Box Office: مینیونها میلیونها دلار مِیل کردند!
باری دیگر با جدول پرفروشترین فیلمهای آخر هفتهی سینماهای آمریکای شمالی در خدمتتان هستیم. در این هفته چهار فیلم تازه اکران شده Baahubali: The Beginning و Self/Less و The Gallows و Minions توانستند خود را در بین ۱۰ عنوان پر فروش اثبات کنند، که از بین این عناوین “زردکها”ی دوست داشتنی یا همان انیمیشن محبوب “مینیونها” با استقبال خوب تماشاگران مواجه شد و با اختلاف زیاد در صدر جدول قرار گرفت.
جدول Box Office این هفته به این شرح است:
۱- Minions – $115,718,405 – $115,718,405
۲- Jurassic World – $18,151,275 – $590,689,595
۳- Inside Out – $17,665,796 – $284,196,100
۴- Terminator: Genisys – $13,830,369 – $68,848,110
۵- The Gallows – $9,808,463 – $9,808,463
۶- Magic Mike XXL – $9,582,350 – $48,301,179
۷- Ted 2 – $5,666,310 – $71,684,895
۸- Self/Less – $5,403,460 – $5,403,460
۹- Baahubali: The Beginning – $3,575,000 – $3,575,000
۱۰- Max (2015) – $3,542,406 – $33,826,601
فیلم شماره اول جدول: Minions
ژانر: انیمیشن/کمدی/خانوادگی – زمان: ۱ ساعت و ۳۱ دقیقه – درجه بندی: PG – هزینه ساخت: ۷۴ میلیون
کارگردانان: Kyle Balda و Pierre Coffin/ صداپیشگان: Sandra Bullock و Michael Keaton و Jon Hamm و Allison Janney و Steve Carell و Geoffrey Rush
بعد از موفقیت قسمت اول انیمیشن Despicable Me و همچنین فروش ۹۷۰ میلیونیِ قسمت دوم در سال ۲۰۱۳ کاملا قابل انتظار بود که تهیه کنندگان تصمیم به ساخت فیلمی مجزا از شخصیتهای بانمک این سری یعنی موجودات زرد رنگی که مینیون نامیده میشوند بگیرند. تصمیمی که گویا لااقل از نظر میزان فروش و استقبال تماشاگران انتخاب عاقلانهای بوده است. داستان این فیلم از زمان پیدایش حیات بروی کرهی زمین شروع میشود، جایی که مینیونها به دنبال سرپرستی مناسب برای خود هستند، البته عقل و فهم مینیونها به گونهای است که آنها مایل هستند تا شرورترین و بدذاتترین موجود روی زمین سرپرستیِ آنان را قبول کنند. در ادامه مینیونها از دایناسورهای گوشتخوار و دراکولا گرفته تا فرعونِ مصر و ناپلئون نسل به نسل به دنبال گزینهای برای سرپرست مناسب خود هستند که در تمامی آنها به پشیمانی میرسند تا اینکه در نسلهای بعد یکی از باهوشترین مینیونها به نام کوین همراه با دو دوستش به نامهای باب و استوارت تصمیم میگیرند تا سفری را برای پیدا کردن مناسبترین سرپرست آغاز کنند، سفری که در انتها به زنی شرور بنام اسکارلت (بولاک) ختم میشود.
گفته شده صداگذاریِ تمامیِ ۸۹۹ مینیون موجود در این انیمیشن بر عهدهی کارگردان اثر یعنی Pierre Coffin بوده است. داستان اصلی این فیلم یعنی رویاروییِ مینیونها با اسکارلت در سال ۱۹۶۸ یعنی ۴۲ سال قبل از آشناییِ آنها با “گورو” Gru اتفاق میافتد. این زردکهای دوست داشتنی موفق شدند چهارمین انیمیشنی باشند که در اولین آخر هفته فروشی بیش از ۱۰۰ میلیون را به ثبت برسانند. قسمت سوم “شرک” با فروش ۱۲۱ میلیونی در صدر و بعد از آن “مینیونها” و در آخر “داستان اسباب بازی ۳” و “شرک ۲” به ترتیب با فروشهای ۱۱۰ و ۱۰۸ میلیونی در جایگاههای سوم و چهارم قرار دارند.
فیلم شماره پنجم جدول: The Gallows
ژانر: ترسناک/هیجانی – زمان: ۱ ساعت و ۲۱ دقیقه – درجه بندی: R – هزینه ساخت: کمتر از ۱۰۰ هزار دلار !
کارگردانان: Travis Cluff و Chris Lofing/ بازیگران: Pfeifer Brown و Reese Mishler و Ryan Shoos و Cassidy Gifford و Travis Cluff
باز هم یک فیلمبرداریِ مستند گونه، باز هم بسته شدن درِ چوبی در تاریکی، باز هم کشیده شدن جوان اصلیِ فیلم روی زمین به همراه کمی جیغ بنفش و بسیاری باز همهای دیگر، خوشبختانه اینبار یک پوستر قابل قبول در دست داریم! داستان این فیلم کم هزینه و مستقل در رابطه با جمع شدن تعدادی جوان سرکش به منطقهای است که گفته شده ۲۰ سال پیش اتفاق خوفناکی برای تعدادی دانش آموز به وقوع افتاده که باعث کشدنشان بوده است، اکنون در سالگرد ۲۰ سالگیِ این اتفاق جوانان کنجکاو ماجرا در آخر به این نتیجه میرسند که بعضی چیزها بهتر است به حال خود رها شوند.
فیلم شماره هشتم جدول: Self/Less
ژانر: معمایی/تخیلی/هیجانی – زمان: ۱ ساعت و ۵۶ دقیقه – درجه بندی: PG-13 – هزینه ساخت: ۲۶ میلیون
کارگردان: Tarsem Singh/ بازیگران: Ryan Reynolds و Ben Kingsley و Matthew Goode و Natalie Martinez و Sam Page
داستان این فیلم در رابطه با مردی ثروتمند و مسن (کینگزلی) است که مبتلا به سرطان شده است، وی تصمیم میگیرد با توجه به پیشرفت علم و وجود شرکتِ پزشکی، تمام اطلاعات و علم و دانشش را به بدن شخص جوان دیگری (رینولدز) انتقال دهد. بعد از انجام این عمل جراحیِ خاص آنها متوجه میشوند که تبادل اطلاعات معزی به جسمی دیگر عوارض عجیب و غیر قابل بازگشتی را به همراه خواهد داشت.
فیلم شماره نهم جدول: Baahubali: The Beginning
ژانر: اکشن/ماجرایی/تاریخی – زمان: ۲ ساعت و ۳۹ دقیقه – درجه بندی: PG-13 – هزینه ساخت: اعلام نشده
کارگردان: S.S. Rajamouli/ بازیگران: Prabhas و Rana Daggubati و Anushka Shetty و Tamannaah Bhatia و Ramya Krishnan
این فیلم هندی که برگرفته از یکی از داستانهای اساطیری هند ساخته شده در دو قسمت تهیه شده که در قسمت اول شاهد درگیریِ بین دو برادر با نامهای Baahubali و Bhallaladeva و قبیلهی آنها خواهیم بود.
در این فیلم پر هزینه برای اولین بار از جلوههای ویژهای استفاده شده که قبل از این در سینمای هند قابل استفاده نبوده است. در سکانس ابتداییِ فیلم از ۵ هزار بازیگر به عنوان مبارز استفاده شده. گفتن این نکته که ساخت این فیلم ۳ سال زمان برده است میتواند برای هواداران سینمای هند جالب توجه باشد.
فروش جهانی چهار فیلم Minions و Terminator-5 و Inside Out و Jurassic World تا به امروز به ترتیب ۴۳۳ و ۲۲۸ و ۴۴۱ و ۱,۴۷۳ میلیون دلار گزارش شده است.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
آقا آقا آقا چه وضعش هس چرا عکس منکراتی میزاری مومن :lol: :lol: :lol:
Anime
Death note 9/10 کلا با شخصیت میسا حال نکردم بدترین شخصیت ممکن
Attack on Titan 10/10 منتظر فصل ۲
Movie
Mad Max Fury Road 10/10 خیلی باحال بهترین اکشن ۲۰۱۵
Warrior 2011 10/10 اکشن و درام خانوادگی فوق العاده
Interstellar 10/10 چهارمین بار دیدمش
Who Am I 10/10 دیگه حقه بازی بسه :۱۵: :۱۵:
Series
Mr.Robot S01 E1-4 9/10 بهتری سریال برای برنامه نویس ها
True Detective S1 10/10 عالیییییییییییییییییییییییییی
True Detective S2 E1 7/10 البته نمیشه با دیدن یک قسمت نمره داد ولی همون قسمت اول کار رو خراب کرد شدید
میدونم زیادی فیلم دیدم از اثرات روزه :۲۶:
ممنون آقا بردیا :۱۵:
friends s10
بالاخره تمومش کردم
۱۰
scream1
۷
scream2
۷
scream3
۷
scream4
۵
scream e3
۸
jurassic world
۹
avengers2
۹
kingsman:تنها فیلیمی که تو این هفته دیدم خیلی سرگرم کننده و جالب بود :*:
عکس مینیون ها خیلی باحال هست کلی خندیدم باید شطرنجی میشد
امروز Antman اکران محدودش شروع شد. و فیلم فوق العاده بود. برعکس فیلم هاى دیگه اى که من از مارول دیدم این فیلم جمع جور و بسیار شخصى، یکى از کم سر و صداترین اما بهترین کارهاى مارول هست. داستان رو اسپویل نمى کنم، اما قبل از هر چیز باید بگم فیلم هاى مارول یا خیل حماسى و بزرگن مثل اونجرز یا سرباز زمستان، یا بى خبر میان اما بازهم خیلى بزرگن مثل نگهبان هاى کهکشان. اما این فیلم برعکس تمام فیلم هاى دنیاى مارول نه عظیم هست نه حماسى، بلکه یک فیلم فوق العده خوش ساخت بارشخصیت پردازى هاى عالى و البته دیالوگ هاى فوق العاده خوب و کوتاه (چند تا از دیالوگ هاى تریلر یک رو از فیلم درآوردن)، و البته بار کمدى بسیار پررنگ تر از فیلم هاى دیگه مارول هست. به جز حضور محدود یکى از اونجرزها که غافلگیرى خوبى هست، مابقى فیلم بسیار روان، جمع و جور، بدون زرق و برق و شبیه به فیلم هاى کلاسیک سینماى ابر قهرمانى در سال هاى دوره. بازیگر اصلى فیلم خیلى خیلى خوبه و فرصت این رو داره که مثل کریس پرت که توى نگهبان هاى کهکشان شناخته شد و بعدتر برگ برنده فیلم دنیاى ژوراسیک بود، تبدیل به ستاره بشه. اونگلیون لیلى بعد از افولش در فیلم هاى مابعد سریال گمشده (Lost)، و بازى بى فروغش در هابیت، عالى ظاهر مى شه و نوید یه ابر قهرمان جذاب رو در فیلم بعدى مى ده. به شخصه امیدوارم مارول قسمت دوم فیلم رو یه جایى تو فاز ٣ جا بده. از نظر فنى و استفاده از بعد سوم سینما، برعکس اونجرز که هیچ فرقى با دو بعدى نداشت، نه تنها نسخه خیلى خوبیه بلکه شفافیتش هم بسیار بالاست. سر جمع من بعد از مدت ها با یک فیلم در این سبک عمیقا هیجان زده شدم و اصلا حس سرخوردگى اونجرز:دوران اولتران یا ترمیناتور جنسیس رو نداشتم. من به فیلم نمره ٨.۵ از ١٠ مى دم اون هم براى این کم مى کنم که حس فیلم کم تلویزیونى هست تا سینمایى. اگر فیلم رو گرفتید حتما صحنه بعد از پایان تیتراژ نهایى رو ببینید که تقریبا روشن مى کنه فیلم بعدى درباره چى هست. در نهایت اینکه بالاخره تریلر جدید جنگ ستارگان رو هم روى پرده دیدم و جداى از فن بازى، به نظرمى یاد جى جى آبراهامز، اگر فیلم بزرگى نساخته باشه (کلا خداى ساخت فیلم هاى خیلى خیلى خوب با پتانسیل بالاست که به فعل در نمى یاد) اولین قدم سرى بعدى رو محکم برداشته و بقیه رو حسابى جلو انداخته.
دلم بدجور به حال سینمای ایران و مردمش میسوزه هندی رفتن فیلم باهوپالی رو با بودجه سرسام اور در مورد قهرمان های ملیشون میسازن همینطور هم تو سینمای هند داره میفروشه و همینطور تو سینمای امریکا هم اکران گسترده میشه که قبلا سابقه نداشته اون وقت ما میریم به جای ساختن فیلمی در مورد رستم وسهراب فیلم محمد رو با بودجه۶۰(سرمایه گذار هم بنیاد مستضعفینه) میلیارد میسازیم که در مورد شروع بدبختی و پسرفت ایرانه که انقد تو فیلم جوه شیعه بودن گرفتن تو اکثر کشور های عربی (که در اصل درمورد فرهنگ وتاریخ اوناست) نمیخواد اکران بشه تو اروپا وامریکا هم مطمئنا انقد فیلم خوب هست که سراغ این نرن حالا میمونه اون ۶۰ میلیارد بی زبون که نمیدونم چه اسمی روش میخوان بزارن سازنده موسیقی متن فیلم که APOCALYPSE NOW و اخرین امپراطور رو طراحی کرده باید موسیقی رو واسه اشعار فردوسی میساخت یا اسکات اندرسن که جلوه های ویژه ترمیناتور و کینگ کنگ رو طراحی میکرده باید الان نبرد رستم وسهراب رو طراحی میکرد
کوروش نخواب ببین چگونه اریایی لباس عرب برتن میکند وبا طرب جاهلی میرقصد
_________________________________________________________________________
EX Machina
محصول ۲۰۱۵
نویسنده و کارگردان آلکس گارلند
نمره ۹/۱۰
فیلم درباره ی هوش مصنوعی است. فیلم بی شباهت به Her نیست اما ربات زن داستان کاملا فیزیکی است! فیلمنامه واقعا قوی و منسجم هست که تا پایان فیلم هیچ ثانیه ای نیست جذب فیلم نباشید
تقابل بسیار زیبای میان هوش واقعی و هوش مصنوعی ! دیالوگ هایی که در واقع بین یک هوش واقعی و هوش مصنوعی رد و بدل می شود جذاب ترین بخش فیلم هستن . حتی میشه گفت تبادل حرف بین خدا و انسان! خیلی با دیالوگ های فیلم لذت بردم… کوچکترین مسایل روانشاسی هم در مکالمه ها رعایت شده .
تاثیر هوش مصنوعی بر ذهن انسان و واکنش انسان در مقابل موجودی که خودش خلق کرده به تصویر می کشه. انسانی که حتی با وجود آگاهی از مخلوق مصنوعی و غیر زنده اش، به مانند یک انسان برای او ارزش قائل می شود و حتی گاها به او اعتماد می کند و اجازه می دهد تا افسار ذهنش به دست هوش مصنوعی قرار بگیرد! EX machina به خوبی نشان داد که تقابل میان یک هوش مصنوعی کنترل شده و هوش واقعی که درگیر انواع و اسام احساسات و واکنش های غیرمنطقی است، چطور می تواند نتایج عجیبی به همراه داشته باشد…
دیالوگ هایی در فیلم که جای تفکر دارن و واقعا زیبا هستن…
چرا آوا را خلق کردی ؟ پاسخ: چرا خلق نکنم وقتی می توانم؟
اگر در امتحانت رد بشم چی میشه؟ خیلی بد میشه؟ بنظرت ممکنه خاموش بشم؟ چون عملکردم به اون خوبی که باید نیست؟ جواب : تصمیمش با من نیست.
چرا باید کسی تصمیم بگیره؟ تو افرادی رو داری که ازت امتحان بگیرن و ممکنه خاموشت کنن؟؟ پاسخ: نه من ندارم.
پس چرا من دارم؟؟
سکوت.
خیلی این سوال ها واستون اشناست. هر انسانی این سوال از خالقش( البته کسی که تصور میکنه خالق داره!) میپرسه! شاید بعضی جواب هارو بدونید… شاید این فیلم باعث بشه کمی فکر کنید و…
_________________________________________________________________________________
َAmerican Beauty
محصول ۱۹۹۹
کارگردان سام مندس
تهیهکننده بروس کوهن
توزیعکننده دریم ورکز
بزنده ی ۵ جایزه اسکار
نمره: ۱۰/۱۰
برای چندمین بار رفتم سراغ فیلم. واقعا دیدنی هست این فیلم! هرکس ندیده هرچه سریعتر برای دیدنش اقدام کنه.
در میانه دهه نود میلادی، جریان انتقادی فیلم ها به مسیر تازهای افتاد که به لحاظ معیارهای زیبایی شناختی، ارج و اعتبار آن را از برخی آثار کموبیش شعارزده دهه هفتاد که همچون بیانیههای سیاسی ضد نظام اجتماعی آمریکا بودند فراتر میبرد.
انتقادها را به طور مستقیم در دل جامعه نشان می دهند، هدف بزرگتری را نشانه آنهاگرفتند و معضلات و دشواریها را به کلیت زندگی آمریکایی نسبت میدادند. مانند چشمان کاملاً بسته و هفت!
سام مندس با زیبایی امریکایی واقعاً درباره تمام بحرانهای زندگی انسان معاصر آمریکایی و حتی به شیوهای جهان شمولتر، انسان معاصر سالهای آغازین سده بیست و یکم رو در نظر گرفته…
مشکلات برقراری ارتباط با همسر در میان سالی
تبیین رؤیاهای کودکانه با یک دختر نوجوان
عقدههای فروخفته از دوران جنگ تمایل فراوان به نظامیگری فاشیستی
تمایلات همجنسگرایانه و مشکلاتش
سقوطهای درونی و بیرونی
تمایلات جنسی بیخود
بحران دوران کودکی
تاثیر فشار های خانواده بر روی نوجوان
ارتباط غلط و دروغ های بین نوجان ها
مشکلات زندگی بزرگسالان
بحران اقتصادی
و… که به زیبایی در شکل یک داستان کاملا گیرا و هیجانی با طعم طنز و درام به تصویر کشیده میشن… که با بازی زیبا و بیاد ماندنی کوین اسپیسی و انت بنینگ فیلم بی نظر شده
دیالوگ های ماندگار فیلم که خیلی روی من خیلی تاثیر داشت:
//_____خطر لو رفتن داستان_____\\
ویکی خطاب به جین در حین پخش فیلم رقصیدن کیسه پلاستیک در باد:
«یکی از اون روزا بود که چند ثانیه تا برف فاصله نداشت یه الکتریسیتهای در هوا بود میشد صداش رو شنید. این کیسه داشت باهام میرقصید مثل یک بچه کوچولو که التماسم میکرد که باهاش بازی کنم برای ۱۵ دقیقه. اون روز بود که متوجه شدم یک زندگی پشت همه چیز نهفته است یک نیروی فوقالعاده کریم. فیلمهای ویدئویی فقط یه بهانه بیخوده اما باعث میشه همه چیز رو به خاطر بیارم. باید به خاطر بیارم گاهی وقتها آنچنان زیبایی در جهان است که احساس میکنم نمیتونم تحمل کنم و قلبم در آستانه فرو ریختنه.»
دیالوگهای لستر (کوین اسپیسی):
«همیشه شنیده بودم که لحظاتی قبل از مرگ تمام زندگیه آدم از جلوی چشمانش میگذره. اول اینکه بیشتر از یک لحظه است تا ابدیت امتداد داره همچون اقیانوسی از زمان برای من موقعی بود که توی کمپ به روی پشتم دراز کشیده بودم در حال تماشای سقوط ستارگان بودم و برگهای زرد درختان افرا که در کنار خیابان صف کشیده بودن و یا دستان مادربزرگم و پوستش که همچون کاغذ بود و اولین باری که پرنده جدید (منظور اتومبیل) پسر عمویم تونی را دیدم و و جینی و کارولین (همسر و دخترش). احتملا از اتفاقی که برام افتاده میتونستم خیلی عصبانی باشم اما وقتی دنیا پر از زیبای هاست نمیشه برای مدت طولانی در عذاب بود. یه وقتی فکر میکنم تمام زیباییها رو دارم در یک آن میبینم طاقتش رو ندام قلبم مثل بادکنک در حال انفجار مملوء از اونها میشه بعد به خاطر میارم که باید آروم بگیرم و نخواهم اون رو برای همیشه حفظ کنم بعد مثل بارون درونم جریان پیدا میکنه هیچ حسی جز تصویر از تمام لحظات ساده زندگی احمقانهام رو در وجودم نمییابم. مطمئنم نمیتونید حرفهای من رو درک کنید اما نگران نباشید یه روز درک خواهید کرد.»
________________________
________________________
Let the voice of reason shine, Let the pious vanish for all times, God’s face is hidden all unseen, You can’t ask him what it all means He was never on your side
Jurassic World 1,473 میلیون دلار :۲۱:
lost – season 1 – episode 8
اولین بارمه این سریال فوق العاده رو شروع کردم / واقعا اصلا نمیفهمم این ۴۲ دقیقه هر قسمت چطور تموم میشه
خوشحالم این شاهکار شروع کردین.
از فصل دوم به بعد منتظر شوک شدید و افتادن فک بر روی زمین باشین :lol: :15:
teen wolf season 5 episode 4
واقعا خیلی اشغال بود یعنی بد ر.دن یکی از بدترین اپیزودای کل سریال من نمیدونم جرا الکی کش میدن یه دونه درک هیل خوب بود تو کل سریال که اونم مثل اینکه نیست تو این فصل نمره ۱/۱۰
vampire diaries
دو فصلشو دیدم خوبه بد نیست دیمن قشنگ بازی کرده ۷/۱۰