Box Office: ستارههای گمشده هر شبِ من هزار هزار… (ویژهی فیلم Interstellar)
باز هم با جدول پرفروشترین فیلمهای آخر هفتهی سینماهای آمریکای شمالی در خدمتتان هستیم. در این هفته دو فیلم Interstellar و Big Hero 6 توانستند خود را در بین ۱۰ عنوان پرفروش اثبات کنند و رکوردهای خوبی را برجای بگذارند. اما تا قبل از این قرار بود Box Office این هفته را به شکل اختصاصی به فیلم محبوب و مورد انتظار Interstellar اختصاص بدیم، اما از آنجا که تازهترین انیمیشن دیسنی گل کاشت و در اولین هفته اکران موفق شد رقیب سرسختش را کنار بزند و در صدر جدول قرار بگیرد ما نیز تغییراتی را در پست این هفته انجام دادیم و بخشی از متن را به انیمیشن جذاب و دوست داشتنی Big Hero 6 اختصاص دادیم.
جدول Box Office این هفته به این شرح است:
۱- Big Hero 6 – $56,215,889 – $56,215,889
۲- Interstellar – $47,510,360 – $49,661,813
۳- Gone Girl – $6,207,419 – $145,535,841
۴- Ouija – $5,870,170 – $43,325,255
۵- Fury (2014) – $5,628,450 – $69,396,679
۶- St. Vincent – $5,405,967 – $27,054,998
۷- Nightcrawler – $5,373,560 – $19,618,437
۸- John Wick – $4,138,157 – $34,807,816
۹- Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day – $3,539,920 – $59,253,250
۱۰- The Book of Life (2014) – $2,754,003 – $45,168,928
فیلم شماره اول جدول: Big Hero 6
ژانر: انیمیشن/اکشن/کمدی – زمان: ۱ ساعت و ۴۸ دقیقه – درجه بندی: PG – هزینه ساخت: ۱۶۵ میلیون
کارگردانان: Don Hall و Chris Williams/ صداپیشگان: Ryan Potter و Scott Adsit و Jamie Chung و Daniel Henney و T.J. Miller و Genesis Rodriguez
خلاصه داستان: در این انیمیشن ما با پسربچهای ۱۴ ساله بنام Hiro آشنا میشویم که تبحر خاصی در ساختن وسایل الکترونیکی/مکانیکی دارد، بعد از مدتی برادر بزرگتر Hiro برای او روباتی هوشمندی بنام Baymax میفرستد، بین این پسر بچه و روبات بامزه رابطهی عمیقی شکل میگیرد، اما زمانی که Hiro متوجه میشود در محل سکونت او یعنی San Fransokyo (که طراحی آن مخلوطی از دو شهر سان فرانسیسکو و توکیو است)، خلافکارانی قصد خرابکاری و جرم و جنایت دارند، تصمیم میگیرد برای خود و چهار دوست دیگرش و همچنین Baymax زرههایخاصی را بسازد تا بتواند گروهی متشکل از شش ابرقهرمان را برای نجات شهر آماده کند.
+ شخصیتها و داستان کلی این انیمیشن برگرفته از کمیک بوک شرکت معروف MARVEL است که توسط شرکت Disney بازنویسی شده و تغییرات زیادی در آن صورت گرفته، از همین جهت این اولین عنوان ساخته شده توسط همکاری دو کمپانی بزرگ MARVEL و Disney است، اما بعد از همکاری این دو شرکت اجازه استفاده سینمایی از بعضی از شخصیتهای کمیک مارول به دیسنی داده نشد به این دلیل که شخصیتها توسط شرکت Fox برای برگردان سینمایی خریداری شدهاند. جالب است بدانید که خالق اکثر شخصیتهای محبوب کمیکهای مارول یعنی Stan Lee در تمامی فیلمهای ساخته شده بر اساس قهرمانانی که مخولقاتش بوده حضوری کوتاه و هیچکاک گونه داشت و از آنجایی که عنوان BH6 به فرم انیمیشن ساخته شده Stan Leeی ۹۲ ساله مجبور شد به عنوان مهمان بجای یکی از شخصیتها صداپیشگی کند! اگر انیمیشن فوق العاده the Incredibles محصول کمپانی PIXAR را در نظر نگیریم این عنوان اولین فیلم ابرقهرمانی دیسنی تا به اینجا بوده است. برای اجرای نهایی این انیمیشن از ۴۰ انیماتور حرفهای استفاده شده است که برای ساخت یک انیمیشن یک رکورد به حساب میآید (بطور مثال برای ساخت انیمیشن Tangled از ۱۳ انیماتور استفاده شده بود). فروش هفته نخست این انیمیشن جذاب و دیدنی که از شانسهای اصلی برنده شدن بهترین انیمیشن بلند اسکار امسال است به اندازهای خوب و قابل قبول بود که بعد از فروش هفته آغازین اثر سال گذشته دیسنی یعنی Frozen در جایگاه دومین انیمیشن تاریخ شرکت دیسنی قرار گرفت (انیمیشن “یخ زده” در اولین هفتهی اکرانش فروش $۶۷,۳۹۱,۳۲۶ را به ثبت رسانده بود).
فروش جهانی چهار فیلم Interstellar و Big Hero 6 و TMNT و Guardians of the Galaxy تا به امروز به ترتیب ۱۳۸ و ۸۴ و ۴۶۴ و ۷۶۸ میلیون دلار گزارش شده است.
و اما میرسیم به یکی از مهمترین فیلمهای سال ۲۰۱۴ که بسیاری منتظر اکران آن بودند، فیلمی که درست سال گذشته (۳۶۵ روز قبل) اولین تیزرش منتشر شد و در انتهای تیزر نوشته شد: “یک سال دیگر از الان” تا هواداران را یک سال تمام چشم انتطار نگاه دارد. نکتهی دیگری که این فیلم را برای نویسنده و شاید همراهان همیشگی پست Box Office جذاب میکند در این است که اولین پست B.Oای که حدود دو سال و نیم پیش به روی سایت قرار گرفت مربوط به هفتهی اول اکران اثر قبلی کریستوفر نولان نابغه یعنی The Dark Knight Rises بود و اکنون در صد و بیستمین پست B.O با شاهکار بعدی این کارگردان بزرگ یعنی فیلم Interstellar باز هم در خدمتتان هستیم:
ژانر: ماجرایی/علمی/تخیلی – زمان: ۲ ساعت و ۴۹ دقیقه – درجه بندی: PG-13 – هزینه ساخت: ۱۶۵ میلیون
کارگردان: Christopher Nolan/ بازیگران: Matthew McConaughey و Jessica Chastain و Anne Hathaway و Casey Affleck و Topher Grace و Michael Caine و Matt Damon
خلاصه داستان: کوپر (مککانهی) مهندس هوا-فضایی است که اکنون در مزرعهاش همراه دو فرزندش زندگی میکند و دیگر علاقهای به شغل قبلیاش ندارد (البته در آیندهای دور)، بعد از مدتی نوعی ویروس/آفت زندگی مزرعه داران و انسانهای روی زمین را به خطر میاندازد و زمین به مکانی خطرناک برای زندگی تبدیل میشود از همین رو گروهی از مهندسین علم نجوم در بخشی از فضا چالهی فضاییای کشف میکنند که سفر در آن میتواند مسیر جدیدی را در مقابل انسانها قرار دهد. بنا بر اتفاقاتی این گروه اکتشافی از کوپر درخواست میکنند تا او بخش هدایت این سفر را برعهده بگیرد، سفری که احتمال یکطرفه بودن آن زیاد است، اما انتخاب بین گزینهی سفر و دوری از فرزاندنش به ویژه دخترش که رابطهی نزدیکی با پدر دارد و همچنین درکنارش رَد کردن این سفر و ناامیدی برای بقای انسانها به این آسانیها نخواهد بود، هر چند که در آخر کوپر گزینهی اول را انتخاب میکند و به این شکل سفر بین ستارهای آغاز میشود.
قطعا اگر استیون اسپیلبرگِ اسطورهای به برانگیختن احساسات و پیتر جکسونِ افسانهای در به تصویر درآوردن سکانسهای حماسی و بزرگ معروف باشند بیشک کریستوفر نولانِ نابغه به این معروف است که عجیبترین و پیچیدهترین موضوعات را به روانترین شکل ممکن بیان کند و در آخر به تمامی سوالات مطرح شده در فیلم جوابی روان و قابل قبول ارائه دهد و همه چیز را جمع و جور کند. این زیرکی نولان حتی در انتخاب اسم و عنوان فیلمهایش نیز نمایانگر است، درست مثل فیلم Inception که به زبان فارسی ترجمههای زیادی شده بود و در آخر توسط شخص فهیمی “تلقین” نامگذاری شد به نظر میرسد ترجمههای “بین ستارهای”، “درون ستارهای”، “در میان ستارگان” و … برای عنوان Interstellar ترجمهی مناسبی نباشد و باید کمی صبر کرد تا نام فارسی مناسب آن کشف شود از همین رو در این متن این اثر شاهکار را همان Interstellar صدا میزنیم که فعلا مناسبترین شکل آن است.
اگر بخواهیم در رابطه با فروش هفتهی اول این فیلم که البته کمی ضعیفتر از انتظارات عمل کرد صحبت کنیم باید گفت این فیلم در بین دیگر آثار نولان بعد از تریلوژی بتمن و فیلم “تلقین” در جایگاه چهارمین فیلم موفق نولان از نظر فروش اولین هفتهی اکران قرار میگیرد (فروش هفتهی آغازین عناوین قبلی به این شکل بود: TDKR با فروش ۱۶۰، TDK با فروش ۱۵۸، Inception با فروش ۶۲ و Batman Begins با فروش ۴۸ میلیون دلار). در جدول موفقترین فیلمهای “آن هاتاوی” اما این فیلم بعد از TDKR و Alice in Wonderland (با فروش ۱۱۶) و Valentine’s Day (با فروش ۵۶) در جایگاه چهارم قرار گرفت، جالب اینجاست که Interstellar برای دو بازیگر اصلی دیگر یعنی “متیو مککانهی” و “جسیکا چیستین” تبدیل به بهترین عنوان از نظر فروش هفتهی اول شده است. این فیلم رکورد بزرگترین اکران در تعداد سینماهای آیمکس را در آمریکای شمالی شکست.
بعد از بررسی میزان فروش برسیم به نکات پیرامون این فیلم جنجالی، فیلمی که به نظر میرسد پروسهی ساختش برای کارگردان دشواریهای زیادی داشته چرا که چین و چروکِ چهرهی نولان در طول این دو سال (از زمان اکران TDKR تا به اکنون) تغییرات زیادی را به خود دیده است. Interstellar اولین تجربهی فضایی نولان و بازیگران اصلی آن بوده است. Dr. Kip Thorne فیزیک دان و ستاره شناس مشهور که یکی از تهیهکنندگان فیلم نیز هست دستیار و مشاور موارد علمی فیلم بوده است که نولان را به بهترین شکل یاری کرده است و در قسمتی از فیلم به بازیگری پرداخته است. آهنگساز برنده اسکار یعنی Hans Zimmer مثل دیگر آثار نولان برای این فیلم آهنگسازی کرده است تا به بار حماسی فیلم جلوهی بیشتری ببخشد، اما Wally Pfister که فیلمبردار ثابت نولان بود به دلیل ساخت اولین فیلم سینماییاش (Transcendence با بازی جانی دپ) در این فیلم نولان را همراهی نکرد و بجایش Hoyte Van Hoytema پشت دوربین قرار گرفت.
در این فیلم از ۵ بازیگر برنده اسکار استفاده شده است که شرایط اسکاری سه بازیگر اصلی به شکل زیر است:
Matthew McConaughey: برنده اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد برای فیلم Dallas Buyers Club در سال ۲۰۱۴.
Anne Hathaway: برنده اسکار بهترین بازیگر نقش دوم زن برای فیلم Les Misérables در سال ۲۰۱۳ + کاندید اسکار بهترین بازیگر نقش اول زن برای فیلم Rachel Getting Married در سال ۲۰۰۹.
Jessica Chastain: کاندید اسکار بهترین بازیگر نقش اول زن برای فیلم Zero Dark Thirty در سال ۲۰۱۳ + کاندید اسکار بهترین بازیگر نقش دوم زن برای فیلم The Help در سال ۲۰۱۲
نولان در ۲-۳ فیلم قبلی نشان داد که به استفاده از دوربینهای IMAX علاقه مند است و در بعضی از بخشهای اکشن فیلمها از این دوربین استفاده میکرد، اما این اولین بار در سینما هست که تمامی بخشهای فیلم با دوربینهای فوق حرفهای IMAX فیلمبرداری شده است. جالب است بدانید که در ابتدا قرار بود استیون اسپیلبرگِ اسطورهای در سال ۲۰۰۶ که جاناتان نولان فیلمنامهی فیلم را آماده کرده بود این اثر را بسازد اما پروژه ساخت تا سال ۲۰۱۲ کشیده شد تا اینکه اسپیلبرگ خود را کنار کشید و این شد که جاناتان فیلمنامه را به برادرش داد تا دست آخر Interstellar توسط کریستوفر نولانِ نابغه ساخته شود. نولان این فیلم را با ایدهگیری از بسیاری از فیلمهای بزرگ تاریخ سینما ساخته است که مهترین آنها فیلم ۲۰۰۱: A Space Odyssey ساختهاستنلی کوپریک است (فیلم Jaws “آروارهها”ی اسپیلبرگ یکی دیگر از الهامات نولان برای ساخت این فیلم بوده است). در یکی از سکانسها فیلم که “آن هاتاوی” در داخل آب یخ زده قرار میگیرد به دلیل سوراخ شدن لباس ویژهاش دچار سرمازدگی شدید شده بود. جالب است بدانید که عامل “چالهی فضایی” (The Wormhole) که در این فیلم زیاد به آن پرداخت شده است در واقعیت در نزدیکی سیاره زحل قرار دارد و همین موضوع در فیلم ۲۰۰۱: A Space Odyssey نیز مورد بحث بود اما از آنجایی که در آن زمان ساخت و به تصویر کشیدن سیاره زحل و محورهای محیطی آن سخت بود، استنلی کوپریک تصمیم گرفت این “چالهی فضایی” را در فیلمش به نزدیکی سیاره مشتری منتقل کند. Interstellar با مدت زمان ۱۶۹ دقیقه طولانیترین فیلم کریستوفر نولانِ نابغه است.
در آخر توجه شما را به تک جملههای منتقدهای مشهور در ۱۰ مجلهی معتبر سینمایی به یکی از مهمترین فیلمهای سال ۲۰۱۴ جلب میکنیم (به اضافهی گلچینی از کاور چند مجله):
+ مجله Empire با اعلام امتیاز ۱۰۰:
خوش قکر، خلاقانه، زیبا و تماشایی. مانند سفر فضایی استفان هاکینگ (فیزیک دان مشهور)، این فیلم ذهن آدم را به سمت اُپرایی عظیم از فضا و زمان و پرواز روح با پیچیدگیهای علمی سوق میدهد.
+ مجله ReelViews با اعلام امتیاز ۱۰۰:
Interstellar معجونی از فیلمهای پرهزینه، علمی-تخیلی، حفظ بقا در کنار یک داستان عاشقانهی ساده و از جان گذشتگی است. این فیلم چیدمانی از میانهروی، زندگی کردن، حس امید و دلشکستگی است.
لِی لِی بازی کردن کریستوفر نولان روی ستارههای کهکشان که به خوبی همهی عوامل را چه از نظر مغزی (فکری) و چه از نظر قلبی (احساسی) به یک میزان به تصویر کشیده است.
+ مجله Chicago Sun-Times با اعلام امتیاز ۱۰۰:
عجب فیلم زیبا و حماسیای! سرشار از بازیهای ماندگار، تحریک شدن حواسمان توسط جلوههای ویژه عظیم و ماهرانه. این فیلم شجاعانه از ما سوال میکند که مفهوم زندگی چیست؟ ترک کردن و تنهایی چه حسی دارد؟ اینکه باید قدر زندگی را دانست و سپاسگزار بود.
کارگردان نابغهی سینما یعنی کریستوفر نولان در فیلم Interstellar به کشف ستارهها رسیده است و با روح و روانمان بازی میکند، شاهکاری که حتما باید دید، یکی از هیجان انگیزترین تجربههای فیلمسازی قرن بیست و یکم.
+ مجله Time Out London با اعلام امتیاز ۱۰۰:
فیلمی جسورانه، داستان ماجرای زیبای کهکشانی است که به بفرم سورئال و رویایی روایت میشود، در عین حال به ما پایه و اساس زندگی و واقعیت جدی مرگ را گوشزد میکند.
در این فیلم به ماهرانهترین شکل ممکن معنای بینهایت و در کنارش ریزترین جزئیات انسانی به تصویر کشیده شده است.
+مجله Time با اعلام امتیاز ۸۰:
نولان با Interstellar نشان داد که گاهی اوقات آگاهیاش از درک خود بالاتر است.، این خیلی عالیه; این روزها بسیاری از فیلمسازان دیگر قدرت و جرات به چالش کشیدن ذهن بینندگان به این فرم را ندارند.
نولان در این فیلم ستارههای مُد جذابی را کنار هم چیده است، داستان حماسی و علمی/تخیلی او گیرایی فوق العادهای دارد، بازیِ مککانهی به پرواز مخاطب بالهای بزرگتری میرساند تا مدت زمان طولانی فیلم به چشم نیاید.
+ مجله The Hollywood Reporter با اعلام امتیاز ۸۰:
در این فیلم بین احساسات انسانی و حدس و گمان در مورد نظام هستی و کهکشانها رابطهی قویای شکل گرفته است که در تمامی لحظات آن خیره کننده است و گاهی بیش از اندازه مخاطب را مجذوب خود میکند.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
واقعا مرسی بردیا، بسیار خواندنی و زیبا
این فیلم هم باید جالب باشه ولی خوب همیشه انیمیشن ها اکثرا فروش خوبی دارند چون اکثر قشر جامعه میرند می بینند
_________
TMNT
فیلم سرگرم کننده با جلوه های ویژه تر و تمیز به خصوص اون قسمتی که رو برف ها سر می خوردند!
_______
THE HOBBIT:THE DESOLATION OF SMAUG
نسخه اکستندد
تقریبا میشه گفت انگار داشتی یه فیلم جدید می دیدی! عالی ولی با کمی کاستی. جدا از یکی دو تا سوتی عجیبش اصلا از رابطه تائوریل و کیلی خوشم نیومد و دلیل مستحکمی پشتش نداره. اکثر طرفدار های فیلم هم همینطوراند، من با حضور تائوریل مشکلی نداشتم ولی رابطه ی این دو چرا.
______
LEGENG OF KORRA
فصل۴ قسمت ۵ و ۶
کورا شدیدا داره وضعش خرابه و باید به خودش برگرده ! این دو سه قسمت آخر شوک آور بود
____
باز هم مرسی بردیا جان :۱۵:
اشتباه شد
the legend of korra
از شاهکار ها نمی شه تعریف کرد با اینکار ارزششون کم میشه . ولی از زحمتی که برای این پست کشیدی خیلی ممنونم بردیا جان :۱۵: :۱۵:
Teenage Mutant Ninja Turtles 2014
:۲۳:
کاملا تهی . هیچی این فیلم نداشت . داستان که ده هزار مرتبه تکرار شده
بد تترین چیزی ک منو آزار داد صحنه های اکشن بود :/ . به سرعت شروع و به سرعت تموم می شدن و آدم نمی دونه دقیقا داره چهاتفاقی میوفته (زاویه دوربین تو این صحنه ها خیلی تاثیر گذاره که در این مورد کاملا گن*د زده) صحنه های درگیر با شردر می شه گفت خیلی بد نبود ولی اونم انقدر کوتا هست ک ده دقیقه (در مجموع فیلم) نمی رسه
۴.۵/۱۰
Hercules
شما رو نمی دونم اما خودم شخصا با فیلم بی نهایت حال کردم .فیلم یه داستان اقتباسی از هرکول هست(شاید هم هرکول افسانه ای از این فیلم اقتباس کرده باشه )
۸.۵/۱۰
Sword in the stone
این رو هم به یاد کودکی دوباره گرفتم . طراحی هایی که با دست کشیده شده هیچوقت قدیمی و کهنه نمی شه . دیالوگ های مرلین و ارشمیدس هنوز یادمه . فوق العاده بود این انیمیشن
۹/۱۰
Gotham
:۲۱: :۲۱: :۲۱: :۲۱:
فرا تر از حد انتظار . صحنه ی مرگ وین ها همیشه تو سری بتمن ادای دینی به نویسنده ی اصلی داستان بوده اما توی این سریال می بینیم که این حادثه آشفتگی های زیادی رو به وجود آورده . دیدن شخصیت های بی تجربه و خام ادوارد انیگما و پنگوئن برای طرفدار های سری بتمن بی نهایت لذت بخشه .
داستان به شدت استوار بنا شده و فقط به پتانسیل سری بتمن تکیه نکرده . مرتبط شدن وقایع به هم خیلی زیبا و شیرین قرار گرفته شده . فزا سازی خیلی خیلی عالی عمل کرده و همون حشو ها و جو تاریکی رو که تو اکثر اثار (بتمن) رو دیدیم رو داره
کارگردان خیلی عالی تونسته یه شهر فاسد رو نشون بده.
با تنها چیزی که تو فیلم خیلی حال نکردم . حظور مدام سلینا تو همه ی صحنه هاست :/
۹.۵/۱۰ (بی شک بهترین سریالی ک امسال دیدم)
___________
It will END where it Began
علیرضا خودتی ؟
آره به نظر منم فیلم بیشترین صدمش رو به خاطر کوتاه بودنش خورد
آره امیر جان خودم هستم.قبلا گفته بودم مگه کامنت های کاربر ها رو نمی خونی ؟
آره کاملا باهات موافقم.
:۲۵: :۲۵:
اتفاقا حواسم بهت بود . گفتم نیستی فیلمو کامل بکوبم . الان دیدم هستی :lol: :lol:
فزا؟! :lol: :lol:
بسیار بسیار بسیار بسیار بسیار بسیار …… بسیار بسیار بسیار تشکر از بردیای عریز! یه خسته نباشید جانانه هم بهت میگم! دم شما گرم!
مطلب بسیار جامع و بسیار سودمند! فقط بد نیست به این نکته درباره Interstellar هم اشاره کنیم که این فیلم اولین فیلمی هست که با Oculus Rift هم میشه تماشاش کرد!!!
من فقط حال میکنم به نوع فیلم برداری فیلم کریستور نولان
خسته نباشی گنده به بردیای عزیز…
اصلا دلم نمیخواد کیفیت پایین این شاهکارو ببینم…فوق اچ دی بلوری! :۱۵:
سوالی که من دارم اینه که باید تا کی صبر کنیم تا کیفیت خوب این فیلم برای دانلود پیدا بشه!؟ (کمتر از ۱۰۸۰ دیدن این فیلم خیانت است!)
تشکر از بردیا
راستی این چندمین فیلم نولان هست که با “In” شروع میشه؟
Insomnia
Inception
و الان هم Interstellar
همه چیز در مورد فیلم عالیه. از نقش اول گرفته تا نویسنده و کارگردان و مخصوصا آهنگ ساز و حتی دوربین فیلم برداریش!
البته اون تجربه ی اول هم فکر کنم در مورد متیو مک کانهی صدق نکنه! چون قبلا توی فیلم Contact هم بازی کرده بود که تم علمی تخیلی تقریبا مشابه داشت. هر چند خودش خیلی قاطی قضیه نبود تو اون فیلم!
از همون موقع که یه تریلر نامفهوم از فیلم اومد منتظرش بودم.کریستوفر نولان فوق العاده س از memento تا inception حتی تریلوژی بتمن هم خوب بود.کلا فیلم بد نداره.حالا بهش بازیه بی نظیر مک کاناهی هم اضافه بشه…
انتظار واسه ریلیز شدنش سخته
تشکر ویژه از بردیا !!!
عجب شاهکاری شده این فیلم. برای دیدنش لحظه شماری میکنم
thx :15:
خسته نباشی :۲۴:
OMG
عجب فیلمی در اومده
دیدنش اجباری شد
از این مکانگی هم خیلی خوشم میاد تو فیلم dallas buyers club واقعا عالی بازی کرد و اسکار حقش بود.
warcraft full story
دهنم سرویس شد ببینمش
یوتیوب رو شخم زدم و اول صب با سایفون دیدم
چقد این داستان وسیعه و چقد کشش داره
هرکی حال داره بشینه ببینه
مکانگی :۲۳: :۲۳: