شایعه: بازی جدیدی از سری Uncharted در دست ساخت است

در ۱۳۹۷/۱۱/۰۵ , 15:58:23
Uncharted, شرکت راک استار گیمر (Rockstar Games)

سونی یکی دیگر از توسعه‌دهندگان سابق استودیو ناتی‌داگ را به استودیو جدید بی‌نام خود اضافه کرد تا بر روی پروژه معرفی‌نشده این استودیو کار کند. برای اطلاع از آخرین اخبار بازی با دنیای بازی همراه شوید.

 جیمز ماتینچک (James Martinchek) توسعه‌دهنده سابق ناتی‌داگ که اخیرا به عنوان انیماتور به شرکت بازی‌سازی راک‌استار پیوسته بود، براساس آخرین توییت کویینتین کاب  (Quentin Cobb) طراح ارشد دیگر شرکت بازی‌سازی سونی، قرار است با همکاری یکدیگر بر روی پروژه ناشناخته‌ای در یک استودیو بی‌نام سونی که در سال گذشته کار خود را آغاز کرده است، کار کنند.

کاب در ماه می سال ۲۰۱۸ به‌عنوان QA tester ( کسی که کیفیت بازی را تایید می‌کند) برای بازی‌های Uncharted 2 و Uncharted 3 مشغول به کار شد. او همچنین طراح بازی‌هایی چون The Last of Us و Uncharted 4 بود. جیمز ماتینچک نیز قبل از ورودش به ناتی داگ، از سالهای ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۱ برای شرکت بازی‌سازی inXile کار می‌کرد. او پس از ترک استودیو ناتی داگ به راکاستار پیوست و به عنوان انیماتور ارشد بر روی بازی Red Dead Redemption 2 کار کرد.

علی‌رغم اصرار مداوم طرفداران در توییتر، کاب هیچ اطلاعاتی را در رابطه با نام شرکت ناشناخته‌ای که در حال همکاری کردن با آن است، فاش نکرد. البته او ابراز امیدواری کرد که  به‌زودی  بتواند اطلاعاتی را در این رابطه با طرفداران به اشتراک بگذارد، در جواب سوالی که یکی از طرفداران در رابطه با نام استودیو  از او پرسید تنها گفت:

من هیچ نظری ندارم.

بر اساس آخرین خبری که توسط سایت ResetEra در ماه آپریل سال ۲۰۱۸ منتشر شد، به نظر می‌رسد که بین استودیوهای بازی‌سازی ناتی‌داگ و سانتا مونیکا یک قرار داد کاری بر روی یک پروژه ناشناخته بسته شده است. از آن جایی که شرکت ناتی‌داگ هم اکنون مشغول کار بر روی قسمت دوم بازی The Last of Us است، و همچنین سابقه هر دو توسعه‌دهنده ماتینچک و کاب در ناتی‌داگ به سری بازی‌های Uncharted باز می‌گردد، به‌‌نظرمی‌رسد که این پروژه ناشناخته، بازی جدیدی از سری Uncharted باشد.


دیدگاهتان را بنویسید

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر