من که متوجه نشدم
تا حالا :!:
داستان پادشاه قلعه ی Drangleic توی دارک سولز ۲ به اندازه ای کافی هست که بتونیم خط داستانی بازی رو کامل بخونیم
در واقع بازی داستان پیچیده ای نداره ولی به اندازه ی کافی و مناسب هست
ارجاعتون میدم به دارک سولز فن بزرگ سایت!
قصه ی افرادی که نفرین شدن و نمی میرن و دنبال راه نجات هستن. برای همین به سرزمین بین این جهان و جهان دیگر سفر می کنن تا نفرین رو از روی خودشون بردارن. و کلی اتفاقاتی که اونجا می افته و متوجه میشن که اون سرزمین یه پادشاه داره و پادشاه وظیفه ی منتقل کردن مرده ها رو داره. اما وقتی به پادشاه میرسن متوجه میشن خودش هم دچار نفرین هست و قرن هاست توی سرزمین خودش سرگردان شده و دیوانه شده.(و طی یک مبارزه ی حماسی در یک لوکیشن فوق العاده جذاب کشته میشه) بعد متوجه میشیم ناشاندرا اصل کاری هست و تخت اصلی اصلا در قلعه ی درنگلیک نبوده و در اعماق زمین قرار داره. دو تا نگهبان از اونها مراقبت می کنن و در نهایت هم باید با خود ناشاندرا بجنگیم (که یه جورایی ازرائیل داستان هست) و وقتی اون رو می کشیم متوجه میشیم برداشتن نفرین و آزادی در کار نیست بلکه هر کس ناشاندرا رو می کشه خودش باید جای اون رو بگیره و روی تخت سنگی زیر زمین بشینه. البته من خیلی خلاصه گفتم اگه خواستید کامل بدونید داستان رو به دارک سولز فن سایت knight artorias بپرسید.
فرق دارک سولز با بقیه بازی ها این بوده که بازیکن خودش باید دنبال داستان بگرده وگرنه بازی همین جوری چیز خاصی ارائه نمی کنه
ینده کاملا با سجاد ( I AM ALONE) موافقم!
دارک سولز داستانی داشت جذاب شیرین و طوری روایت میشد که انسان رو به شدت به دنبالش میکشید!
کل این قضایا به یک طرف یک نکته ای هست که شما می تونی با شخصیت های درون بازی صحبت کنی و درباره گذشته شون باهات حرف می زنم چیزی که تو اکثر بازی های نقش افرینی وجود داره اما تو دارک سولز فوق العاده اس! تو این عنوان ما تعداد NPC شاید کم باشه اما هر کدوم برای خودشون یک گذشته دارن! ی تاریخچه زیبا دارن که اگه باهاشون صحبت می کرید می فهمیدید داستان داره خوب هم داره! به غیر این قضیه اگه داستان نمی تونست سیرتون کنه به گذشته ی هر کدوم از باس ها که نگاهی بندازید حسابی راضی می شید!
کسی اینجا سرگذشت artorias رو می دونه؟ باور کنید خیلی زیباست! به شدت ااز مبارزه وو کشتن این باس ناراحت شدم!
حیف نتونستید داستان این ابرشاهکار رو درک کنید!
البته این داستان تا حدود زیادی با چیزی که من فهمیدم فرق داره!
ناشاندرا صاحب اون صندلی نیست و حتی دسترسی هم به اون جا نداره و برای همین به ما کمک می کته اگه یادت باشه برا رسیدن به اون منطقه باید از یه محلی رد بشی که در اون افرادی در حال اواز خوندن هستن که همون باعث میشه که ناشاندرا نتونه از اون محل رد بشه و به یه کمک نیاز داره. و در قسمتی از قلعه نیز در بالا ترین اتاق شاهد یکی از این افراد که زندانی شده هستیم که این خودش تاکید کننده اینه. خوب حالا می رسیم به داستان از نقطه نظر ه من البته قبلش نیاز که فلسفه کلی این داستان که روش بسیار تاکید داره بدونید و اون اینه که هرچی دورانی روشن تر و بهتر باشه زودتر تموم میشه و به تباهی کشه میشه و دیگری این که ناشاندرا همانند Manus, Father of the Abyss تو دارک سولز ۱ . وندریک این حقیقت رو میدنه که در اخر حتی اگه اتش لینک کنه که باعث میشه شرایط برای مدت اندکی نرمال بشه در اخر باز هم به تباهی کشیده میشه و می خواد جلوی این اتفاق رو با کمک بردارش بگیره در همین هنگام ملک که همان ناشاندراس (ولی شاه نمی دونه) در مورد گیانت ها با شه حرف میزنه بعدش شاه پی از سفر به سرزمین اون ها یک شی که با اون میشه روج رو به اجسام بی جان پیوند زد رو بر میداره تا با اون موجودی رو بسازه که در چرخه نیست تا با این کارش از تکرار چرخه جلوگیری کنه در این جا ما از دیالوگ و بعضی از ایتم های بازی می فهمیم که برادر شاه خیلی وقته گم شده ولی در واقع برادرش موفق میشه که با پیوند زدن گیانت سول و جسد یک ancient dragon یک اژدهای تاریخی(مثل جنس چینی) خلق کنه …
در ادامه داستان وندریک متوجه میشه که ملکه همون ناشاندراس و حمله به گیانت ها فقط باعث سریع تر شدن دوره ی نزولش شده پس تصمیم می گیره از رسیدن ناشاندرا به همون تخته جلو گیری کنه و خودش و نگهبانان و فادارش برای محافظت از اون جا میزاره و خودش نیز پس از مدتی به تباهی کیشده میشه … اصلا می دونید چرا بازی مثا قسمت ۱ ۲ تا پایان نداره ؟؟؟؟؟؟بخاطر این که هیچ فرقی نمی کنه نو چی کار کنی (چه اتش لینک کنی با بزاری دوره ی تاریکی بیاد)در هر صورت این چرخه هزاران بار تکرار میشه …
خوب حالا کی میگه این بازی از لحاظ داستانی ضعیفه ؟؟؟؟؟؟؟؟ :۱۵: :۱۵: :۱۵: :۱۵:
اقای میرابی و لنوکس داستان سری سولز حتی دیمون سولز از کل سری دراگون ایج و … غنی تره و قوی تر منتها شما خودت باید نبال داستان بری!
کل داستان ارتوریاس به هیکل نقش افرینی های بزگ میارزه همچنین ماجرای دیوانه شدن ایزالید و شوالیه اساتیری استورا که روایت این داستان ها خودش واقعا طولانی و زیباست!
صفحه کلیدم خرابه و گرنه کلی مینی استوری از این سری میگفتم که ببینید چرا از سر سخت ترین فن های این بازیم
برید سرچ کنید
dark souls lore
کل برادرهای عزیز
یک اشتباهی در مورد قضیه داستان سرایی صورت گرفته. داستان پردازی توی بازی با کتاب خیلی فرق می کنه. صوت و تصویر در اختیار سازنده قرار گرفته که داستانش رو نشون بده، اجرا کنه. نه اینکه بریم توی توضیحات آیتم ها یا Index داستان بازی رو بفهمیم. البته وجود این توضیحات برای یک بازی نکته مثبته و نشون میده که حداقل یک نیمچه داستانی این پشت هست ولی باید یک قالب پخته و یک خط داستانی قوی روی کار باشه که گیمر اون رو دنبال کنه و برای کنجکاوی بیشتر به درون داستان نفوذ کنه و بفهمه که توی عمق هم خبرهایی هست. توی دارک سولز دنیای بازی یک بیابان لم یزال بدون داستان نیست، یک حس از وجود یک داستان وجود داره ولی خط داستانی نیست که بتونه گیمر رو در طول بازی تغذیه کنه. سرچ کردن توی اینترنت و خوندن توضیحات شالوده اصلی داستان پردازی توی صنعت گیم نیست. الان خیلی از عنواین ادونچر هم که با این روش عمده بخش داستانی شون رو تشکیل می دادند دیگه از این مرحله رد شدند. داستانی که باید مخاطبش رو جذب کنه باید رو باشه و خودش رو نشون بده.
در کل من از طرفدارهای این سری هستم و کلی باهاش خاطره دارم. نبود یک خط داستانی مناسب توی اون من رو آزار نداده و عیبی براش نمی دونم ولی قاعدتاً نمی تونم بگم که Souls ها خط داستانی گیرایی دارن.
همه ی این مطالبی که گفتم رو بدون کوچک ترین نیازی به اینترنت می تونی بفمی منتها باید وقت بزاری . دوما داستان اصلی رو تا حدودی Shanalotte the Emerald Herald بهت میگه فقط صحنه های سینمایی نداره که اون هم برای فرو رفتن بیشتر تو شخصیتی که ساختی.
بیشین برادر من ۴۰۰۰ ساعت این عنوان رو بازی کردم و باید قبول کنی که دارک سولز داستان خیلی زیبایی داره خیلی خیلی هم گیراست مشکل اینجاست که شما فقط دنبال گیمپلی بازی رفتی مثل بقیه مردم که وقتی ماینکرفت بازی میکنند از بس که بخش ساخت و سازش زیباست توی همون گیر میکنند و خونه میسازنند!
حقیقت داستان دارک سولز (شیوه دنبال کردن) اینه که خودت بری دنبالش که با تمام بازی ها متفاوته .
تا اون زمان کی داستان به زیبایی داستان شوالیه ارتوریاس دیده بود ؟
کی قصه عصر اتش رو دیده بود؟
کی ماجرای ایزالید و دیوانه شدنش رو دیده بود؟
انقدر این عنوان از نظر داستانی زیبا و غنی است که هزاران تحلیل برا داستان و شخصیت پردازی کاراکتر ها گذاشتن!
مخصوصا برای ARTORIAS که نماد این سریه!
در واقع خیلی ها از جمله شما فکر میکنند حقیقت داستان اون نفرین شده ایست که دنبال شکستن نفرین خودشه!
و خودشون رو از همون موقع دلسرد میکنن و میگن بازی داستان نداره!
نیمچه داستان!؟؟ شما یه نگاه به دیالوگ های شخصیت ها بنداز! یه نگا به شخصیت پردازی باس ها بنداز !
به نظر من شما نباید خودت رو یه طرفدار از این سری بدونی چون اکثر طرفدارای این سری با داستان بازی اشنایی دارن!
ببین دوست عزیز به هیچ وجههههه تو. نباید داستان خود کاراکتر قابل کنترلت رو دنبال کنی بلکه داستان این بازی تو زره ها ایتم ها اصلحه ها و حرف های ان پی سی هاست! پس قشنگ در مورد بازی تحقیق کن من به جرات میتونم بگم دارک سولز از نظر داستان ابر غولیه ! البته این ابر غول زمانی نمایان میشه که خودت بری دنبالش برو پای صحبت ان پی سی ها و تند تند نگست نکن حرفاشونو برو در مورد ایتم ها مطالعه کن و ببین قبلا مال کی بوده اصلا چی بوده چه نقشی داشته و ….
اگه میخوای از داستان این سری چیزی بفهمی فقط باید بری دنبالش وگرنه ازادی با گیمپلی خودتو خفه کنی!
یه سئوالی داستان دقیقا کجاست
باز نسخه اول یه چیزی داشت
نسخه دوم داستانش چی بود دقیقا :!:
من چیزی ندیدم !!!
بنظرتون ندیده شدن داستان برای من
مشکل خودم یا سازنده که نتوانسته داستان به تصویر بکشه
یا بصورت چند خط دیالوگ شنیدی داستان بگه
—————————————————————–
یک نمونه براتون مثال میزنم ( رزیدنت اویل یک تا سه )
شما داستان درون بازی درک میکنید
نوشته های هم پراکنده موجود هستش جهت خواندن و اتفاقات پیرامون
ولی حتی اگر نخوانید باز داستان خودش به شما تحمیل میکنه
حالا دارک سولز به من چی نشون داده در این بخش داستانی
هیچ چیز
—————————
کی این روزها وقت داره داستان به جای دیدن بره بخونه
اگر نیت خواندن باشه و مطالعه داستان
کتاب های بهتر و غنی تر موجود هستش
:!: :!:
در زمن یک چیز که در مورد این سری خیلی جالبه اینکه هیچ وقت داستان تمومی نداره همونطور که ترخانی عزیز گفت مثل اورناستاین که بعد از مدت ها برمیگرده که ما تو این قسمت با نام old dragonslayer میشناسیمش که در واقع همون اورنستاینه! داستان این سری اونقدر عزیمه که نیاز به کلی بحث داره اگه میخوای در مورد قدرت داستان این سری چیزی بفهمی بهتره دوباره هر دو شماره رو از اول بازی کنی تا واقعا عظمت این سری رو بفهمی (از هز لحاظ)
و بهتره این دفعه رو فاز داستانی اونطور که برات گفتم ادمه بدی!
سعید خان داستان سری دارک سولز خودش یه کتاب عظیمه ! شماره دوم از حد توان خارجه تصویر کشیدن داستانش ! اونقدر پیچیده و زیباست! که توصیفش خیلی سخته! پیشنهاد میدم طبق روشی که من گفتم داستان بازی رو دنبال کنید
دو دوست عزیز
برادران عزیز (کلی می گم) داستان گیرا، خط داستانی و مواردی که در مورد بازی مطرح میشه، اینه که بازی بتونه این زمینه داستانی غنی که در Background هست رو به Foreground بیاره و یک خط داستانی رو به وجود بیاره که مرحله به مرحله با گیمر همراه باشه. و برای ادامه به اون انگیزه بده. دارک سولز فاقد این خط داستانیه، سیستم Quest بندیه بازی های هم ژانر خودش رو نداره. دارک سولز شاید Background داستانی خوبی داشته باشه ولی اعم این داستان در Background می مونه و نمیتونه خودش رو جلوه بده.
یک مثال می زنم، Evil Within که امسال منتشر شد در پس زمینه خودش یک قالب داستانی هر چند کمی نامفهوم داره ولی متاسفانه سازنده نمیتونه این داستان رو بیان کنه، فقط می خوام یک مطلب اصلی رو برداشت کنم که هنر اصلی بیان داستانه، داستان باید بیان بشه نه اینکه توی لفافه باقی بمونه. در مورد دارک سولز می تونم بگم که حتی سازنده ها قصد بیان داستان رو ندارن و سبک ساخت بازیشون اینه که الان می بینم. خوشبختانه اثر اونقدر خوش ساخته که نبود خط داستانی رو حس نمی کنید. ولی نباید از این واقعیت هم غافل شد که دارک سولز عنوان داستان سرایی نیست و از خط داستانی برجسته ای برخوردار نیست.
با تشکر
از بن ریشه باهات مخالفم خط اصلی داستان بازی دست کاراکتر تحت کنترل شما نیست همونطور که میدونی ارواح تاریک جزو عناوین منقلب هست که سبکی تازه گیمپلی تازه و …. به ارمغان اورد یکی از اونا هم شیوه روایت داستان هست چیزی که به بازیکن در سری سولز القا میشه اون حس ماجرا جوی و کسف رمز و رازه که خودش کلی انگیزه داستانی داره بطوری که در نسخه اول میتونیستیم با مطالعه در مورد چند ایتم و راهنمایی هاش راه رفتن به painted world of ariamisرو پیدا کنیم که اونجا هم خودش کلی داستانه برا خودش! اتفاقا سازنده ها رو داستان بازی هم مانوور بسیار دادن و اینو باید قبول کنی!
کاری به بحثتون ندارم ولی صحبت داستان سرایی در دراگون ایج رو نکن یره که میزنم نابود میکنم همه رو!داستان دراگون ایج از همشون غنی تره و کامل تره و با هویت تر!چیزایی داره که خود تو هیچ وقت نخواهی فهمید! :۱۲:
بیشین یره با زیر شروالی نپر وسط :lol:
برادر ARTORIAS
نیازی نیست که حتماً داستان دست کاراکتر باشه، گزینه انتخاب کنه، تغییر بده یا داستان تغییر کنه ولی وقتی می گی خط داستانی یعنی اینکه داستان برای گیمر باید بیان بشه. کاراکتر توی یک خط داستانی قرار میگره. دارک سولز شاید توی دل خودش داستان داشته باشه ولی این داستان رو بیان نمی کنه. به همین دلیل دارک سولز Storytelling نداره.
تو هر بازی تو دیالوگ ها و فیلماش رو حذف کنی هیچی از داستان نمی فهمی خوب تو این بازی درسته که فیلم نداره ولی لااقل باید به دیالوگ ها توجه کنی :۱۲:
هزارمین بار :/
داستان دارک سولز دست ان پی سی ها شاهد ها ایتم ها و… تا حالا دیدی که قبل یا بعد هر بنفایر یا مصلا بعد از این که به یه محل جدید میرسی یه کسی اونجا نشسته لم داده ؟! اون وظیفش توضیح دادن به شما در مورد اون منطقه و خیلی چیزای دیگه هست مثلا در شماره اول اون کسی که میبینی هم وارد فایر لینک شراین میشی نشسته وظیفش توضیح خیلی چیزا برای تو هست! در مورد ناقوس ها محافظ ها و…
یا مثلا تو شماره دوم یکی به نام بنهارت برات از گذشته درنجلیک و سرزمینش و … میگه برای هزارمین بار داستان دارک سولز دست ان پی سی ها و هزاران چیز دیگه ای هست هیچ میان پرده ای وجود نداره!!
برادر یکی دو تا NPC با گفتن چندتا جمله گنگ و کوتاه که نمی تونه ۶۰ ساعت گیم پلی رو ساپورت کنه که. قبلاً هم گفتم داستان گویی اینه که داستان بیان بشه نه اینکه فقط بریم چند تا توضیح رو بخونیم.
بحث غنای داستانی شد
باید بگم هیچ نقش افرینی در طول تاریخ داستانی عظیم تو غنی تر از سری tes نداره
کافیه فقط کی از رمان های بازی رو بخونید تا بفهمید چی میگم
:/ برادر لنوکس این ان پی سی ها کاملا ۶۰ ساعت رو ساپورت میکنن هر دفعه که یه چیز نمیگن با پیشروی تو بازی بهت حرف های جدیدی میزنن مگه فقط ان پی سی هان که داستان رو تعریف میکنن؟
و در زمن اگه اگه سری سولز داستان مناسبی نداشت الان حتی یکی از دی ال سی هاش که مربوط به ارتوریاس میشه الکی بخاطر داستان و سرگذشت این شوالیه معروف نیست که الان نماد این سریه!
در زمن ان پی سی ها خیلیم حرف های زیادی برای گفتن دارن! فقط لطف کن شما اسکیپ نکن!
___________________________________________________________________________
امیر ممد
باز که شروع کردی یره
من داستان اسکایریم رو پشمم حساب نمیکنم :lol: اصلا با اون مجیط با اون عظمت جور نیست و خیلیم ناقص میزنه و کاملا هم کلیشه هست
کاملا مشخص بود از تریلری که به نمایش درامد که بازی ۶۰ فریم نیست
محدودیت فنی فقط یک معنی داره یعنی ضعف کنسول سونی
واقعا جای تاسف داره برای سونی این همه ادعا حالا اینطوری
اونم بازی هک و اسلش که باید فریم ریت روی شصت باشه حتما.
:۲۴:
زیاد داری غد غد می کنی…
یه شکلک هم ته کامنتت باید بزاری حتما…
یه کار نکن به سرنوشت باقی رفقای نوب دچار بشی
مرد تنها بیخیال این معلومه عقل نداره اصلا
خله دیوانه ولش کنین ایننو
هک اند اسلش :۲۳: :۱۲: :۱۲: :۱۲:
هنوز که هنوزه دوستان عزیز نتونستن متوجه بشن که محدودیت فنی فقط به کنسول مربوط نیست بلکه به سازنده ها هم برمی گرده!هنوز در اوایل نسل هستیم و سخت افزار فعلا محدودیتی نداره از این مطمئن باشین! هر دو کنسول هم توانایی کامل برای اجرای بازی ها رو در حد کیفیت اعلا دارا هستن اما هنوز سازنده ها با سخت افزار جدید کاملا وفق پیدا نکردن!برای درک بهتر می تونین بازی های اوایل نسل ۷ رو با اواخرش مقایسه کنین!
با اولای کامنتت کاری ندارم
هیچ قصد ترول هم ندارم
اما اگه بخوایم اوایل نسل ۷ رو با اخرش مقایسه کنیم
به غیر از بازی های انحصاری
با بازی هایی مثل cod:g رو به رو میشیم که روی کنسول های نسل ۷ فکر میکردی داری رو اتاری بازی میکنی
شاهکاری دیگر از سونی :۲۴:
باو اگه نسل قبل بودیم نمیگفتم دارم میگم طرف میاد خودشو از نسل ۷ به نسل ۸ ارتقا میده گرفتی چی گفتم؟ ۱۰۰% مهمه واسه کسی که کنسول جدید میخره من که اینطوریم واقعا انتظار بالاترین کیفیتو دارم البته الان اوایل نسله ولی تا دو سال دیگه تو کتم نمیره زیر ۱۰۸۰ و ۶۰fps
بدبختی اینجاست که اخه تو نسل قبل تو اوایل حداقال کنسولهای نسل ۷ قدرت برتر اگه نسب به PC های اون زمان نداشتن حداقل در حد برابر بودن ولی حالا تو نسل ۸ تو اوایل برابر که سهل خیلی عقب هستن اون نسل که چند سالی که گذشت در جا میزدن حالا این بعد از چند سال دیگه نمیدونم به چه روزی میوفتن فریم ریتها که احتمالا پاینتر هم بشه! فقط تو همین کارتهای گرافیکی سال ۲۰۱۶ تصور کن نمیدونم مثلا شاید از انویدیا مدل ۹۸۰GTX TI یا از AMD مدل ۳۹۰X ببین با چه غولایی طرفیم تازه حتی اگه مدلای رده میانی اینا رو هم در نظر بگیریم مثل ۹۶۰GTX یا ۳۷۰X باز چند برابر قویتر از این کنسولهای مثلا نسل جدید پیشرفته تر هستنو بازی ها رو هم راحت تو رزلوشن ۱۶۰۰ در ۲۵۶۰ راحت ۶۰ فریم میارن!!!
مشکل اینه که فکر می کنی کلا گرافیک بازی تشکیل شده از ۲ عدد ۱۰۸۰ و ۶۰ !
چیز های مهم تری هم هست که کیفیت گرافیکی بازی رو نشون بده
یعنی چی که مهم نیس؟ طرف اونهمه پول میده واسه کنسول نسل ۸ توقع داره بازی رو با بالاترین کیفیت بازی کنه حالا مهم نیس باشه یا :ps: برادر من خیلی هم مهمه خیلی خیلی مهمه
برای شما مهمه ، و این هم ممکنه به خاطر ورود گیمر های جوان تر و به نوعی تغییر سلیقه و نسل گیمر ها باشه،
شخصاً ارائه یک گیم پلی و داستان خوب برام خیلی مهم تر از ۳۰ یا ۶۰ فریم بودن بازی هاست.
کدوم اون همه پول؟
۴۰۰ دلار میدی انتظار قدرت در حد PC هزار دلاری داری؟
قربونت مرد تنها
والله کدوم اون همه پول؟؟؟؟
نمیخوام از ریا بشه
ولی به خدا من میتونستم باپولی که بابت سیستم دادم جفت کنسول های نسل هشت + یک pc متوسط بگیرم
محدودیت های فنی یعنی چی؟ منظورش اینه که سخت افزار ps4 توانایی اجرای ۶۰fps رو نداره یا اینکه مشکل از سازندس؟
یا اینکه مشکل از سازندس :-D
مشکل از سازنده.هان. :lol:
به نظر خودم مهم ترین مشکل این نسل تا به اینجا اهمیت بیش از حد و غیر ضروری روی کیفیت رزولوشن و فریم ریت بازی هاست،
اصولاً کسی که کنسول رو برای بازی کردن انتخاب کرده باید توقع فریم ریت ۳۰ رو داشته باشه، خوشحالم که این استودیو به جای صرف انرژی روی این بحث، توان اصلی خودش رو روی کیفیت بازی گذاشته که تقریباً مطئن هستم که نتیه خواهد داد.
کیفیت تصویری بازی یا فریم ریت اون به هیچ عنوان عامل موفقیت یا شکست بازی نیست،برای مثال می توان به کنسول PS2 اشاره کرد که از لحاظ سخت افزاری وضعیت ضعیف تری به پی سی ها نرمال دوره ی خود داشت ، اما عناوین فوق العاده ای که بر روی این کنسول خاطر انگیر منتشر شد باعث ۱۵۰ میلیون نسخه از این کنسول شد.
اگر رزولیشن و فریم و کیفیت بصری اهمیتی نداره
پس چرا تغییر نسل میدیم
—————————————————
اینکه گرافیک هم تو موفقیت یک عنوان نقش نداره قبول ندارم
فریم ریت شاید بی تاثیر باشه ولی گرافیک خیر
—————————————————
وقتی یک بازی تکمیل میشه تبدیل به شاهکار که اول گیم پلیش عالی باشه
دوما گرافیکش از همه نظر از خیلی هم سبک های خودش بالاتر باشه
سه داستان و موسیقی
————————————————–
اگر گرافیک مهم نیست چرا از آتاری ۲۶۰۰ هجرت کردیم به PS4 رسیدیم
چه نیازی بوده
همون سیستم ۸ بیتی و کیفیت رنگی CGA برای بازی ها کفایت داشت دیگه
حس می کنم منظور من رو بد متوجه شدید،به نظرم روندی که همه ی سازندگان در پیشرفت گرافیکی به کار می گیرند کافیه و اندازست، و این عجولی و فشار بیش از حد طرفداران بر روی سازندگان برای کیفیت رزولوشن و فریم ریته که باعث میشه از کیفیت نهایی بازی کاسته بشه