اعتیاد ایرانی ها به بازی های رایانه ای

در ۱۳۹۰/۰۹/۲۸ , 19:31:28
سایت مشرق نیوز مطلبی را تحت عنوانی که می بینید منتشر کرده که عیناً نقل می کنیم:
به گزارش گروه خواندنی های مشرق به نقل از فارس، بهروز مینایی اظهار داشت: بر اساس آماری که در انتهای سال ۸۹ استخراج شده سن بازی کنندگان بازی های رایانه ای در ایران از ۷ تا ۴۰ سال است که این محدوده سنی، ۴۶ میلیون و ۵۰۰ هزار از جمعیت ۷۵ میلیونی ایران را تشکیل می دهند.
رئیس بنیاد ملی بازی‌های رایانه ای افزود: از این جمعیت ۴۶ میلیون و ۵۰۰ هزار نفری، ۸۰ درصد با بازی آشنایی دارند و ۵۴ درصد نیز به صورت فعال بازی می‌کنند.
وی ادامه داد: این ۵۴ درصد بازی کننده از جامعه ۴۶ میلیونی بین ۷ تا ۴۰ سال ایران، بیش از ۲۰ میلیون بازی کننده حرفه ای فعال در ایران را تشکیل می دهند که به طور متوسط هر نفر، در روز ۲ ساعت بازی می کند و در مجموع ۲۰ میلیون بازی کننده فعال ایرانی، ۴۰ میلیون ساعت در روز، بازی می کنند.
وی ادامه داد: همچنین از ۲۰ میلیون بازی کننده در ایران، ۱۲ میلیون در جامعه مردان و ۸ میلیون در جامعه زنان هستند.
مینایی تصریح کرد: در دنیا نیز نسبت جامعه آماری بازی کنندگان در مردان به زنان، رابطه ۶۰ به ۴۰ است که این نسبت در ایران نیز وجود دارد.
توضیح:‌تیتر خبر را سایت مشرق نیوز انتخاب کرده، نه دنیای بازی.

40 دیدگاه ثبت شده است

  1. این آمار ۱۰۰%اشتباهه
    به نظر من از هر کس که این ادعا رو میکرد میپرسیدن بتسدا اسم کدوم بازیه و سبکش چیه اونوقت آمار واقعی در میومد.

    ۰۰
    1. مطمئنا اگه کپی رایت رعایت بشه و بازار بخواد جهانی بشه ، ۹۰ درصد این گیمرا بازی رو کنار می زارن.

      ۰۰
  2. چقدر تو ایران گیمر داشتیم و نمیدونستیم….
    نکته جالب اینه که زنان گیمر خیلی بالا هست….فقط ۴ میلیون تفاوت…؟
    انصافا فکر نمی کردم امار اینطوری باشه….

    تا چند سال بعد شای ببینیم که تعداد زنان گیمر بیشتر از مردان هست.. :-P

    ۰۰
  3. مرد مومن، ما بازی نکنیم که باس بیایم تو گندکاریای شما سرک بکشیم!! برید خدا رو شکر کنید یه چی پیدا شده سر جونای مارو گرم کرده که شما راحت هرکاری می خواین انجام بدین!

    ۰۰
    1. راست میگیا؟ اینا که دره خونه ما اومدن اصلا راجع به گیم سوال نکردن!!!!
      تا مطلبو خوندم نزدیک بود بگم “برید آمارتونو بکنید تو چاه خونه تون !!! ولی نگفتم !

      ۰۰
    2. پس با این حساب که از هیچ کس نپرسیدن, برای این که از کشور های کم نیارن یه آمار از توی جیبشون پیدا کردن به همه دادن!میخواستن بگن :بله!ما هم به گیمر ایرانی بها میدیم!آمارشون رو هم داریم!

      ۰۰

دیدگاهها بسته هستند.

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر