نقد بازی Danger Zone 2
Danger Zone 2 بازی متفاوت در سبک ریسینگ است که توسط Three Fields Entertainment توسعه داده شده است. تعدادی از اعضای Three Fields Entertainment از افرادی هستند که Criterion Software Ltd را تاسیس کردند که بعدها نام این استودیو به Criterion Games تغییر یافت. در نگاه اول شاید به نظر برسد Danger Zone 2 شباهت زیادی به Burnout دارد، اما آیا واقعا این بازی در حد سری Burnout است؟ در ادامه با آخرین مقالات بازی و نقد بازی Danger Zone 2 همراه دنیای بازی باشید.
به صورت کلی، هدف اصلی گیمپلی بازی Danger Zone 2 ایجاد تصادفهای زنجیربار و پی در پی است، این بازی را میتوان در سبک ریسینگ قرار داد اما این بازی با اکثر بازیهای این سبک متفاوت است، در اکثر بازیهای ریسینگ شما معمولاً تلاش میکنید تا از رقیبها زمان بهتری کسب کنید و اول بشوید اما در این بازی در حالت کلی شما باید سعی کنید بیشترین امتیاز را با تخریب هرچه بیشتر ماشینها و ایجاد تصادفهای پیدرپی بهدست آورید، خب در نگاه اول شاید جالب باشد این کار اما وقتی که در اکثر مواقع هدف بازی همین باشد و تنوع بالا در گیم پلی هم نباشد، بازی بعد از مدت نسبتاً کوتاهی میتواند تکراری بشود، تنها تنوع خوب در ماشینهای این بازی است، تنوع محیطها و همچنین گیم پلی خوب نیست.
در پایان هر مرحله شما میتوانید امتیازهایی را که بهدست آوردهاید را با سایر بازیکنها بهصورت آنلاین مقایسه کنید. این بازی از کنترلرهایی نظیر دستهی Xbox One پشتیبانی میکند؛ همچنین قابلیت Vibration هم برای کنترلر در این بازی وجود دارد و حس سرعت در Danger Zone ۲ به خوبی به بازیکن منتقل میشود که این یکی دیگر از نکات مثبت این بازی است. اگر سازندههای Danger Zone ۲ برای مثال تنوع حالتهای گیم پلی را بیشتر میکردند، گیم پلی بازی در مجموع میتوانست بهتر بشود ولی در حال حاضر گیم پلی این بازی در حالت کلی چندان خوب نیست.
افکتهای جذاب ولی…
Three Fields Entertainment برای توسعهی بازی Danger Zone ۲ از موتور بازیسازی Unreal Engine ۴ استفاده کرده است، با توجه به میزان محاسبات فیزیک و یکسری عوامل دیگر، این بازی عملکرد نسبتاً خوبی در بهینگی دارد. تنظیمات گرافیکی بازی امکانات نسبتاً خوبی را در اختیار قرار میدهد و در کل دارای کیفیتی خوب است.
طراحی رابط کاربری Danger Zone ۲ ساده است، نحوهی چینش گزینههای منو جالب نیست، در واقع طراحی منوی این عنوان ضعیف است؛ البته در گیم پلی رابط کاربری تا حدودی بهتر است ولی در مجموع، این بازی رابط کاربری چندان باکیفیتی ندارد.
گرافیک هنری در Danger Zone ۲ جدای از طراحی خوب خودروها چنگی به دل نمیزند و محیطها عمدتاً حالت تکراری دارند و تنوع چندان خوبی هم ندارند. با توجه به اینکه از موتور بازیسازی Unreal Engine ۴ در ساخت این عنوان استفاده شده است، انتظار میرود که گرافیک فنی بازی قوی باشد؛ ولی گرافیک فنی بازی در مجموع متوسط است، حتی اگر رزولوشن بازی را Native دستگاه خودتان انتخاب کنید. البته از نکات مثبت گرافیک فنی این بازی به افکتهایی نظیر پارتیکلهایی که در هنگام تصادف ایجاد میشوند و مات شدن صفحهنمایش در سرعت بالا میتوان اشاره کرد. این افکتها باعث زیباتر به نظر رسیدن بازی میشوند و حس بهتری به بازیکن میدهند. بهعنوان مثال، همین مات شدن صفحه نمایش در سرعتهای بالا باعث ایجاد شدن حس سرعت برای بازیکن میشود. در نهایت میتوان گفت که گرافیک هنری و فنی این عنوان متوسط است.
بدون حتی یک قطعه موسیقی!
جمعبندی
Danger Zone ۲ در نگاه اول شاید به نظر برسد که شباهت زیادی به سری Burnout داشته باشد، ولی میتوان گفت که این بازی بههیچعنوان نمیتواند جایگزین مناسبی برای سری Burnout باشد. این بازی بیشتر شبیهساز تصادفهای زنجیرهای است و با اینکه پتانسیل این را داشت تا بازی بهمراتب بهتری بشود، ولی تنوع نهچندان خوب در گیم پلی و نبود موسیقی و سایر مواردی که ذکر شد باعث میشود تا این بازی نتواند یک تجربهی عالی در بین بازیهای ریسینگ بشود! درست است که قیمت این بازی چندان بالا نیست، ولی باز هم این دلیلی بر کاستیهای این بازی نمیشود، درنهایت Danger Zone ۲ عنوانی است که پتانسیل آن به دلیل نقصهایی که دارد به هدر رفته و آن را نمیتوان به هر شخصی که به بازیهای ریسینگ علاقه دارد، پیشنهاد کرد.
Resolution
Platform: PC – Score: 5 out of 10
A racing game full of exciting crashes, but not as exciting to be good replacements for a game like Burnout crashes. Danger Zone 2 had a great potentiality to become a masterpiece, but lots of shortages crash it very hard.
(نقدی که مطالعه کردید، نسخهی منتقدین بازی Danger Zone 2 بود که توسط ناشر آن یعنی Three Fields Entertainment برای دنیای بازی ارسال شده است.)