Box Office: آرنولد با بَدان بِنشست و در کنار کِشتی نوح گُم شد!

bijan joker توسط bijan joker
در ۱۳۹۳/۰۱/۱۳ , 21:00:13
default image

باز هم با جدول پرفروش‌ترین فیلم‌های آخر هفته‌ی سینماهای آمریکای شمالی در خدمتتان هستیم. در این هفته دو فیلم تازه اکران شده Sabotage و Noah توانستند خود را در بین ۱۰ عنوان پرفروش اثبات کنند، که از این بین همانطور که قابل پیش‌بینی بود فیلم پر هزینه و جنجالی “نوح” موفق شد در صدر جدول قرار بگیرد.
جدول Box Office این هفته به این شرح است:

۱- Noah – $43,720,472 – $43,720,472
2- Divergent – $25,619,578 – $94,379,586
3- Muppets Most Wanted – $11,279,128 – $33,116,817
4- Mr. Peabody & Sherman – $9,070,635 – $94,479,448
5- God’s Not Dead – $8,797,666 – $21,750,684
6- The Grand Budapest Hotel – $8,539,795 – $24,171,610
7- Sabotage (2014) – $5,272,444 – $5,272,444
8- Need for Speed – $4,226,216 – $37,644,237
9- ۳۰۰: Rise of An Empire – $4,209,290 – $101,054,704
10- Non-Stop – $4,010,885 – $85,091,060

Arnold Schwarzenegger, Russell Crowe, باکس آفیس (Box Office)

فیلم شماره اول جدول: Noah
ژانر: اکشن/ماجرایی/درام – زمان: ۲ ساعت و ۱۸ دقیقه – درجه بندی: PG-13 – هزینه ساخت: ۱۲۵ میلیون
کارگردان: Darren Aronofsky/ بازیگران: Russell Crowe و Jennifer Connelly و Anthony Hopkins و Emma Watson و Logan Lerman و Ray Winstone و Nick Nolte
خلاصه داستان: داستان این فیلم در رابطه با برگزیده شدن حضرت نوح از سمت خداوند است که در ادامه فیلم جریانات ساخت همان کشتی معروف به تصویر کشیده می‌شود.
+نکته قابل توجه فیلم “نوح” در این است که اکران آخرین ساخته کارگردان فیلمهایی چون The Fountain – 2006 و The Wrestler – 2008 و Black Swan – 2010 در بسیاری از کشورها ممنوع اعلام شده است. با این وجود فیلم “نوح” در بین دیگر فیلمهای Darren Aronofsky بهترین فروش هفته اول را داشته است، همچنین در لیست موفقترین فیلمهای Russell Crowe این عنوان بعد از Man of Steel (با فروش هفته اول ۱۱۶ میلیون دلاری) در جایگاه دوم قرار گرفت.

فیلم شماره هفتم جدول: Sabotage
ژانر: اکشن/جنایی/درام – زمان: ۱ ساعت و ۴۹ دقیقه – درجه بندی: R – هزینه ساخت: اعلام نشده
کارگردان: David Ayer/ بازیگران: Arnold Schwarzenegger و Sam Worthington و Terrence Howard و Joe Manganiello و Josh Holloway
خلاصه داستان: یک گروه رنجر مبارزه با مواد مخدر که خشونت و مهارت بالایی در انجام کارهایشان دارند بعد از انجام یک ماموریت موفق می‌شوند میزان زیادی مواد مخدر و مبلغ زیادی پول را از چنگ یک گروه قاچاقچی بازپس گیرند، اما بعد از انجام این عملیات که با موفقیت به پایان می‌رسد ماجرای جدید و جدی‌تری آغاز می‌شود، رنجرهای کارکشته این گروه متوجه می‌شوند که باند قاچاقچیان مورد نظر قصد به انتقام دارند و یک به یک اعضای گروهشان را به قتل می‌رسانند، اینجاست که اعضای باقی مانده با هم متحد می‌شوند تا دمار از روزگار قاچاقچیان در بیاورند.

قابل ذکر هست که قسمت دوم فیلم کاپیتان آمریکا با نام کامل Captain America: The Winter Soldier که از هفته گذشته در چند کشور غیر آمریکایی اکران خود را آغاز کرده است در طول همین مدت کوتاه بسیار عالی ظاهر شده است و تا کنون ۷۵ میلیون دلار فروخته است، باید دید که با شروع اکران این فیلم در هفته‌ی آینده سینماهای آمریکای شمالی این موفقیت تکرار خواهد شد یا خیر! خبر مهم دیگر این هفته مربوط به انیمیشن جذاب و برنده اسکار “یخ زده” بود که در جدول فروش جهانی فیلمها با کنار زدن Toy Story 3 (با فروش یک میلیارد و شصت و سه میلیون دلاری) لقب پر فروشترین انیمیشن تاریخ را از آن خود کرد و بعد از فیلم The Dark Knight Rises (با فروش یک میلیارد و هشتاد و چهار میلیون دلاری) در جایگاه دهمین فیلم جدول جهانی قرار گرفت.

فروش جهانی سه فیلم The LEGO Movie و The Hobbit 2 و Frozen تا به امروز به ترتیب ۴۰۰ و ۹۵۰ و ۱,۰۷۲ میلیون دلار گزارش شده است.


53 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر