آغاز ساماندهی مسابقات بازی های رایانه ای در کشور

در ۱۳۹۰/۰۵/۰۲ , 12:46:12
بنیاد ملی بازی های رایانه ای

مدیر عامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای خبر داد

کلیه مسابقات بازی های رایانه ای در کشور از این پس تنها با مجوز بنیاد ملی بازی های رایانه ای بر گزار خواهد شد.

به گزارش معاونت ارتباطات و بین الملل بنیاد ملی بازی های رایانه ای، بهروز مینایی مدیر عامل این بنیاد با اعلام این خبر گفت: به دنبال ابلاغیه وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر واگذاری صدور کلیه مجوز های این عرصه به بنیاد ملی بازی های رایانه ای، از این پس تنها برگزار کنندگانی که برای مسابقات از بنیاد ملی بازی های رایانه ای مجوز برگزاری داشته باشند می توانند مسابقات را در چارچوب قوانین مندرج در بندهای برگزاری مسابقات بازی های رایانه ای برگزار کنند و در صورت تخلف برابر با ضوابط قانونی با متخلفان برخورد خواهد شد.

وی درباره ساماندهی این مسابقات افزود: متاسفانه در سال های اخیر به دلایل متعدد، از جمله نبود قوانین مشخص و شرح وظایف سازمانی، برگزاری چنین مسابقاتی در کشور متولی مشخصی نداشت که همین امر باعث بروز خسارت های مادی و معنوی بی شماری به صنعت بازی سازی کشور شد.

مدیر عامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای با ابراز خرسندی از ساماندهی این مسابقات خاطر نشان کرد: طرحی در معاونت نظارت و ارزشیابی بنیاد ملی بازی های رایانه ای تدوین شده است تا برگزار کنندگان حرفه ای این مسابقات بتوانند در آینده به صورت منسجم تری این مسابقات را طراحی و اجرا کنند.

مینایی در پایان ابراز امیدواری کرد: ساماندهی این مسابقات موجب ارتقای کیفی و کمی آن شود و با اجرای این طرح از بهره برداری های غیر فرهنگی در این مقوله جلوگیری شود.

 

معاونت ارتباطات و بین الملل

بنیاد ملی بازی های رایانه‌ای


27 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

  1. سلام ببخشید من وقتی میخوام پیغام خصوصی بفرستم میگه شما به بیشینه ی پیغام خود رسیدید قبل ارسال چند پیغام را پاک کنید من هرچی تو صندق در یافت و ارسال داشتم پاکیدم ولی بازم همین رو میگه کمکم کنید لطفا.راستی چقدر میرمهنا کوتاه بود….! ۸-O

    ۰۰
    1. نه که الان مسابقات داخلی خیلی با کیفیت برگزار می شن!
      مسابقات سازگار ارقام که تقریبا ۵ ساله داره تو تهران برگزار میشه رو نگاه کن. سطحش خیلی پایینه.
      اونوقت مسابقه ی جام دیجیتال که تو اصفهان و با حمایت بنیاد برگزار می شه رو هم نگاه کن. اصلا باهم قابل مقایسه نیستن.

      ۰۰
    2. باهات موافقم ولی بعضی وقتا یسری جاها خودشون مسابقات اختصاصی واسه خودشون برگزار میکنن که به شدت کیفیت بالاس! :mrgreen:
      البته در حد ۳۰ نفر !

      ۰۰
    3. نه باهات موافق نیستم :mrgreen:
      برو تو همین مسابقات که تو اصفهان تو سالن استاد فرشچیان برگزار شد ببین چقدر کیفیت بالاس!! :evil:
      فقط دارن قانون شکنی مکنن.یکی از بچه های همین سایت زخم خورده و بازیچه همین مسابقات شد

      ۰۰
  2. اره می دونم،کار شما خیلی درسته!
    فقط مثل اون سازمان ESRA نباشه که بخواد اسلامی بازی ها رو درجه بندی کنه و به دویل می کرای درجه +۲۴ بده که ادم از همچی زده شه بعدشم شما بهش کلی افتخار کنین
    هه
    حقوق بگیران

    ۰۰
  3. سلام بر تمام دوستان عزیزم در سایت دی بازی.بنده به عات وجد پاره ای از مشکلات حدودا ۲ هفته ای از دسترس خارج بودم.با عرض پوزش از آقایان سعید زعفرانی و arkکه نتوانستم جوابشان را بدهم امیدوارم دوسشتان مارا از یاد نبرده باشند زیرا ما هیچ چیز مشترکی هم نداشته باشیم لا اقل همه ما گیمریم.به امید روز های خوش و روشن برای صنعت گیم ایران وتمامی گیمران ایرانی.آرش دبیری(arashgamer 8) 8) )

    ۰۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر