Assassin’s Creed فرانچایزیست مثل ماریو و رزیدنت اویل

Gordon توسط Gordon
در ۱۳۹۱/۰۵/۲۹ , 11:38:29

کارگردان بازی Assassin’s Creed 3 یعنی اقای آقای Alex Hutchinson از تصمیم شرکت Ubisoft مبنی بر انتشار سالانه‌ی این فرانچایز حمایت کرد.اقای Hutchinson طی مصاحبه با CVG در جریان gamescom اعلام کرد که عرضه‌ی سالانه‌ی یک بازی، چیزی از ارزش های آن کم نمی‌کند و موجب کاهش جذابیت آن نخواهد شد:

“به نظرتان اگر چیز جدیدی را سالانه عرضه کنید، موجب کاهش جذابیت آن خواهد شد؟ اگر برنامه‌ی تلویزیونی Breaking Bad دوبار در هفته پخش می‌شد، من هر دوبار آن را تماشا می‌کردم؛ اگر Radiohead هر ۶ ماه یک‌بار، یک آلبوم منتشر می‌کرد، من با خوشحالی هر چه تمام تر آن را خریداری می‌کردم. اگر مردم خواهان این بازی فوق العاده هستند، پس باید قبول کنند که ما هم مجبوریم به شکلی پول خود را برگردانیم. خیلی کم پیش می‌آید که شما با عرضه یک بازی تمام پول خود را برگردانید؛ Assassin’s Creed 3 نیز از این قضیه مستثنی نیست. ما در بعضی موارد به اصول برگشتیم، یکی از موارد تکنولوژی بود؛ از نظر من، سودی که یک ناشر از ریسک خود به دست بیاورد بسیار خوب است. مردم بر این باور هستند که این روش، یکی از راه های تیره و تار سرمایه گرایی است ولی این کار بیشتر شبیه به اصول اشتراکی و کمونیستی است.”

Hutchinson اعلام داشت که Assassin’s Creed یک سه گانه نخواهد بود و به زودی به یک فرانچایز تبدیل می‌شود و مانند فرانچایز های بزرگ دیگر، فراز و نشیب های خاص خود را نیز خواهد داشت:

“در برخی از نقد و بررسی های Assassin’s Creed Revelations و در نظرات مردم، مشاهده می‌کردیم که آن ها عقیده داشتند این نسخه پایان این فرانچایز خواهد بود و این نسخه، بازی خوبی نبود. من طرفدار سایت Metacritic نیستم ولی این بازی نمره‌ی ۸۰ را در سایت مذکور دریافت کرد که آن چنان هم نمره بدی نیست. حال ما Assassin’s Creed 3 را یک فرانچایز مانند Mario یا Resident Evil به حساب می‌آوریم که فراز و نشیب های خاص خود را نیز دارد. ما برنامه‌ای مبنی بر ادامه‌ی این سری نداشتیم ولی حال انجام این کار، برنامه‌ی ماست. به نظر من اگر می‌خواهید یک فرانچایز را جذاب و تازه نگه دارید نیازی نیست که نسخه های آن با فاصله طولانی نسبت به هم منتشر کنید، برای مثال Nintendo و یا شرکت های ژاپنی در هر نسخه از بازی های خود، جان دوباره ای به آن فرانچایز می‌بخشند، پس وقتی آن ها این کار را انجام می‌دهند، ما هم می‌توانیم.”

منبع


71 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

  1. واقعا پتانسیل این بازی بالاست. من هرچی فک میکنم میبینم واقعا میشه بازی های خیلی خوبی ساخت. چند تا کشور و تمدن مختلف مونده که واقعا برای این بازی مناسبه . منم واقعا امیدوارم ادامه پیدا کنه

    ۰۰
  2. اصلا خودش چقدر دست بالا گرفته !!! :-? ماریو و رزیدنت اویل
    برو عمو جان حالت خوب نیست !!! خواب نما شدی اسم ماریو و رزیدنت اویل توی ذهنت جا نمیشه وگرنه از این حرف ها نمیزدی .
    __________________________________
    SONY make.believe-(انجمن Martial Art’s )

    ۰۰
  3. بهترین خبر بعد از مکس پین ۳ برام همین بود.یوبی سافت خیلی این بازی رو دوست داره.خیلی از بازی های جدیدش هم کمکم دارن به سوی اساسین کشیده میشن و شبیه به هم میشن.نمونش هم همین سگ های نگهبان که لقب اساسین امروزی رو گرفته.یک تریلر هم از اسپیلینتر سل اومد(همین دوروز)که بازی خیلی به اساسین شبیه شده بود.سم می تونست از دیوار بالا بره و خیلی از کار هایی که توی اساسین دیده بودیم.

    ۰۰
    1. هووووووووووووووم
      واقعا نمی دونم چی بگم ؟؟؟؟
      اساسین یکی از بازی های محبوب منه
      خدا کنه گند نزنن بهش :|
      _______________
      یه سوالی داشتم از مسئولای سایت :
      می تونیم نقد بفرستیم ؟؟؟ تایید میشه ؟؟؟
      _______________
      SONY make . belive

      ۰۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر