Tomb Raider هم به سال ۲۰۱۳ موکول شد

در ۱۳۹۱/۰۲/۲۵ , 14:07:14
default image

در نمایشگاه E3 پارسال بود که شرکت Crystal Dynamics خبر از انتشار بازی “توم ریدر” در تابستان سال آینده (امسال) داد که بعد از مدتی به پاییز سال جاری به تعویق افتاد. تا امروز که از سایت رسمی این بازی خبر رسیده است که “توم ریدر” با ۶ ماه تاخیر دیگر این‌بار در سه ماه‌ی اول سال ۲۰۱۳ عرضه خواهد شد.

.

.

رئیس استدیوی Crystal Dynamics آقای Darrell Gallagher در این رابطه گفت: “ما واقعا در حال انجام کارهایی در بازی توم ریدر هستیم که تاکنون آن‌ها را در این سری بازی ندیده‌اید و کاملا جدید و نوین هستند. تمام گروه ما سعی دارند تا توم ریدری به بازیبازان هدیه کنند که شایسته‌ی آن‌ها است. اولویت ما ساخت یم “توم ریدر” با بالاترین کیفیت ممکن خواهد بود و برای انجام آن تصمیم گرفتیم شیش ماه به زمان عرضه‌اش اضاف کنیم.  ما دو هدف داریم که به ترتیب شگفت‌زده کردن و غافلگیر شدن مخاطبان است چراکه این بازی بزرگ‌ترین و بهترین ساخته‌ی ما در تمام دوران بازی سازیمان است و به آن افتخار می‌کنیم. ما واقعا باور داریم که چیزی بسیار ویژه در دستانمان است و مدت زمان انتظار و صبر کردن برای نمایش آن به شما به شدت کار سخت و دشواری خواهد بود اما شک نکنید که ارزشش را دارد و در E3 امسال دستاوردهای زیادی برایتان تدارک دیده‌ایم”.

.

“توم ریدر” برای دو کنسول PS3 و X360 عرضه خواهد شد. همچنین یک اسکرین شات جدید هم منتشر شده است که در تصویر زیر مشاهده می‌کنید.

.


121 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

    1. در مورد پیسی توی اولین ترلیرش که آرم پیسی بود اما هیچ تاییدیه‌ای تا این لحظه مبتنی بر عرضه‌ی این بازی روی پیسی نیومده.. و احتمال داره بیاد ولی این دوتا فعلا قطعی شده..

      ۰۰
    2. شاهین جان عسلی :lol: پس چرا تو گیم اسپات کبیر زده این بازی برای XBOX360 , PS3 و PC هست!!!؟؟؟!! الان یهو فردا خبر میاد The Last Of Us افتاد برای نسل بعد!آخرین نگهبان هم ایشالا اگه اتفاقی نیوفته بلایی نازل نشه سال ۲۰۱۵ :lol:

      ۰۰
  1. یه احمد تام رایدر و یه کاربر با نام لارا کرافت بود تو سایت …فکر کنم اگه این خبر رو بشنون برن استدیو رو روسرشون خراب کنن …
    این تاخیر ها و موکول شدن با سال بعد بیشتر به دلیل فرایند های مالی و تجاری هستش …ممکنه بازیشون سودهی نداشته باشه یا بازخورد خوبی بین بازی کننده ها نشه … امسال ترافیک ها بالا رفته ..نسخه سوم اساسینز هم کار رو برای بازیهای تقریبا این سبکی و ادونچری سخت کرده ..خوبه امسال آنچارتد نداریم …The Last Of Us هم معلوم نیست امسال بیاد یا سال بعد ..!!!!

    ۰۰
    1. نگران اون نباشید..احمد حالاحالاها نمیاد وگرنه دی بازی به جهنم تبدیل می شد..
      همچنین شاهین که خیلی خوش شانسه..

      ۰۰
    1. صحیح است صحیح است، اما در جه بازه زمانی!
      وقتی امسال بازیهای خوفی مثل جتی ای مکس پین و رزیدنت و… اومده و همه دارن حال می کنن ،شرکت مذکور هم ریسک نمی کند!

      ۰۰
    2. ولی بازیای ساله بعد هم تعدادش و هم اعتبارش از امسال بیشتر میشه.. یه جورایی اگه از این لحاظ میگی باید امسال بدن بیرون بازیو.. سال بعد طوفانی به پا میخیزد..

      ۰۰
    3. با اون حرکات :twisted: :twisted: :twisted:
      آره . یه چیزی تو مایه های اینکه دلت خنک شده باشه!
      (شوخی میکنم دوست گلم :wink: )

      ۰۰
    4. راستی شاهین جان برام پیام فرستاده بودی عزیز ولی من پیغام خصوصیم خرابه !!
      yahoo id هم دارم و تعدادی از بچه ها هم دارند . بهت میدم

      ۰۰
    5. سلام // اقا کمک کن ترو خدا / مکس پین۳ گرفتم لا مسب دی وی دی نمیشناسه!!!! چرا؟؟؟ ارور ۰۳-۸۰-۰۰ میده /کمک کن! :oops:

      ۰۰
    6. ای بابا… ما که دیگه عادت کردیم…
      هرروز میان میگن این بازی تاخیر خورد,اون بازی تاخیر خورد… من که میدونم… آخرش سال ۲۰۱۲ دنیا تموم میشه و ما هیچ کدوم از این شاهکار ها رو بازی نمیکنیم :cry: :cry:

      ۰۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر