اختتامیه جشنواره کشوری دانشجوی بازیساز به میزبانی دانشگاه مازندران برگزار شد
به گزارش سایت دانشگاه مازندران:
دبیر جشنواره دانشجوی بازیساز از ارسال ۱۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره خبر داد و گفت: ۴۱ تیم از سراسر کشور در این جشنواره شرکت کردند.
به گزارش روابط عمومی، حمزه آزاد در مراسم اختتامیه جشنواره کشوری دانشجوی بازی ساز اذعان کرد: جشنواره مذکور که به همت معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مازندران و انجمن علمی بین رشتهای بازیهای رایانهای و به میزبانی دانشگاه مازندران برگزار شد، با استقبال مناسب دانشجویان برای ارسال آثار خود به جشنواره مواجه شده است.
دبیر جشنواره دانشجوی بازیساز افزود: نمایشگاه جشنواره از ساعت ۱۰ صبح روز چهارشنبه ۱۰ خرداد ماه در دانشکده علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه مازندران برپا شد.
وی ادامه داد: در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری مبنی بر اهمیت بومی ملی بازیهای رایانهای در ارتقای سطح فرهنگی جامعه، انجمن علمی بین رشتهای بازیهای رایانهای، انجمن علمی بازیهای رایانهای برای نخستین جشنواره کشوری دانشجوی بازیساز را در جهت ارتقای سطح فرهنگی بین اقشار جوان به خصوص قشر دانشگاهی برگزار کرد.
آزاد در خصوص اهداف برگزاری این جشنواره گفت: بالا بردن سطح علمی دانشجویان در زمینه صنعت-هنر بازیسازی، آشنایی با دستاوردهای ملی در زمینه بازیهای رایانهای، برقراری ارتباط میان دانشگاه و صنعت-هنر بازیسازی در ایران ، زمینهسازی برای شکوفایی دانشجویان بازیساز و علاقهمندان، ترویج ساخت بازیهای بومی و ملی و به وجود آوردن مرجعی از دانشجویان بازیساز ایرانی از اهداف این جشنواره میباشد.
دبیر این جشنواره در ادامه گفت: داوری آثار ارسالی نیز توسط بازیسازان مطرح کشور انجام گرفت که از جمله آنها میتوان به فرهود فرمند، مهدی خداشناس، سید محمدعلی وزیری، مهدی زنگنه، سید علی سیداف و آشتیانی اشاره کرد.
گفتنی است: به آثاری که در بخشهای فنی، هنری، گیم پلی و طراحی کاراکتر، بازینامه و فناوری برای جشنواره ارسال شد و به تمامی شرکتکنندگان در جشنواره لوح یادبود و هدیه تعلق گرفت و به نفرات برتر نیز تندیس افتخار، لوح یادبود و جوایزی نفیس اهدا شد.
نماینده معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: انجمنهای علمی دانشجویی از نهادهای پیشرو علم هستند.
به گزارش روابط عمومی، مهندس حافظی نماینده معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره دانشجوی بازیساز در دانشگاه مازندران اذعان کرد: ساخت بازیهای رایانهای منطبق بر فرهنگ ایرانی اسلامی از جمله ابزار و سلاحهای قوی برای مقابله با دشمن است.
وی با تأکید بر فعالیت بیشتر انجمنهای علمی دانشجویی گفت: نظام و دولت جمهوری اسلامی پشتیبان و حمایت کننده قوی ای برای انجمنهای علمی-دانشجویی میباشد.
مهندس حافظی ساماندهی امور نخبگان، ارتقای ارتباط صنعت و دانشگاه و توسعه فناوریهای کلان از جمله اهداف معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برشمرد و ادامه داد: استفاده از همه توان علمی و پژوهشی دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی کشور و ایجاد ساختار مناسب و مدیریت کلیه امور مربوط به بنیاد نخبگان ، دفتر فناوریها و ارتباط صنعت و دانشگاه به منظور تحقق اهداف دولت اسلامی از جمله وظایف معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است.
در ادامه مراسم بهروز مینایی مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای در خصوص اهداف بنیاد گفت: رویکرد اصلی بنیاد ملی بازیهای رایانهای جذب متخصصین و استفاده از ایدههای مهم در عرصه بازیسازی است و در عین حال توجه ویژه به حمایت از بازیهای ایرانی در سال حمایت از تولید ملی کار و سرمایه ایرانی در اولویت فعالیتهای این بنیاد قرار دارد.
مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای از بازیسازان شرکت کننده در نخستین جشنواره دانشجوی بازیساز خواست تا بازی های خود را به اتمام برسانند.
وی ادامه داد: محصول و نتیجه تولید را دیدن، از بهترین درسهای بعدی زندگی است.
مینایی همچنین با اشاره به بازیهای ساخته شده و به نمایش گذاشته شده در نخستین جشنواره دانشجوی بازیساز خواستار حضور فعال این بازیها در جشنواره بینالمللی تهران شد.
مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای گفت: ایران اسلامی امروز به قطب اصلی تولید بازیهای رایانهای در منطقه تبدیل شده و بنیاد ملی بازیهای رایانهای اهتمام ویژهای در تربیت نیروهای متخصص بازیساز دارد.
مینایی در پایان سخنان خود از برپایی دومین نمایشگاه و جشنواره بینالمللی بازیهای رایانهای تهران در تاریخ ۶ تا ۱۰ تیرماه سال جاری در مصلای امام خمینی (ره) خبر داد.
شایان ذکر است: در ادامه مراسم صمیمی بازیساز مطرح کشور و فرهود فرمند داور برگزیده مسابقات و بازیساز برتر نخستین جشنواره بینالمللی بازیهای رایانهای تهران سخنانی را ارائه و پیشنهادهایی را مطرح کردند.
شایان ذکر است: برای این دوره جایزه ویژهای در نظر گرفته شد که به بهترین بازی سال دانشجویی تعلق گرفت و جوایز نفرات برتر با حمایت معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری و بنیاد ملی بازیهای رایانهای به برگزیدگان اهداء گردید.
برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت جشنواره به نشانی www.irgames.ir مراجعه نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
اما حقایق این نمایشگاه چیز دیگری بود . هیچ چیز درست بیود ، داوری فوق العاده نا کارشناسانه و اختتامیه به شدت کسالت آور . بازیهای شرکت کننده ها اکثرا بسیار کسالت آور بودند و اصلا به عنوان بازی های کامپیوتری جذابیتی نداشتند ، حتی بازی هلیوم که بهترین بازی سال دانشجویی شد ، از نظر گیم پلی از بقیه بازی های موجود ضعیف تر بود و … .
بماند که این جشنواره کاملا غیر درست از هر لحاظی برگزار شد .
killer عزیز
میشه چند تا معیار یا هر چیزی بیارید که ناکارشناسانه بود یا کیفیتش بد بود؟
داورهای ما که بهترین های ایران بودن
توی اختتامیه تئاتر هم که براتون گذاشتیم
اصلا شما بودید توی اختتامیه؟
میشه خودتون رو معرفی کنید؟
بازی سال مستقل از دیدگاه دنیای بازی هم که توی این جشنواره شرکت کرده بود و توی بعضی از موارد سطحش از بازی های برتر پایین تر بود
حالا من موندم روی چه حسابی این حرف رو می زنید
به این کار میگن تخریب نا بجا
نکنه یکی از شرکت کننده هایی هستید که رتبه نیوردید یا شرکت کننده نما هستید
اگه مشکلی بود میتونستید توی اختتامیه رو در رو بگید که داورها هم حضور داشتن
این شیوه ی درستی نیست دوست عزیز
اول آنکه بازی های ۳ بعدی با ۲ بعدی ، بازی های سبک اسکور گیری با بازی های پلتفرمر مقایسه شده بود که این اصلا درست نیست .
دوما مشکلی در مورد داوری بازی یکی از دوستان یه وجود آمده بود که اصلا به روند غیر صحیح بازی مربوط نبود و در اصل قسمتی از گیم پلی بازی محسوب میشد ولی آن را به عنوان نکته منفی بازی در نظر گرفتند . ( مگر بازی super meat boy که از موفقیت های بسیار برخوردار شد را هر کسی میتوانست به راحتی به اتمام برساند ؟ !!! )
همین طور به نظر من وقتی که حتی بازی های تجاری ایرانی از طراحی در همه زمینه ها رنج میبرند ، باید طراحی بازی ها را به عنوان آخرین ملاک قرار داد ، و بیشتر به خلاقیت و گیم پلی و جدید و ابتکاری بودن آن پرداخت ، چرا که طراحی بازی ها را میتوان با کمی هزینه و بودجه به سطح قابل قبولی رساند ، ولی این امر در مورد گیم پلی صادق نیست .
داور ها هم فعلا بهترین هستند ، چون توانسته اند بازی هایی تجاری بسازند ، نه در سطح جهانی و مسابقات ایندی مقام دارند ، نه بازی های بزرگ و نه حتی در spike و … )
بله تویه جشنواره بودم
بازی هلیوم به نظر تمام مخاطبین که در جشنواره حظور داشتند یا حداقل بازی ها را تست میکردند ، از بقیه بازی ها پایین تر بود . به نظر میامد که از مدل هایه آماده در بازی استفاده شده اما در بخش طراحی اول شد ، و همین طور به گفته خود سازنده بازی برای انجین بازی از کتابخانه های آماده استفاده شده بود که این موضوع هم چندان جالب و شایسته تقدیر نیست .
گیم پلی آن هم که اصلا جالب نبود ، در واقع خیلی ساده ، تکراری و خالی از خلاقیت بود .
در مورد اختتامیه هم که ۸۵% شامل سخنرانی های نه چندان متخصصانه بود و غیر جالب بود ( قدمت ۴۴ ساله ماریو ، بازی های یارانه ایی و … ) ، تنها بخش جالب قسمت تئاتر بود .
البته از حق نگذریم پذیرایی خوب و در سطح قابل قبولی بود و بنده از این بابت ممنونم .
به نظرم مشکلات زیاد دیگری هم در نحوه برگزاری از جمله تمدید های مکرر بود که نمیدونم به در خواست کدام تیم و به نفع که بود اما به هر حال شدیدا به ضرر بسیاری شد و این کار کاملا غیر اصولی بود . عدم معرفی بازی های شرکت کننده در سایت قبل از اختتامیه ، تا تیم ها بتوانند سطح کار ها را بسنجند و بسیاری موارد دیگر …
از انتقاد هم لازم نیست که انقدر بدتون بیاد و آن را با تخریب اشتبه بگیرید .
خدمت دوست عزیزم killer
بنده دقیقا نمیدونم درباره کدوم بازی صحبت میکنید
نکنه sid یا…
اگه اسم بازی رو میگفتید بهتر میتونستم جواب بدم
ببینید بنا به تعداد آثار ارسالی در بخش های مختلف ما تمدید ها رو انجام دادیم و ربطی به کسی یا تیمی نداشت ( مصداقش اعتراض دوستان دانشگاه مازندران از داوری ها و… )
هیچگونه پارتی بازی هم انجام نشد
ما بنا به تعداد آثار مجبور شدیم تا بازی ها را در سه بخش فنی ، هنری و گیم پلی داوری کنیم و جوایز رو توی این سه بخش اهدا کنیم
درباره هلیوم هم من بارها گفتم که نظر اکثر داوران بر روی این بازی بود و تایید اکثریت داشت البته قطعا شما بصورت کامل از مراحل این بازی و جزییات بیشتر غافل هستید و مستندات رو که توی نمایشگاه نمی تونستید مشاهده کنید
.
درباره سخنرانی ها هم به نوعی اجباری بودند چون حامی جشنواره بودن ولی صحبت های مرتبط با بازی ها و جشنواره توشون کم نبود ( بی انصافی نکنید)
بنده متعجب هستم که توی ایران چه کسانی رو توی این حوزه قبول دارید تا از اونها هم بتونیم بهره ببریم
.
درباره برگزاری جشنواره و حاشیه های اون هم بنده از همه ی دوستان عذرخواهی میکنم چون تجربه اول ما بود و کارها هم تماما به عده ی دانشجویان بود و مسئولین حقوقی درگیر جشنواره نبودن
.
اگه سوالات بیشتری دارید میتونید با ایمیل با بنده ارتباط داشته باشید:
milad_cs2010@yahoo.com
.
انشاا… توی نمایشگاه تهران بیاید توی غرفه انجمن علمی بازی های رایانه ای ( دانشگاه مازندران ) تا بیشتر درباره بازی ها با هم صحبت کنیم
البته بازی ها رو هم ما توی نمایشگاه روی سیستم ها میذاریم تا دوستان استفاده کنند
با تشکر
داورها در سطح ایران فعلا بهترین هستند و بهتر از آنان هنوز شناخته نشده اند ، اما به نظرم ملاک های آنان با ملاک های جهانی متفاوت بوده و بیشتر به راحت بودن بازی اهمیت میدادند . اما خب برای من این مورد هم ارزشمند بود و هم جای کسب تجربه .
من خودم شاید هیچ استعدادی نداشته باشم ، اما امیدوارم که از این داورها بازی های بهتری شاهد باشیم . ( حداقل گیمر خوبی هستم و فرق بازی خوب و بد رو تشخیص میدم . )
درباره سخنرانی ها به نظر من خیلی میشد حرف هاب بهتر و مفید تری زده بشه ، اما خب بعضی از مواردی که ذکر شد نظیر حمایت ها و راه اندازی رشته بازیسازی برام خیلی جالب بود .
امیدوارم که بتونم بازی هلیوم را به طور کامل تجربه کنم تا این سوتفاهم به خوبی برطرف بشه .
در آخر از پاسخگویی شما دوست عزیز خیلی ممنون هستم ، امیدوارم که جشنواره های بعدی بهتر و موفق تر برگزار شوند . همچنین برای شما دوست عزیز آرزوی موفقیت دارم .
امیدوارم که به صحبت های بنده پاسخ داده شود .
البته این را هم در اینجا بازگو شوم که این جشنواره تماما منفی نبود و در کنار مشکلاتی که همیشه وجود دارد ، از بسیاری جهات پسندیده و قابل تقدیر بود .
موفق باشند
مرسی
دانشجوها بی ادعاترین و قانع ترین و دوست داشتنی ترین قشر جامعه هستن…
به امید موفقیت های بیشتر…
به قرآن حیف این همه بازیساز با انگیزه و با استعداد که تو این مملکت دارن تلف می شن :-|
آرزوی قلبی من موفقیت بازیها و بازیساز های کشوره…. ولی افسوس که هیچ کدوم حمایت نمیشن
تشکر از دوستان دنیای بازی که این خبر رو منتشر کردند
این جشنواره برای حمایت مستقیم از دانشجویان بازی ساز برگزار شده
.
هدایای تیم های برگزیده:
تیم اول ۲۰ میلیون ریال
تیم دوم ۱۵ میلیون ریال
تیم سوم ۱۰ میلیون ریال
و تیم شایسته تقدیر ۲ میلیون ریال
.
برگزارکننده نیز انجمن علمی بازی های رایانه ای دانشگاه مازندران بوده و بقیه نهادها نقش حمایتی داشتند و در تصمیم گیری ها دخیل نبودن
برای اولین بار جشنواره ای در این سطح فقط بدست دانشجویان برگزار شد یعنی تمامی پروسه ها و مسئولیت ها به دست دانشجویان صورت گرفته و تنها دانشجویان هم می توانستنددر این جشنواره شرکت کنند
یک دونه دانشجوی زن بینشون نیست؟؟؟
یعنی اصلا دختر بازی ساز تو کشورمون نیس
دوست عزیز نفر اول بخش طراحی کاراکتر خانم هدی عیدیان بودن که الان توی تصویر نیستن
توی تیم های بازی ساز هم خانم ها حضور داشتن
تشکر از دقتتون
در طراحی شخصیت ، خانمی موفق به دریافت مقام اول شدند .
اصلا حمایتی صورت نمیگره مگر اینکه طبق خواسته هایاونا باشه و تبلیغات آرمان های اونا
______________________________
Copyright © ۲۰۰۹-۲۰۱۲ MEA Co. All rights reserved :arrow:
انجمن حقوق بگیران مایکروسافت
همین الان تو اخبار دیدم،گفت ما پیشرفت نمیکنیم فقط به خاطره اینکه
متخصص حرفه ای نداریم.
Ps3 is god
امیدوارم بازیسازهای داخلی موفق باشند :wink:
ps3 is god
منم امیدوارم.
Ps3 is god