خرید کمپانی اکتیویژن بلیزارد در آفریقای جنوبی تایید شد

در ۱۴۰۲/۰۴/۱۳ , 23:50:47
خرید کمپانی اکتیویژن بلیزارد در آفریقای جنوبی تایید شد

پس از تایید خرید کمپانی اکتیویژن بلیزارد توسط شرکت مایکروسافت از سوی ۳۷ کشور، دادگاه رقابت در آفریقای جنوبی نیز این خرید را بدون هیچ قید و شرطی تایید کرد. برای اطلاع از جدیدترین اخبار و رویدادهای بازی، با دنیای بازی همراه باشید.

اکنون در نزدیکی دومین سال خرید شرکت اکتیویژن بلیزارد توسط ردموندی‌ها قرار داریم و پس از جنجال‌های متعدد، ۳۷ کشور این خرید را تایید کردند و آفریقای جنوبی نیز اخیرا به جمع تایید کنندگان خرید مذکور اضافه شد. پس از بررسی‌ها و صخت‌سنجی‌های مورد نیاز، کمیسیون رقابت این کشور به دادگاه رقابت توصیه کرد تا خرید را بدون قید و شرط بپذیرد. کمیسیون در بیانیه‌ی رسمی خود اظهار داشته بود که بیشترین نگرانی را حول انحصاری شدن فرنچایز Call of Duty پس از ادغام دو شرکت برای ایکس‌ باکس داشته است. اما بعدها این نتیجه حاصل می‌شود که دو طرف معامله، انگیزه و توانایی کافی را برای سلب مالکیت بازی از دو کمپانی سونی و نینتندو ندارند و البته چند تعهد و معامله‌ی مهم دو طرف این خرید، باعث شده تا کمیسیون از انحصاری نشدن فرنچایز مذکور اطمینان حاصل کند. کمیسیون دریافت که این معامله به هیچ وجه مانعی برای رقابت عادلانه در بازار نخواهد بود.

خرید کمپانی اکتیویژن بلیزارد در آفریقای جنوبی تایید شد

خرید ناشر فرنچایزهایی چون کال آو دیوتی توسط کمپانی مایکروسافت باعث شد تا بسیاری، آن را مانع رقابت عادلانه‌ی دو شرکت سونی و مایکروسافت بدانند. موضوعی که در ابتدا برای انحصاری شدن یا نشدن این سری اکشن شوتر محبوب مطرح شد و اکنون در راس آن، احتمال یک‌طرفه شدن رقابت‌ در بازار بازی‌های ابری نیز مورد بررسی نهادهایی چون CMA و کمیسیون ضدانحصار آمریکا قرار گرفته است و به طور رسمی مخالفت خود را با این معامله اعلام کرده‌اند. دادگاه اخیر ردموندی‌ها و کمیسیون ضدانحصار حقایق مهمی را از رقابت دو غول جنگ کنسولی فاش کرد اما همچنان انگیزه‌ی اصلی مایکروسافت از خرید کمپانی اکتیویژن بلیزارد مشخص نشده است.

نظر شما چیست؟ آیا این خرید به نفع ردموندی‌ها تمام خواهد شد؟


دیدگاهتان را بنویسید

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر