فیلم Gears of War دوباره جان می‌گیرد

در ۱۳۹۱/۰۷/۱۹ , 14:33:57
Shooter, اپیک گیمز - Epic Games, کنسول Xbox 360

به نظر می‌رسد قطار پروژه‌ی از کار افتاده و طولانی فیلم Gears of War دوباره به حرکت در آمده است.

Shooter, اپیک گیمز - Epic Games, کنسول Xbox 360

به گزارش Variety شرکت New Line پروژه‌ی ساخت فیلم Gears of War را در حالی کنار گذاشته است که بر روی «هابیت» تمرکز دارد، و Creative Artists Agency به عنوان حافظ منافع اپیک، آماده است که این فیلم را به شرکت دیگری ببرد.

این شرکت گفته است که به دنبال تهیه‌کنندگان دیگری برای این پرروژه که از سال ۲۰۰۷ در اختیار New Line بوده است می‌گردد، و به نتایجی هم دست یافته است. Len Wiseman کارگردان و تهیه کننده‌ی Underworld و بازسازی Total Recall در کنار تیم ساخت فیلم Twilight این نتایج به دست آمده هستند.

همچنین فیلم‌نامه نیز تا کنون چندین بار دست به دست شده است، اولین نویسنده Chris Morgan بود که فیلم Wanted را در کارنامه دارد، بعد از او نام Billy Ray به میان آمد که او هم به خاطر فیلم State of Play شناخته می‌شود. این اواخر اما نویسنده‌ی فیلم Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides یعنی Stuart Beattie به میان آمده است که فیلم‌نامه‌ی پیشنهادی او برای مذاکره با تهیه‌کنندگان جدید فیلم فرستاده می‌شود.

تبدیل بازی به اثر سینمایی قابل قبول کار سختی است و با وجود این مشکلات به نظر نمی‌رسد ساخت فیلم Gears of War موفقیت آمیز باشد. مخصوصا این که بعد از جدا شدن Wiseman در سال ۲۰۱۰ این پروژه توقف طولانی مدتی داشت و تا کنون حرکتی برای ساخت آن صورت نگرفته است. این اواخر هم که کارگردان خلاق بازی یعنی کلیف بی از اپیک جدا شده است و کاری از او هم بر نمی‌آید.

Thanks, IGN.


34 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

  1. به نظرم ساخت فیلم GeoW اونم الان که سه گانه ی اصلیش تموم شده ریسک بزرگیه چون با توجه به سبکش بودجه ی زیادی خواهد داشت و تا بخواد بیاد شاید مردم به خاطر پایان سه گانه ی اصلی کلا نام Gears of War رو فراموش کرده باشن.

    ۰۰
  2. اره اخه کریتوس ایشونم داره به گند میکشه نکه کیلزونشون به عنوان هویج تشریف دارن هیلو هم جزو میوجات حساب نمیشه خب :P سینمایش اتفاقا خیلی خوب از اب در میاد منتهاش خرج زیادی با توجه به نوع سبکش میطلبه که اگه نذارن شکست میخوره منم اینو میگم ولی تو بازی تاثیری نداره ولی تو فروش نخسه بعدی میتونه داشته باشه قسمت۴ میگم اگه ساخته بشه :X

    ۰۰
    1. سوما کی گفته ایکس باکس فقط این بازی رو داره هیلو وفورتزا چیه؟! چارما گند که نمیشه اگه هم بشه تاثیر زیادی در بازی نداره یعنی اصلا نداره.رزیدنت این همه فیلم گند داره ولی در روی بازی هیچ تاثیری نذاشته.

      ۰۰
    2. برای پلی استیشن ۳ سالی ۱۰۰ تا انحصاری درجه یک منتشر می شه
      ولی هر سال که میگذره مایکروسافت همین سه تا انحصاری رو داره :lol:
      _____________
      رسول از انجمن SONY make.believe

      ۰۰
    3. نه خوب هیلو که اصن حساب نمیشه،فورزا هم که اصن بازی نیست. :lol:
      شما حالت خوبه،یک بازیه انحصاریه خوب داره؟بر چه حساب و منطقی اینو میگی. :-? :?: :-/ :-? :!:

      ۰۰
    4. همین سه تا انحصاری رو داره
      اینکه ناراحتی نداره :lol:
      _____________
      رسول از انجمن SONY make.believe

      ۰۰
    1. ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است
      لایک زدن عیب نیست دیس لایک زدن عیب است
      عیب نداره یکی طلبت :mrgreen:
      _____________
      رسول از انجمن SONY make.believe

      ۰۰
  3. در اینکه بازیش بهترین شوتر نسل بوده شکی نیست. سه شماره موفق و فوق العاده که با متاهای بالای ۹۰ بیانگر عظمت این اژدهای پر ابهت است :X :X :X
    اما فیلم؟!…اصولا علاقه ای به ساخت فیلم از روی بازی وبالعکس ندارم ونتایج هم کمتر رضایت بخش بوده ولی این بازی پتانسیل خوبی داره که اگه استفاده بشه میتونیم امیدوار باشیم که یک فیلم قابل ستایش عرضه بشه.البته سری اول که ساخت فیلم تایید شد قرار بود کلیف بی هم مشاور کارگردانش باشه ولی فک نکنم در ساخت این فیلم کنار سازنده هاش باشه مخصوصا اینکه کلا از صنعت گیم جدا شد.

    ۰۰
    1. دقیقا.همه میدونن که این بسیار بزرگ نماییست.این بازی فوق العادست اما به هیچ وجه بهترین شوتر این نسل! نیست…

      ۰۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر