Box Office: با استفاده از قضیه دیدگاه‌گذاری ثابت کنید که ۳۰۰ عددی گُنگ، مُضحک و غیر قابل بخشش است. (۰/۵ نمره)

bijan joker توسط bijan joker
در ۱۳۹۲/۱۲/۲۱ , 21:00:19
default image

باری دیگر با جدول پرفروش‌ترین فیلم‌های آخر هفته‌ی سینماهای آمریکای شمالی در خدمتتان هستیم. در این هفته دو فیلم تازه اکران شده و پر هزینه Mr. Peabody & Sherman و ۳۰۰: Rise of An Empire توانستند خود را در بین ۱۰ عنوان پر فروش اثبات کنند، که از این بین قسمت دوم فیلم مضحک ۳۰۰ در صدر جدول قرار گرفت.
جدول Box Office این هفته به این شرح است:

۱- ۳۰۰: Rise of An Empire – $45,038,460 – $45,038,460
۲- Mr. Peabody & Sherman – $32,207,057 – $32,207,057
۳- Non-Stop – $15,829,605 – $52,568,530
۴- The LEGO Movie – $10,911,385 – $224,877,997
۵- Son of God – $10,379,335 – $41,874,230
۶- The Monuments Men – $3,074,647 – $70,576,290
۷- ۳ Days to Kill – $3,009,910 – $25,504,127
۸- Frozen – $2,954,554 – $392,994,668
۹- ۱۲ Years a Slave – $2,110,812 – $53,042,847
۱۰- Ride Along – $2,024,190 – $129,988,270

باکس آفیس (Box Office)

فیلم شماره اول جدول: ۳۰۰: Rise of An Empire
ژانر: اکشن/درام/مسخره! – زمان: ۱ ساعت و ۴۲ دقیقه – درجه بندی: R – هزینه ساخت: ۱۱۰ میلیون
کارگردان: Noam Murro/ بازیگران: Sullivan Stapleton و Eva Green و Lena Headey و Rodrigo Santoro
خلاصه داستان: در این فیلم شاهد نبرد دریایی “سالامیس” هستیم که از آن به عنوان سومین جنگ بین ایران و یونان باستان یاد می‌شود. بعد از جنگ ترموپیل (قسمت اول فیلم) که مقصود از آن انتقام گرفتن خشایارشاه بعد از به آتش کشیدن سرزمین پارس در اولین جنگ بود، این بار فرمانده‌ی یونانی به نام “تمیستوکلس” Themistokles در مقابل دژ دریایی پارس به رهبری خشایارشاه قرار می‌گیرد تا سومین نبرد را به نفع خود تمام کند.
+با توجه به اینکه هزینه ساخت قسمت دوم این فیلم بیش از دو برابر قسمت نخست است (بودجه ساخت قسمت اول این فیلم ۶۵ میلیون دلار بود)، اما در اولین هفته اکران نزدیک به ۲۵ میلیون دلار ضعیفتر ظاهر شد (قسمت اول در سال ۲۰۰۷ در اولین هفته اکران فروش $۷۰,۸۸۵,۳۰۱ را به ثبت رسانده بود). کارگردان قسمت اول یعنی Zack Snyder به دلیل ساخت پروژه جدید فیلم سوپرمن خود را از کارگردانی قسمت دوم کنار کشید و در جایگاه تهیه کننده قرار گرفت و این شد که Noam Murro کارگردانی که قبل از این تنها یک فیلم سطح پایین را کارگردانی کرده بود، اکنون دست به این شیرین کاری بزند.

فیلم شماره دوم جدول: Mr. Peabody & Sherman
ژانر: انیمیشن/ماجرایی/کمدی – زمان: ۱ ساعت و ۳۲ دقیقه – درجه بندی: PG – هزینه ساخت: ۱۴۵ میلیون
کارگردان: Rob Minkoff/ صداپیشگان: Ty Burrell و Max Charles و Ariel Winter و Leslie Mann
خلاصه داستان: آقای پیبادی یک سگ باهوش و دانشمند است و با فرزند خوانده خود به نام شِرمن که پسر بازیگوشی است زندگی می‌کند، بعد از اینکه آقای پیبادی از آخرین اختراع خود که یک ماشین زمان است پرده برداری می‌کند ماجراهای تازه‌ای به وقوع می‌پیوندد.
+Rob Minkoff که کارگردانی این انیمیشن را بر عهده داشته است یکی از دو کارگردان انیمیشن تاریخ ساز سال ۱۹۹۴ یعنی The Lion King است که همین نکته باعث می‌شود این انیمیشن پر هزینه یکی از عناوین مهم امسال باشد.

فروش جهانی سه فیلم The LEGO Movie و The Hobbit 2 و Frozen تا به امروز به ترتیب ۳۶۱ و ۹۳۷ و ۱,۰۰۹ میلیون دلار گزارش شده است.


123 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

    1. باو سید صداشون بعضی اوقات انگار از ته چاه در میاد :| فکر کنم انکودرش درست و حسابی نبود :( منتظر ۱۰۸۰ می مونم ;;)

      ۰۰
    1. همینطوره. هر وقت یه حرفی میزنیم اون ۲۵۰۰ رو با پتک میکوبن تو سر ادم! :))
      البته حس ناسیونالیستی هم که زیاد بشه تبدیل به نژادپرستی میشه که باعث نسل کشیهای فراوان توی تاریخ شده.( نمونش جنگ دوم جهانی)

      ۰۰
  1. True Detective :X
    دیروز وقت مطلب اقا محمد حسین کریمی =D را درباره این سریال خواندم علاقه مند شدم برم سریال را ببینم
    در حال حاظر فقط قسمت اول و دوم را دیدم باید بگم تا این جا که عالی بوده الانم دارم قسمت سوم را دانلود می کنم

    ۰۰
  2. فیلم که . .. . تخیلی هست جای خود . تو همین ت… تخیلی بودن بی/بی/سی ۵ اشتباه بزرگ تاریخیش رو گرفته و نوشته.

    یکی اینکه همین اسکل که ترنمیدونم چیچی کلیس فرمانده تو اول فیلم که نبرد مارتن رو نشون میده , یه تیری میندازه که بصورت ماورای ت…ی تخیلی میزنه داریوش رو میکشه! :| :| :| :| :|

    توی نبرد مارتن نه خشارشا حضور داشته و نه خود داریوش !!!!

    ۰۰
    1. آری برادر , خبرش هم تو سایت بی/بی/سی پرشین و هم سایت های ایرانی مثل کافه سینما و سایت های دانلود فیلم گذاشته شده !
      ———
      ۲- داستان فیلم با پرتاب یک تیر اعجاب آمیز که هیچ حقیقت تاریخی ندارد آغاز می شود. این تیر را یک قهرمان آتنی به نام تمیستوکل در جریان نبرد ماراتون در حومه شهر آتن در سال ۴۹۰ قبل از میلاد از کمان خود رها می کند و در کمال شگفتی داریوش بزرگ، پادشاه ایران را می کشد!!!!!!!!!!!!!

      در کنار او، خشایارشا پسر و جانشین وی ایستاده است. هر چند داریوش پادشاه ایران این کارزار نظامی را علیه یونان شروع کرد که در ماراتون با مقاومت روبرو شده و شکست خورد، ولی نه او و نه پسرش خشایارشا هیچکدام در این نبرد حاضر نبودند.

      ۰۰
    2. امیر مسعود (امیرمسعود خودتی دیگه؟! :D :-? ) تازه این هم هست .

      ۵- اما مهمترین نکته غلط تاریخی که در عین حال قرار است اوج حماسی این داستان باشد، مقطعی است که سپاه یونان به فرماندهی تمیستوکل برای پیروزی در نبرد سالامیس به کمک نیروی دریایی قدرتمند اسپارت نیاز پیدا می کند و ناوگان دریایی اسپارت به فرماندهی یک ملکه یونانی دیگر، گورگو (بیوه لئونیداس که قهرمان بخش اول فیلم ۳۰۰ بود)، درست سر به زنگاه از راه می رسد.

      اما در عالم واقعیت اسپارت در آن نبرد دریایی فقط ۱۶ کشتی در اختیار ناوگان دریایی یونان قرار داده بود که مجموع آن حدود ۴۰۰ فروند بود. و درست مثل کمک آرتمیس به سپاه ایران، حضور اسپارت و کشتی های آنان در این نبرد و سرانجام آن که یک پیروزی قاطع و بی چون و چرا برای یونانی ها بود تاثیر چندانی نداشت.
      :roll:

      ۰۰
  3. به هرحال کارگردان این فیلم ضد ایرانی(این نسخه) یک اسرائیلیست و خیلی نباید تعجب کرد!!…
    البته دوستان زیادی سخت نگیرن چون این فیلم برگرفته از کتاب های مصور هستش که اصلاً مبنای تاریخی نداره و قرار هم نیست که بر پایه تاریخ باشه و سازندگانش هم چنین هدف احمقانه ای رو دنبال نمی کنند … فقط یک کامیک سادست که در اون از اسامی خاص و تاریخی استفاده شده!!
    _______________________________________
    در بی ارزش و دوزاری و سیاسی بودن فیلمم همین رو بگم که شما همون خشایار شاه رو ببینید!!شاهی که به زیبایی شهرت داشت رو به چه شکل درآوردن :|
    آرزوی دیدن یک فیلم و یا سریال بلند راجبه کوروش و داریوش رو باید به گور ببریم :/ این صدا و سیما کلید کرده رو مختار،عاشورا،یوسف و…
    ___________________________________
    ۲تا فیلمم دیدم که فردا راجبشون نظرمو میگم،امشب اصلا حسش نیست :D

    ۰۰
    1. زک اسنایدر گفته بود فیلم من ۹۵ درصد از حیث تاریخی دقیقه!فقط کمی تمش دیوانه واره!پس خیلی هم خودشون جدی گرفتن!

      ۰۰
    2. علی جان من اون بخش اول کامنتم کاملا دارم به کسایی که میگن این فیلم فقط براساس کامیک هست و زیاد نباید سخت گرفت تیکه میندازم :|

      ۰۰
    3. خیر نمیخوره…تو خود فیلم هم نمیگه همچین چیزی رو شما از کجا آوردید! :| فیلم ۳۰۰ در مورد نبرد ترموپیل بود.نبردی که تعداد سپـاه اـیران مشخص نیست اما سـپاه یونان شامل ۷۰۰ سرباز بود که توسط ۳۰۰ اسـپارتان جمع آوری و فرماندهی میشد(نه اینکه کلا ۳۰۰ سرباز باشن که در نهایت همشون شکست میخورن!(هر چند به دلیل موقعیت عالی اسـتراتژیکشون که دره رو سد کرده بودن و سـپاه بزرگ ایـران اون جا گیر کرده بود موفق شدن ۳ برابر ارتششون ایـرانی ها رو بکشن.) تا همین جاش کافیه تا متوجه بشی چقدر فیلم چـرنـده!اون ۳۰۰ سرباز پس از شکست به مدت ۴ روز فرار میکنن و درنهایت کشته میشن نه اینکه به تنهایی ۴ روز مقاومت کنن(چیزی که توفیلم نشون میده)!اینست فیلم ۹۵ درصد دقیق جناب اسنایدر! :lol:

      ۰۰
    4. منظورم فیلم دوم در نبرد دریایی ایران مجبور به عقب نشینی میشه که بعد Themistokles به عنوان فاتح آتن شناخته میشه هرچند بعد این قضیه بهش تهمت همدستی با ایران میزنن و خلاصه از یونان با خوانوادش فرار میکنه و در اخر به ایران پناه میاره و حتی اداره ی چند منطقه رو هم بهش میدن

      ۰۰
    5. نبرد دوم در دریا درسته ایران شکست میخوره.هرچند فیلم طبق گفته ی منتقدان باز هم از حیث تاریخی یک فـاجـعـست!
      ولی نبرد اول ۷۳۰۰ سرباز کجا و ۳۰۰ سربازی که فیلم میگه کجا!منکر شجاعتی که یونانی ها در برابر ارتش بزرگ ایران نشون دادن نیستم اما این فیلم واقعا مـضـحـکه!

      ۰۰
    6. دقیقا سعیدجان!و جالبه تو ۹۹ درصد فیلم هاشون برعکسش رو میگن!امثال همین درو غ های شاخدار رو هم تو فیلم های مربوط به جنگ دوم حهانی میزنن!

      ۰۰
    7. درسته که فیلم پایه تاریخی نداره و براساس داستان ها مصوره , ولی ناخودآگاه روی تماشاگر خارجی تاثیر میذاره ودید کاملا منفی اونوری آبی ها را منفی تر میکنه متاسفانه
      شما هم به جای اعتراض بشین یوزارسیف را نگاه کن و لذت ببر :lol:

      متا فیلم هم تا الان ۴۷ از ۳۳ نقد

      ۰۰
    8. منم با شما موافقم سعید جان
      به هر حال من از دیدن فیلم اولی لذت بردم.شما رو نمی دونم؟ :mrgreen: این دومی رو هم نگاه خواهم کرد

      ۰۰
  4. خو احسنت به این تیتر بردیای عزیز! احسنت! ولی خداییش یه همچین سوالی ۱/۵ نمره داره حداقل!
    تیترات کمپلت تو حلقم.
    وای که من چقدر فیلم دیده دارم، چقدر حرف دارم در موردشون!
    فعلا در مورد سه تا فیلم آخری که دیدم:
    The Town: breathtaking – 100/100
    میره در کنار Heat مایکل مان!
    Venus in Fur: mesmerizing – 100/100
    میره در کنار بقیه‌ی شاهکارها و فیلم‌های کامل پولانسکی. فیلمی که ۱ ساعت و نیم با دو تا بازیگر و یک لوکیشن ثابت و فقط با دیالوگ بتونه شما رو سرگرم و محصور بکنه، کم از شاهکار نیست. مرسی استاد.
    Short Term 12: awesomeness in simplicity – 85/100
    از بهترین و خوش‌فرم‌ترین فیلم‌های سال! بسیار بسیار تاثیرگذار در اوج سادگی و روانی. فیلم فوق‌العادیه.

    ۰۰
  5. اگر بخوایم Rise of An Empire با فیلم اول مقایسه کنیم از نظر فروش خیلی ضعیف تر ظاهر شده با وجود این که این فیلم ۳D و به همین دلیل بلیط های گرون تری داره و فروش نسخه اول این فیلم بیشتر به خاطر اون سبک خاص فیلم سازی و حماسی بودنش به همراه اغراق بود در کل خود WB اعلام کرده این فیلم یک فیلم تخیلی و تجاری پس زیاد بزرگش نکنین

    ۰۰
  6. شماره ی اول فیلم ۳۰۰ برداشتی وفادارانه از کمیک بود . اغراق امیز بودن و بزرگنمایی از لحاظ داستان و روایت ان تا شخصیت ها و رنگ امیزی تصویری فیلم همگی گویای پشت واقعیت بودن فیلم هست . نیت شوم سپاه ایران از تصرف کشور های دیگر با چهره هایی که گویای ظاهری شر هستند به تصویر کشیده می شد . ریتم و روایت فیلم در حد شاهکار است . موسیقی و راوی داستان کامل کننده و اکشن های اغراق امیز جان دهنده ی دنیای سرد و تاریک فیلم هستند.
    به طور کلی نباید با دید یک فیلم تاریخی و یا واقع گرایانه سراغ این فیلم را گرفت .
    حتی خون هایی که در فیلم دیده می شود هیچ تشابهی نه از لحاظ ویژگی فیزیکی و نه رنگ به خون واقعی ندارد. شماره ی دوم این فیلم بدون شک از لذت بخش ترین فیلم های من خواهد بود.

    ۰۰
    1. به بعد فنی نسخه ی اول فیلم کاری ندارم(که گویا نسخه ی دوم فیلم همون رو هم نداره).اما شما وقتی از داستان مثلا تاریخی،شخصیت ها با نام های واقعی استفاده میکنید و بارها اون موجودات ارک مانند رو پارس خطاب میکنید…حق ندارید هر خـزعـبل و تحریفی رو در یک فیلم سراسر علط و چـرت و پـرت و تخیلی که هیچیش از نظر تاریخی درست نیست(من ترموپیل رو کاملا مطالعه کردم) ارائه بدید و بعد هم با کمال پررویی بیاید بگید فیلم من ۹۵ درصد از حیث تاریخی دقیق بود! :| :| :| :|
      نیت شوم سپاه ایران؟!این حرفتون از قول خودتون بود یا دیدگاه فیلم؟! :| :|

      ۰۰
    2. کلا عادتـشونه…کاری به میزان پیشرفتگی الان اونا و بدبـختی الان ما ندارم…اما همیشه میخوان با پروپاگاندای سـینما و تحـریف تاریـخ عقده ی تاریـخی فرهنـگی خودشون رو با تخـریب بقیه و قهرمان سازی کـذایی از خودشون خالی کنن.

      ۰۰
    3. حدس میزنم چی میخواستی بگی!باید بگم درست متوجه منظورم نشدی!سعی کن بفهمی مقصودم از این کامنت چی بوده تا دیگه نیازی به اون کامنت پاک شدت نباشه! :D

      ۰۰
    4. هر کشوری که نیت و دلیل حمله وری و جنگنده بودنش ، قدرت و برتری جویی باشد ایا می توان دلیل کارش را چیزی جز شر نامید . و برای به تصویر کشیدن فرا واقعیت این شر از چیزی جز ظاهر شیطانی افراد استفاده کرد .
      به قول مازیار فلاحی …

      به دخترم بگو که بابا رفتش تا اون راحت بخوابه چشماش

      نیت جنگ باید برای « یکی هست » باشد وگرنه وحشیگری نام می گیرد مانند عنوان فیلم ۳۰۰ که وقتی خط کشیده ی ۳ را حذف کنیم به zoo یعنی باغ وحش می رسیم.

      ۰۰
    5. شما در تاریخ وحـشـی تر از اسـپارتان ها و یونـانی ها پیدا نمیکنید!فقط شعار میدن که آزاد ی داشتن!این حرف شما میتونه به خیلی مسائل توهـین کنه منجمله بـاورهای مـذهـبی خیلی ها!ارتش ایـران به هرجا که میرفت اون کشور های بـربرگـونه و وحـشی رو تازه با فرهـنگ و تمـدن آشنا میکرد!خدا رو شکر تاریخ هست و نشون میده و میتونید مراجعه کنید!حرفتون و دفاعتون از این فیلم مضـحـک اصلا برام قابل قبول نیست!جالب اینحاست که وقتی خودشون در مورد حمله به خـاور میـانه فیلم میسازن فرشـته ان!

      ۰۰
    6. منم با حامد موافقم، البته بحث کشور گشایی بوده اون زمان و خوب هر کشوری کشور گشایی می کرده!
      @ VBD
      ۸-O
      داداش کجای تاریخ این وحشی گری یونانی ها رو نوشتن؟ ۸-O

      ۰۰
    7. فقط نحوه ی آموزش اسپارتان ها رو بخون تا متوجه بشی!یونان ارسطو و سقراط نیست…خصوصا در اون دوره یونان اصلا وضع خوب انسانی نداشت!

      ۰۰
    8. یونانی ها مشرک و دین چند خدایی داشتند اما وحشی نبودند به مسایل اخلاقی هم پایبند بودند . مهد نمایش و فلسفه از همین یونان بود اما بعد ها رومی ها به یونان حمله می کنند و فرهنگ انان را به گند می کشند . یونانی ها اهل تفکر بودند و رومی ها وحشی و عیاش . دولت شهر اسپارتان در مقابل حمله ی ایران که جنگ ماراتون را شکل داد از اتحاد مشترک دفاعی که در یونان ان زمان مرسوم بود استفاده کرد که در فیلم ما چنین چیزی را نمی بینیم که دلیلش همان اغراق امیزی فیلم است . در واقع یونانی ها ۳۰۰ فرمانده داشتند و هزاران سرباز که برای مظلوم جلوه دادن یونانی ها سرباز ها از فیلم حذف شده اند .

      ۰۰
    9. ببین داداش ما ها هم کمی از اونا نداشتیم مثلا یک بخش از سپاهمون اون موقع کماندارای زن بودن که یکی از پستان هاشون رو می بریدن!

      ۰۰
    10. بله ولی اصلا قابل مقایسه نیست…در ضمن وحشی گری صرفا به این مسائل نیست!اخلاقیات و روحیات یوتاتی بسیار مـضـخرف و غیر قابل تحمل بود!یونان تازه با حضور فلاسفش تمدن یاد گرفت…یونان فقط و فقط در جنگ خلاصه میشد و زن…چیزی مثل اعـراب…متعـصب افـراطـی و مسـخـره،خودخواه و غیر از خودشون بقیه رو بربر بین و…اعمال دو طرف در حنگ هم بسیار بازگوی مسائل هست!حتی با اینکه خشایار برعکس داریوش و کوروش بسیار در جنگ خشن بود اما باز هم در برابر اونا گریک ها پـیغـمبر بود!

      ۰۰
    11. الان گلادیاتور و این وحشی بازیها مگه تو یونان مرسوم نبود :| پس چطور میگید وحشی نبودن و اخلاق مدار و… بودن :-s

      ۰۰
    12. حامد خان برادر من یونان به تدریج فرهنگ رو آموخت…درسته اونا هم نگات جالبی داشتن اما یونان اسپارتانی با اونی که شما مد نظرته فرق داره و فرهنگی کاملا پرخاش گرایانه و جنگ جو داره.پس از روم که یونان کلا نابود شد تقریبا و به فرع رفت!
      بعد هم همین مسئله خودش کم تحریفه؟!شما نمیتونی بگی فیلم رو جدی نگیریم وقتی کارگردانش میاد چنان ادعاهایی میکنه!اصلا دفاع شما رو درک نمیکنم!

      ۰۰
    13. بیا تاریخ ندونستن اینجا مشکل ساز میشه :D (روم و یونان رو قاطی کردیم)
      تازه میخواستم اسپارتاکوسم پای قضیه باز کنم که خوب شد چیزی رو نگفتم :|

      ۰۰
    14. من که توی تاریخ, وحشی گری که بشه روش انگشت گذاشت از سوی یونانیا نخوندم.مردم اسپارت برده های جنگی اموزش میدادن ولی مردم اتن بیشتر تجارت میکردن.
      Kestrel Kent @
      یونانیا گی بودن

      ۰۰
    15. عجب افتضاحی شد. وسط کامنت دستم خورد به ارسال! :)) میخواستم بگم که نمیشه گفت مردم یونان گی بودن.
      خلاصه من که این فیلم رو ندیدم و احتمالا همونطور که میگین بی پایه و اساس باشه. ولی نمیشه که تمدن های دیگه رو به باد فحش و ناسزا گرفت.
      مثلا در مورد همین تمدن رومی در عین اینکه برده ها رو شکنجه میکرده باید انسوی سکه رو هم دید. که نوعی دموکراسی در اون زمان جریان داشته. یعنی اون زمان کدوم کشور مجلس سنا داشت؟!
      یا تمدن یونانی رو که نمیشه گفت وحشیه. ولی میشه گفت که شهروندان اسپارت از راههای وحشیانه ای مثل پرورش بردههای جنگی امرار معاش میکردن.

      ۰۰
    16. دوستانی که حرف از اخلاق مدار بودن یونانی ها میزنن احیانا تصوراتشون از یونان ارسطو و افلاطون بوده.این دوران تقدم زمانی داشته به اون دوران بالندگی فرهنگشون.

      ۰۰
    17. حداقل کاری ک میتونی انجام بدی اینه که یه دور حداقل کتاب تاریخ ایران باستان استاد پیرنیا رو بخونی تا انقد اطلاعات غلط ندی.نیت جنگ در واقع انتقام از یونانی ها به خاطر آتش زدن معبد سارد بوده.خشایارشاه هم اتن رو آتش میزنه و بر میگرد(البته شهر خالی از سکنه) بدون اینکه بخواد فتحش کنه.

      ۰۰
    18. فیلم باید توی انتخاب داستانش دقت کنه و هر چیزی رو دست‌مایه‌ی فانتزی بازیش نکنه. با چنین مسائلی نمیشه به همین راحتی برخورد کرد. دنیا تنش‌دار تر از این حرفاست.
      فیلم کمیک‌وار می‌خوای؟‌ Sin City – کجای داستانش میتونه تنش ایجاد کنه؟
      از شما بعیده از این فیلم دفاع کنید. حداقل در مورد محتواش این حرفا رو نزنید!

      ۰۰
    1. البته این جفنگیات بیننده زیادی داره بالاخره تاثیرش رو میزاره هر چند به نظرم نباید سخت گرفت خیلی از کشور ها تاریخشون رو همین هالیوود با داستان های دروغ روایت کردند هیچ کدومشون شاید مثل ایران این قدر مردمش سر وصدا نکردند در کل این فیلم ۳۰۰ باید از منظر سینمایی دیده بشه نه ملی هر چند خداییش سازندگانش یک مشت جیره خورند از اسنایدر هم اصلا توقع چنین کاری نداشتم

      ۰۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر