عصرپادشاهان، بازی آنلاین استراتژیک کاملاً ایرانی

در ۱۳۹۱/۰۱/۲۳ , 10:55:03

عصر ایران می نویسد:

یک بازی بین المللی آنلاین کاملا ایرانی، پس از گذراندن دوره های تولید و تست، هم اکنون برای استفاده عموم در شبکه اینترنت قرار دارد.عصر پادشاهان

کلیه مراحل تولید بازی استراتژیک آنلاین عصر پادشاهان شامل زیر ساخت ها، موتور بازی، لایه ارتباطی و لایه نمایشی با تکیه بر دانش متخصصان جوان ایرانی در شرکت فناوری اطلاعات توسعه سامان در مدت ۳ سال تولید شده است.

بازی عصر پادشاهان به دلیل تکنولوژی پیشرفته بکار رفته در تولید آن، مورد تحسین هیئت داوران نمایشگاه بین المللی بازی های اروپا GamesCOM2011 در بخش speaker corner قرار گرفت.

این بازی تا کنون در نمایشگاه های بازیهای اروپا واقع در شهر کلن آلمان و نمایشگاه بازی های آسیا در کشور امارت، معرفی شده است و در مدت کوتاهی توجه بسیار از منتشرکنندگان بزرگ بازی جهان را به خود جلب کرده است.

این بازی در ایران نیز موفق به کسب مجوزهای لازم از وزرات ارشاد و بنیاد ملی بازیهای رایانه ای شده است .

به دلیل ماهیت این بازی، بازیکنان از هر جا و از طریق هر نوع کامپیوتر، تبلت و یا گوشی تلفن همراه، و بدون نیاز به دانلود و نصب هیچ نرم افزاری، می توانند پا به دنیایی پر از اتفاقات جالب و هیجان انگیز عصر پادشاهان بگذارند و از بازی لذت ببرند.

عصرپادشاهان

خوشبختانه همانطور که انتظار می رفت این بازی در مدت کوتاهی که از معرفی اولیه اش در ایران می گذرد، با استقبال چشمگیری از سوی جوانان ایرانی مواجه شده است و در کمتر از ۲ ماه آمار بازیکنان فعال آن به بیش از ۲۰ هزار نفر رسیده است.

عصرپادشاهان

این بازی از سطح گرافیکی بسیار بالایی نسبت به رقبای خارجی خود برخوردار است و به دلیل داشتن سناریوی جدید، جذاب و بر پایه صلح جهانی، به راحتی توانسته جای خود را در بازار سنگین بازی های رایانه در ایران و اروپا باز نماید.

این امر نه تنها از خروج میلیون ها دلار ارز از کشور جلوگیری می نماید، بلکه با آغاز انتشار رسمی نسخه های انگلیسی، عربی، آلمانی و برزیلی، به حول خداوند این بازی برای کشور ارز آوری شایسته ای نیز خواهد داشت.

عصر پادشاهان را اینجا ببینید و بازی کنید.


45 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

  1. به نظر من خیلی خوبه که همچین بازیهای رو منتشر میکنن اینطوری میشه فهمید ما هم میتونیم بازی خوب بسازیم اگر امکاناتش باشه واز بازی سازان حمایت بشه!
    به امید موفقیت بیشتر بازیهای ایرانی!

    ۰۰
  2. خیلی خوبه. من که عضوش شدم. بازی های آنلاین از اون گونه هاست که بازی سازان ما برای پیشرفت درش هم توان فنی ش رو دارن و هم استعدادش رو. به نظر من این که بازی های زیادی در این سبک ساخته می شه خیلی هم خوبه.

    ۰۰
  3. به سازندها تبرک میگم وبه امید اوج گیری مداوم صنعت گیم ایران مینشینیم
    سازندگان اروپای شرقی مدتی است هم قدم با شرکتهای عظیم تجاری شده اند واثاری خلق کرده اند که تحسین همگان را در پی داشته است من مطمئنم عزیزان و دوستانمون در شرکتهای داخلی هم توانشان کم تر از آنها نیست.ومیتوانیم در اینده ای نزدیک شاهد آن باشیم که بازی های ایرانی هم زبانزد خاص و عام شده اند ودر نمایشگاه های مختلف شور و هیجان به پا کرده اند.

    ۰۰
    1. نمیدونم برا چی این اخطار رو میده .اگه کسی میدونه بگه که من به شدت دلتنگ پیام جون شدم و میخوام کمی باهاش بحرفم :wink:

      ۰۰
    1. بد نیست اندکی عرق ملی داشته باشید و عشق به وطن را در قلبتان بارور کنید
      وقتی خودمان از خودمان حمایت نکنیم انتظار دارید دگران حامی ما باشند؟؟؟!!

      ۱۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر