اپل مذاکره با هیوندا و کیا را برای تولید اتومبیل متوقف کرد

در ۱۳۹۹/۱۱/۲۰ , 18:00:09
شرکت اپل

به نظر رسیده اپل چندان موافق نیست پروژه اتومبیل رسانه‌ای کند و در این بین تصمیم گرفته مذاکره با شرکت‌های خودروسازی نظیر هیوندا و کیا را متوقف سازد. مدت‌هاست که شایعه شده اپل روی پروژه تولید تومبیل مشغول کار است. با دنیای بازی همراه باشید.

گفته می‌شد اویل اتومبیل اپل با نام اپل کار رونمایی خواهد شد و گفته شده توسعه این خودرو توسط اپل آغاز شد اما رونمایی آن در سال‌های آینده صورت می‌گیرد. اطلاعات کافی درباره پروژه اتومبیل اپل در دست نیست و جزئیات محدود هستند.

دیجیتال ترندز پیشتر گزارش داد این اتومبیل کاملا خودران بدون راننده عمل می‌کند. حال گزارش تازه منتشر شده که درباره مذاکره میان اپل و دو خودروساز مطرح هیوندا و کیا بوده که اخیرا شایعاتی پیرامون آن منتشر شد. گفته شده اپل با هیوندا و کیا وارد مذاکره گشته تا بتواند تولید اتومبیل برقی خودران را برعهده این کمپانی‌ها بگذارد. حال بلومبرگ اعلام کرده که مذاکره میان دو خودروساز و اپل متوقف گشته است.

موضوع بحث‌برانگیز دیگر این است که خودرو اپل را برند هیوندای می‌سازد یا کیا. این شرکت‌ها در مالکیت شرکت Hyundai Motor Group هستند و به‌گفته‌ی منابع بلومبرگ، اگر مذاکرات ادامه پیدا کند، کیا از بخت بیشتری برای تولید خودرو اپل برخوردار است و این خودرو احتمالا در کارخانه‌ی جورجیا ساخته می‌شود. درحال‌حاضر، مشخص نیست که مذاکرات بین اپل و هیوندای و کیا در آینده ادامه پیدا می‌کند یا خیر. شاید احتمال همکاری بین این شرکت‌ها کاملا از بین رفته باشد.

بااین‌همه، انتشار گزارش خبرگزاری بلومبرگ بدین‌معنی نیست که اپل نمی‌تواند با شرکت دیگری در صنعت خودرو برای پروژه‌ی اپل کار همکاری کند. بر‌اساس گفته‌ی همان منابع بلومبرگ، اپل مذاکرات مشابهی با دیگر شرکت‌های فعال در صنعت خودرو کرده است؛ باوجوداین، فعلا نام هیچ‌یک از این شرکت‌ها اعلام نشده. درحال‌حاضر، تعداد خودروسازان برخوردار از ظرفیت‌های لازم برای تولید انبوه خودرو زیاد نیست و نمی‌دانیم چه تعداد از آن‌ها به همکاری احتمالی با اپل تمایل نشان می‌دهند.

به هر حال باید منتظر ماند تا مشخص شود اپل چه برنامه‌ای برای اتومبیل خود در نظر گرفته است.


دیدگاهتان را بنویسید

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر