تمایل Yu Suzuki به ساخت Shenmue 3

در ۱۳۹۰/۱۰/۱۷ , 07:35:05
Shenmue 3, شرکت سگا (SEGA)

پس از گذشت ده سال از انتشار عنوان خاطره انگیز  Shenmue 2،هنوز Sega تصمیم به ساخت  Shenmue 3 نگرفته و تمایل زیادی به ساخت آن نیز نشان نداده.اما به نظر آقای Yu  Suzuki تمایل زیادی به ساخت این بازی دارد و در طی مصاحبه ای عنوان کرده:

“در حال حاضر مجوز رسمی ساخت این بازی نزد Sega است؛اما اگر بخواهیم میشود این مجوز را از Sega گرفت و بازی را ساخت.”

در پایان عنوان Shenmue 2،داستان این گونه پایان یافت که فردی که در روزگاری قدیم چین توسط ( lwao ( hazuki آموزش دیده شده اکنون به فردی مهم مبدل شده.آقای Yu  Suzuki به دنبال این است که ادامه این داستان را به بهترین شکل ممکن بسازد و عرضه کند.

عنوان Shenmue 2 در سال ۲۰۰۲ برای Xbox عرضه شد اما پس از آن دیگر هیچ خبری از نسخه بعدی آن نبود و Sega نیز علاقه ای به انتشار نسخه سوم بازی نداشت؛اما حالا به نظر میرسد که Yu  Suzuki شاید بتواند این کار را انجام دهد.


12 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

  1. بچه ها میدونستین قسمت اول این بازی برای کنسول دیریم کاست بوده؟
    و شاید اولین بازی بوده که سیستم سند باکس رو پیاده کرده و البته برای اولین بار QTE (quick time event) هم توسط این بازی ابداع شده!! کلا مثکه بازی جالبی بوده ولی خودشونم نمدونن چرا ادامش ندادن!!!!

    ۰۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر