بررسی اینترنت TD-LTE مبین‌نت با مودم Air Master 3000M | ایده‌آل برای بازی!

در ۱۳۹۶/۰۳/۰۷ , 21:12:49
بررسی اینترنت TD-LTE مبین‌نت

این روزها داشتن اینترنت پرسرعتِ باکیفیت دغدغه‌ای همگانی شده و کمتر کسی را پیدا می‌کنید که به اینترنت‌های کند و بی‌کیفیت راضی شود. خوشبختانه در سال‌های اخیر اتفاقات خوبی در حوزه اینترنت افتاد و دیگر کسی حرفی از اینترنت ۱۲۸ کیلوبیت و آوردن کارت دانشجویی یا نامه برای گرفتن سرعت بالاتر نمی‌زند!

اکنون که سرعت اینترنت در ایران تا حدی معقول شده و حتی با برخی از کشورهای پیشرفته دنیا رقابت می‌کند، بحث کیفیت مطرح می‌شود. کیفیت اینترنت برای هر قشر مخاطب تعریف مختلفی دارد. برای برخی تنها همان سرعت است، برای برخی پایدار بودن اینترنت خیلی مهم است و برای قشر گیمر این پینگ است که حرف اول و آخر را می‌زند.

متاسفانه از آنجایی که سرور بازی‌های محبوب در ایران یا اطراف ایران نیست، نزدیک‌ترین مقصد بسیاری از گیمرها برای بازی کردن آنلاین، وصل شدن به سرورهای اروپا است که همین فاصله باعث می‌شود اغلب پینگ‌های بالایی را شاهد باشیم. پینگ بالا در بازی‌های سرعتی همچون Overwatch، CS GO، استارکرفت ۲ و… هم مساوی است با کیفیت پایین بازی آنلاین.

مدتی است که با توسعه زیرساخت نسل چهارم، اینترنت‌های TD-LTE پای کار آمده‌اند و قصد دارند اینترنت سنتی ADSL را کنار بزنند. یکی از سرویس‌دهندگان این نوع اینترنت مبین نت است که پیش از این به ارائه‌ی سرویس وایمکس مشغول بود. البته فناوری وایمکس هیچ‌گاه نتوانست رضایت بالایی را به‌همراه داشته باشد اما به نظر می‌رسد داستان TD-LTE کاملا متفاوت است.

با همکاری مبین نت این امکان را داشتیم تا به بررسی مودم Air Master 3000M و اینترنت TD-LTE مبین نت بپردازیم.

مشخصات فنی مودم Air Master 3000M

  • Built–in LTE/WiMAX antenna: up to 6dBi (2×2, B42/43, Omni)
  • Built-in WiFi antenna: up to 3dBi (2×2,2.4GHz Omni)
  • ۲ RJ45 10/100M ETH, 2 RJ11/FXS Line
  • SYS, LTE (Tri-color), WiFi, LAN1, LAN2,
  • LINE, SIM, WPS
  • ۱۲V/1.5A DC Adapter
  • Dimensions: 198.5mm x 194mm x 63mm

دو چیز در بین این مشخصات فنی اهمیت بیشتری دارد. اول این که این مودم دو پورت LAN یا همان RJ45 در اختیار شما می‌گذارد. دوم سرعت شبکه بی‌سیم یا وای فای آن به ۳۰۰ مگابیت در ثانیه می‌رسد که رقم خوب و مناسبی برای یک مودم است.

همراه با مودم، آداپتور، کابل اترنت، دفترچه راهنما و کارت گارانتی را نیز می‌توانید یافت کنید. یکی از مسائلی که برای شخص من جالب توجه بود سرعت راه‌اندازی و نصب مودم توسط کارشناسان مبین نت بود. روند ثبت‌نام و راه‌اندازی مودم در اسرع وقت انجام شد که انتظار آن را نداشتم و فکر می‌کردم باید چند روزی صبر کنم.

شما هم برای سفارش می‌توانید ابتدا با مراجعه به این صفحه نواحی تحت پوشش سرویس TD-LTE مبین نت را بررسی کنید.

تست سرعت

سرعت اینترنت TD-LTE مبین نت واقعا هیجان‌انگیز است و از آنجا که شخصا اینترنت ۴ مگابیت ADSL دارم، این حس بهم دست داد که چه اینترنت بدی دارم!

بالاترین سرعتی که با مودم Air Master 3000M توانستم تست بگیرم، ۲۵ مگابیت در ثانیه بود که حدودا سرعت دانلودی معادل ۳ مگابایت در ثانیه ارائه می‌کرد. این سرعت به راحتی با دانلود از سرورهای داخل ایران و به خصوص سرورهای مبین نت به دست می‌آید. اما با دور شدن از سرورهای نزدیک، سرعت کمی افت می‌کند که تاحدی طبیعی است. نتیجه‌ی بررسی ۵ سرعت تست با سرورهای مختلف را در ادامه می‌توانید مشاهده کنید:

همانطور که مشاهده می‌کنید همه چیز در اتصال با سرورهای داخلی عالی است. نکته‌ی جالبی که اینجا نمود پیدا می‌کند ثبات سرعت آپلود در تمام سرورها و عدم ثبات سرعت دانلود است. البته شخصا انتظار داشتم سرعت آپلود در سرورهای داخلی بالاتر باشد اما نمی‌توان نسبت به سرعت ۴ مگابیت در ثانیه خرده گرفت.

در ادامه به بررسی پینگ اینترنت TD-LTE با سرورهای مشهور و شناخته شده می‌پردازیم.

 

همانطور که می‌دانید عموما آدرس‌های ۸.۸.۸.۸ و ۴.۲.۲.۲ یا ۴.۲.۲.۴ برای تست پینگ مورد استفاده قرار می‌گیرند. تقریبا اگر پینگ شما در این سرورها خوب باشد، می‌توانید با خیال راحت به سراغ بازی آنلاین بروید. پایداری اینترنت TD-LTE مبین‌نت در این تست‌ها کاملا مشخص و میانگین پینگ در این سه سرور حدود ۱۱۰ میلی ثانیه است. فکر می‌کنم داشتن چنین پینگی برای گیمرها خیلی ارزشمند باشد!

همچنین سرعت دانلودی که این اینترنت ارائه می‌کرد به طور میانگین بیش از ۲.۵ مگابایت در ثانیه و در حالت ایده‌آل ۳ مگابایت در ثانیه بود. انکار نمی‌کنم که این سرعت به آدم حس خوبی را منتقل می‌کند. برای مثال نظر شما را به این سرعت دانلود جلب می‌کنم:

 

تست اینترنت در بازی‌های آنلاین

این روزها بخاطر مشغله کاری، اورواچ را به دیگر بازی‌ها ترجیح می‌دهم و همانطور که می‌دانید پینگ و کیفیت اتصال به سرورهای بازی از هر چیز دیگری مهم‌تر است. با اینترنت شخصی‌ام به طور میانگین پینگی معادل ۱۵۰-۱۶۰ میلی‌ثانیه در بازی می‌گیرم که البته بد نیست و می‌شود بازی کرد. هرچند گاهی اوقات این پینگ بالاتر هم می‌رود که اذیت‌کننده می‌شود.

اما نتیجه با اینترنت TD-LTE مبین‌نت خیلی بهتر بود و راست‌اش را بخواهید انتظار چنین کیفیتی از یک اینترنت غیر کابلی را نداشتم. میانگین پینگ اینترنت مبین نت در اورواچ همیشه بین ۱۰۰ تا ۱۱۰ میلی‌ثانیه است که کیفیت تجربه بازی را بالا می‌برد.

یکی‌دیگر از بازی‌های آنلاینی که اخیرا جذب آن شده‌ام، بتل‌فیلد ۱ است که متاسفانه اینترنت شخصی‌ام اصلا برای آن جواب‌گو نیست. عموما با اینترنت شخصی در بازی بتل‌فیلد ۱ پینگی بیش از ۱۸۰ می‌گیرم و حتی این رقم گاها به ۳۰۰ میلی‌ثانیه هم می‌رسد که عملا بازی کردن را غیرممکن می‌کند.

اینترنت TD-LTE مبین نت در بازی بتل‌فیلد ۱ هم نتیجه‌ی خوبی را ارائه کرد و میانگین پینگی حدود ۱۳۰ میلی‌ثانیه را تحویل می‌داد که تجربه‌ی خیلی بهتری نسبت به پینگ ۱۸۰ میلی‌ثانیه است.

جمع‌بندی

پس از تجربه اینترنت TD-LTE مبین نت، ذهنیت‌ام درباره‌ی این اینترنت به طور کلی عوض شد. همیشه فکر می‌کردم که اینترنت ADSL می‌تواند برای بازی کردن گزینه بهتری باشد، اما تست‌هایی که در بالا مشاهده کردید نشان می‌دهد که TD-LTE به‌راحتی می‌تواند جایگزینی خوب برای ADSL باشد. البته باید شرایط مختلفی را هم در نظر گرفت، مثلا ممکن است سرویس TD-LTE در محل زندگی شما پوشش‌دهی نداشته باشد یا پوشش‌دهی آن ضعیف باشد.

از نظر تعرفه و بسته‌های حجمی هم مبین نت، بسته‌های بهتر و خوش قیمت‌تری را نسبت به رقیب اصلی خود یعنی ایرانسل ارائه می‌کند. می‌توانید تعرفه‌های این اینترنت را در این صفحه مشاهده کنید. مثلا یکی از بسته‌های جذاب این سرویس، بسته ۱۰۰ گیگابایتی به‌همراه ۱۰۰۰ گیگابایت اینترنت شبانه با قیمت ۷۰ هزار تومان است که نسبت به دیگر ارائه‌کنندگان اینترنت بسته‌ی بسیار خوش قیمت و به‌صرفه‌ای به حساب می‌آید. اما به طور کلی تنوع طرح‌ها و بسته‌های مبین نت می‌تواند از آنچه هست بهتر شود.

در نهایت اگر تاکنون اینترنت TD-LTE را به عنوان گزینه‌ای برای بازی آنلاین در نظر نداشتید، بهتر است تجدید نظر کنید و آن را به‌عنوان یک گزینه مطلوب نگاه کنید. البته به آن امید که کیفیت سرویس‌دهی با افزایش مشتریان کاهش پیدا نکند!


11 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

  1. اکتر جاهای دنیا دنیا داره با پینگ زیر ۵۰ و تازه ۵۰ زیاد هم هست که میگم پلی میکنن . بعد شماها میگین پینگ ۱۳۰ خوبه ؟ خیلی جالبه . من حدود چند ماه خارج از کشور گیم زدم با پینگ ۵۰ و باید بگم خیلی خیلی تفاوت رو احساس میکنین . پینگ خیلی بالا باشه باید زیر ۱۰۰ باشه و البته stable باشه وگرنه مفت نمیارزه

    ۳۰
  2. اقا این مبین نت رسید دستم و باید بگم فوق العادس اینو بگم که ایرانسل گرفتم مدل gp2101 افتضاح قطع و وصلی مکرر و نت تایپ سه که هیچ سرعت دانلودش تو حالت ایده ال ۴۰۰ کیلوبایت بود و مجبور شدم با ضرر بفروشم به یکی دیگه ولی مبین نت کلا بحثش جداس باید بگم عالیه بدترین سرعت دانلوش ۱.۵ مگه و نت تایپ ۲ هستش و پینگشم تو خونه ی ما ثابت روی ۹۵ تا ۹۷ عه به طوری که الان راحت بدون لگ gta online میزنم در کل خواستم بگم اگه میخواین td-lte بگیرین بدون شک اگه در پوشش مبین نت هستین برین سراغ مبین نت چون ایرانسل افتضاحه

    ۳۴
    1. بله شنیده بودم ایرانسل از لحاظ پهنای باند خیلی کم آورده بودش
      شما دقیقا کدوم محله تهران هستید؟!
      تهران هستید اصلاً چون اینم بگم که بستگی به نقطعه سکونتتون داره

      ۳۰
  3. سلام
    راستش من درخواست دادم TD-LTE ایرانسل برای بازی که با مودمو بسته ۱۰۰ گیگابایت ۶ ماهه شده ۲۱۲ تومن البته هنوز نیومده قبلش برای اینکه نت بگیرم چندجا تحقیق کردم که ایرانسل بهتره یا مبین نت که اکثرا ایرنسلو پیشنهاد دادن و میگفتن پایداریش و پینگش یه مقدار بهتر از مبین نت هستش حالا نمیدونم باز خواهش میکنم دوستانی که تجربه داشتن از تجربه ی خودشون از این دو اپراتور بگن

    ۳۱۰
    1. به عقیده بنده ما تو ADSL بدبختیم تو جهان، الان VDSL رو ایجاد نکرده رفتن سراغ تانوما FTTH یا همان اینترنت نوری ( بهترین روش برای گیمینگ تو دنیا) بعدش هم گفتن این پروژه بخاطر نبود زیر ساخت لغو می شود!
      الان اگه VDSL زیرساختش کامل شه میتونه تا پینگ ۲۰ برای هر گیمر و سرعتی دو برابر TD-LTE به کاربران بطور مداوم وثابت(چیزی که ارتباط بی سیم فقدان داره) منتقل کنه ولی بی خیال همون شدن و چسبیدن به تکنولوژی منسوخ شده ADSL
      منم خودم دارم با ۵۱۲ نامحدود(غنیمت از سال ۹۳ مخابرات ) بازی میکنم پینگ ۱۸۰ – ۱۹۰ سرعت که حرفشون نزن نابوده الان دارم درباره TD-LTE و مودم های همراه ۳G-4G تحقیق میکنم که کدام یک بهتر از اون یکیه
      برندش هم والا نمیدونم بستگی به شانس و منطقه شما داره و پوشش دهی
      بنظرم من بازی کردن با TD-LTE اونقدرا هم خوب نیست این پینگ که تو مقاله ذکر شده تنها و تنها نزدیکی های دکل های مخابراتی هست وگرنه دور باشی پینگ بالاتر میره و از همه مهم تر همون نت تایپ ۳ هست که خیلی از قابلیت های پلی استیشن ۴ رو مختل میکنه

      ۳۱
    2. عزیز td lte نت تایپ ۲ در اختیار شما میزاره بهتره مقداری تحقیق کنید :۲۱: اون مودم های ۳g 4g هستند که نت تایپ سه به شما میدن به هر حال الانم راه هایی هست برای تبدیل نت تایپ ۳ به نت تایپ ۱ یا اپن

      ۰۰
    3. شما بهتره کمی بیشتر تحقیق کنی بعد میفهمی ذهنیاتت بطور کل اشتباهه! همیشه TD-LTE ایرانسل نت ۳ هست و مبین نت بین ۲ و ۳ بستگی به منطقه داره که اکثرا هم ۳ ست میشه!

      ۰۲

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر