هیدئو کوجیما میزان فروش بازی Death Stranding را موفق خطاب می‌کند

در ۱۳۹۹/۰۳/۱۰ , 15:00:46
Death Stranding, Hideo Kojima, Kojima Producions

هیدئو کوجیما به تازگی در مصاحبه‌ای در مورد میزان فروش بازی Death Stranding و شایعات تصاحب امتیاز بازی‌های Metal Gear Solid و P.T صحبت کرده است. برای اطلاع از آخرین اخبار بازی، همراه دنیای بازی باشید.

وبسایت Livedoor News در اواخر ماه مارس ۲۰۲۰ میلادی گفتگویی با هیدئو کوجیما انجام داده بود و امروز در جدیدترین اخبار بازی، این مصاحبه منتشر شده است. در بخشی از مصاحبه پیرامون میزان فروش بازی Death Stranding و اینکه ساخته استودیو «کوجیما پروداکشنز» (Kojima Productions) توانسته در این زمینه موفق باشد یا خیر، سوال شده است. کوجیما هم در پاسخ به این سوال، اینگونه جواب داده است؛

ما [با بازی Death Strading] موفق شدیم بسیار بیشتر از خط امنیت خود درآمد کسب کنیم و تمامی هزینه‌های صرف شده برای توسعه بازی را دوباره به دست آوردیم؛ پس فکر می‌کنم که ما می‌توانیم آن را موفقیت را خطاب کنیم. نسخه کامپیوتر بازی بزودی عرضه می‌شود و از طرفی، ما به اندازه کافی پول به دست آوردیم که می‌توانیم بودجه برنامه‌های آینده استودیو کوجیما پروداکشنز را تامین کنیم. بنابراین، احتیاجی نیست نگران باشید.

Death Stranding, Hideo Kojima, Kojima Producions

در ادامه مصاحبه، Livedoor News پیرامون شایعات منتشر شده اخیر که ادعا می‌کنند استودیو کوجیما پروداکشنز امتیاز بازی‌های P.T و Metal Gear Solid را از کونامی خریداری کرده است، هم از هیدئو کوجیما سوال کرد. این بازیساز ژاپنی در پاسخ به سوال گفت:

این موضوع صد درصد دروغ و فریب است. مگر اینکه، آن‌ها را به طریقی که حتی خودم هم متوجه نشده باشم، تصاحب کردم.

تقریبا بیش از شش ماه می‌شود که بازی Death Stranding برای کنسول پلی استیشن ۴ عرضه شده است. نسخه کامپیوتر بازی هم قرار بود در تاریخ ۱۳ خردادماه ۱۳۹۹ (۲ ژوئن ۲۰۲۰ میلادی) از طریق فروشگاه‌های استیم و اپیک گیمز در دسترس قرار گیرد که به دلیل گسترش شیوع ویروس کرونا، عرضه آن به تاریخ ۲۴ تیر (۱۴ جولای) موکول شد.


2 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

    1. باید خوشحال باشه وقتی دو بازی چرت آخریش خوب فروختن دیگه چه لزومی داره ایشون دوباره مثل قدیم بازی خوب بسازه

      ۰۸

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر