حمایت ۱۰ میلیاردی از بازی‌سازان ایرانی

در ۱۳۹۴/۰۹/۰۸ , 12:33:55

دکتر مهرداد آشتیانی، معاونت حمایت بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، با اشاره به اختصاص بودجه حمایتی تا سقف ۱۰ میلیارد تومان توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: بررسی طرح‌های تجاری شرکت‌های بازی‌سازی جهت اعطای وام به‌زودی آغاز می‌شود.

وزارت ارتباطات در راستای حمایت از هنر-صنعت بازی‌های ویدئویی بودجه‌ای حمایتی تا سقف ۱۰ میلیارد تومان جهت اعطای وام اختصاص داده است.

دکتر آشتیانی با بیان این که بودجه در نظر گرفته شده با مدیریت بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای به شرکت‌های بازی‌سازی اختصاص پیدا خواهد کرد، گفت: جهت بررسی طرح‌ها در وزارت ارتباطات، کارگروهی متشکل از ۳ عضو حقوقی و ۲ عضو حقیقی تشکیل شده که ریاست این کارگروه برعهده مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای است.

آشتیانی با اشاره به اهمیت تخصیص این بودجه تاکید کرد: طرح‌های اقتصادی در چهار زمینه «تولید بازی موبایل»، «تولید بازی رایانه شخصی»، «تحقیق و توسعه» و «توسعه بازار» مورد حمایت قرار می‌گیرند.

معاونت حمایت بنیاد به منعطف بودن این وام‌ها اشاره کرد و گفت: براساس طرحی که بازی‌سازها می‌‎نویسند، مبلغ درخواستی، نحوه بازپرداخت، زمان استراحت و بهره وام متفاوت خواهد بود.

وی ادامه داد: برای مثال شرایط مناسبی برای شرکت‌های بازی‌ساز نوپا در نظر گرفته شده است. شرکت‌هایی که کم‌تر از ۳ سال از تاسیس آن‌ها می‌گذرد وام‌هایی با بهره ۴ درصد دریافت خواهند کرد و سقف رقم وام برای آن‌ها ۳۰ میلیون تومان است. هم‌چنین این شرکت‌ها برای دریافت وام تنها بایستی اساس‌نامه و طرح تجاری خود را ارائه کنند.

دکتر مهرداد آشتیانی به عدم تعیین سقف برای شرکت‌‎های باسابقه اشاره کرد و گفت: شرکت‌هایی که سابقه فعالیت‌شان به بیش از ۳ سال می‌رسد، می‌توانند بر اساس طرح تجاری که ارائه می‌دهند وام دریافت کنند و برای این وام سقفی وجود ندارد. تنها لازم است که طرح اقتصادی آن‌ها قابل توجیه بوده و بتوانند کارگروه را قانع کنند.

آشتیانی به جزئیات وام‌های شرکت‌های باسابقه اشاره کرد و گفت: وام تولید بازی‌های موبایل و رایانه‌های شخصی و تحقیق و توسعه با بهره ۹ درصد و وام توسعه بازار با بهره ۱۴ درصد ارائه می‌شود. هم‌چنین برای وام‌هایی با رقم بالای ۳۰۰ میلیون تومان ضمانت‌نامه ملکی الزامی است.

دکتر آشتیانی خطاب به شرکت‌های بازی‌سازی که خواستار دریافت وام هستند گفت: بازی‌سازها در تهیه طرح تجاری خود نهایت دقت را به خرج دهند، چرا که به‌هرحال طرح آن‌ها بایستی بازگشت مالی داشته باشد و ممکن است در صورت شکست پروژه، در بازپرداخت وام دچار مشکل شوند.


10 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

  1. کسی که خونه ش رو بذاره گرو تا یه بازی بسازه رسمن دیوانه ست. کسی که بازار و بشناسه و بدونه هزاران بازی عالی تو استیم هست که زیر ۱۰ هزارتا دانلود خورده، می خواد خودش و بدبخت کنه با وام با بهره بره بازی بسازه

    ۰۰
  2. خدا کنه این طرح اصولی اجرا بشه.الان تو کتاب کار و فناوری(حرفه و فن قدیم)داداش کوچیکم کلاس نهم هست اموزش بازیسازی با گیم میکر و اسکرچ رو یاد میدن به بچه ها که البته هشتاد درصد معلم ها بلد نیستن ولی اگه همون بیست درصد درست یاد بدن خیلی موثر هست

    ۰۰
    1. نه…..البته حرف شما هم یه جورایی درسته ولی فک کنم یکم نگاه های خودباختگی وجود داره در این زمینه………ایران به راحتی اگه مثل زمینه های دیگه کار کنه دراین زمینه میتونه قدم های بزرگی برداره……

      ۰۰
    2. این کار فقط با خوب کار کردن درست نمیشه با تجربه درست میشه که ایران تجربه این کار رو نداره

      ۰۰
    3. مثل زمینه های دیگه؟ دقیقن تو کدوم زمینه قدم های بزرگی برداشتن؟ :۲۵: انرژی هسته ای لابد

      ۰۰
  3. اگر که بخش اعظمی از این پول برای ساخت فقط یک بازی خرج میشد و یک بازی AAA میساختن و موفقیت بزرگی پدید میومدعالی می شد اینطوری به جایی نمیرسن ….
    باز اون ۳۰۰ میلیون تومن جای یه خورده امید باقی میزاره امیدوارم موفق بشن

    ۰۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر