فصل دهم حالت Competitive Play بازی Overwatch آغاز شد

در ۱۳۹۷/۰۲/۱۲ , 12:10:34
Overwatch, شرکت بلیزارد (Blizzard Entertainment), کنسول Xbox One

فصل دهم حالت رقابتی یا Competitive Play بازی Overwatch آغاز شد و بریگیته را به لیست قهرمانان قابل انتخاب بازیکنان قرار داد؛ در ادامه با دنیای بازی همراه باشید.

در جدیدترین اخبار بازی، فصل دهم حالت رقابتی یا به عبارتی دیگر حالت Competitive Play در عنوان شوتر شرکت بلیزارد یعنی Overwatch آغاز شد. طبق معمول همیشه برای دسترسی به این قسمت، بازیکنان باید دارای سطح ۲۵ یا بالاتر باشند و همچنین ده مسابقه تعیین سطح را انجام دهند تا میزان مهارت اولیه‌ آن‌ها که عددی بین صفر تا پنج هزار است مشخص شود و سپس ماجراجویی خود برای بالا رفتن در نردبان رتبه بندی را آغاز کنند. رتبه بندی ذکر شده در بالا با توجه به فاکتور‌های مختلف نظیر چگونگی عملکرد شما و همچنین بردن یا باختن مسابقات در بازی بالا یا پایین می‌رود.

بازیکنان ده مسابقه تعیین سطح را انجام دهند یک اسپری و آیکن دریافت می‌کنند؛ اگر بتوانند خود را در لیست ۵۰۰ بازیکن برتر قرار دهند نیز یک اسپری انیمیشن و آیکن دیگر دریافت خواهند کرد. در فصل دهم حالت رقابتی برای اولین‌بار این امکان برای بازیکنان فراهم است تا بریگیته (Brigette) را برای مسابقات انتخاب کنند. در این میان اما نقشه جدید بازی به نام Rialto که برای عرضه در تاریخ ۱۳ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۷ (۳ می ۲۰۱۸) برنامه‌ریزی شده، تا اضافه نشدن بروزرسانی بعدی به چرخه نقشه‌های بازی اورواچ اضافه نخواهد شد. این موضوع، به بازیکنان اجازه می‌دهد تا تمام مواردی که برای بهتر بازی کردن از این نقشه نیاز دارند را یاد بگیرند.

بازی Overwatch بر روی پلتفرم‌های رایانه‌های شخصی، پلی‌استیشن ۴ و ایکس‌باکس وان در دسترس می‌باشد.


دیدگاهتان را بنویسید

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر