Box Office: دو برابر شدن استرس اسمورف‌های دو به وسیله دو عدد اسلحه!

bijan joker توسط bijan joker
در ۱۳۹۲/۰۵/۱۵ , 21:45:55
default image

باری دیگر با جدول پرفروش‌ترین فیلم‌های آخر هفته‌ی سینماهای آمریکای شمالی در خدمتتان هستیم. در این هفته دو فیلم تازه اکران شده The Smurfs 2 و ۲ Guns توانستند خود را در بین ۱۰ عنوان پرفروش اثبات کنند، که از این بین عنوان ۲ Guns موفق شد بعد از یک هفته The Wolverine را از صدر جدول پایین بکشد.
جدول Box Office این هفته به این شرح است:

۱- ۲ Guns – $27,059,130 – $27,059,130
2- The Wolverine – $21,324,890 – $94,638,740
3- The Smurfs 2 – $17,548,389 – $27,109,260
4- The Conjuring – $13,027,154 – $107,956,907
5- Despicable Me 2 – $10,134,120 – $326,411,585
6- Grown Ups 2 – $7,945,069 – $116,195,275
7- Turbo – $6,228,816 – $69,307,459
8- Red 2 – $5,556,294 – $45,059,433
9- The Heat – $4,623,895 – $149,464,957
10- Pacific Rim – $4,490,326 – $92,881,044

باکس آفیس (Box Office), فیلم

از نکات مهم Box Office این هفته باید به فروش فیلم “دو اسلحه” اشاره کرد که با وجود فروش ضعیف در هفته اول (با توجه به درجه R فیلم) موفق شد در صدر جدول قرار بگیرد، کارگردانی این فیلم برعهده Baltasar Kormákur بوده است که تا قبل از فیلمهای شاخص دیگری را نساخته و بیشتر در سینمای کشور ایسلند شناخته شده بوده است، بازیگران اصلی “دو اسلحه” Denzel Washington و Mark Wahlberg هستند، داستان این فیلم کمدی/جنایی مربوط به دو پلیس مخفی، یکی مامور مبارزه با مواد مخدر معروف به بابی (واشنگتن) و دیگری افسر جاسوسی نیروی دریایی معروف به استیگ (والبرگ) است که هر دو به شکل جداگانه خود را وارد باندهای خلافکار میکنند و باعث دستگیری سرکرده خلافکاران میشوند، اما در یکی از ماموریتها که هر دو پلیس به شکل جداگانه از طرف فرمانده خود همزمان وارد یک پروژه سرقت یکسان میشوند، بعد از پایان عملیات که هر یک به خیال خود فکر میکنند دیگری را که یکی از رهبران خلافکاران است را به دام انداخته اند تازه متوجه همکار بودنشان می‌شوند (اگر چیزی متوجه نشدید حق دارید!)، بعد از پی بردن به هویت یکدیگر این تازه شروع ماجراست که این دو پلیس مخفی که دل خوشی از یکدیگر ندارند باید با همکاری هم به نتیجه برسند.
دیگر فیلم تازه به نمایش درآمده این هفته عنوان The Smurfs 2 است که به شدت ناامید کننده ظاهر شد و در هفته اول به مقامی بهتر از سوم دست نیافت، در مقایسه با فروش هفته اول قسمت نخست (در حالی که هزینه ساخت هر دو عنوان تقریبا یکسان است) باید گفت که نسخه دوم حتی از نصف فروش اولی هم کمتر فروش داشته است (قسمت اول در سال ۲۰۱۱ فروش هفته اول $۳۵,۶۱۱,۶۳۷ را به ثبت رسانده بود)، ماجرای قسمت دوم فیلم The Smurfs از جایی شروع می‌شود که Smurfette (گُلنمک) توسط Gargamel (گارگامل شرور) دزدیده میشود و تمامی اسمورف‌های دهکده با هم متحد میشوند تا او را نجات دهند، در این بین اسمورف‌ها باید شخصیتهای تازه وارد که در ابتدا برای گارگامل کار میکنند که به آنها Naughties (بدذاتها) گفته میشوند را بعد از آزادی به اسمورف‌های واقعی تبدیل کنند، تقریبا تمامی صداپیشگان و بازیگران و کارگردان این اثر مانند قسمت نخست در این پروژه نیز ثابت باقی مانده اند.
در مورد دیگر فیلمهای جدول باید گفت فیلم The Wolverine با ۶۰% افت فروش از صدر جدول به مقام دوم رسید، دو فیلم The Conjuring و Despicable Me 2 با دو پله سقوط به ترتیب در جایگاه‌های چهارم و پنجم ایستادند، دو عنوان Turbo و Pacific Rim با سه پله سقوط به ترتیب هفتم و دهم شدند و در آخر فیلم R.I.P.D. بعد از گذشت سه هفته از زمان اکران از جدول خارج شد و در مقام سیزدهم قرار گرفت.
اما برای اینکه از اتفاقات جدول هفته گذشته هم با خبر شویم با هم به سراغ Box Office هفته گذشته می‌رویم. در هفته گذشته تنها فیلم تازه اکران شده The Wolverine توانست خود را در بین ۱۰ عنوان پر فروش اثبات کنند، با وجود اینکه این فیلم فروش ناامید کننده ای را تجربه کرد اما باز هم موفق شد در صدر جدول قرار بگیرد.
جدول Box Office هفته گذشته به این شرح است:

۱- The Wolverine – $53,113,752 – $53,113,752
2- The Conjuring – $22,208,389 – $83,945,017
3- Despicable Me 2 – $16,424,135 – $306,812,720
4- Turbo – $13,740,247 – $56,183,245
5- Grown Ups 2 – $11,600,811 – $101,764,582
6- Red 2 – $9,337,197 – $35,011,553
7- Pacific Rim – $7,703,461 – $84,189,565
8- The Heat – $6,914,664 – $141,309,408
9- R.I.P.D. – $6,070,525 – $24,565,505
10- Fruitvale Station – $4,590,219 – $6,272,535

باکس آفیس (Box Office), فیلم

از نکات مهم Box Office هفته گذشته باید به فروش فیلم دیدنی The Wolverine که به نوعی قسمت ششم از سری X-Men محسوب میشود اشاره کرد که موفق شد در هفته اول علیرغم فروش ضعیف در صدر جدول قرار بگیرد. اولین نکته مثبت این فیلم مربوط به کارگردانی این اثر است که برای اولین بار وارد این سری فیلم شده است، James Mangold کارگردانی است که قبل از این فیلمهای قابل قبولی چون Identity-2003 و Knight and Day-2010 و البته ۳:۱۰ to Yuma را ساخته است، در گروه بازیگران اصلی این فیلم به غیر از Hugh Jackman بیشتر از بازیگران نامدار ژاپنی استفاده شده است، داستان این فیلم در مورد شخصیت لوگان (وولورین) بعد از اتفاقات X-Men: The Last Stand است (درست برعکس فیلم X-Men Origins: Wolverine که شاهد ماجراهای لوگان در زمان قبل از سه قسمت اصلی بودیم)، لوگان صد و چند ساله در شروع داستان این فیلم و بعد از خاطرات بد گذشته شخصی گوشه گیر و ناامید به تصویر کشیده شده است (کمی نزدیک به شرایط بروس وین در نیمه اول فیلم Batman Begins)، تا اینکه او توسط یک یار قدیمی که در زمان جوانی و جنگ جهانی دوم جان خود را مدیون به لوگان میداند دعوت به ژاپن میشود و این سفر لوگان مصادف میشود با درگیری دیدنی و سطح بالای لوگان با انبوهی از تیمهای مختلف نینجاها و سامورایی‌ها و … . نکته جالب دیگر این فیلم که بیشتر برای کسانی که با سری کمیک X-Men آشنایی دارند از جذابیت بیشتری برخوردار است حضور یکی از شخصیتهای منفی و پرقدرت سری یعنی Silver Samurai در این فیلم است. باید گفت فروش هفته اول این فیلم ضعیف‌ترین در بین پنج قسمت قبلی بوده است، تا قبل از این قسمت اول X-Men در سال ۲۰۰۰ با فروش $۵۴,۴۷۱,۴۷۵ کمترین و عنوان X-Men: The Last Stand در سال ۲۰۰۶ با فروش $۱۰۲,۷۵۰,۶۶۵ بیشترین فروش هفته اول این سری را در دست داشتند، جالب است بدانید که هزینه تولید تریلوژی اصلی و First Class و X-Men Origins: Wolverine به ترتیب ۷۵ و ۱۱۰ و ۲۱۰ و ۱۶۰ و ۱۵۰ میلیون دلار بوده است، این در حال است که هزینه ساخت The Wolverine به میزان ۱۲۰ میلیون دلار اعلام شده است.
در هفته گذشته در کنار آخرین اثر کارگردان نامی وودی آلن به نام Blue Jasmine دو فیلم چینی دیگر با نامهای Tiny Times و Drug War اکران محدود خود را آغاز کردند.
در مورد دیگر فیلمهای جدول هفته گذشته باید گفت فیلم دلهره آور The Conjuring با ۴۷% افت فروش از صدر جدول جدا شد و در جایگاه دوم قرار گرفت، عنوان کمدی/اکشن R.I.P.D. در هفته دوم باز هم ضعیف ظاهر شد و با ۵۲% افت فروش با دو پله سقوط به جایگاه نهم رسید، فیلم World War Z که در هفته گذشته توانست هزینه ساخت ۱۹۰ میلیونی را جبران کند بعد از شش هفته از زمان اکران از جدول خارج شد و در مقام سیزدهم قرار گرفت، انیمیشن دیدنی Monsters University نیز بعد از شش هفته از جدول خارج شد و در جایگاه دوازدهم ایستاد، دیگر فیلمهای جدول همگی با ورود The Wolverine نسبت به هفته گذشته یک پله سقوط را تجربه کردند.
فروش جهانی سه فیلم The Wolverine و Despicable Me 2 و Monsters University تا به امروز به ترتیب ۲۵۵ و ۷۱۳ و ۶۱۳ میلیون دلار گزارش شده است.


112 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

  1. bijan joker عزیز واقعا خسته نباشی و بهت تبریک میگم.
    توی این یه سال واقعا با پست های باکس آفیست گل کاشتی و من یکی که خیلی لذت بردم.
    امیدوارم همینجوری ادامه بدی و تولد ۲ سالگی پست های Box Office رو بهت تبریک بگم.

    ۰۰
    1. خیلی خیلی ممنون از شما رفیق عزیز، ایشالا تا تولد ۲ سالگی Box Office همگی در کنار هم شاهد رفقای جدیدتر هم باشیم…

      ____________
      تنها ۴۰ روز تا …

      ۰۰
  2. تشکر بردیا جان. ♥تولد باکس آفیس رو تبریک میگم.♥
    من هرروز میام سایت و یه سری میزنم.ولی به دلیل وضع خراب سایت نظری نمیدم.تااینکه پست باکس آفیس رو دیدم و دلم نیومد یه ازش بگذرم.
    —————————
    این هفته زدم تو کار فیلم های قدیمی و البته “شاهکار”.
    The Lord Of The Rings.♥
    خوب از کجای این شاهکار بگم.از داستان بی نظیرش؟از موسیقی های بینظیرش؟از صحنه های که تا جنگ هاش هست بگم؟
    فقط میتونم بگم که این فیلم بینظیره.شاهکاری تکرار نشدنی هست.♥
    ———————–
    Revolver :|
    فیلم بیخودی هست.ازش حرف نزنم بهتره.فقط میتونم بگم که از جیسون استتهام این انتظارو نداشتم.
    —————————————-
    Taitanic ♥
    مثل هر هفته.عاشق تایتانیکم.
    ==========================
    میلاد از $PC ♥
    به امید درست شدن سایت. :(

    ۰۰
    1. سپاسگزارم از میلاد عزیز، از این بابت که میبینم رفقا به سراغ “ارباب حلقه ها” رفتند و ازش لذت بردند خوشحال و امیدوار میشم… راستی شما اینقدر از “تایتانیک” گفتید که مجبور میشم دوباره بعد از سالها برم سراغش!!!…
      باز هم ممنون از توجه شما… ;)

      ____________
      تنها ۴۰ روز تا …

      ۰۰
    2. قبلا ارباب حلقه هارو دیده بودم بردیا جان.ولی سانسور شدش رو :| که به درد نمیخورد.
      تایتانیک هم یه چیز دیگست. ♥

      ۰۰
  3. من فقط سریال دیدم
    AVATAR The Last Airbended
    فصل اوّل شروع خیلی خوبی داره و به خوبی اون شروع رو ادامه میده و در نهایت پایان فوق العاده ای داره!ولی اواسط فصل بعضی قسمت ها هستند که حضورشون واقعاً بیخود بنظر میرسه!
    داستان و شخصیت پردازی و جهان پردازی بازی عالیه و رو دست نداره! نمره هم ۹
    فصل دوّم اوضاع سریال نسبت به فصل اوّل جدّی تر میشه و جوّ طنز سریال نسبت به فصل قبل کمتر میشه امّا هنوز هست پس خوبه!بعلاوه اینکه چند کاارکتر جدید نیز تو این فصل معرّفی میشن که همشون بی نهایت فوق العاده اند!قسمت هایی معرّفی میشه که با برخی قسمت های فصل قبل رابطه نزدیکی دارند!روند سریال هم بی نظیر تر از فصل اوّله و پایان فوق العاده ای هم داره!نمره من به این فصل هم ۹.۵ ـه
    ———————————
    TMNT 2013
    واقعاً بعد اون انیمیشن مزخرف سال ۲۰۰۷ یه جهش بی نظیر بود برای این ۴ لاکپشت دوست داشتنی!ولی چندتا مشکل داره این سریال:۱.شردر اصلاً ابهت اون ویلین نسخه ۲۰۰۳ رو نداره!
    2.این فضایی ها خیلی مسخره اند!
    3.زمان نا منظّم پخش
    پس بهش میدم ۸
    ——————————-
    Sonic X
    دیگه اواسط سریال داشت علاقه ام بهش از دست میرفت که یهو سناریوی شدو شروع شد و باید بم این قدر سناریوی شدو زیبا و هنرمندانه بود که باعث شد اون به دوست داشتنی ترین شخصیت عمرم تبدیل شه!کارکتر کریس و پدربزرگش هم جالب بودند!من با ربات خبر رسون اگمن انضافاً خیلی حال کردم تو نقشش بی نظیر بود
    نمره هم ۸.۵

    ۰۰
    1. آره لاکپشت ها خیلی خوب بودن ولی نسخه ۲۰۰۳ یک چیز دیگه بود … هیچی نمیتونه جای اونو بگیره
      انتقاد هات هم به جا بود … یک چیز دیگه هم اینه این اپریل چرا اینقدر بچه شده ؟‌ :دی

      ۰۰
    2. نسخه ۲۰۰۳ اصلاً بی نظیره!رو دست نداره!بعد رفتم IMDB دیدم چقدر این آواتار:آخرین باد افزار نمره اش بالا است!اصلاً فکر نمی کردم!هم رده South Park و The Simpsons بود ولی خداییش این آواتاره یه چیز دیگه است همون قدر که شما رو می خندونه اشکتون هم در میاره!هر کی ندیده بره سریعاً ببینه

      ۰۰
  4. The Croods
    مثل انیمیشن های دیگه ای که دیدم خوب نبود … عملکردش نسبت به بقیه زیاد جالب نبود
    6 از ۱۰
    Ted
    یعنی مردم از خنده توی این فیلم … طنزش خیلی خوب بود :)) ولی فیلمش فقط تو قسمت طنز بودن خوب بود داستان و بقیه چیزا نه
    7 از ۱۰
    ————-
    وای ایول smurfs 2 ! :D
    یکش رو خیلی خوشم اومد ازش :D

    ۰۰
    1. یک فیلم دیگه هم دیدم که یادم رفت بگم
      The Mask
      فیلم خوبی بود … یوهو به سرم زد برم فیلم قدیمی ببینم …
      8 از ۱۰
      —————
      تولد باکس آفیس هم مبارک :دی

      ۰۰
  5. lord of rings
    این سه گانه در زبان نمیشه ازش تعریف کرد اصلا لذتی بردیم با این سه گانه که با این که نزدیک۱۲ ساعت بود اما باز هم دوست داشتم طولانی تر باشه واقعا این شاهکاری به یاد ماندنی از پیتر جکسون هست امیدوارم هابیت هم مثل این فیلم شاهکار بشه کلا برای من بهترین سه گانه ای که دیدم ارباب حلقه ها بود و از بتمن و … بیشتر دوستش دارم چون این فیلم در ژانر مورد علاقه من هست با داستانی بسیار غنی هستش و هیچ ایرادی در اون وجود نداره امیدوارم پیتر جکسون بعد از سه گانه هابت ادامه این شاهکار رو بسازه هر چند بعیده ولی ما طرفداران امیدواریم در ضمن بگم این سه گانه رو من ۳ روز پیش برای اولین بار با زیرنویس دیدم نمیدونم تلویزیون چه طور در ۷ ساعت او رو پخش کرده هر چی داشته سانسور کرده

    ۰۰
  6. big bang theory
    این سریال کمدی فوق العاده هست هرکسی این سریال رو ندیده پیشنهاد میکنم حتما ببینیدش پر از صحنه ها و تیکه های خنده دار داستان این سریال در مورد ۶تا دوست هست و به اتفاقات پیرامون زندگی این ۶ نفر سریال میپردازه البته در فصل های بعدی یک دو نفر بهشون اضافه میشه که باعث جذاب تر شدن سریال و همین طور جلوگیری از تکرار و خسته کنندگی میشه
    9/۱۰
    friends
    این سریال شاهکارترین و بهترین سریال کمدی تاریخ امریکا هست اصلا هرکس این سریال رو ندیده نصف عمرش به هدر رفته هر صحنه هر دیالوگش یک تیکه خنده داره واقعا هر چی در موردش بگم کم گفتم داستانش هم در مورد شش دوست است که در منطقه منهتن شهر نیویورک زندگی می‌کنند. این مجموعه توسط دیوید کرین و مارتا کافمن از سال ۱۹۹۴ تا سال ۲۰۰۴ ساخته شده هست
    10/۱۰
    how imet your mother
    این سریال تقریبا تقلیدی از سریال دوستان هستش که جز پربیننده ترین سریال های کمدی در امریکا هستش این سریال بزرگترین نکته ای که در موردش هست اینه که فیلم نامهای به مرات قویتر از سریال دوستان داره ولی از لحاظ کمدی این سریال بسیار خوب کار شده درسته در حده دوستان نیست ولی سریال بسیار دوست داشتنی و عاشقانه و قشنگی هست البته چند نکته منفی در موردش هست ولی مهمترین ان طولانی شدن این سریال هست که در فصل ۷و۸ ان این سریال افت شدیدی میکنه که به نظرم باید زودتر تموم میشد خوشبختانه پاییز فص ۹ ان پخش میشه که اخرین فصل این سریال قشنگ هست داستانش هم درمورد در این سریال، باب سجت به عنوان صدای آیندهٔ بازیگر اصلی، تد موزبی (جاش ردنر)، در سال ۲۰۳۰ به پسر و دخترش خاطراتی را یادآوری می‌کند که منجر به ملاقات او با مادرشان (همسر تد) شده‌است، که داستان را از قسمت اول به زمان گذشته برمی‌گرداند و خاطرات را نقل می‌کند
    8/۱۰

    ۰۰
    1. دوسته عزیز سریال FRIENDS ده هم کمشه ، ولی به نظرم سریال H I M T Y M :| از داستان بهتری بهره می بره پس امتیاز کمتر رو باید به بیگ بنگ میدادی !

      ۰۰
    2. بیگ بنگ به داستان نیاز نداره اینقد برای یه فیلم کمدی ایده های توپ داره که نمره ۹ کاملا برازنده اش هست! اون How I Met Your Mother هم زیادش هست نمره چون کاملا یه کپی از Friends هستش همه چیزش تک تک قسمتاش!

      ۰۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر