نقد بازی Dangerous Driving
Three Fields Entertainment با Danger Zone 2 بازی متفاوت درسبک ریسینگ ساخت که تاحدودی شباهت به سری بازی Burnout داشت. تعدادی ازاعضای این استودیو جز افرادی هستند که Criterion Software Ltd را تاسیس کردند که بعدها نام این استودیو به Criterion Games تغییر یافت. حال آخرین ساختهی این توسعه دهنده به نام Dangerous Driving بازی است که میتوان گفت درتلاش است تا خود را به عنوان دنبالهای معنوی از سری بازی Burnout معرفی کند؛ اما آیا واقعا این بازی در حد سری Burnout است؟ در ادامه پاسخ این سوال را میتوانید پیدا کنید. با آخرین مقالات بازی و نقد بازی Dangerous Driving همراه دنیای بازی باشید.
رانندگی خطرناک!
گیمپلی بازی در قیاس با عنوان قبلی این سازنده یعنی Danger Zone 2 به صورت اساسی تفاوتهای زیادی دارد. در این عنوان نه تنها تنوع گیمپلی بهبود یافته است بلکه تنوع محیطهای بازی و خودروها و یکسری موارد دیگر هم بهبود یافته است.
تنوع حالتهای گیم پلی این بازی درسطح خوبی قرار دارد. این بازی ۹ حالت مختلف دارد: Race Heatwave ،Face Off ،Shakedown ،Eliminator GP Survival Pursuit ، Road Rage.
به عنوان مثال درحالت Face Off بازیکن درمقابل با یک رقیب مسابقه میدهد و باید سعی کند زودتر مسابقه را به پایان برساند و اول بشود. همچنین در حالت Pursuit بازیکن باید با ماشین پلیس تلاش کند تا اهداف را پیش از آنکه فرار کنند متوقف کند. البته این توضیحات مربوط به دو حالت از این عنوان است ولی این بازی دارای ۹ حالت مختلف در گیم پلی است. به غیر از ۹ حالت بالا یکی دیگر از حالتهای گیم پلی بازی Online Play است که این بخش در اصل مولتی پلیر چند نفره این عنوان است ولی متاسفانه این بخش درهنگام عرضهی بازی فعال نیست!
این عنوان شامل هفت منطقهی مختلف است که براساس پارکهای ملی آمریکای شمالی طراحی شده اند.
در این بازی از شش کلاس مختلف خودرو وجود دارد که این کلاسها شامل سدان و کوپه و ابرخودرو و … است. در مجموع ۲۷ خودرو در این بازی وجود دارد که این باعث میشود تنوع ماشینها در این بازی خوب باشد. قابلیت جالبی به نام Danger Time در این بازی وجود دارد که این قابلیت دربازی قبلی این توسعه دهنده هم وجود داشت. این قابلیت به شما امکان میدهد تا زمانی که ماشین شما تصادف کرده است بتوانید آن را کمی حرکت بدهید. زمانی که ماشین رقیب درحال نزدیک شدن به ماشین تصادف کردهی شما است با استفاده از این قابلیت می توان مانع رقیب شد و باعث شوید ماشین رقیب هم تصادف کند!
نسبت به بازی Danger Zone 2 کارهای خطرناک نسبتا کمتری در این بازی وجود دارد اما برای این بازی هم میتوانیم بگوییم هرگز چیزهایی که میبنید را در واقعیت امتحان نکنید!در زمان Takedown یا تصادف کردن به صورت اتوماتیک یک صحنهی سینمایی مخصوص پخش میشود. البته این قابلیت را برای Takedown میتوان خاموش کرد ولی مسئلهی مهم تراین است که این صحنههای سینمایی خیلی زیاد هم جذاب نیستند و جای بهبود برای آنها قابل حس است. این بازی از کنترلرهایی نظیر دستهی Xbox one پشتیبانی میکند. همچنین قابلیت ویبره هم برای کنترلر دراین بازی وجود دارد. حس سرعت در این عنوان به خوبی به بازیکن منتقل میشود و این حس در زمانی که از Boost استفاده میکنید جالبترهم میشود. برخلاف بازی Danger Zone 2 این بار گیمپلی این بازی در حالت کلی مناسب است.
ساخته شده توسط Unreal Engine 4!
این بازی توسط موتور بازیسازی Unreal Engine 4 ساخته شده است. استودیو سازنده این بازی پیش از این عنوان هم ازهمین موتور بازیسازی برای ساخت بازی استفده کرده است. پلتفرمی که این بازی بر روی آن نقد میشود PC است. از لحاظ نرخ فریم در در بازی افت فریم محسوس یا مهمی وجود ندارد. زمانی که یک بازی را بر روی پلتفرم PC نقد میکنیم بهتر است که به سیستم مورد نیاز یا توصیه شده آن عنوان هم توجه کنیم. این بازی در مجموع به سیستم مورد نیاز خیلی بالایی احتیاج ندارد.
از نکات مثبت گرافیک فنی این بازی میتوان به افکتهایی نظیر پارتیکلهایی که درهنگام تصادف ایجاد میشوند ومات شدن صفحه نمایش در سرعتهای بالا اشاره کرد. این افکتها باعث زیباتر به نظر رسیدن بازی میشوند و حس بهتری برای بازیکن ایجاد میشود. در این بازی افکتهایی مثل بازتاب نور در آب هم وجود دارد. جدای از این به نظر میرسد در این عنوان از Global illumination استفاده شده است که این امر میتواند باعث طبیعیتر به نظر رسیدن نورپردازی بشود. به صورت خلاصه گرافیک فنی در این بازی نسبت به عنوان قبلی این سازنده پیشرفت کرده است و وضعیت مطلوبی دارد.
تنوع ظاهری و در کل محیطهای این بازی نسبت به عنوان قبلی این استودیو پیشرفت کرده است ولی تنوع رنگها خیلی بالا به نظر نمیرسد. در نهایت میتوان گفت که گرافیک هنری بازی وضعیت نسبتا مناسبی دارد.
طراحی رابط کاربری این بازی نسبت به Danger Zone 2 بهتر شده است ولی رابط کابری در حالت کلی همچنان جای بهبود دارد. با تغییر رزولیشن صفحه نمایش در این عنوان امکان بههم ریختن رابط کاربری وجود دارد.
پشتیبانی از Spotify
موسیقی یکی از بخشهای مهم اکثر بازیهای مسابقهای آرکید است. به خصوص بازیهایی که هیجان زیادی دارند عمدتا موسیقیهای جذابی هم دارند. بازی قبلی این استودیو هیچ موسیقی در گیمپلی و حتی در منو هم نداشت! اما این باراین توسعه دهنده حداقل در منوی بازی موسیقی قرار داده است! اما گیمپلی چطور؟ این عنوان قابلیت پشتیبانی از Spotify را دارد و از طریق منوی بازی و بخش تنظیمات میتوان اکانت Premium برای Spotify فعال کرد. با اینکار شما میتوانید موسیقی دلخواه خود را گوش بدهید. اما پشتیبانی از Spotify و گوش دادن به موسیقیهای آن نمیتواند جای موسیقی طراحی شده مختص یک بازی را بگیرد!
ازموسیقی که بگذریم این بازی در بخش صداگذاری عملکرد چندان خوبی ندارد به عنوان مثال صداهای برخورد با گارد ریل خوب نیست یا افکت صدایی که در زمان آغاز شدن صحنههای Takedown پخش میشود هم خوب نیست!
مرور خاطرات Burnout با Dangerous Driving!
Dangerous Driving عنوانی است که به نظر میرسد شباهت بسیار زیادی به سری Burnout دارد. البته این یک عیب نیست چراکه میتوان این عنوان را دنبالهی معنوی سری Burnout به حساب آورد. برخلاف Danger Zone 2 میتوان گفت که این بازی جایگزین مناسبی برای سری Burnout به حساب میآید. هیجان نسبتا بالا و انتقال خوب حس سرعت و تنوع کافی و در مجموع گیمپلی نسبتا خوبی که این بازی دارد میتواند افرادی که به بازیهای ریسینگ آرکید علاقه دارند را به خود جذب کند. در نهایت این عنوان، بازی است که نه تنها آن را به راحتی میتوان به علاقهمندان به سری بازی Burnout توصیه کرد بلکه شاید بتوان آن را به افرادی که به بازی های ریسینگ آرکید هم علاقه دارند هم توصیه کرد؛ البته بهتر است به نکات منفی بیان شده هم توجه شود.
Platform: PC – Score: 7.5 out of 10
The thrill, speed, diversity, and on the whole, engaging gameplay of this game can attract the gamers interested in arcade racing games