تعداد نقشه‌های بازی Rainbow Six Siege در فصل سوم کاهش خواهند یافت

در ۱۳۹۶/۰۶/۰۵ , 21:00:20
Operation Blood Orchid, Rainbow Six Siege, پی سی گیمینگ (PC Gaming), شرکت یوبی سافت (Ubisoft), کنسول PlayStation 4, کنسول Xbox One

شرکت«یوبی‌سافت»، در نظر دارد تا برخی تغییرات را در بخش کژوال و رنک برای فصل سوم بازی Rainbow Six Siege ایجاد کند. ناشر درمورد این مورد اشاره کرد که این تغییرات برای بازیکنان، محیطی را فراهم می‌کند تا بتوانند به رقابتی‌ترین محیط دست پیدا کنند. هم‌چنین، این کار برای کاربرانی که تازه به این بازی ملحق می‌شوند نیز مفید خواهد بود. در ادامه با دنیای بازی همراه باشید.

طبق توضیحات بالا، در به‌روزرسانی فصل سوم بازی Rainbow Six Siege یکی از مهم‌ترین تغییرات، تعداد نقشه‌های در دسترس برای بخش رنک به عدد ۹ کاهش می‌یابد که با مجموعه‌ای که در لیگ حرفه‌ای Rainbow Six Siege استفاده می‌شود، یکی خواهد بود. هر دو لیست نقشه‌ها برای رنک و لیگ حرفه‌ای در هر فصل تغییر خواهد کرد و نقشه‌های جدیدی که اضافه می‌شوند نیز در فصل بعد در بخش رنک اضافه خواهند شد.

یوبی‌سافت دلیل انجام این‌کار را توضیح می‌دهد:

این کار برای اطمینان از داشتن زمان کافی و کشف و یادگیری نقشه‌های جدید بازی در بخش کژوال و کاستوم خواهد بود و ما نیز، قبل از وارد شدن این نقشه‌های به بخش حرفه‌ای بازی، به رفع مشکلات و گلیچ‌های احتمالی آن، خواهیم پرداخت.

در ادامه همان‌طور که می‌بینید نقشه‌های زیر در فصل بعد برای بخش رنک در دسترس خواهند بود:

Operation Blood Orchid, Rainbow Six Siege, پی سی گیمینگ (PC Gaming), شرکت یوبی سافت (Ubisoft), کنسول PlayStation 4, کنسول Xbox One

بنا به دلایل مشابه، در بخش کژوال هم تعداد نقشه‌های بازی به عدد ۱۵ کاهش خواهد یافت. درمورد این بخش هم یوبی گفت که کاهش تعداد نقشه‌ها باعث می‌شود تا بازیکنان بهتر بتوانند نقشه‌های بازی را یاد بگیرند. بعضی از نقشه‌های حذف شده که حتی در بخش کژوال هم دیگر قادر به دیدن آن‌ها نیستیم، قرار است روی آن‌ها دوباره کار شود و بعدا احتمالا به بازی برگردانده خواهند شد. اما، با توجه به محدود شدن حجم بازی، متوجه شدیم که بعضی از این نقشه‌های قرار است به‌صورت کامل از بازی حذف شوند. اما در نظر داشته باشید، با این‌که این نقشه‌های حذف شده، و تمامی نقشه‌های بازی در بخش کاستوم هنوز قابل بازی خواهند بود.

در تصویر زیر هم تعداد نقشه‌هایی که در فصل سوم برای بخش کژوال در دسترس هستند را مشاهده می‌کنید:

Operation Blood Orchid, Rainbow Six Siege, پی سی گیمینگ (PC Gaming), شرکت یوبی سافت (Ubisoft), کنسول PlayStation 4, کنسول Xbox One

یوبی‌سافت هم‌چنین اعلام کرد که تاریخ انتشار فصل سوم بازی با تاخیر مواجه شد و از ۷ شهریور ماه به ۱۴ شهریور منتقل شد.


دیدگاهتان را بنویسید

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر