Demon’s Souls در شبکه‌ی پلی‌استیشن عرضه خواهد شد

در ۱۳۹۱/۱۰/۱۶ , 19:33:26

بدون شک یکی از سخت ترین بازی‌های تاریخ “Demon’s Souls” است که در سال ۲۰۰۹ و به طور انحصاری برای پلی‌استیشن ۳ عرضه شد و توانست نظر منتقدین بسیاری را جلب خود کند.

اکنون سونی این عنوان را برای کسانی که در آن زمان نتوانسته بودند آن را تجربه کنند برای دانلود در PSN قرار داده است. این بازی از تاریخ ۸ ژانویه برای دانلود قرار خواهد گرفت و مشتاقان بازی می‌توانند بازی را مستقیما از شبکه‌ی پلی‌استیشن دانلود کنند. همچنین قیمت این بازی هم در این شبکه $۱۹٫۹۹ می‌باشد.

شرکت سازنده‌ی این بازی، “From Software” ادامه‌ای بر آن منتشر کرد که به همان اندازه سخت و خوش‌ساخت بود. اما این بازی به خاطر آن‌که نام “Demon’s Souls” در انحصار سونی بود “Dark Souls” نام گرفت و برای پلتفرم‌های دیگر هم عرضه شد. اکنون ادامه‌ای برای دارک‌سولز در حال ساخت است.

Demon’s Souls
سازنده: From Software
ناشر: SCE – Namco Bandai Games – Atlus
سبک: نقش آفرینی
تاریخ عرضه: ۶ اکتبر ۲۰۰۹
پلتفرم ها: PS3


20 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

  1. من اون زمان صبرم کم بود و بعد از حدود ۳ساعت بیخیال این بازی شدم و به یه بنده خدایی فروختمش!(با قیمت بالا)
    دارک سولز رو هم که همچنان بازی میکنم! تموم هم نمیشه به افتخاراتم گیمینگم اضافه کنم :D!

    ۰۰
  2. دوستم بهم گفت یک بازی دارم خیلی سخته میتونی بریش؟؟گفتم اره جرا که نه…..انقدر بازیش سخت بود نتونستم نصفشم برم!!هیجی دیگه هردومون بازی رو گذاشتیم کنار!!!!!!!!!!!!!! :| بدیشم همینه سخت بودن بیش از حد

    ۰۰
  3. سختی بازی به مراتب کمتر از دارک سولز بود. چرا که با یک کلاس جادوگر و وجود عنصر مانا با خیال راحت خیلی‌ از مراحل رو پشت سر گذاشت که نامردا زدن این سوراخ رو تو شماره بعد کور کردند. :(( سخت به نظر رسیدنش به خاطر گنگی بیش از حد و جریمه سنگین تر مرگ نسبت به دارک سولز بود علاوه بر گرفتن سولز‌ها خونتون رو هم نصف میکرد! ولی‌ اگه تا نیمه‌های بازی رو تحمل میکردید از اونجا به بعد دیگه میفتادید رو غلتک.

    ۰۰
    1. یکی هم کل بازی رو تو ۵۹ دقیقه رفته بود ! :D
      ______________________________
      Copyright © ۲۰۰۹-۲۰۱۲ MEA Co. All rights reserved :arrow:
      انجمن حقوق بگیران مایکروسافت

      ۰۰
  4. یعنی سختی دارک سولز را چند برابر کنید به این بازی می رسید !
    زمانی که عرضه شد و بازیش کردم واقعا مجذوبش شدم . سختیش وحشتناک بالا بود .
    برای همین است که وقتی مدتی بعد dark souls عرضه شد برایم قابل درک تر بود ! چون demon souls را تجربه کرده بودم !
    ——————————-
    SONY make.believe

    ۰۰
    1. نوش جونشون. بازی های زیبا و سخت همیشه بین گیمر ها پر پا قرص بوده. :->
      الان تریپ خبره برداشتم. :D

      ۰۰
  5. من از این بازیهای تاریخی خیلی خوشم میاد ! حیف که چندتا از خوباش کنسولی هستن !
    ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
    متنی که از ز.د.ب.ا.ز.ی گذاشتی رو عشقه !

    ۰۰
  6. یکی از سختترین؟؟؟!!! سخت ماله یه لحظشه… با کلی ترینر هم نتونستم برم این بازیو… حالا میفهمم چرا نسخه قبلیش امتیازات بالایی نگرفته بود احتمالا منتقدین هم نتونستن بازی رو تا آخر برن…

    ۰۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر