گزارش باکس‌ آفیس: صدرنشینی دوباره فیلم A Quiet Place

در ۱۳۹۷/۰۲/۰۵ , 19:00:13
باکس آفیس (Box Office)

در گزارش باکس آفیس این هفته شاهد صدرنشینی دوباره فیلم A Quiet Place پس از گذشت یک هفته هستیم؛ در ادامه با دنیای بازی همراه باشید.

طبق گزارش باکس آفیس این هفته، فیلم «یک محل ساکت» (A Quiet Place) محصول شرکت پارامونت پیکچرز (Paramount Pictures) علارغم افت فروش۳۷ درصدی، مبلغ ۲۲ میلیون دلار توانست در گیشه‌های داخلی فروش کند و پس از یک هفته دوری از صدر، دوباره به رتبه اول بازگردد. بعد از گذشت سه هفته از اکران، این فیلم توانسته به رقم ۱۳۲.۴ میلیون دلار فروش در آمریکا شمالی دست یابد. در بازار‌های بین‌المللی نیز فیلم A Quiet Place از ۵۷ کشور مختلف مبلغ ۱۵ میلیون دلار درآمد کسب کرد تا مبلغ کل درآمد بین‌المللی خود را به ۷۴.۸ میلیون دلار برساند. البته لازم به بیان است که فیلم هنوز در کشور‌های چین، فرانسه و ژاپن اکران نشده است. به طور کلی، رقم فروش کلی «یک محل ساکت» معادل ۲۰۷.۲ میلیون دلار تاکنون می‌باشد. در فیلم ترسناک A Quiet Place که توسط کارگردانی جان کرسینسکی کارگردانی شده است، علاوه بر بازی وی در در نقش لی ابوت در کنار همسرش امیلی بلانت در اولین ابوت، بازیگرانی چون میلیسنت سیموندز در نقش ریگن ابوت و نوآ جوپ در نقش مارکوس ابوت در این فیلم حضور داشته و به ایفای نقش پرداخته‌اند. برایان وودز، اسکات بک و جان کرازینسکی نیز کار نوشتن فیلمنامه فیلم یک مکان ساکت را بر عهده داشته‌اند. داستان فیلم درباره یک خانواده چهار نفره است که بعد از حمله یک‌سری موجودات عجیب که به صدا حساس هستند، مجبور می‌شوند که زندگی خود را در سکوت سپری کنند.

باکس آفیس (Box Office)

محصول اکشن و ماجراجویی جدید شرکت برادران وارنر (Warner Bros Pictures) یعنی «رمپیج» (Rampage) با افت فروش ۴۴ درصدی و کسب درآمد ۲۱ میلیون دلاری از گیشه‌های داخلی، نزدیکترین رقیب فیلم A Quiet Place می‌باشد که در رتبه دوم جدول باکس آفیس برخلاف هفته گذشته، قرار گرفته و در مجموع دو هفته اکران خود در آمریکا شمالی نیز مبلغ ۶۶.۶ میلیون دلار را به کیف پول خود اضافه کرده است. در بازار‌های بین‌المللی اما اوضاع برای این بلاک باستر بهتر است. Rampage در این آخر هفته از نمایش در ۶۶ کشور مختلف توانسته مبلغ ۵۷ میلیون دلار، پول به جیب بزند و مجموع فروش بین‌المللی خود را به رقم ۲۱۶.۴ میلیون دلار برساند. فیلم جهانی فیلم تاکنون مبلغی معادل ۲۸۳ میلیون دلار شده است که البته ۱۰۶.۶ میلیون دلار از سینما‌های کشور چین می‌آید. در فیلم Rampage بازیگرانی چون دواین جانسون، نائومی هریس بازیگر فیلم «مهتاب» (Moonlight)، مالین اکرمان بازیگر سریال «میلیاردها» (Billions)، جیک لیسی بازیگر سریال «دختران» (Girls)، جو منگنیلو بازیگر سریال «خون واقعی» (True Blood)، جفری دین مورگان بازیگر سریال «مردگان متحرک» (The Walking Dead)، پی. جی. برن بازیگر فیلم «گرگ وال استریت» (The Wolf of Wall Street)، مارلی شلتن بازیگر فیلم «تسکین» (Solace)، برن هیل بازیگر فیلم «سن آندریاس» (San Andreas)، جک کواید بازیگر فیلم «بازی‌های گرسنگی: آتش گرفتن» (The Hunger Games: Catching Fire) و مت جرالد بازیگر سریال «دردویل» (Daredevil) حضور داشته و به ایفای نقش پرداخته‌اند. کارگردانی این فیلم نیز بر عهده برد پیتون که پیش‌تر در فیلم San Andreas با راک همکاری داشته، می‌باشد. فیلم «رمپیج» براساس یک بازی به نام Rampage ساخته شده است که در سال ۱۹۸۶ منتشر شد. در این بازی، بازیکنان کنترل یکی از سه هیولا که شامل یک گوریل بزرگ به نام جورج، یک تمساح به نام لیزی و یک گرگ پرنده به نام رالف می‌شود را در دست گرفته و اقدام به نابوی هرچیزی که بر سر راه‌شان قرار داشت، می‌کردند.

باکس آفیس (Box Office)

اولین فیلم تازه اکران شده این هفته، عنوان کمدی جدید شرکت STXfilms به نام I Feel Pretty می‌باشد که امی شومر در آن به عنوان شخصیت اصلی به ایفای نقش پرداخته است. این فیلم با توجه به اینکه در این هفته شاهد اکران فیلمی بزرگ با بودجه کلان نبوده‌ایم، توانسته عالی عمل کند و با کسب مبلغ ۱۶.۲ میلیون دلار از نمایش در بیش از سه هزار سالن سینما کشور آمریکا شمالی در رتبه سوم جدول باکس آفیس قرار گیرد؛ بطور میانگین فیلم I Feel Pretty از هر سالن سینما ۴۷۱۴ دلار پول کسب کرده است. این فیلم که توسط ابی کوهن و مارک سیلورستین نویسندگی و کارگردانی شده است، دارای بودجه ساختی معادل با ۳۲ میلیون دلار بوده و بازیگرانی چون مایکل ویلیامز، روری اسکول، امیلی راتاجکوسکی، بیزی فیلیپس، ایدی برایان، تام هاپر، نائومی کمپل و لارن هاتن در کنار امی شومر در آن به ایفای نقش پرداخته‌اند. داستان فیلم درباره زنی است که از احساس ناامنی و تزلزل عمیقی برخوردار بوده و از کمبود اعتماد به نفس رنج می‌برد و معتقد است که در تمام زندگیش این دو فاکتور او را عقب نگه داشته است. اما یک روز در باشگاه ورزش با این تفکر که یک سوپرمدل است، به خود می‌آید. حالا با این اعتماد به نفس تازه بدست آمده، او قدرت این را دارد که بدون ترس و واهمه زندگی کند اما وقتی او متوجه شود که در زندگی او هیچ تغییری ایجاد نشده، چه اتفاقی خواهد افتاد؟ در انتها لازم به بیان ایت که نمره مخاطبین سینما به I Feel Pretty معادل B+ بوده است. در رتبه چهارم باکس آفیس این هفته، ما شاهد حضور یک فیلم تازه اکران شده دیگر هستیم. فیلم Super Troopers 2 محصول شرکت فاکس سرچلایت پیکچرز (Fox Searchlight Pictures) با کسب مبلغ ۱۴.۷ میلیون دلار از نمایش در ۲۰۳۸ سالن سینما آمریکا شمالی به چنین رتبه‌ای دست یافته است. این فیلم دنباله که با بودجه ۱۳.۵ میلیون دلاری ساخته شده، توانسته از سوی مخاظبین امتیاز B+ را دریافت کند. فیلم Blumhouse’s Truth or Dare محصول شرکت یونیورسال پیکچرز (Universal Pictures) این آخر هفته در گیشه‌‌های داخلی مبلغ ۷.۹ میلیون دلار فروش کرد و رتبه پنجم جدول باکس آفیس را از آن خود کرد. فیلم «شجاعت یا حقیقت» که تاکنون در مجموع دو هفته مبلغی معادل ۳۰.۴ میلیون دلار آمریکا فروش داسته، این آخر هفته نیز در بازار‌های بین‌المللی نیز فروشی مشابه با سینما‌های آمریکا داشته و مبلغ ۷.۹ میلیون دلار را به جیب زده است؛ با این حساب، فروش کلی فیلم تاکنون ۳۸.۳ میلیون دلار می‌باشد. کارگردانی این فیلم ترسناک برعهده جف وادلو بوده و بازیگرانی چون لوسی هیل (بازیگر سریال Pretty Little Liars)، تایلر پوزی (بازیگر سریال Teen Wolf)، ویولت بین، نولان جرارد فانک، هیدن سیزتو و سوفیا تایلور علی در آن به ایفای نقش پرداخته‌اند. داستان فیلم نیز درباره گروهی از نوجوانان دوست است که به یک بازی شجاعت یا حقیقت بی ضرر می‌پردازند اما ناگهان چیزی یا کسی با مجازات کسانی دورغ گفته یا شجاعت را انجام نمی‌دهند، بازی را مرگبار می‌کند.

باکس آفیس (Box Office)

در رتبه ششم باکس آفیس این هفته فیلم Ready Player One محصول شرکت شرکت فاکس قرن بیستم (۲۰th Century Fox) با کسب ۷.۵ میلیون دلار قرار گرفته؛ درآمد کسب شده برای این فیلم در مجموع چهار هفته اکران در سینما‌های داخلی مبلغی معادل ۱۲۶.۲ میلیون دلار براورد شده است. در بازار‌های بین‌المللی نیز فیلم کارگردانی شده توسط کارگردان افسانه‌ای یعنی استیون اسپیلبرگ همچنان عملکرد بسیار خوبی دارد و توانسته در این آخر هفته از نمایش در ۶۷ کشور مبلغ ۲۳ میلیون دلار درآمد کسب کند. مجموع فروش بین‌المللی فیلم اقتباسی تاکنون مبلغ ۳۹۵.۴ میلیون دلار است که بیش از ۲۰۷ میلیون دلار آن از کشور چین می‌آید. لازم به ذکر است که فروش کلی فیلم Ready Player One مبلغ ۵۲۱.۶ میلیون دلار در پایان هفته چهارم اکران می‌باشد.  داستان فیلم Ready Player One در سال ۲۰۴۵ میلادی جریان دارد و درباره نوجوانی به‌نام وید اوون واتس است که وارد دنیای واقعیت مجازی Oasis می‌شود تا سه «ایستراِگ» (Easter Egg) به‌جا مانده از جیمز هالیدی که خالق دنیای واقعیت مجازی Oasis است، را پیدا کند و صاحب ثروت عظیم هالیدی و همین‌طور دنیای واقعیت مجازی شود. در این فیلم بازیگرانی چون «تای شرایدن» (Tye Sheriden) در نقش وید اوون واتس، «مارک رایلنس» (Mark Rylance) در نقش جیمز هالیدی، «اولیویا کوک» (Olivia Cooke) در نقش Art3mis، «بن مندلسون» (Ben Mendelsohn) در نقش نولان سورنتو، در کنار «سیمون پیگ» (Simon Pigg)، «تی.جی. میلر» (T.J. Miller) و «هانا جان کیمن» (Hannah John-Camen) حضور داشته و به ایفای نقش پرداخته‌اند. کار تولید فیلم بر عهده استیون اسپیلبرگ، دونالد د لاین، دن فرح و کریستی ماکوسکو کریگر و تهیه‌کننده اجرایی نیز بروس برمن بوده و زک پن و اریک ایسن کار نوشتن فیلم‌نامه را برعهده داشته‌اند. ساخت موسیقی فیلم نیز برعهده آلن سیلوستری بوده که در کارنامه خود سابقه ساخت موسیقی برای سه‌گانه «بازگشت به آینده» (Back to the Future) را دارد. رتبه هفتم این هفته باکس آفیس نیز متعلق به فیلم Blockers محصول شرکت پارامونت پیکچرز است که با کسب ۶.۹۹ میلیون دلار در پایان هفته سوم اکران خود تاکنون توانسته مبلغی معادل ۴۸.۳ میلیون دلار از سینما‌های آمریکا شمالی درآمد کسب کند. در بازار‌های بین‌المللی نیز وضعیت برای این فیلم خوب سپری می‌شود و توانسته با فروش ۱۹.۵ میلیون دلار دیگر، میزان فروش کلی خود را به عدد ۶۷.۸ میلیون دلاری برساند. فیلم کمدی «بلاکرز» که توسط کی کانن کارگردانی و با بودجه ۲۱ ممیلیون دلاری ساخته شده، توانسته نمره B را از سوی مخاطبین دریافت کند. بازیگرانی چون لزلی من، آیک بارینهولتز، جان سینا، کارتین نیوتن، جرالدین ایندرا ویزوالاتن، گیدئون آدلین در این فیلم حضور داشته و به ایفای نقش پرداخته‌اند. 

باکس آفیس (Box Office)

در این میان در حالی که فقط یک روز به شروع اکران فیلم موردانتظار Avengers: Infinity War باقی مانده، فیلم Black Panther همچنان در میان ده فیلم برتر هفته دیده می‌شود. فیلم ابرقهرمانی «پلنگ سیاه» (Black Panther) در هفته دهمی که در سینما‌ها بنمایش در‌آمده، توانسته مبلغی معادل ۴.۶ میلیون دلار در گیشه‌های آمریکا فروش کند و در رتبه هشتم جدول باکس آفیس قرار گیرد. فروش داخلی پلنگ سیاه تاکنون ۶۸۱ میلیون دلار برآورد شده است. در بازار‌های بین‌المللی هم این فیلم توانست مبلغ ۱.۲ میلیون دلار به داشته‌هایش اضافه کند و فروش بین‌المللی کل خود را به ۶۴۲.۹ میلیون دلار برساند. در مجموع می‌توان گفت فیلم بلک پنتر در مجموع ده هفته نمایش در جهان مبلغ ۱.۳۲۴ میلیون دلار به جیب زده و خود را در میان ده فیلم پرفروش تاریخ سینمای جهان قرار داده است. بازیگرانی چون چادویک بوزمن، مایکل بی جردن، اندی سرکیس، دانای گوریرا، لوپیتا نیونگو، مارتین فریمن، استرلینگ کی براون، آنجلا باست، فارست ویتاکر، دنیل کالویا، وینستون دوک، لتیشیا رایت، جان کانی، سیدل نوئل و فلورنس کاسومبا در فیلم Black Panther حضور داشته و به ایفای نقش پرداخته‌اند. کارگردانی این فیلم بر عهده «رایان کوگلر» (Ryan Coogler)، کارگردان فیلم‌ « کرید» (Creed)، و کار نوشتن فیلمنامه نیز بر عهده کوگلر و جو رابرت کول بوده است. رتبه نهم باکس آفیس این هفته به عنوان تازه اکران شده شرکت لاینزگیت یعنی فیلم Traffik تعلق دارد که از مجموع نمایش در ۱۰۴۶ سالن سسینما آمریکا، مبلغ ۳.۹ مییلون دلار پول بدست آورده است. این فیلم که توانسته امتیاز B را از سوی مخاطبین کسب کند، توسط دیون تیلور کارگردانی شده و بازیگرانی چون پائولا پتون، اومار اپس، روزلین سانچز و لز آلنسو در آن به ایفای نقش پرداخته‌اند. انیمیشن Isle of Dogs محصول شرکت فاکس سرچلاین در هفته پنجم نمایش خود در گیشه‌های داخلی توانست مبلغ ۳.۴ میلون دلار درآمد زایی کند و رتبه دهم باکس آفیس هفته را در اختیار گرفته و مجموع فروشی معادل با ۲۴.۴ میلیون دلار را رقم بزند. در بازار‌های بین‌المللی نیز این عنوان از نمایش در ۱۴ کشور مبلغ ۵.۶ کیلیون دلار کسب کرد و به رقم ۱۵.۲ میلیون دلار در مجموع دست یافت. داستان انیمیشن نیز در کشور ژاپن و جایی که یک پسر بچه به دنبال راهی برای پیدا کردن سگ دوست داشتنی خود است، اتفاق می‌افتد. از جمله صداپیشگان انیمیشن Isle of Dogs نیز می‌توان به برایان کرانستون، اسکارلت جوهانسون، فرانسیس مک‌درموند، گرتا گرویگ، جف گلدبلوم، اف. موری آبراهام، باب بالابن، آکیرا ایتو، هاروی کایتل، بیل موری، مری ناتسوکی، ادوا —رد نورتون و فرانک وود اشاره کرد.

ده فیلم پرفروش این هفته در آمریکا شمالی

  1. A Quiet Place — $20.9 Millions
  2. Rampage — $۲۰.۱ Millions
  3. I Feel Pretty — $16 Millions
  4. Super Troopers 2 — $15.1 Millions
  5. Truth or Dare — $۷.۷ Millions
  6. Ready Player One — $7.4 Millions
  7. Blockers — $6.8 Millions
  8. Black Panther — $4.9 Millions
  9. Traffik — $3.9 Millions
  10. Isle Of Dogs — $3.4 Millions

2 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر