همایش تخصصی آواژنگ با موضوع “جایگاه دسکتاپ‌ها در بازار امروز”

در ۱۳۹۲/۰۶/۰۴ , 22:08:59

بسیاری بر این باورند که بازار و جایگاه کامپیوتر‌های دسکتاپ از دست رفته است. این تصور غلط ناشی از فراگیری دستگاه‌هایی نظیر تبلت و اسمارت‌فون‌ها است. درحالیکه با یک بررسی ساده می‌توان کاربرد و موقعیت امروز دسکتاپ‌ها را به راحتی درک کرد.

چهارشنبه، سی‌ام مرداد ماه، گروه آواژنگ در همین رابطه اقدام به برگزاری همایش تخصصی و نمایشگاه محصولات خود کرد. این مراسم در هتل هما با حضور رسانه، نمایندگان فروش، گیمر‌های حرفه‌ای، اورکلاکر‌ها و کاربران حرفه‌ای، و با توضیحاتی از سوی مدیر بازاریابی و روابط عمومی گروه آواژنگ آغاز شد. بعد از آن مدیر فروش خاورمیانه کمپانی گیگابایت، آقای آرتور لیو، به تشریح نیاز‌های انسان به ابزار پرداخت. وی اظهار داشت که نیاز به پردازش، کامپیوترها را بوجود آورده است. اما با توجه به جنس نیاز‌های پردازشی و راحتی استفاده از آن‌ها، ابزار‌های متفاوتی تولید شده‌اند. برای مثال چک کردن ایمیل‌ها و آسودگی در استفاده به هنگام استراحت روی مبل راحتی توسط تبلت ها صورت می‌گیرد. یا اینکه، اسمارت فون‌ها همیشه همراه شما هستند و در هنگام حرکت نیاز‌های روزانه شما را برطرف می‌کنند. اما هنگامی که به پردازش‌های سنگین و طراحی و تایپ نیاز دارید، کامپیوتر‌های دسکتاپ به سراغ رفع نیاز شما می‌آیند. از همین رو کاربرد هر ابزار مشخص است و هیچ کدام جای دیگری را اشغال نمی‌کنند.

در ادامه مراسم، چندی از آخرین فن‌آوری‌ها و ویژگی های مادربرد‌ها و کارت‌های گرافیک گیگابایت معرفی شد. ابتدا مادربرد G1.Sniper 5 که با بهره‌مندی از چیپ‌ست Z87 اینتل، برای گیمر‌های حرفه‌ای طراحی شده است، برای کاربران تشریح شد. فن‌آوری صوتی Amp-Up گیگابایت روی این مادربرد تعبیه شده است، که شامل پردازنده Creative Sound Core3D، خازن‌های پیشرفته صوتی ساخت کمپانی Nichicon، روکش طلا برای جک‌های صوتی پنل پشتی، آمپلی‌فایر مجزای هدفون پنل جلویی، نویزگیر صدا با مسیر نورانی روی PCB و ارایه قطعه Op-AMP (تقویت‌کننده عملیاتی) که قابلیت جداسازی به طور دستی از روی PCB را دارد و قابل تعویض است. با توجه به کاربری صوتی، می‌توان یک Op-Amp جداگانه از بازار تهیه و جایگزین این قطعه کرد. مدل Z87X-OC Force نیز با ۱۶ فاز PWM و ظرفیت عبور ۴۰ آمپر جریان الکتریکی برای هر فاز، به علاوه پشتیبانی از چهار شکاف PCI Express 16x اختصاصاً برای اورکلاکر‌های حرفه‌ای طراحی شده است. افزون بر این، به مدل‌های Z87X-OC، Z87X-UD5H، Z87X-UD4H، Z87X-UD3H، Z87X-D3H و Z87-HD3 و قابلیت‌های آن‌ها اشاره شد. همچنین گیگابایت به عنوان اولین کمپانی که کارت‌های گرافیک سری ۷xx انویدیا را به طور اورکلاک شده عرضه کرده است از خنک‌کننده های بسیار حرفه‌ای WINDFORCETM روی آن‌ها بهره می‌برد.

بعد از این، برنامه ۶ متخصص حرفه‌ای که عملکرد تخصصی آن‌ها مستلزم کامپیوتر‌های دسکتاپ است به اجرا درآمد.

صدا

ابتدا فرزاد صمیمی، کارشناس صدا و تجهیزات صوتی با سابقه طولانی در راه‌اندازی برخی از مطرح‌ترین استودیو‌های صدا با همکاری یک نوازنده گیتار الکتریک اقدام به رکورد یک قطعه کوتاه کردند. این کارشناس با پله پله اضافه کردن ساز‌های مختلف موسیقی (به کمک نرم‌افزار ساخت موسیقی، گیتار الکتریک و MIDI کیبورد و کارت صدای اکسترنال) یک قطعه کوتاه ایجاد کرد و در هر مرحله میزان و نحوه پردازش دسکتاپ را نمایش داد.

ویدیو

سپس، محمدرضا محمدی، کارشناس تجهیزات ویدیویی با سابقه حضور در پروژه‌های سینمایی به تفسیر و تاکید تدوین محتوای ویدیویی با استفاده از دسکتاپ‌ها پرداخت. ضمن مقایسه زمان مورد نیاز برای رندر کردن راش‌های ویدیویی در گذشته و حال و نیاز به سخت‌‌افزار و دسکتاپ‌های حرفه‌ای، محمدی به ویرایش و افکت گذاری چند فایل ویدیویی به طور زنده پرداخت.

کامپیوتر گرافیک

امیرحسین عرفانی، از نخبگان هنر‌های دیجیتال کشور و مدیر مجموعه CGart به همراه یکی از مطرح‌ترین هنرمندان این عرصه سعید رمضانی، اجرای بخش کامپیوتر گرافیک را به عهده داشتند. عرفانی با معرفی برخی از هنرهای دجیتیالی (طراحی دو بعدی، طراحی مفهومی، انیمیشن، نقاشی دیجیتالی، مدل‌سازی سه بعدی، رندرینگ سه بعدی) و نقش ابزار و کامپیوتر دسکتاپ در این رشته شروع کرد. او همچنین از بلا‌استفاده بودن لپ‌تاپ‌ها در این رشته سخن گفت. در همین حین، سعید رمضانی در مدت بسیار کوتاه و عجیبی به طور زنده به طراحی یک طرح مفهومی از یک موجود خیالی مشغول شد و حاضران را به وجد آورد.

بازی های کامپیوتری

در آخر یاسر ژیان، برنامه‌نویس ارشد پروژه «گرشاسپ» به همراه حسین حسینیان، طراح بازی این پروژه، به موضوع مقایسه و برتری دسکتاپ‌ها نسبت به کنسول‌های نسل بعد، PS4 و Xbox One پرداختند. یاسر ژیان این موضوع را با بررسی مهاجرت کنسول‌ها به معماری X86 (معماری دسکتاپ‌ها) برای حاضران کاملاً روشن کرد. به گفته ژیان، پیش بینی کارشناسان برای طول عمر کنسول‌های نسل آینده ۱۰ سال است که از همان زمان عرضه، دسکتاپ‌ها می‌توانند کارایی نزدیک به کنسول‌ها داشته باشند و با گذشت حداکثر ۱ سال، با بروز شدن دوباره، از آن‌‌ها پیشی بگیرند. در حالیکه کنسول‌ها قادر به بروزرسانی سخت‌افزاری نیستند.

تنازع بقاء دیجیتالی و انتخاب طبیعی

در پایان، شهریار بارانی، اورکلاکر حرفه‌ای و مدیر مجموعه شهرسخت‌افزار، بینش خود را در رابطه با “نزاع دستگاه‌های دیجیتالی و آینده PC” با حضار به اشتراک گذاشت. وی با بررسی ریشه‌ها و علل کاهش محبوبیت دسکتاپ‌ها و بازار آن پرداخت که در آن از شکست مایکروسافت و گسترش پلتفرم‌های رقیب‌، رشد پردازش ابری‌، نداشتن امکانات ارتباطی‌، نیاز های جدید اجتماعی کاربران مثل فیسبوک‌، دانش استفاده بیشتر و قیمت بالاتر دسکتاپ‌ها یاد کرد .اما او در ادامه جایگاه واقعی دسکتاپ‌ها را با تاکید بر اینکه دسکتاپ‌ها همچنان به دلیل قدرت پردازشی بالا، امنیت و پایداری بیشتر و استفاده راحت‌تر برای کاربری‌های حرفه‌ای همانند آنچه در این مراسم به نمایش گذاشته شد‌، بهترین گزینه و دسکتاپ های قدرتمند (رده میانی به بالا) را بازمانده نسل دسکتاپ ها دانست و پیش بینی کرد که این قلمرو حداقل تا چند سال آینده در حکمرانی بلامنازع دسکتاپ‌ها، به عنوان گونه قوی‌تر در تنازع بقا، خواهد ماند و دستگاه های دیگر مانند لپ‌تاپ‌ها و دسکتاپ‌های ضعیف‌تر ناچار به تغییر فرم و تبدیل به دستگاه های سازگارتر و یا نابودی هستند.

در نهایت پیام این مراسم، شفاف‌سازی جایگاه امروز PC، علی الخصوص دسکتاپ‌ها بود. بر خلاف تصور غلط عام، دسکتاپ‌ها هرگز نمرده‌اند، تنها قلمرو خود را معین کرده‌اند.


61 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

  1. دوستان گیمر همیشه میل دارند که بازی ها و پلتفرمها را با هم مقایسه کنند و قدرت اونها رو بسنجند!!!
    تا این نسل که معماری کنسولها بر پایه Powe PC بود و ساختار اونها RISC بود .. نمیشد درست اونها رو با pc که معماری اون X 86-64 بر پایه CISC است.. مقایسه کرد

    ولی این نسل مسئله مقداری فرق میکند.. ولی قبل از مقایسه باید چند مفهوم رو درک کرد و بدون اونها نمیشه …
    برای مثال .. هر گیم چه مقدار و چکونه از منابع سیستم(رم-رم گرافیک(بافر ,,, GPGPU)) پردازنده-پردازنده گرافیک و … استفاده میکند؟؟
    DEVKIT چیست؟ و چه کاری انجام میدهد و کد نویسی چیست؟؟
    Bottle neckچیست؟؟ و عوامل محدود کننده سرعت pcچیست
    طرز اتصال منابع سخت افزاری pc چگونه است؟
    uMA چیست؟؟؟
    اینها رو اگه به عنوان کلیات دانسته بشه.. فلسفه مقایسه کنسولهای این نسل رو میشه فمید

    ۰۰
  2. یک نکته هم در مورد خود ما گیر های ایرانی!
    ای گیمرهایی که این نسل کنسول باز بودید و از دستگا ههای کپی استفاده می کردید پیشنهاد می کنم از حالا به فکر پی سی باشید چون باید با بازی کپی بای بای کنید!
    اگه می خواید سالی ۴-۵ بازی برید کاری ندارم شاید براتون تهیه اش سخت نباشه ولی اگه می خوااید مثل این نسل هفته ای ۲-۳ بازی رو تجربه کنید باید به پی سی بگروید!
    چون احساس میکنم خیلی هاتون در شور و شوق رسیدن کنسولها هستید تا همه ی بازی ها رو باهاش بازی کنید!
    تنها دلیل خرید کنسول در نسل بعد سالی چند تا انحصاری هست و گرنه کار من و خیلی از شما ها نیست نسل بعد رو کلا اریج بگذرونید!
    تو این نسل هم اریج بازا خیلی بازی نمی گرفتن و بیشتر رو پی سی میرفتن و گاهی بازی اریج می خریدن!
    به هر حال به فکر پی سی باشید ..توصیه دوستانه ای بود!!!

    ۰۰
    1. من اگه شده هم میرم سر کوچه فلافل میفروشمو هزینه بازی هامو درمیارمو زیر بار منت PC نمیرم :D

      ۰۰
    2. آخه پلی جان عزیزم.الان با برج سازی هم نمیتونی همه بازی های خوب رو اوریج بخری :D
      قطعا و یقینا در نسل بعد برایه انجام بازی ها مولتی پلتفرم باید یک عدد PC قدرتمند در کنار کنسول داشته باشی.

      ۰۰
    3. نه میشه ببین حساب کردم ، الان فلافل دونه ای چنده ؟ ٢تومن دیگه … بازی های اوریج دونه ای چنده؟ میانگین ۶٠ دلار که میشه ١٨٠ هزار تومن … خب در ماه مگه چندتا بازی خوب میاد؟ تازه خیلی از ماه مثل تابستون که اصلا بازی نمیاد ، به هرحال به طور میانگین ماهی ٣تا بازی میشه ۵۴٠ هزار تومن ، روزی ١٠ تا فلافل حداقل میفروشی دیگه ، که میشه روزی ٢٠هزار تومن بعد در یک ماه میشه ۶٠٠ هزار تومن ! ۶٠ هزار تومن هم اضاف میاد که همون هزینه ی فلافل ، روغن ، کاهو و از این چیزات میشه.
      به همین راحتی با فلافل فروختن میتوانی اوریج باز شوی :D

      ۰۰
  3. اصلا خیلی بد جا افتاده این قضیه مقایسه نادرست PC با کنسول ها و برتری بی موردش! من منتظر همچون پستی بودم تا خودمو خالی کنم! همه میان PC رو برتر مطلقو نمیدونم دستگاه ابدی ، عشق اول! و از این چیزای غیر قابل درک میدونند! من این تابو رو میشکونم وفت برخاستنه، ای کنسول بازها دیگه بسه اینقدر جلوی PC خوار و خفیف شدیم اینهمه تو سری خوردیم ، دیگه بسه ، برخیزید … برخیزید … کدام یک از این PC بازها اخرین ما رو تجربه کرده ، کدام یک از PC بازها هیلو ۴ رو تجربه کرده ، سرخ پوست مرده چی؟؟ کدام یک کدام یک؟؟ بیایید این فرمانروایی نالایق PC در امر گیمینگ را از بین ببریم بیایید به همه بگوییم که کتسول ها برترند.
    ;;)

    ۰۰
    1. کاملا مشخص هستش که عقده داری نسبت به PC Gaming و ا این که می بینی نسل بعد داره شرایط برای PC Gamer ها مساعد میشه ناراحتی !
      در ضمن:خب برادر من اگه این انحصاری نبود که اونوقت باید از وان به عنوان جاکفشی و از پی اس به عنوان پاکن استفاده می کردی
      من هم حرف علی رو قبول دارم پی سی و کنسول مکمل هم دیگه در گیمینگ هستند!
      خود علی یک بار توم ریدر رو با کنسول و دفعه بعد با پی سی رفت ( بازی سوم شخص) و گفت بازی در نسخه پی سی خیلی بیشتر بهم حال داد!

      ۰۰
    2. این که می بینی نسل بعد داره شرایط برای PC Gamer ها مساعد میشه ناراحتی !” اخه مگه من روانیم !! :-s ، شما داری از منظر دید خودت از کامنت های من اینطور نتیجه گیری میکنی. تازه دیدگاه بالایی هم طنز گونه است ، زیاد جدیش نگیرین

      ۰۰
  4. نه پی سی نه کنسول به دیگری برترتی نداره!
    اولا قدرت کنسولها همیشه چیزی خیلی فراتر از مشخصاتی هست که دارن!
    الان ۷۸۵۰ یا ۷۹۷۰ یک کارت در حد متوسط رو به خوب هست ونه بیشتر و این روی کنسولهاست! کنسولهایی که قراره گرافیک های حیرت انگیزی چون فورتزا ۵ و رایز و د اردر و کیلزون و…. رو نشون بده! مشخصات مشابه کنسول رو پی سی اون کیفیتی رو که از این بازی ها دیدیم رو نمی تونن ارائه بدن!
    نمونش هم تو این نسل کنسولهای پلی ۳ و ۳۶۰ با اون سخت افزار ضعیف و فسیل شده و اون رم فوق العاده پایین شاهکارهای بصری ای چون آخرین ما و گیرز : جاجمنت و … رو نشون می دن که نمونه ی سخت افزاریشون رو پی سی هرگز نمی تونه اون رو اجرا کنه!
    ———-
    حرفم از متن بالا : کنسولهای نسل بعد قویتر از اون چیزی هستن که به نظر می رسه!
    البته به پی سی های های اند امروزی نمی رسند ولی از ۶۰ درصد پی سی ها قویترن!
    مثلا اون بتل فیلد بخش اعظمی از دلیلش که به پای کنسول نمی رسه این هست که خب آشنایی با سخت افزارش و برنامه نویسیس روش هر چقدر هم راحت باشه زمانبره!
    ————-
    اما قیمت هم بالاخره پی سی گرونتر در میاد!
    بنده خودم سی پی یو یی که بستم قیمتش چند دلاری هم از پلی ۴ گرونتر بود!
    در کل کنسول از لحاظ هزینه خیلی به صفه تره!
    ————-
    اما بازی ها این نسل که کنسول ها بهتر بودن ولی حالا شروع نسل هست و فعلا همه چیز مثل اوایل نسل قبل برابره تا ببینیم بعدها چه پیش میاد!
    ———–
    اما پی سی هم مزیتهایی داره که باعث میشه در برابر کنسول کم و کسری نداشته باشه که دیگه حس بیان کردن اون دلایل رو ندارم!

    ۰۰
    1. با این حرفت که کنسول ها قدرت بیشتری از مشخصات شون دارند کاملا موافقم.اصلا نمی دونم این لا مروت ها چطور یک دستگاه می سازن که اینقدر انعطاف داره. ولی با این حرفت که ۶۰% پی سی ها از کنسول ها ضعیف ترن نه.کلا فقط نباید به اعداد نگاه کرد مهم خروجی کار هست.روی پی سی بافت های بهتر و جزییات بالایی میشه کار کرد.مثلا تصویری که از بیوشاک یا تام ریدر یا مترو توی پی سی می بینیم هیچ وقت تو کنسول نیست.
      ولی این کنسول های نسل جدید بدجور خفن ان.

      ۰۰
    2. موافقم.منم همینو میگم.بابا دور و بر من ۱۰ تا گیمر هست هیچ کدوم از دوستان من نمیتونن گرافیک halo4 یا the last of us رو هضم کنن.مگه چند نفر کرایسیس رو با گرافیک high بازی کردن؟کنسولا با اون سخت افزار قدیمیشون خوب اجرا کردن.تازه در انتخاب بهترین سری دهه تو گیم اسپات کرایسیس از خدای جنگ شکست خورد و حذف شد

      ۰۰
    3. علی جان می خوای من با سخت افزار مشابه با کنسول سال ۲۰۰۶ بازی های امروزی رو اجرا کنم در رزولوشن HD و غیر فعال کردن فیلتر ها و افکت هایی که در کنسول ها نیز غیر فعال می شن مثل V-Sync? اگر می بنی پی سی ها مدار بیشتری رم نیاز دارن به خاطر سیستم عامل و نرم فازار های جانبی هستش که این رو تو نسل بعدی کنسول ها هم می بینی که وان ۳ گیگ و پس اس ۴ یه گیگ لازم داره!

      ۰۰
    4. شما کدوم کارت گرافیک ۲۰۰۶ رو میگی؟کدوم cpu رو میگی؟تا جایی که من میدونم ۹۸۰۰ دیگه نمیتونه گیمی رو hd باز کنه تازه مال بعد از ۲۰۰۶ هستش

      ۰۰
  5. وقتی اسم برتری PC نسبت به کنسول ها میاد همه ذهنشون میره روی سخت افزار و از اونجایی که معمولا (همیشه) سخت افزار PC ها از کنسول ها قوی تره همه جمیع القول PC رو برتر از کنسول ها میدونند که اصلا درست نیست و دلیل این قضیه که خیلی سادست :
    وقتی میایم PC رو با کنسول ها مقایسه میکنیم داریم اونا رو از لحاظ “بازی” میسنجیم و وقتی بیایم این المان رو مد نظر بگیریم به ضرس قاطع میشه گفت که کنسول ها لز لحاط “بازی” “برترند” . ویژگی های کنسول ها ، بازی های انحصاری و غیره سبب شده که در امر گیمینگ از PC خیلی بهتر باشند پس:
    کسی که میخواد بازی رایانه ای انجام بده بهترین انتخابش کنسول است نه PC

    ۰۰
    1. من هم نظرم همینه.وقتی قدیما با ps1 بازی میکردم بیشتر حال میداد تا الان با pc.در ضمن بعضی بازیا مخصوصا اکثر سوم شخص ها با کنترلر بیشتر حال میده پس باید یه کنترلر xbox بخری

      ۰۰
    2. بله بله دقیقا اما کو قلب پذیرای حقیقت! همه مثل یک عقیده ای که بهشون دیکته شده دارن از PC حمایت میکنند بدون اینکه واقعیت ها رو ببینند.

      ۰۰
    3. “کسی که میخواد بازی رایانه ای انجام بده بهترین انتخابش کنسول است نه PC”
      البته این طور قاطع گفتن خوب نیست.بهتره بگیم هر کس می خواد بازی کنه یک پی سی و در کنارش یک کنسول داشته باشه.

      ۰۰
    4. من این رو بارها گفتم پی سی و کنسول مکمل هم هستن و یک گیمری که می خواد بیشترین وبهترین تجربه رو داشته باشه لز هر دو استفاده میکنه.

      ۰۰
    5. هرگز مکمل هم نیستن ! بازی های روی PC ٩٩ درصدش روی کنسول ها میاد اون یه درصدش هم بازی های استراتیژیه که به حول و قوه ی الهی در نسل اتی شاهد حضور بازی های بسیار خوب ای سبک بر روی کنسول ها خواهیم بود.
      مکمل یک کنسول ، کنسول دیگریست . برای اینکه تجربه کامل گیم رو داشته باشی باید کنسول های متفاوتی داشته باشی این ها مکمل هم میشن تا تجربه کامل گیم وو برای تو به ارمغان بیارن ;;)

      ۰۰
    6. نه اتفاقا ، دقیقا همین قدر قاطعانه ، کسی بخواد بازی کنه جای خرید PC میتونه بره وی ی یو بگیره ، نمیدونم دی اس بگیره ، ویتا بگیره . اخه کدوم PC بازی از لحاظ بازی کمبود نداره ، همشون کمبود دارن ببخشید این قدر رک گفتم :D
      یک گیمر واقعی ، یک گیمر کنسول بازه.

      ۰۰
    7. یک گیمر واقعی گیمریه که به کار بقیه کار نداشته باشه و به سلیقه‌شون احترام بذاره و اینقدر هم فکت صادر نکنه.
      هر چیزی به جای خود. مطمئنا اگر کسی بخواد تجربه‌ی کامل گیمینگ داشته باشه، باید هم PC و هم کنسول‌ها رو در اختیار بگیره و بازی‌های خوبشون رو از دست نده. صرف نظر از این که طرفدار کدوم دستگاه یا برند یا … است.
      من فن PC هستم اما بازی‌های خوب کنسول‌ها رو بازی کردم و می‌کنم و خواهم کرد و برخلاف بعضی‌ از PCفن‌ها از کنسول “نفرت” هم ندارم… متاسفانه این نفرت از “PC” در بین طرفداران کنسول بیشتر دیده میشه!

      ۰۰
    8. من والا به PC فن ها و بازها احترام میذارم ، اصلا قصد بی احترامی نداشتم (البته شاید لحن کامنت ها اینطوری بوده که من معذرت میخوام، میدونم کمی تند رفتار کردم) نفرت هم ندارم یعنی احمقانه است اگه بخوام نفرت داشته باشم اما اینکه بخوای PC رو برتر از کنسول ها دونست به نظرم اشتباهه ، همین.

      ۰۰
    9. گزینه ویرایش ندارین اینو یادم رفت بگم
      اونجایی که گفتم جای خرید PC برین یه کنسول دیگه بگیرین به این خاطره که مثلا کسی که xbox داره و میخواد یه مبلغی رو هزینه کنه و تجربه ی وسیع تری از گیم داشته باشه بهتره بره PC بگیره یا کنسول دیگه ای مثل وی یو ؟معلومه با وی یو میتونه تجربیات بیشتری داشته باشه
      به همین خاطره که میگم PC مکمل خوبی نیست.

      ۰۰
    10. پلی جان همه اینو میدونن که پیسی بهتر از کنسوله از لحاظ سخت افزاری.
      این دیگه نیازی به گفتن نداره!!!
      کسایی هم که نمیخوان قبول کنن مشکل خودشونه!! مشکل ما ها نیست

      ۰۰
    11. این بازی هایی مثل LOL و DOTA و WoW و Gui;d Wars هستند که بیشترین بازی کننده رو دارند! LOL به تنهایی ۱۲.۵ میلیون بازی کننده فعال داره! کدوم بازی همچین چیزی رو داره؟ بتلفیلداکثرا نسخه پی سی اش رو ترجیح می دن کلا شوتر ها رو اکثریت با پی سی بازی می کنند ! در مورد بازی کردن باهاش سلیقه ای هستش ! برای خود من هیچ کدوم از بازی های نسل بعد من رو ترغیب به خریدن کنسول های نسل بعد نکردند ( کمی Zoo Tycoon که اون هم به احتمال برای پی سی می اد) پس ببین پی سی گیمینگ الان با وجود GoG و Valve و Origins و شرکت های مثل Razor و Alienware رو بورس هستش مگر نه این شرکت ها و مثال دیگه اسوس بیکار نبودند بیان لپ تاپ های گیمینگ بزننن یا Rzor بیاد تبلت پیسی گیمینگ Edge رو بزنه!

      ۰۰
    12. این بازی ها فقط روی PC منتشر شدن و قشر استراتژیک باز همه برای بازی کردنشون باید PC داشته باشند ، بازی اعتیاد اورند و هر ساله یه نسخه ازش منتشر نمیشه به همین خاطر همیشه به تعداد بازی کننده هاش افزوده میشه کم هم نمیشه!
      کنسول های نسل بعدم به نظرم تا حالا که هنوز منتشر نشدن از لحاظ بازی خوب بودن ، منو حداقل ترغیب کردن بخرمشون!
      ببینید من نمیگم PC بده نمیشه باهاش بازی کرد ، اما اینکه گزینه ی خوبی برای بازی کردن باشه نیست

      ۰۰
    13. شما لطف داری حسام جان
      من که فکر نمیکنم بهتر بودن کنسول ها از لحاظ بازی نسبت به PC یه تفکر نوبی باشه اما باز هم قضاوت با خودتون.

      ۰۰
    1. نیاز به داشتن ۶۹۹۰ یا تایتان نیست با یه مارت ۲۵۰ یا سیصد دلاری هم می تپنی .قدرتی بیشتر از کنسول های نسل بعد داشته بآشی! در ضمن ۵۰۰ دلار قیمت ۸۹۷۰ واقعا پول هستش؟ الان آن ور ابی ها با این پول آیفون می خرن! این قیمت ها برای ما نجومی هستش!

      ۰۰
  6. ” از همان زمان عرضه، دسکتاپ‌ها می‌توانند کارایی نزدیک به کنسول‌ها داشته باشند و با گذشت حداکثر ۱ سال، با بروز شدن دوباره، از آن‌‌ها پیشی بگیرند. در حالیکه کنسول‌ها قادر به بروزرسانی سخت‌افزاری نیستند.”
    با سخت افزار یک سال پیش PC – Core i 7 3770 و کارت ۶۹۹۰ از بتلفیلد ۴ توانستند در رزولوشن فوق العاده ۲.۵k شصت فریم بگیرند در حالی که این مقدار فریم ریت در نسخه پی اس ۴ با جزییات پایین تر ( احتمالا) در رزولوشن ۱۰۸۰ میسر هستش! طبق دیجیتال فاندری یوروگیمر دموی المنتال انریل ۴ در پی سی افکت ها و جزیاات بیشتری نسبت به نسخه پی اس ۴ داشت. کارت ۸۹۷۰ قدرت ۵.۲ ترافلاپسی داره در حالی که پی اس ۴ ۱.۸ ترا فلاپس! رم های دی دی ار ۴ به صورت طبیعی در پردازنده های جدید اینتل ساپورت می شن و گفته شده تا پایان امسال عرضه خواهند شد. تنها برتری پی اس ۴ نسبت به پی سی های فعلی Huma-HSA هستش که در سری جدید کارت ها و پردازنزنده های ای ام دی استفاده خواهند شد که تقریبا با عرضه پی اس ۴ عرضه می شوند.
    کافیه یا بازم بگم!؟

    ۰۰
    1. بذار یکمم من جواب بدم.من اصلا کنسول ندارم.تا حالا دستم به xbox نخورده فقط با ps3 یکم tekken6 بازی کردم.این ۶۹۹۰ که از ps4 گرونتره.تازه این همه انحصاری برای کنسولا.کارایی به چه درد من میخوره وفتی نتونم red dead بازی کنم یا صد تا انحصاری دیگه

      ۰۰
    2. لول من به بازی چی کار دارم؟ هان؟ دارم راجب این فرومده این آقا صحبت می کنم که می که کنسول های نسل بعد با پی سی های الان برابر هستند! نکته دوم: آیا می دانستید تقریبا همه بازب های مولتی پلتفرم نسل بعد برای پی سی عرصه می شوند؟
      اگه انحصاری هاق کنسول دوست داری برو کنسول بخر اگه ابن چهار تا انحصاری نبودن که دیگه چه نیازی به کنسول بود! در ضمن پی سی یه دستگاه all in one هستش ولی کنسول نه! کنسول هاب نسل بعد ففط پی سی در قالب دیگر هستند!

      ۰۰
    3. در مورد قیمت هم کافیه یه سر به مجلات خارجی سخت افزار بزنی تا ببینی چطور تنها با ۱۰۰۰ دلار می تونی به سیستم گیم های اند بخری کلهم با همه چیز!

      ۰۰
    4. اخه انحصاری ها ۴ تا نیستن که ادم بگه خوب بازی نمیکنم.تازه این اواخر شنیدم که کنسولای نسل بعد قدرتشون تقریبا برابر ۷۸۷۰هستش.

      ۰۰
    5. Pc اﮔﺮ اﺯ ﻟﺤﺎﻅ ﺑﺎﺯﻱ ﺑﺎﺷﻪ ﺑﺪﺭﺩ ﻧﻤﻲ ﺧﻮﺭﻩ ﺯﻳﺎﺩ اﻧﺤﺼﺎﺭﻱ ﺑﺮاﺵ ﻧﻤﻴﺎﺩ اﻣﺎ اﺯ ﻟﺤﺎﻅ ﺳﺨﺖ اﻓﺰاﺭﻱ ﻛﻨﺴﻮﻻﺭﻭ ﻗﻮﺭﺕ ﻣﻴﺪﻩ ﻫﺴﺘﺸﻢ ﺗﻮﻑ ﻣﻴﻜﻨﻪ ﺑﻴﺮﻭﻥ اﻣﺎ ﺩﻳﮕﻪ ﻛﻢ ﻟﻂﻔﻲ ﻧﻜﻦ ﺑﺎﺯﻱ ﻫﺎﻱ اﺳﺘﺮاﺗﮋﻳﻚ ﺧﻮﺑﻲ ﺑﺮاﺵ اﻭﻣﺪﻩ ﻳﺎ ﻗﺮاﺭﻩ ﺑﻴﺎﺩ ﻣﺜﻞ ﺭﻭﻡ. ﺩاﺭﻡ۲ ﻳﺎ ﺟﻨﺮاﻟﺰ ۲ ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻡ اﻳﻜﺲ ﺑﺎﻛﺲ

      ۰۰
    6. خیلی ممنون مجتبی جان ;)
      فقط خدمت دوستان یه چیز بگم و اون هم اینکه خواهشا این باور غلط رو از ذهنتون بندازید بیرون که Pc ها از کنسول ها گرونترند
      چون با این حرفتون فقط نشون میدید که در این زمینه هیچ اطلاعاتی ندارید

      ۰۰
    7. راستی من الان حس و حال ندارم توضیحات بدم ولی همین هایی که مجتبی گفت رو داشته باشید برای برتریت قاطعانه PC ;)

      ۰۰
    8. حسام جان حرفم می زنی می گن انحصاری! خب برادر من اگه این انحصاری نبود که اونوقت باید از وان به عنوان جاکفشی و از پی اس به عنوان پاکن استفاده می کردی(شوخی بود نریزین سرم) : دی

      ۰۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر