فیلم Castlevania ساخته می‌شود

در ۱۳۹۱/۰۶/۲۸ , 13:45:17

بالاخره Castlevania  هم می‌خواهد به جمع فیلم‌های صنعت بازی بپیوندد.

آقای Michael Dorn که به خاطر فیلم Star Trek شناخته می‌شود، قرار است در این فیلم به ایفای نقش بپردازد. سایت StarTrek.com از وی در مورد این فیلم سوال کرد و از او که در بیشتر ساخته‌های سینمایی و تلویزیونی سری Star Trek حضور داشته است اطلاعاتی گرفت.

“افرادی در تلاش بودند تا این کار را به انجام برسانند و بالاخره موفق شدند تا تهیه‌کنندگان در در کنار هم قرار داده و چراغ سبز را از صاحبان اثر بگیرند و در نهایت این پروژه آغاز شود.”

وی ادامه داد:

“این یکی از قسمت‌های کوچک و جالب کار است. چهار روز است که در حال بازی در نقش یک گرگینه هستم که سال‌هاست به دنبال خون‌آشامی می‌گردد. در این قسمت‌ها، صحنه‌های زیادی از کشتن، پریدن و مبارزات با شمشیر و همه چیز وجود دارد.”

و این تمام اطلاعاتی است که از این پروژه می‌دانیم. با این‌حال خبرنگاران برای یافتن اطلاعات بیشتر با کونامی در ارتباط‌ اند.

از سال ۲۰۰۶ صحبت از ساخت این فیلم توسط Paul WS Anderson و بودجه‌ی ۵۰ میلیون دلاری اش بود که برای چندین و چند بار مسائل تغییر کرد و در نهایت تا سال ۲۰۰۹ این فیلم در سکوت خبری ماند. در آن هنگام صحبت از لغو شدن ساخت این پروژه شد ولی امروز خبرها حاکی از آن است که این فیلم ساخته می‌شود و به زودی اکران خواهد شد. با این‌که می‌دانیم فیلم‌هایی که از روی بازی‌ها ساخته می‌شوند معمولا فیلم‌های خوبی از آب در نمی‌آیند، اما بگذارید امیدوار باشیم که فیلم Castlevania به سرنوشت این فیلم‌ها دچار نخواهد شد.

سری Castlevania از ۱۹۸۶ تا کنون بیش از ۲۰ عنوان اصلی و تعداد زیادی اسپین آف به دنیای بازی هدیه کرده است و مطمئنا طرفداران زیادی دارد.

Thanks, Joystiq


27 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

  1. Paul WS Anderson !!! خواهشا این کارگردان نباشد .
    باز باید زنش را در نقش های نا مربوط ببینیم !!! :-?
    کونامی !!! :-? یقه هالیوود را گرفته است و روابط نزدیکی با اهالی
    هالیوود پیدا کرده است :-?
    __________________________________
    SONY make.believe-(انجمن Martial Art’s )

    ۰۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر