ایران با ساخت بازی‌های رایانه‌ای جذاب، جهان را تسخیر می‌کند

MG.96 توسط MG.96
در ۱۳۹۱/۰۲/۲۵ , 18:33:49
بنیاد ملی بازی های رایانه ای

شبکه تلویزیونی فرانس ۲۴ در گزارشی از پیشرفت های جمهوری اسلامی در زمینه طراحی و ساخت بازی های رایانه ای ، از تلاش کشورمان برای مقابله با تهاجم فرهنگی غرب ابراز نگرانی کرد و پیش بینی کرد که ایران در آینده با ساخت بازی های رایانه ای جذاب و با کیفیت، جهان را تسخیر کند.

بنیاد ملی بازی های رایانه ای
بنیاد ملی بازی های رایانه ای

به گزارش معاونت ارتباطات بنیاد ملی بازی های رایانه ای به نقل از ایرنا ، این شبکه فرانسوی افزود: بازی های ویدیویی و رایانه ای تنها یک سرگرمی ساده و خنثی برای کودکان نیست چرا که بیشتر آنها اکنون جنبه ایدئولوژیک به خود گرفته اند.

در فضای مجازی اینترنت و در این برهه از زمان که ما اکنون در آن زندگی می کنیم، بازی های رایانه ای و ویدئویی علاوه بر جنبه های سرگرمی و تجاری، نمایی از فرهنگ ها و تمدن ها را به کارزار می آورند و آنها را به نمایش جهانیان می گذارند.

تاکنون کشورهای غرب و ژاپن انحصار طراحی و ساخت بازی های رایانه ای را در دست داشته اند اما با گذشت زمان به نظر می رسد که خیلی مسایل تغییر کرده اند و برخی کشورها نیز پا به عرصه رقابت در این زمینه گذاشته اند.

در حال حاضر ایرانی ها، اردنی ها و حتی ویتنامی ها نیز به این بازار چند میلیارد دلاری وارد شده اند و این موضوعی بسیار خطرناک است.

این کشورها می خواهند از بازار جهانی و کسب درآمد عقب نمانند اما در عین حال در نظر دارند با طراحی و ساخت اینگونه بازی ها، از فرهنگ و تمدن خود در برابر هجمه بی امان غربی ها دفاع کنند.

این شبکه افزود: در این میان باید به تلاش ایران در زمینه طراحی و ساخت بازی های رایانه ای اشاره کرده که گوی سبقت را از سایر کشورهای خاورمیانه ربوده است و با فاصله زیادی از کشورهای دیگر جلو افتاده و می تواند در آینده با ساخت بازی های جذاب و با کیفیت، جهان را تسخیر کند.

در آخرین نمایشگاه جهانی بازی های رایانه ای که دسامبر سال گذشته میلادی در پاریس برگزار شد، تمام کشورهای بزرگ سازنده این نوع بازی ها از جمله آمریکا، ژاپن و فرانسه حضور داشتند اما نکته جالب توجه این نمایشگاه،ورود کشورهای خاورمیانه در آن بود.

‘پی یر کارد’ مدیر شرکت فرانسوی ‘گیم کانکشن’ می گوید: امروز ایران حضور محسوس و معناداری در نمایشگاه های فروش بازی های یارانه ای دارد که این می تواند نگران کننده باشد.

وی ادامه داد: شرکت های طراح و سازنده بازی های رایانه ای از نظام پشتیبانی می کنند و از سرمایه گذاری دولتی نیز برخوردار هستند و باید گفت که فناوری هسته ای تنها راه ایرانی ها برای تسخیر دنیا نیست بلکه ایرانی ها می توانند با بازی رایانه ها نیز به شیوه دیگری دنیا را تسخیر کنند.

در ادامه گزارش فرانس ۲۴ آمده است: یکی از بزرگترین طراحان و سازنده های ایرانی بازی های رایانه ای و ویدئویی در سال ۲۰۰۷ میلادی با ساخت بازی رایانه ای ‘گرشاسب’ تحول جدیدی را در زمینه ساخت بازی های رایانه ای در ایران بوجود آورد.

نکته جالب توجه این است که در کشورهای آلمان، انگلیس، روسیه و حتی نیوزیلند، علاقه مندان و شیفتگان بازی های رایانه ای ، برای این بازی که محور آن یک قهرمان اسطوره ای ایران باستان است، سر و دست می شکنند.

ایرانی ها به دنبال این نیستند که بازی های رایانه ای معروف غربی را که در آنها دشمنان عبارتند از مسلمانان عراقی و افغان، کپی کنند بلکه آنها در تولید بازی های جنگی، تاریخ را ترجیح می دهند. به عنوان مثال در بازی ویدیویی ‘فریاد آزادی’، بازیگر رایانه ای باید انگلیسی ها را که در سال ۱۹۰۷ جنوب ایران را اشغال کرده اند، به عقب براند.


111 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

    1. lol آخه سعید جان خودت قضاوت کن! ایران خیلی بتونه خودش رو تسخیر کنه! آخه یکی نیست به این بنیاد بگه آخه بنده ی خدا صنعت گیم حداقل ۴۰ سال قدمت داره! بعد شما که تازه ۳ ساله وارد این صنعت شدین میخواین جهان رو تسخیر کنین؟ واقعا این یکی از عادت های شاخص ما ایرانی هاست که میخوایم ره صد ساله رو یه شبه بریم!

      ۰۰
    1. ما تو فوتبال و سینماش که اینقدر پول خرج میکنیم و سرمایه گذاری میکنیم نمیتونیم حتی تو آسیا حرفی برای گفتن داشته باشیم،حالا میخوایم تو گیم جهان رو تسخیر کنیم؟!!!!!!!!!!!!!
      عجب!!!!!!!!!!!!!!!

      ۰۰
    2. باو
      چه سریع یادتون رفت
      مثل اینکه همین دو سه هفته پیش بود که سینمای ایران توانایی های خودش رو به جهان و جهانیان ثابت کرد
      و پرچممون رو در دل دشمن :mrgreen: به اهتزاز در آورد

      ۰۰
    3. اگه منظورت جدایی هست(چند ماه پیش)،فیلم جدایی و اصغر فرهادی اصلا به سرمایه و حمایت ایران ربطی نداشت و یک اتفاق نادر بود.یادت نرفته که همین فیلم جدایی رو چند هفته جلوی ساختشو گرفتن و حتی تو رسانه ی صدا و سیما هم یه تبریک خشک و خالی به فرهادی نگفتند.

      ۰۰
    4. تبریک که هیچی فیلم جدایی در یک فهرست ۲۰۰ تایی از بهترینهای تاریخ سینما ۶۸ام میشه خود اصغری یکی از تاثیرگذارترین چهرهای جهان میشه تو یک فهرست سالانه ی دیگه بعد هیچ جا ازش صحبت نمیشه تو هیچ برنامه ای نمیارنش ما فقط تو وبلاگ ها افتخاراتش رو ببینیم

      ۰۰
    5. ما قدر همین استاد عباس کیارستمی رو ندونستیم.کارگردانی که برای طعم گیلاس برنده ی جایزه ی اصلی کن شد.
      حالا کیارستمی ها کجا هستند؟
      کیا رستمی که باید فیلمهاشو جایی غیر ایران بسازه.کیا رستمی که بارها و بارها داور جشنواره های معتبر بوده و
      دنیرو بارها تحسینش کرده.قدر همچین گوهری رو نمیدونیم،بعدش میخوایم روی سینما و هزار تا چیز دیگه سرمایه گذاری کنیم

      ۰۰
    6. پیام حمایت ایرانو ولش ما همه اینا رو شناختیم دیگه..مسئله جدایی بحث ایران بود…
      وقتی ساندرا بولاک گفت From Iran اصلا یک حس غروری گرفتم و اشک شوقی که حتما دوستان تجربه کردن :wink:

      ۰۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر