کدام ویندوز بهتر است؟ ویندوز ۷، ۸.۱ یا ۱۰؟

در ۱۴۰۲/۰۵/۲۵ , 12:18:00

کدام ویندوز بهتر است؟ ۳ سال پیش، یعنی وقتی که ما در حال بنچمارک گیری ویندوز ۸ بودیم، اشتیاق داشتیم تا مطمئن شویم این نسخه از ویندوز به خوبی نسخه ی قبل یعنی ویندوز ۷ است. چرا که ویندوز ۸ یک ارتقاء بزرگ از دوران ویندوز ویستای ۲۰۰۶ محسوب می شد.

در پایان، مشخص شد که ویندوز ۸ همتراز ویندوز ۷ است و گهگاه سریعتر؛ یا به عبارتی:

اگر بنچمارک ها را کنار بگذاریم، ویندوز ۸ خیلی جلایافته تر از ویندوز ۷ ظاهر شده، حتی اگر علاقه ای به صفحه ی استارت ندارید و برنامه ی شما مطلقا استفاده از دسکتاپ است. این نسخه از ویندوز برای استفاده های کلی روان تر و بنظر سریع تر است، چیزی که از نظر من قابل توجه ترین نکته در سیستم ضعیفِ Athlon II X4 ما بود. در هر حال، این یک شروع عالیست. استیل مترو/مدرن حالا مجبور است هرطور شده خودش را بعنوان یک سیستم عاملِ کراس پلتفرم به دسکتاپ ها، لپ تاب ها و تبلت های ویندوزی تحمیل کند.

به صراحت از نظر من، صفحه ی استارتِ ‘مترو’ در آن زمان یک شکست بزرگ و تنها مشکل اساسی ویندوز ۸ بود. البته من با استفاده از برنامه Classic Shell (نرم افزار تغییر صفحه ی استارت به همان حالت سابقِ منوی استارت) از استفاده از این سیستم عامل لذت کامل را بردم.

خوش بختانه، مایکروسافت از اشتباهاتش در نسخه های قبل درس گرفته و حالا آنها را در ویندوز ۱۰، که ما فکر میکنیم تا به الان بهترین سیستم عامل مایکروسافت است تصحیح کرده. علت این انتخاب ما چیز های متفاوتی است، شاید بخاطر ظاهر بهبود یافته اش، قابلیت چند پلتفرمی اش و یا اصلا فقط شکل و شمایلش!

taskview-thumb

پس از ماه ها استفاده از نسخه بتا، بالاخره در روز انتشار ویندوز ۱۰ را نصب کردم و فکر می کردم با یک نسخه سریع و باثبات رو به رو شدم اما اینکه دقیقا چقدر سریع تر از ویندوز ۸.۱ یا ویندوز ۷ بود، مشخص نشد.

مشخصات سیستم های تست

برای تست هر سه سیستم عامل از یک نصب تازه ویندوز، تمام آپدیت ها بعلاوه ی نرم افزار های تست ما بر روی سه پیکربندی کاملا مشابه استفاده شده است.

  • پردازنده: Intel Core i5-4670K 3.4GHz-3.8GHz
  • مادربورد: Asrock Z97 Extreme6
  • حافظه رم: ۸GB DDR3-2400 RAM
  • کارت گرافیک: Nvidia GeForce GTX 980
  • هارد دیسک: Crucial MX200 1TB
  • منبع تغذیه: SilverStone Essential Gold 750w
  • سیستم عامل ها: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 Pro 64-bit

عملکرد در بوت، اسلیپ و هایبرنیت

کوتاهتر بهتر است
کوتاهتر بهتر است

زمانی که برای هر سیستم عامل طول می کشد تا بالا بیاید، با Boot Racer اندازه گیری شد و نتیجه این چنین شد که در رالی که مبدا آن لوگوی ویندوز و مقصد آن دسکتاپ قابل استفاده بود ویندوز ۸.۱ با چهار ثانیه به مقام سریعترین و ویندوز ۱۰ با شش ثانیه به مقام کندترین دست یافتند.

اندازه گیری دستی با یک کرونومتر نیز همین نتایج را در بر داشت. گرچه در شرایط واقعی من انتظار تفاوت های حسابی را داشتم، اما تقلا های من بی فایده بود و این سه سیستم عامل تازه نصب شده فقط یک یا دو ثانیه با یکدیگر اختلاف زمانی داشتند.

مطمئنا این نتایج بسته به سخت افزار مورد استفاده، پیکربندی و وضعیت سیستم عامل بعد از چند ماه، استفاده یا عدم استفاده از پچ ها و برنامه های آسیب رسان کاملا متفاوت خواهد بود. از آنجایی که سخت افزار و همه ی شرایط برای هر سه سیستم عامل یکسان بود، مشخص شد که ویندوز ۱۰ کمی در بالا آمدن، از پدرانش کند تر است.

کوتاهتر بهتر است
کوتاهتر بهتر است

در این قسمت زمانی که طول می کشد سیستم از حالت Sleep بالا بیاید را اندازه گرفتیم. تست لحظه ای که دسکتاپ شد متوقف شد. (و برای اینکه سیستم عامل یکراست دسکتاپ را بارگذاری کند ما از یک میانبر اختیاری استفاده کردیم)

ویندوز ۷ زمان کاملا زیادی را صرف بالا آمدن از اسلیپ هیبریدی کرد– بطور متوسط ۱۷ ثانیه. ویندوز ۸.۱ بطور قابل توجهی سریعتر بود و فقط با ۱۰ ثانیه بالا آمد در صورتی که ویندوز ۱۰ دو ثانیه سریع تر بود.

Boot_03
کوتاهتر بهتر است

نتایج بالا آمدن از Hibernate مشابه نتایج Sleep بود و بالا آمدن ویندوز ۱۰ فقط ۲۱ ثانیه طول کشید، در حالیکه ویندوز ۸.۱ کمی کند تر بود. ویندوز ۷ هم با اختلاف قابل توجهی کند ترین سیستم عامل این قسمت معرفی شد.

بنچمارک های مصنوعی

بلندتر بهتر است

Cinbench R15 معمولا دارای یک حاشیه ی خطا بین ۵% است، گرچه امکان کاهش تاثیر این خطا با گرفتن معدل ۳ بار تست وجود دارد. کاری که ما انجام دادیم دقیقا همین گرفتن معدل ۳ بار تست بود. با بررسی نتایج پردازش تک لایه ای (نوار آبی) یک افزایش اندک از ویندوز ۷ به ویندوز ۸.۱ و از ویندوز ۸.۱ به ویندوز ۱۰ میبینیم. مسلما چیز قابل توجهی نیست، اما همین افزایش اندک تاثیر زیادی بر روی نتایج پردازش چند لایه ای داشت، جایی که ویندوز ۱۰، ۷% از ویندوز ۷ و فقط ۲% از ویندوز ۸.۱ سریعتر بود.

Synthetic_02
بلندتر بهتر است

با استفاده از PCMark 7 ما به نتایج جالبی دست پیدا کردیم: ویندوز ۱۰ با اختلاف زیاد ۱۰۰۰امتیازی همواره از ویندوز ۸.۱ سریعتر بود و ویندوز ۸.۱ هم با کمی اختلاف از ویندوز ۷ بهتر نمایان شد.

بلند تر بهتر است
بلند تر بهتر است

برای آخرین بنچمارک مصنوعی ما تصمیم به بررسی “حرکت پارتیکل های سه بعدی” کردیم و در آخر هم به نتایج مشابهی بر روی هر سه سیستم عامل رسیدیم. ویندوز ۱۰ بطور متوسط کندترین بود در حالی که ویندوز ۸.۱ بهترین نتیجه را ارائه داد.

عملکرد در برنامه ها

Application_01
کوتاهتر بهتر است

در Excel 2013 ویندوز ۱۰ و ویندوز ۷ نتایج مشابهی داشتند در حالی که ویندوز ۸ همواره کند تر بود.

Application_02
کوتاهتر بهتر است

در این مورد فایرفاکس در ویندوز ۱۰ در مقایسه با ویندوز ۷ و ۸.۱ در حدود ۷% کند تر است، این نتیجه از ۷ بار تست حاصل شده.

کوتاهتر بهتر است
کوتاهتر بهتر است

جالب است بدانید هنگام اندازه گیری عملکرد کروم با استفاده از پلاگین Mozilla Kraken هم ویندوز ۱۰ و هم ویندوز ۸.۱ از ویندوز ۷ کمی زیاد، کند تر بودند.

کوتاهتر بهتر است
کوتاهتر بهتر است

همونطور که می توانید ببینید، اینترنت اکسپلورر ۱۱ بر روی هر سه سیستم عامل در مقایسه با فایرفاکس و کروم خیلی کند تر است. اما، مرورگر جدید و اختصاصی ویندوز ۱۰ یعنی Microsoft Edge دارای عملکرد خیلی بهتری است که موجب شده در مقابل کروم و فایرفاکس حرفی برای گفتن داشته باشد.

Application_05
بلندتر بهتر است

عملکرد ویندوز ۱۰ با Winrar اصلا عالی نبود و همواره در مقابل ویندوز ۷ و ۸.۱ چه در پردازش تک لایه ای و چه در پردازش چند لایه ای کند تر عمل می کرد.

Application_06
کوتاهتر بهتر است

بهترین نتایج استفاده از Photoshop CC با استفاده از ویندوز ۸.۱ حاصل آمد، وقتی که ویندوز ۷.۱ و ۱۰ کند تر بودند.

Application_07
کوتاهتر بهتر است

چیز زیادی برای گفتن در مورد Illlustrator وجود ندارد، هر سه سیستم عامل عملکرد کاملا یکسانی داشتند.

Application_08
بلندتر بهتر است

بمانند چیزی که در زمان تست Winrar دیدیم، در اینجا نیز ویندوز ۱۰ از ویندوز ۸.۱ و ۷ کندتر است.

عملکرد در ذخیره سازی

تست های ذیل با استفاده از Samsung 850 Pro 512GB SATA 6Gb/s SSD نصب شده بر روی Asrock Z97 Extreme6 جمع آوری شده است.

850_01
بلندتر بهتر است

CrystalDiskMark با ۳۲ صف پی در پی و پردازش تک لایه ای نتایج مشابهی بر روی هر سه سیستم عامل ارائه داد.

850_02
بلندتر بهتر است

تست ۳۲ صَفی ۴K با پردازش تک لایه نشان داد که ویندوز ۸.۱ و ۱۰ دارای عملکرد خواندن مشابه اند در حالی که ویندوز ۷ کمی کندتر است. این تفاوت کوچک در عملکرد نوشتن تقویت شد، جایی که ویندوز ۷ به طور قابل ملاحظه ای کند تر بود.

بلندتر بهتر است
بلندتر بهتر است

در عملکرد پی در پی دوباره ویندوز ۸.۱ و ۱۰ مشابه و دوباره ویندوز ۷ کند تر بود.

850_04
بلندتر بهتر است

در نهایت عملکرد ۴K با Samsung SSD نشان داد هر سه سیستم عامل عملکرد مشابهی دارند، اما این دفعه، ویندوز ۷ کمی سریعتر از ویندوز ۱۰ بود.

عملکرد در ذخیره سازی با استفاده از Samsung SM951 NVMe SSD

تست های ذیل با استفاده از Samsung SM951 256GB NVMe SSD نصب شده بر روی سلول Ultra M.2 ِمادربورد Asrock Z97 Extreme6 جمع آوری شده است. دقت کنید که امکان بکار انداختن SM951 NVMe بر روی ویندوز ۷ وجود ندارد.

Storage_01
بلندتر بهتر است

ویندوز ۸.۱ و ۱۰ با استفاده از یک درایو M.2 NVMe دارای عملکرد SSD مشابه بودند.

بلندتر بهتر است
بلندتر بهتر است

دوباره ویندوز ۸.۱ و ۱۰ در اندازه گیری عملکرد ۴K Q32T1 یکسان بودند.

بلندتر بهتر است
بلندتر بهتر است

نتایج تست پی در پی هم تقریبا یکنواخت اند.

بلندتر بهتر است
بلندتر بهتر است

عملکرد ۴K نتایج امیخته ای را نشان داد، ویندوز ۱۰ در مبحث خواندن کمی بهتر بود در حالی که ویندوز ۸.۱ در مبحث نوشتن خیلی بهتر بود.

عملکرد در انکودینگ (Encoding)

بلندتر بهتر است
بلندتر بهتر است

ویندوز ۱۰ در تست انکودینگ HandBrake ما نتیجه ای مشابه ویندوز ۷ تحویل داد در صورتیکه ویندوز ۸.۱ بطور قابل ملاحظه ای از هر دوی آنها بهتر بود.

بلندتر بهتر است
بلندتر بهتر است

در بنچمارک Hybrid 4K ما، تفاوت زیادی بین عملکرد ۳ سیستم عامل دیده نشد، گرچه دوباره ویندوز ۱۰ و ۷ مشابه بودند و ویندوز ۸.۱ کمی سریعتر نمایان شد.

بلندتر بهتر است
بلندتر بهتر است

باز هم میبینیم که ویندوز ۱۰ و ۷ مشابه اند و ویندوز ۸.۱ کمی سریع تر است؛ تاکید میکنم، کمی!

عملکرد در اجرای بازی ها

بلندتر بهتر است
بلندتر بهتر است

همان طور که انتظار می رفت، بنظر می آید وقتی صحبت از DirectX11 باشد، ویندوز ۱۰ یا مزیتی ندارد و یا افزایش خیلی کم دارد، حداقل در بازی بایوشاک.

بلندتر بهتر است
بلندتر بهتر است

به طور تعجب برانگیزی در Metro Redux و با جی پی یو GTX 980، ویندوز ۱۰ با پردازش استوار و ثابتی همراه بود، اما این می تواند مشکلی از درایورها [در ویندوز ۸.۱ و ۷] باشد.

Gaming_03
بلندتر بهتر است

ویندوز ۷ به ۸.۱ و ویندوز ۸.۱ به ۱۰ تشکیل دهنده های سیر تنزلی عملکرد Hitman Absolution هستند.

بلندتر بهتر است
بلندتر بهتر است

لارا عدالت را بین هر سه سیستم عامل مایکروسافت رعایت کرده است.

Gaming_05
بلندتر بهتر است

در آخر شاهد علاقه ی پرافیت به ویندوز ۱۰ باشید. ویندوز ۱۰ در هر دو رزولیشن خیلی خوب عمل کرده است.

سریعتر؟ کند تر؟ بهتر؟

بعد از دیدن نتایج تقریبا یکسان در اکثر تست ها، از برنامه ها گرفته تا انکودینگ، تا ذخیره سازی و گیمینگ، هنوز هم تعبیر و تفسیر کردن تست ها کمی نامعقولانه و نادرست است، چرا که متغیر های زیادی از کنترل ما خارج بودند.

ما بار دیگر به به شما اطمینان میدهیم که هر سه سیستم عامل در شرایط یکسانی از جمله سخت افزار کاملا مشابه، نرم افزار های بنچمارک و روش یکسان ارزیابی شده اند. با این حال، ما نمیتوانیم تضمین کنیم که چیزی مثل درایو GPU تغییراتی در عملکرد ها ایجاد نکرد. علاوه بر این، تکنولوژی هایی از جمله قابلیت Intel’s Turbo boost میتواند بر دقت نتایج تاثیر بگذارد، گرچه ما همه ی تست ها را حداقل ۳ بار اجرا کردیم و متوسط چند تست را در اینجا قرار دادیم.

نسخه ی کوتاه شده ی نتیجه گیری این است که یک سیستم مجهز شده با سخت افزار های نیمه مدرن باید توانایی اجرای ویندوز ۷ یا ویندوز های جدیدتر را به حد کافی داشته باشد، و یا بیشتر. همان سخت افزاری که می تواند ویندوز ۷ را روان و بدون مشکل اجرا کند می تواند به ویندوز ۱۰ بدون هیچ مشکلی ابدا در عملکرد و کارایی ارتقا یابد.

در نسل های قبلی، وقتی یک ویندوز عرضه می شد به زمان احتیاج داشت تا حداقل از نظر عملکرد با نسخه های قبلی خود برابر شود. شاید آشکارترین مثال ممکن ارتقا از ویندوز اکس پی به ویستا باشد. البته این به درایورهای ناقص هم مربوط می شد و باید گفت که ویستا یک Resource Hog (برنامه ای که برای پردازش به منابع بسیار زیادی نیاز دارد) به تمام معنا بود!

در صورت بهبود بعضی جنبه های عملکردی ویندوز ۱۰ در ماه ها و سال آینده، ما به هیچ وجه تعجب زده نخواهیم شد. اما امروز مهمترین نکته این است که شما می توانید با خیال راحت ویندوز خودتان را آپدیت کند و مطمئن باشید در این پروسه هیچ کاراییِ سخت افزاری کاهش نخواهد یافت.

احتمال افزوده شدن مزایایی در عملکرد ویندوز ۱۰ در آینده وجود دارد، که ما فعلا نمی توانیم آنها را بسنجیم، و حتی وقتی که بتوانیم این کار را کنیم، مقایسه تغییرات جدید با نسخه های قبلی ویندوز منصفانه نیست، برای مثال DirectX12 که فقط ویندوز ۱۰ را پشتیبانی خواهد کرد.

بنچمارک به یک طرف، ویندوز ۱۰ یک سیستم عامل یکپارچه و قدرتمند بنظر می رسد، اگرچه تجربه ی من در ۷ سیستمی که ویندوز ۱۰ را در آن اجرا کردم خالی از مشکلات و اتفاقات ناگهانی نبود (شش سیستم از ویندوز ۸.۱ آپدیت شده اند). روند آپدیت به شکل تعجب آوری آسان و سریع است. برای مثال یکی از سیستم هایی که من به ویندوز ۱۰ آپدیت کردم دارای یک ترابایت پر از برنامه های نصب شده ی مختلف بود و با این حال ویندوز خیلی روان از ابتدا تا انتها آپدیت شد.

البته تا به الان چند مشکل جزئی دیده شده است. من هنوز این را عمیقا بررسی نکرده ام اما، کتابخانه های عکس و رسانه ی من با هزاران آیتم زمان زیادی را برای بارگذاری در ویندوز ۱۰ می گیرد در صورتی که در ویندوز ۸.۱ به سرعت بارگذاری می شد. این مشکل به طور واضح یک باگ است که باید رفع شود.

در بخش گیمینگ، من با لگ های عجیبی در Starcraft II مواجه شدم. این البته خیلی قابل توجه نبود اما مشکل دیگر، وقفه های ناگهانی در انجام دستورات و حرکت نقشه بود که چنین چیزی را در ویندوز ۸.۱ مشاهده نکرده بودم. این مشکل کافیست در یک بازی آنلاین رقابتی رخ دهد تا تمام امید ها به فنا رود!

بعد از یک جستجوی کوتاه در اینترنت یک مشکل اعصاب خورد کن بین چندین کاربر و البته چند منبع پیدا کردم و آن هم این بود که حذف کردن برنامه Xbox با روش های عادی امکان پذیر نبود – احتمالا به این دلیل که برنامه جزو هسته ی سیستم عامل است.

با وجود اینکه هیچ وقت از این برنامه استفاده نکرده ام و حتی اکانتی هم برای اجرای آن ندارم، به نظر آمد این مشکل من هم هست. خوشبختانه، برای Powershell یک فرمان وجود دارد تا به واسطه ی آن بتوان این برنامه را خاموش کرد. با خاموش کردن Windows Xbox لگ ها از بین رفتند و من توانستم همانند سابق Starcraft II را روان تجربه کنم. این یک کشف ناامید کننده بود، اما من خوشحالم که حل مشکلات با استفاده از کمک هایی از اینترنت نسبتا آسان است.


38 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

  1. من که ده ماهه دارم ویندوز ۱۰ استفاده میکنم.
    یه چند تا سوال اینجا باقی ست. هارد دیسک این عزیزان MBR بوده یا GPT ?
    در مورد عملکرد فایرفاکس : کدوم نسخه رو تست کردن؟ نسخه ۴۰ مخصوص وین ۱۰ هستش.
    در مورد انتخاب سیستم عامل بنچمارک وقتی مهمه که تفاوت زیاد باشه. تفاوتها خیلی کمه.
    ولی طراحی و عملکرد وین ۱۰ بسیار قوی هست. بطور مثال ویندوز ۸ استارت منو نداره و کاربر رو کاملا گیج میکنه. ویندوز ۷ استارت منو داره ولی عملکرد استارت خیلی ضعیفتر از ۱۰ هستش. البته بعضی باگهای ریز هست ولی نه در حدی که شما متوجهش بشید.
    سرچ توی ویندوز ۱۰ توی تسکبار هست که خیلی کاربردیه.
    مثلا من میخوام ماشین حساب یا نقشه رو باز کنم. دیگه نمیرم اپ لیست رو بالا پایین کنم. همونجا حرف اول رو که مینویسم اکثرا همون اپها رو در همون لحظه نشون میده.من به این میگم سرعت. نه به بنچمارکها.

    ۱۰
  2. من بشخصه از ویندوز ۸.۱ راضی بودم، سیستم خیلی سبکی بود از دید من، ویندوز ۱۰ البته مشکلاتی داشت که الان که درایورای مخصوص ویندوز ۱۰ رو نصب کردم حل شده، ولی بازم باید منتظر دایرکس ۱۲ موند که همه چیز اون موقع معلوم میشه!!

    ۱۱
  3. این سوال هست آخه ؟؟
    معلومه ویندوز ۱۰ بهتره
    اولین دلیلش عملکرد بهتر تو بازی ها و ابزار مخصوص برای فیلم گرفتن از بازی بدون افت فریم
    دوم کورتانا :۱۵:
    سوم مرورگر Edge
    چهارم آپدیت اجباری :۲۳: حالا شاید بعضیا موافق نباشند ولی من موافقم چون از نظر نت هیچ مشکلی ندارم
    پنجم استارت منو پیشرفته که واقعا به دل من نشست
    ششم پشتیبانی از تقویم شمسی و باز شدن استور برای ایرانیان
    هفتم دسکتاپ مجازی ابته نمیدونم داخل ویندوز های قبلی بود یا نه ولی چیز باحالی هست به درد حاجی که زیاد خورد :lol: :lol: :lol:
    اگر چیز دیگه از دستم در رفت دوستان بگند ;)

    ۶۰
  4. ممنون اقای حسین زالی بابت ترجمه و زحمتی که کشیدید. :D
    راستش هنوز بشخصه به ویندوز ۱۰ کوچ نکردم شاید بعد از اومدن DirectX12 این کارو کنم و تنها نگرانیه من از ویندوز ۱۰ مشکلات ریزش هستش که بعضی ها که تست کردند ویندوزو میگند! مثلا: اجباری کردنه دانلود و نصب اپدیت ویندوز و ناتوانی off این قسمت!!! :۱۲:

    ۸۴
    1. معلومه که نمیخام! :۱۲: فکر کن هر هفته پاشی ویندوزو روشن کنی ببینی ۳۰۰ – ۴۰۰ MG واست اپدیت اومدی و اگه دانش نکنی نمیتونی از ویندوز استفاده کنی :| :11:
      اپدیت های انویدیا خیلی کم بود اینم بهش اضافه شه! :11:

      ۱۰۲
    2. کی گفته نمیشه استفاده کرد ؟؟؟؟ :۲۳: :۲۳: :۲۳:
      چقدر شما خسیس هستی برای ۴۰۰ مگ دارید میگید ویندوز خوب نیست :11: :11: :11:
      بعدش روشهایی برای متوقف کردن آپدیت خودکار هست که به سایت گوگل مراجعه شود :۲۴: :۲۴:
      ________________________________________________________________________________________________________
      بیا یاهو کارت دارم :|

      ۲۱
    3. استفاده اجباری از اپدیت چه معنی میده ؟ یعنی اگه استفاده نکنی یا نمیتونی از ویندوز استفاده کنی یا اینکه بعضی از قابلیت های ویندوز غیر فعال میشه ( اینکه از کسی شنیدن لازم نیست )
      این ۴۰۰ mg هم من خوشبینانشو گفتم، در کل من از الان تو فکر ۲۰۰mg اپدیت ۱۵ روز دیگه انویدیام برای متال و مدمکس :۲۳: ( من کی گفتم این ویندوز بده گفتم ؟ فقط گفتم امیدوارم این مشکلات ریزش حل شه فوق العاده تر میشه :۲۴: )
      _________________________________________________
      id تو بده :۲۳: ( پیام خصوصی نیست چرااااا :| )

      ۱۰
    4. هیچ جایی نگفته نمیشه استفاده کرد وگرنه کسایی که این قابلیت غیر فعال میکنند نمیتونند از ویندوز استفاده کنند
      فقط دانلود و نصبش حتمی هست یعنی نمیتونی جلوش رو بگیری که دوستان عزیز جلوش رو بد گرفتند :۲۴: :۲۴:
      مشکلات ریز کجا بود یک مورد به جز این مثال بزن ;)
      _______________________________________________________________________
      داری آیدی من رو Only_Sony24

      ۲۱
    5. “مشکلات ریز کجا بود یک مورد به جز این مثال بزن”
      “حذف کردن برنامه Xbox با روش های عادی امکان پذیر نبود”
      “در بخش گیمینگ، من با لگ های عجیبی در Starcraft II مواجه شدم” البته ( با خاموش کردن Windows Xbox لگ ها از بین رفتند و من توانستم همانند سابق Starcraft II را روان تجربه کنم. این یک کشف ناامید کننده بود )
      ” کتابخانه های عکس و رسانه ی من با هزاران آیتم زمان زیادی را برای بارگذاری در ویندوز ۱۰ می گیرد در صورتی که در ویندوز ۸.۱ به سرعت بارگذاری می شد. این مشکل به طور واضح یک باگ است که باید رفع شود.”
      !

      ۱۰
    6. من انتظار داشتم دوست عزیزی که بررسی رو نوشتند یک کم حرفه ای فکر کنند وقتی آنها در بخش عملکرد در اجرای بازی از گیم های سطح بالا استفاده نمیکنند من دیگه حرفی ندارم
      تنها بازی که مشکل داشت با ویندوز ۱۰ با مقالاتی که من داخل سایتها خوندم COD AW بود
      البته حالا باز هم به حرف من میرسیم که باید آپدیت ها اجباری باشه نه از نظر دانلود و نصب بلکه به قول دوستمون اگر نصب نکنی ویندوز از کار میوفته اینطوری بهتره و من منکر این نمیشم که ویندوز جای کار داره
      ____________________________________________________
      منظورم با کسی که حرفه ای فکر کنه با دوستی که تهیه کرد مطلب رو نبود با سایت منبع بود ولی بهتره خود سایت این ویندوز بررسی کنه نه با ترجمه از سایت های خارجی ;)

      ۱۰
    7. Salam ! migam man dar bazi (League of Legends) ba windoz 8.1 moshkel peyda mikonam har sanie Netam bara Pc am Limited mishe vali ye lab tab daram windoz 7 hastesh in moshkel ro nadare mishe nahnamai konid??
      :| :| :| :| :| :| :'( :'(

      ۰۰
    8. دوست عزیز به راحتی میتونی اپدیت ویندوز ۱۰ را غیر فعال کنید ولی فعال بودن بهتر است چون قابلیت های بیشتری برای شما فراهم میکند

      ۰۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر