نسخه جدیدی از سری Overlord در حال ساخت است

در ۱۳۹۴/۰۱/۰۲ , 12:17:35
Overlord, شرکت Codemasters, گوشی موبایل - Mobile Phones (Smart Phones)

سری Overlord یکی از متفاوت ترین عناوین عرضه شده در سبک اکشن ماجراجویی است، که با توجه به فضاسازی و گیم پلی متفاوت خود توانسته بود یه محوبیت نزد عده ی خاصی از بازی کنندگان برسد.

یکی از مشارکت کنندگاه اصلی این سری که تا کنون دو نسخه اصلی از آن عرضه شده، طی یک توئیت در حساب توئیتر خود به نوعی ساخت قسمت بعدی از سری Overlord را تایید کرده است. البته با توجه به سکوت طولانی سازندگان و غیبت چند ساله این سری، شایعاتی مبنی بر عرضه قسمت سوم Overlord به صورت یک عنوان free-to-play در پلتفرم موبایل به گوش می رسد.

لازم به ذکر است که ناشر بازی یعنی Codemasters در سال ۲۰۱۲ اعلام کرد که از این پس تمرکز خود را بر ساخت عناوین Racing خواهد گذاشت، البته آن ها در سال گذشته میلادی و به دلیل مشکلات مالی، ۸۰ نفر از کارمندان خود را تعلیق کرده اند.

به نظر می رسد بسیاری از ناشران نسل های گذشته بازی های رایانه ای که هم اکنون از موفقیت عناوین خود بر روی کنسول و رایانه های شخصی مطمئن نیستند، گرایش بیشتری برای در اختیار گرفتن بازار پر سود تلفن های هوشمند دارند.

نظر شما در این مورد چیست؟

 


4 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر