بهترین بازی های سری فاینال فانتزی | ۱۵ عنوان برتر
بهترین بازی های سری فاینال فانتزی: فرنچایز فاینال فانتزی یکی از عجیبترین مجموعههای باقدمت ویدیوگیمی ژاپنی است که با عرضهی هر نسخهی اصلی و فرعی و ریمیک و ریمستر، شاهد رقم امتیازات بالا و استقبال بینظیر هواداران وفادار سری بودهایم. شرکت اسکوئر انیکس با نبوغ بالای خود و شناخت اصول و چارچوب این مجموعهی JRPG توانسته تا در طی بیش از ۳۰ سال، میراثدار دنیای این سری بازی باشد. ما نیز در بخش مقالات دنیای بازی به سراغ رتبه بندی بازی های Final Fantasy رفتهایم که بیش از سایر عناوین فرعی در خاطر هواداران باقی ماندهاند و هر یک به سهم خود توانسته تا حرکت رو به جلوی فرنچایز را حفظ کنند؛ پس تلاش کنید تا با دیدن واژهی ریمیک در لیست شگفت زده نشوید!
معیار ما برای داشتن یک رتبهبندی نزدیک به واقعیت، پیشگام بودن هر بازی در زمان عرضهی خود از نظر توسعهی گیمپلی، پایبندی درست و متعادل به المانهای نقشآفرینی ژاپنی، داستاننویسی و شخصیتپردازی عمیق و پیچیده و البته ایجاد یک اتمسفر گیرا که متشکل از موسیقی متن، گرافیک بصری، صداپیشگی و دیگر موارد جزئی خواهد بود.
فهرست رتبه بندی بازی های Final Fantasy
۱۵- بهترین بازی های سری فاینال فانتزی: Final Fantasy II
بازی Final Fantasy II در مقام دومین بازی اصلی عرضه شده از سری، در عمل تلاش میکرد تا ایدههای بزرگتری را در خود جای دهد اما تازه در ابتدای راه سری بود و نمیتوانست از بابت تعادل المانها مخاطب را راضی نماید. از بزرگترین ایرادات بازی، سیستم سطحبندی گیجکننده بود که هرچند در آن، آمار شخصیتهای حاضر در گروه شما از جمله HP و Magic افزایش پیدا میکرد و پویا جلوه مینمود اما در کل نتوانست تا به تعادل درستی دست پیدا کند و بازیکن را برای پایهریزی اقدامات بعدی مطمئن سازد.
سیستم تراز کردن فاینال فانتزی ۲ از دیگر مشکلات اثر بود و به دلیل متعادل نبودن و حتی دقیق نبودن، بازیکن را دچار اشتباه میکرد. تواناییهای کاراکتر بازی نه بر اساس امتیازات تجربه بلکه بر اساس تعداد دفعات استفاده از آنها ارتقا پیدا میکرد. داستان بازی اما عظیمتر از قبل بود و میتوانست تا بستر عمیقتری برای روایتی جذاب ایجاد کند، با این حال، چندان شخصیتها و سوژههای ماندگاری برای طرفداران سری به ارمغان نیاورد. با این حال، پورت ریمستر پیکسلی بازی اکنون در دسترس است و تجربهی قابل قبولتر و متعادلتری در اختیار مخاطب قرار میدهد.
بیمیلی به بخشش، مدتهاست که یک شکست اخلاقی قلمداد شده است. این طبیعت انسان است که گناه کند، اما شما گناه را با خشونت در پاسخ خشونت پاسخ میدهید. آیا این خودش گناه نیست؟
Emperor Mateus
بهترین بازی های سری فاینال فانتزی: ۱۴- Final Fantasy XV
در رتبهی چهاردهم لیست بهترین بازی های فاینال فانتزی با یکی از نادیده گرفته شدهترین بازیهای تاریخ فرنچایز روبرو هستیم، بازی فاینال فانتزی ۱۵! این اثر در زمان عرضه به دلیل اتمسفر خاص و مدرن شدن برخی از فرمولهای همیشگی اثر مورد انتقاد قرار گرفت و به عنوان یک فاینال فانتزی وفادار شناخته نشد اما امروز این عقیده تغییر پیدا کرده و تعداد بازیکنان همزمان بیشتری مشغول به تجربهی آن هستند. این بازی با بهرهگیری از یک سیستم مبارزهی قابل قبول و جذاب، موسیقی متن خاص، ماموریتهای جانبی متنوع و سرگرمکننده و سایر موارد، به شدت ارزش تجربه را دارد.
جاده چالوس و میراث محافظ نور | نقد و بررسی بازی Final Fantasy XV Windows Edition
فضای سفرهای جادهای خود یک موضوع تازه بود و در کنار آن، داستان جذاب نیز کمک شایانی به حفظ مخاطب میکرد. اما از سوی دیگر، روایت بد داستان موجب شده بود تا برخی نتوانند آنطور که باید با اثر ارتباط بگیرند و از سوی دیگر، نبردهای بدون اتخاذ استراتژی و محتوای محدود در زمان عرضه باعث شده تا بود ارزش تجربهی اثر برای طرفداران سری کاهش پیدا کنند. البته عناصر RPG بازی بسیار قوی طراحی شده بودند. در نهایت، دستاورد این بازی، ریمیک فاینال فانتزی ۷ بود که تحسین بسیاری را برانگیخت. توصیهی ما، تجربهی این بازی خوشساخت است؛ پس فریب حضور آن در رتبهی چهاردهم بهترین بازی های فاینال فانتزی را نخورید!
در زمانی ناشناخته، تنها یک پیشگویی امید را در دل مردم زنده نگه میدارد: «وقتی تاریکی جهان را پوشاند، پادشاه نور خواهد آمد».
Prophecy in the Land of Eos
۱۳- Final Fantasy XIV
عنوان فاینال فانتزی ۱۴ در عصر مدرن فرنچایز، توسعه یافته و عرضه شد که نتوانست به انتظارات طرفداران همچون قبل پاسخ درستی بدهد. در حالی که شاهد ادغام بیش از پیش عناصر نقشآفرینی و المانهای ژانر نوبتی سری هستیم، یک سیستم مبارزهی بسیار جذاب را میبینیم که میتواند مخاطبان قدیمی را راضی نماید. از جمله مواردی که مورد انتقاد طرفداران قرار میگرفت، روند بیش از پیش خطی اثر بود که چندان با المانهای RPG تناسبی نداشت و لذت پیشروی را همچون سایر بازیهای قبلی به مخاطب القا نمینمود.
ناگفته نماند که در بخش هنری اثر نیز شاهد عملکرد ضد و نقیضی از سوی توسعه دهندگان بودیم؛ در حالی که داستان اثر تقریبا ضعیف و غیر قابل قبول بود و نمیتوانست عمق خاصی پیش روی مخاطب قرار دهد و با شخصیتهایی بدون پردازش خاص روایت خود را پیش میبرد و از سوی دیگر، شاهد زیادهروی در نمایش کاتسینهای سینمایی بودیم اما موسیقی متن همچون قبل بسیار جذاب از کار در آمده بود و میتوانست تا کمی از بار ملالآور بازی بکاهد؛ گرافیک بصری بازی نیز مورد تحسین قرار گرفت و ستوده شد.
در دنیای بازی بخوانید: نقد بازی Final Fantasy XIV: Shadowbringers
ناگفته نماند که گیمپلی بازی با سیستم جدید Paradigm (سیستمی که امکان تغییر نقش را به کاراکتر میداد) توانسته بود تا جذابیت خاصی به تجربهی مخاطب از گیمپلی اثر بدهد.
خم شدن با باد، بهتر از ایستادن و شکستن است.
Yotsuyu goe Brutus
۱۲- Final Fantasy
شاید عجیب نباشد که با توجه به پیشرفت روزافزون فرنچایز در مسیر منحصر به فرد خود، امروز بازی نخست Final Fantasy را نزدیک به یک شوخی بدانیم؛ اما معیار ما همچنان توجه به سطح خلاقیت و جابهجایی مرزهای سرگرمی است که بازی اول سری خود را تا حد زیادی ثابت میکند. عنوان نخست در واکنش به موفقیت سری Dragon Quest ساخته شد و در زمان عرضه برای اولین بار با انبوهی از اصطلاحات سخت ژانر JRPG مخاطب را با خود همراه ساخت که باعث میشد مخاطب ارتباط ملموسی با اثر برقرار نکند.
بازی نخست اما پایهگذار مواردی بود که فرنچایز با تکیه بر آنها پیشرفت کرد و هر روز به محبوبیت جهانی بیشتری نزدیک شد؛ سیستم مبارزات و المانهای نوبتی در کنار قابلیتهای قابل توجه شخصیسازی اعضای گروه و البته وجود چهار کلاس متفاوت برای انتخاب از جمله امتیازات مثبت این اثر بود. بماند که داستان Final Fantasy در اوج سادگی خود عالی عمل کرد و با معرفی کاراکترهای ملموس و روایت درست داستان توانست تا داستانی قابل قبول را جزو ریشههای مجموعه قرار دهد. در نهایت، بازی Final Fantasy در زمان خود جلوتر از ترندهای صنعت بازیسازی بود و امروز یک بازی خوب به شمار میرود.
من، گارلند! همه شما را خواهم کشت!
Garland
بهترین بازی های فاینال فانتزی: ۱۱- Final Fantasy III
بازی فاینال فانتزی ۳ توانست تا تکامل قابل توجهی به نسبت به بازی دوم داشته باشد. سیستم نبرد توانست تا با یک ارتقا قابل توجه به سطح پایهگذار مکانیکهای نبردهای نوبتی بازیهای امروزی دست پیدا کند و منبع الهامی برای سایر بازیها باشد؛ مکانیکها ویژه این سیستم، تواناییها، کلاسها و سایر موارد از جمله چیزهایی بودند که به خوبی ارتقا داده شدند.
مطلب پیشنهادی: رتروز: قسمت پنجم | Final Fantasy III
سیستم تعویض کلاس در این بازی به خوبی مطرح شد و توانست تا پویایی بیشتری به تجربهی مخاطب بدهد. پازلهای طراحی شده مورد قبول واقع شدند و تجربهی درگیرکنندهای در اختیار مخاطب قرار میدادند. اما همچنان چیزی که طرفداران سری را آزار میداد، داستان بد اثر بود که عمق نداشت و نمیتوانست تا با بازیکن ارتباط بگیرد.
تاریکی و روشنایی؛ هیچیک بدون دیگری وجود ندارد.
Warrior of Darkness
۱۰- Final Fantasy V
داستان متوسط، گیمپلی عالی در میان عناوین دوران کلاسیک فرنچایز، سیستم Job و مهارتها، همگی در یک خط پیشرفتهای بازی پنجم سری محسوب میشدند. پیش از رسیدن به بازی درخشان Final Fantasy IV میبایست از سیستم کلاسبندی راضیکننده اثری بگوییم که به خوبی، تعادل و پویایی را در تجربهی بازیکن ایجاد میکرد و از سوی دیگر، هر بازیکن میتوانست تا با ترکیب مهارتهای هر شغل یک تجربهی منحصر به فرد از بازی برای خود رقم بزند.
چند برتری دیگر! معروف ترین اسلحه های بازی های ویدیویی
چالش و دشواری نبرد با دشمنان نیز متعادل بود و بازیکن را به خوبی سرگرم میکرد. اما در مجموع باید بگوییم که بازی Final Fantasy 5 یک بازی تقریبا یکبار مصرف است که چندان در خاطرهها نمانده. تجربهی بازی دهم از لیست رتبه بندی بازی های Final Fantasy، اکنون از طریق ریمستر پیکسلی سری امکانپذیر است.
وقت آن رسیده که درون شما، روشنایی روز را ببیند!
Exdeath
۹- Final Fantasy XVI
با ورود به بخش دوم لیست، باید از بازی فاینال فانتزی ۱۶ بگوییم که در اوج تبلیغات شرکت اسکوئر انیکس برای پلی استیشن ۵ عرضه شد و اکنون پورت PC آن در حال توسعه است. سیستم نبرد بازی به طور رسمی به سیستم اکشن همزمان بدل شد و حتی شاهد استخدام طراح نبردهای سری Devil May Cry نیز بودیم. عناصر JRPG به کمرنگترین نقش خود در یک عنوان فاینال فانتزی رسیدند. علیرغم داستان جذاب بازی اما شاهد یک روایت تقریبا خسته کننده و جسته و گریخته بودیم که لذت فهم داستان را از بین میبرد.
مطالب مرتبط با بازی Final Fantasy XVI: راهنمای بازی فاینال فانتزی ۱۶
گرافیک بصری بازی به طور جذابی طراحی شده و طراحی نیمهجهانباز نقشه نیز همچنان امکان کاوش و نبرد با سایر دشمنان و دستیابی به مواد مورد نیاز را فراهم میساخت. اما در مجموع، باید بدانیم که بازی فاینال فانتزی ۱۶ یکی از دورشدهترین بازیهای سری از ریشههای خود است که بخش مهمی از آن در کمرنگ شدن المانهای JRPG و روایت ضعیف داستان خلاصه میشود و در این لیست، نمیتوان جایگاهی بهتر برای آن متصور شد.
نه برای یک مرگ خوب، بلکه برای یک زندگی بهتر باید بجنگیم.
Cid
۸-بهترین بازی های سری فاینال فانتزی: Final Fantasy IV
همانطور که در توضیحات عنوان فاینال فانتزی ۵ به آن اشاره داشتیم، بازی فاینال فانتزی ۴ پایهگذار پیشرفتهای جذابتر و بیشتری بود که در بازیهای بعدی نیز از آن بهره گرفته شد. معرفی سیستم نبردهای همزمان (یا همان Active Time Battle) برای اولین بار در تاریخ سری، داستان پر از پیچ و خم و قوسهای جذاب به همراه شخصیتهای ملموس که روایت داستان بازی بر اساس تکیه بر آنها صورت گرفته بود، از جمله موارد مثبت سری محسوب میشدند که به تکامل بیش از پیش فرنچایز کمک کردند.
در دنیای بازی بخوانید: رتروز: فاینال فانتزی ۴ (Final Fantasy IV)
ناگفته نماند که داستان عنوان چهارم جنبهی تاریکتری داشت و شامل وقایع خشنی میشد. البته برخی نسبت به تجربهی تقریبا خطی اثر انتقاد کرده بودند اما در کل، گیمپلی بازی به همراه روند پیشروی و وجود محتواهای جانبی میتوانست بازیکنان را راضی نگه دارد. جهش گرافیک بصری بازی از مدل هشت بیتی به ۱۶ بیتی از جمله نکات ویژهی این بازی محسوب میشود که توانسته بود تا گرافیک هنری بازی را زیباتر و البته چشمنوازتر از همیشه به نمایش بگذارد.
بدن ما فانی است، این روح است که زنده میماند
Zemus
۷- Final Fantasy VII Remake Intergrade
رتبه بندی بازی های Final Fantasy: بازی فاینال فانتزی ۷ ریمیک یک تلاش بسیار پخته و کمنقص از سوی شرکت اسکوئر انیکس بود تا یکی از عجیب و غریبترین و البته دیوانهوارترین بازیهای سری را وارد یک سبک و فرمول مدرن کند و البته از پایبندی به ریشهها صرف نظر نکند. سیستم نبردهای اکشن به جذابیت دوچندانی این ریمیک کمک کرده بود که باعث میشد تا اکشن بازی نسبت به نسخهی اصلی، تحول قابل توجهی را تجربه کند. داستان اما اینبار تاریکتر از قبل شده بود تا ما شاهد وقایع بسیار جدیتری در شهر خاص Midgar باشیم و البته روایت بازی به شکلی پیوسته و جذاب و کمنقص صورت میگرفت.
داستان کامل بازی Final Fantasy VII
صحبت از شهر Midgar شد، باید بگوییم بازآفرینی بصری این شهر به زیباترین شکل ممکن صورت گرفته که بیش از هر زمان دیگر، احساس ترس و هراس از سیاستهای آنتاگونیست را در ما پرورش میدهد و یک جهان گسترشیافته پیش روی ما میگذارد. نکتهی مثبت اثر که نگرانی طرفداران وفادار سری را تا حد زیادی برطرف مینمود، پایبندی به المانهای کلاسیک RPG سری بود که با بازآفرینی آنها به وفادارانهترین شکل ممکن، همچنان یک فاینال فانتزی پیش روی مخاطب قرار میداد. ناگفته نماند که قسمت دوم این ریمیک، بازی Final Fantasy VII Rebirth سال آیندهی میلادی به طور انحصاری برای پلی استیشن ۵ عرضه خواهد شد.
انسان درستکاری که به یک اهریمن بزرگ خدمت میکند، بیگناه نیست.
Barret Wallace
رتبه بندی بازی های Final Fantasy شماره ۶: Final Fantasy VIII
خب باید بگوییم که احتمالا بحث برانگیزترین انتخاب ما در این لیست، حضور بازی فاینال فانتزی ۸ در ردهی ششم است. این بازی در اغلب جنبهها تلاش کرده بود تا از شرایط سنتی فرنچایز دور شود و خود را به عنوان یک تجربهی کاملا منحصربهفرد، مطرح کند. از داستان Sci-Fi آن گرفته تا دوری از عناصر سنتی سری از جمله تراز کردن و معرفی بازی با یک شرایط جدید برای بهبود آمار شخصیت و اعضای گروه او و سایر موارد، همگی تنها بخشی از تغییرات عظیم توسعهدهندگان بودند. از حق نگذریم اما سیستم Junctions عمق بسیار زیادی به گیمپلی داده بود و به اضافه، محتوای جانبی نیز به خوبی بازیکن را سرگرم مینمود.
سیستم مبارزات همچنان بهبود قابل توجهی به خود دیده بود اما وابستگی ارتقای آمار کاراکترها به جادو و Summon و مهارتهای ویژه و وابستگی کمتر به ارتقای سطح و تجهیزات باعث میشد تا همهی مخاطبان قدیمی نتوانند با آن ارتباط برقرار کنند. امتیاز حمله و دفاع بازیکن نیز بر اساس طلسمهایی بود که در اختیار هر بازیکن قرار گرفته بود. اما در نهایت، هر چه که باشد یک فاینال فانتزی واقعی پیش روی شماست که تنها جرمش، عرضه شدن پس از عنوان درخشان فاینال فانتزی ۷ بود و نتوانست تا با مخاطبان خود، آنچنان که باید ارتباط بگیرد.
درست و غلط، چیزهایی نیستند که ما را از دشمنانمان جدا سازند. این اختلاف در دیدگاههای ماست که ما را از یکدیگر جدا میسازد. دو طرف، یکدیگر را مقصر میدانند. هیچ جنبهی خوب یا بدی وجود ندارد، فقط دوطرف دارای دیدگاههای متفاوت هستند.
Squall
۵- Final Fantasy XII
بازی فاینال فانتزی ۱۲ که بازسازی آن که اکنون با عنوان The Zodiac Age برای کامپیوترهای شخصی، کنسولهای نسل هشتم و نینتندو سوییچ در دسترس است، یک تجربهی کمنقص را در اختیار طرفداران قدیمی سری قرار میدهد. سیستم عمیق نبرد که در کنار جنبهی اکشن خود با مکانیکهای تکامل یافته یک تجربهی تاکتیکی را به نمایش میگذارد، سیستم نمادین Job و البته سیستم محبوب و خلاقانه Gambit که برای اولین بار امکان بررسی رفتار و عملکرد گروه خود را ایجاد میکرد و به نوعی یک AI Trust محسوب میشد از جمله نکات مثبت این بازی هستند. به واقع، فاینال فانتزی ۱۲ از زمان خود بسیار جلوتر بود و بر تفکر عمیق توسعهدهندگان خود صحه میگذاشت.
اتمسفر بازی با موسیقی متن بینظیر خود و همچنین گرافیک بصری بسیار چشمنواز کاملا مخاطب را به سوی خود میکشاند و البته محیطهای بزرگ اثر برای کاوش نیز به غوطهور کردن بازیکن در این اتمسفر خاص، کمک شایانی میکرد. ما در این لیست، تجربهی دوازدهمین بازی سری را به شدت توصیه میکنیم.
اگر میتوانستم فقط ترس و وحشت جنگ را از یک نفر دور کنم آنگاه هر شرمی را تحمل میکردم، با افتخار تحمل میکردم.
Basch
بهترین بازی های سری Final Fantasyشماره ۴: Final Fantasy IX
در رتبهی چهارم از لیست ما، باید به بازی فاینال فانتزی ۹ اشاره کنیم که به عنوان یکی از خاطرهانگیزترین عناوین سری برای طرفداران قدیمی شناخته میشود. مبارزات بهبود یافتهی سری به اضافهی یک داستان بسیار جذاب توام با دستمایههای طنز که شامل کاراکترهای دوست داشتنی نیز بود توانست تا به خوبی بازیکنان را جذب خود کند. طراحی بصری اثر نیز مورد ستایش قرار گرفت و موسیقی متن مانند قبل، مسحورکننده و جذاب بود و میتوانست تا به غوطهور شدن در اتمسفر سری کمک کند.
سیستمهای ارتقا و پیشرفت بازی در کنار آزادی عمل در دستیابی به تجهیزات و سلاحها و البته سیستم توانایی، از جمله نقاط مثبتی بود که همچنان در ذهن هواداران باقی مانده است. هر چند که مدت زمان طولانی بارگذاری بازی روی کنسول پلی استیشن ۱ در کنار نبود جنبهی کاوش در محیط همچون عناوین قبل و همچنین فقدان محتواهای جانبی باعث شده بود تا اندکی طرفداران ناراضی شوند اما در کل، باید از این بازی به عنوان یکی از فوقالعادهترین عناوین سری یاد کرد.
به من یاد دادی زندگی برای همیشه وجود نخواهد داشت. پس باید به یکدیگر کمک کنیم و زندگی را زندگی کنیم.
Vivi Ornitier
۳- Final Fantasy VII
زمانی که بازیکنان غربی و شرقی به سری فاینال فانتزی روی خوش نشان دادند، زمان عرضهی بازی فاینال فانتزی ۷ بود که در عمل، به یکی از مورد ارجاعترین عناوین داستانی شرقی تبدیل شد. عنوانی که در زمینهی داستان و فضای اتسمفریک خود جلوتر از ترندهای روز صنعت بازیسازی بود و توانست تا نشان دهد حتی با وجود یک گیمپلی تقریبا معمولی و بدون پیشرفت خاص میتوان مخاطب بینالمللی را مسحور فضای شهر Midgar و البته شخصیتهای خاص و منحصر به فرد خود کرد.
گرافیک سهبعدی اثر به خوبی توانسته بود تا تلاشهای تیم بصری را به ثمر بنشاند و از سوی دیگر، سیستم مبارزات اکشن و بیدرنگ که بهبود خوبی پیدا کرد و سیستم Materia که باعث میشد تا بازیکن برای استفاده از منابع خود استراتژیهای درستی اتخاذ کند؛ موسیقی متن بینظیر اثر که توسط Nobuo Uematsu ساخته شد از جمله امتیازات مثبت این بازی بود. بد نیست بدانید که وسعت این بازی به حدی بالاست که امروز، شرکت اسکوئر انیکس تصمیم گرفته تا یک ریمیک سه قسمتی برای آن ترتیب دهد و حتی در دوران کلاسیک آن شاهد بیشترین تعداد پیشدرآمد و دنباله برای آن بودهایم که یک آمار ویژه محسوب میشود.
چطور امکان دارد در خاطرهی چنین موجودی، معنا و مفهومی وجود داشته باشد؟ آنچه که به شما نشان دادم واقعیت است. چیزی که به خاطر دارید، چیزی جز توهم نیست.
Sephiroth
۲- Final Fantasy X
بهترین بازی های سری فاینال فانتزی: و اما بازی فاینال فانتزی ۱۰! احتمالا این عنوان در کشور ما جزو خاطرهانگیزترین بازیها و نقطهی شروع آشنایی بسیاری با این سری نقشآفرینی بوده باشد. صداپیشگی جذاب شخصیتها باعث شد تا جنس ارتباط بازیکن با آنها تفاوت پیدا کند و بیش از هر زمان دیگر، شاهد یک ایفای نقش جالب از سوی هر شخصیت باشیم. دنیای فانتزی و تخیلی Spira اما اینبار نسبت به جهان عملی-تخیلی بازی هشتم ملموستر شده و از اغراق کمتری برخوردار بود.
غارهای پازل، سیستم سطحبندی و تراز کردن به اضافهی کاتسینهای باکیفیت از جمله نقاط مثبت این بازی هستند که در کنار موسیقی متن خاص Nobuo Uematsu رنگ خاصی به خود گرفتهاند. ناگفته نماند که بازی فاینال فانتزی ۱۰ به عنوان یک حسن ختام بر دوران کلاسیک سری شناخته میشود تا تیم ایدهپرداز سری را برای ادامهی مسیر، مجاب به پیادهسازی ایدههای جدیدی کند.
حال! چنین است! اکنون زمان انتخاب است! یا بمیر و عاری از درد باش، یا زندگی کن و با اندوهت مبارزه کن! اکنون زمان شکل دادن به داستانهای خود است! سرنوشت شما در دستان خودتان است!
Auron
بهترین بازی Final Fantasy: عنوان Final Fantasy VI
رتبه بندی بازی های Final Fantasy: اخیرا در طی اظهاراتی که از سران کمپانی اسکوئر انیکس شنیدیم، ساخت بازسازی عنوان درخشان فاینال فانتزی ۶ بیش از هر زمان دیگر در ذهن توسعهدهندگان قرار گرفته که اگر چنین شود با یکی از خاطرهانگیزترین ریمیکهای تاریخ روبرو خواهیم شد. داستان بازی با قوسهای شخصیتیای که برای هر کاراکتر در نظر گرفته بود، Kefka Palazzo شرور کم نقص و بینظیر سری که نهتنها به عنوان یک مترسک و یک کاراکتر تزیینی بلکه در جایگاه عمیقترین شرورهای سری قرار دارد مسیر روایت داستان را به خوبی شکل داده بود و هراس مخاطب از روبرو شدن با او را افزایش میداد.
مطلب پیشنهادی: جدول زمانی بازی Final Fantasy XV
حضور شخصیتهای متعدد در کنار تعدد بالای NPCها پویایی خاصی به بازی داده بود و از سوی دیگر، امکان شخصیسازی عمیق شخصیتها بازیکن را مجاب به تجربهی اثر میکرد. جنبهی جستجو و کاوش دنیای اثر از دیگر نقاط قوت آن بود و البته گیمپلی بهبود یافته و کمنقص اثر، سرگرمکنندگی بازی را در اوج خود قرار میداد. اتمسفر آخرالزمانی بازی همچنان یک شاهکار بیعیب بود که حضور داستان و شکل شخصیتپردازی کاراکترها را به خوبی توجیه میکرد و موسیقی متن عالی، وظیفهی غوطهور کردن آن را به بهترین شکل ممکن انجام داده بود.
در نهایت، رتبهی نخست لیست ما با قاطعیت به بهترین بازی Final Fantasy یعنی فاینال فانتزی ۶ تعلق میگیرد تا به خوبی، روزهای خوش فرنچایز را یادآوری نماید.
چرا میسازی، میدانی که نابودی اجتنابناپذیر است؟ چرا آرزوی زندگی کردن داری، میفهمی که همهچیز باید بمیرد؟ میدانی که هیچکدام از این حرفها اهمیتی ندارند؟ زندگی. رویاها. امید. از کجا آمدهاند؟ به کجا میروند؟ چه چیزهای بیمعنیای…
Kefka
نظر شما چیست؟ به نظر شما، ردهبندی دیگری میتوان از بهترین بازی های سری فاینال فانتزی انجام داد؟ جای کدام عناوین در میان بهترین بازی ها در این لیست خالی بود؟ نظرات خود را با دنیای بازی در میان بگذارید.👇