اقدام جالب کاربران شبکه استیم برای متقاعد کردن Valve

در ۱۳۹۰/۱۱/۱۱ , 23:31:49

گروهی از کاربران شبکه Steam  با نام ( A Call for Communication) که متشکل از کاربران دائمی این شبکه می باشد در یک اقدام هماهنگ تصمیم گرفته اند که درتاریخ February 4 از ساعت ۱۱ صبح تا ۱۱:۳۰ صبح همان روز به صورت هماهنگ و متحد بازی Half-Life 2 را بازی کنند تا به این وسیله پیام خود را مبنی بر انتشار و تایید سریع تر Half-Life Episode 3 یا  Half-Life 3 به سران Valve اعلام کنند.

در ابتدا  این گروه در یک پیام دسته جمعی از کاربران دعوت کردند تا به این جنبش بپیوندند و در روز اول حدود ۱۰.۰۰۰ نفر به این گروه پیوستند و تا امروز تعداد اعضای این گروه به بیش از ۳۰.۰۰۰ نفر رسیده  است و تخمین زده میشود که تا روز مورد نظر تعداد اعضای این گروه به بیش از ۳۵.۰۰۰ نفر خواهد رسید .

 

برای مشاهده عکس در سایز اصلی اینجا را کلیک کنید .

شاید اعضا و سران Valve  با مشاهده این خیل عظیم هواداران به خود بیایند و نسخه بعدی این بازی را تایید کنند !

حسین براتی (Ichimaro Gin )


8 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

  1. ایده بسیار جالبیه!‌ این والو بدجوری داره به ما طرفدارای این بازی توهین می کنه!‌ خوب عزیز من حداقل یه خبر یه خطی منتشر کن تا ما دلمون به یه چیزی خوش باشه!
    ———————————————————–
    COD Team

    ۰۰
    1. من این تاخیررو به حساب توهین نمیذارم به خاطر یه بازی کامل وخوب صبر کردن و تاخیر خوردن ارزش داره

      ۰۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر