Box Office: ساز پسران ایستوود کوک نشد!

bijan joker توسط bijan joker
در ۱۳۹۳/۰۴/۰۴ , 21:00:19
باکس آفیس

باز هم با جدول پرفروش‌ترین فیلم‌های آخر هفته‌ی سینماهای آمریکای شمالی در خدمتتان هستیم. در این هفته دو فیلم تازه اکران شده Jersey Boys و Think Like a Man Too توانستند خود را در بین ۱۰ عنوان پرفروش اثبات کنند، که از این بین آخرین ساخته‌ی کلینت ایستوود در اولین هفته اکران با شکست مواجه شد و در جایگاه چهارم قرار گرفت و قسمت دوم فیلم کمدی Think Like a Man موفق شد دل آمریکایی‌ها را بدست آورد و در صدر جدول قرار بگیرد.
جدول Box Office این هفته به این شرح است:

۱- Think Like a Man Too – $29,241,911 – $29,241,911
۲- ۲۲ Jump Street – $27,460,995 – $109,911,125
۳- How to Train Your Dragon 2 – $24,719,312 – $94,596,047
۴- Jersey Boys – $13,319,371 – $13,319,371
۵- Maleficent – $12,910,766 – $185,879,334
۶- Edge of Tomorrow – $9,820,080 – $73,991,573
۷- The Fault in our Stars – $8,565,710 – $98,694,043
۸- X-Men: Days of Future Past – $6,150,460 – $216,744,710
۹- Godzilla (2014) – $1,888,304 – $194,983,388
۱۰- Chef – $1,708,590 – $16,805,782

فیلم شماره اول جدول: Think Like a Man Too
ژانر: کمدی – زمان: ۱ ساعت و ۴۶ دقیقه – درجه بندی: PG-13 – هزینه ساخت: ۲۴ میلیون
کارگردان: Tim Story/ بازیگران: Kevin Hart و Gabrielle Union و Wendi McLendon-Covey و Adam Brody و Meagan Good
خلاصه داستان: تمامی زوجهای قسمت اول این فیلم (Think Like a Man) دوباره بازگشتند تا در شهر خوش‌گذارانی یعنی لاس وگاس جشن ازدواجشان را برگذار کنند، اما آخرین پارتی مجردی آنها و گروه‌بندی شدن عروس و دامادها و همچنین شرکت در قمارهای خطرناک وضعیت این گروه که به دنبال تفریح بودند را حسابی تغییر می‌دهد.
+ این فیلم با وجود اینکه در هفته اول موفق شد در رتبه نخست جدول قرار بگیرد اما نسبت به قسمت قبلی فیلم حدود ۴ میلیون دلار ضعیفتر ظاهر شد (فیلم Think Like a Man در سال ۲۰۱۲ فروش هفته آغازین $۳۳,۶۳۶,۳۰۳ را به ثبت رسانده بود).

فیلم شماره چهارم جدول: Jersey Boys
ژانر: زندگینامه‌ای/درام/موزیکال – زمان: ۲ ساعت و ۱۴ دقیقه – درجه بندی: R – هزینه ساخت: ۴۰ میلیون
کارگردان: Clint Eastwood/ بازیگران: John Lloyd Young و Erich Bergen و Michael Lomenda و Vincent Piazza و Lacey Hannan و Christopher Walken
خلاصه داستان: این فیلم موزیکال که از آن به عنوان متفاوت‌ترین ساخته‌ی کلینت ایستوود یاد می‌شود روایتگر شکل گیری گروه موسیقی چهار نفره‌ای است که در دهه ۶۰ میلادی بنام گروه راک “Four Seasons” شناخته می‌شدند، گروهی که تمامی اعضای آن از نقطه صفر شروع کردند و به اوج دوران خود رسیدند.
+ این فیلم بعد از عناوین Space Cowboys-2000 و Unforgiven-1992 و Absolute Power-1997 در جایگاه چهارمین فیلم موفق از نظر فروش هفته آغازین در بین دیگر فیلمهای ساخته شده توسط ایستوود قرار گرفت.

فروش جهانی چهار فیلم Edge of Tomorrow و Maleficent و X-Men:6 و Godzilla تا به امروز به ترتیب ۲۹۳ و ۵۲۳ و ۶۹۳ و ۴۷۷ میلیون دلار گزارش شده است.


20 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

  1. دیشب سریال person of interest رو شروع کردم سریال قشنگی هست حتما ببینید فقط من نفهمیدم دستگاهه چطور میفهمه ملت در خطرن! شخصیت اولش هم منو بسیار یاد جک بائر انداخت
    ۸/۱۰
    ایشالا shameless هم شروع میکنم هفته بعد
    تشکر از بردیا
    —————————
    All man Must Die

    ۰۰
  2. نسخه اول شیطان مرده
    خوب بود ولی یک سری از اتفاقات خیلی عجیب و غریب بود و طنز خاصی داشت که اصلا خوب نبود ولی در زمان خودش با بوجه کم و ایده جدیدی بود هر چند پایانش را از اول فیلم می شد فهمید . گریم افراد هم بسیار جالب بود ( برای زمان خودش)

    ۷/۱۰

    ۰۰
  3. من بالاخره موفق شدم برای اولین بار یه کیوسک رو تو ساری پیدا کنم که مجله ۲۴ داره :|…
    از این به بعد میگیریم این مجله رو و فیلمهای روز و خوب رو دانلود میکنیم…
    یه ۳ ۴ماهی میشه فقط وقتمو گذاشتم رو سریال و بازی تاج و تخت…

    با تشکر از بردیا که پستاش باعث میشه هنوزم فک کنیم دیبازیی وجود داره :X

    ۰۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر