همراه همیشگی مجازی | ۹ تلفن همراه برتر در بازی‌های ویدیویی

در ۱۳۹۶/۰۵/۰۶ , 14:00:09
۹ تلفن همراه برتر در بازی‌های ویدیویی

تلفن‌های همراه، این وسیله‌های کوچکی که در جیب‌هایمان جا خوش کرده و قابلیت دسترسی به جهانی از اطلاعات و شبکه‌های مجازی را تنها با لمس یک صفحه در اختیارمان قرار می‌دهند، حتی گاهی در مواردی نادر دیده شده که از آن برای مکالمه با افراد دیگر استفاده شده‌اند. همان‌طور که این دستگاه‌ها، عضو اجتناب‌ناپذیر دنیای مدرن شده‌اند، حضورشان در بازی‌های ویدیویی نیز افزایش چشم‌گیری یافته است. در این مقاله به پر رنگ‌ترین و پر اهمیت‌ترینِ این دستگاه‌های ارتباطی در بازی‌ها می‌پردازیم. در ادامه با ۹ تلفن همراه برتر در بازی‌های ویدیویی همراه دنیای بازی باشید.

GTA IV و GTA V

چه کسی می‌تواند تماس‌های پی‌ در‌ پی «رومن» (Roman) را برای رفتن به بولینگ، درست همان موقع که مشغول معامله‌ی اسلحه و مواد برای مافیا بودیم فراموش کند؟ شاید تلفن همراه Grand Theft Auto IV روی کاغد آن‌چنان جذاب به نظر نیاید، اما قادر بود تمام کارهایی را که از یک تلفن معمولی بر می‌آیند مانند تماس گرفتن، قرار گذاشتن با دوستان و عوض کردن تصویر صفحه نمایش را انجام دهد. گذشته از این، حضور ضروری‌اش در طول بازی، آن را به یکی از اولین تلفن‌ها در بازی‌ها تبدیل کرده که وظیفه‌اش را نسبت به نشان دادن این‌ واقعیت که تلفن‌های همراه چه‌قدر در فرهنگ و زندگی ما ریشه دوانده‌اند، به خوبی انجام داده است. یکی از دلایلی که Liberty city را بسیار واقعی جلوه می‌داد، تلفن نیکو (Nicko) بود که علاوه بر داشتن نقش رابط بین دوستان و قرارهای کاری، گاها در برخی مراحل ملزم به استفاده‌ از قابلیت دوربین محبوب آن بودیم.

Grand Theft Auto V اما با قابلیت دسترسی به رسانه‌های مجازی و اینترنت، این ترکیب را به مرحله‌ی بعد برد تا شما نیز بتوانید مانند بقیه‌ی افراد، خیره به صفحه‌ی چند اینچی تلفن همراه‌تان در خیابان‌های Los Santos قدم بزنید. مصّر بودن «راک‌استار» (Rockstar) برای بازآفرینی و تمسخر وسواس ما حول محور اینترنت و تلفن‌های همراه‌مان، یکی دیگر از جنبه‌های جالب ساختار دنیای این بازی‌ است که آن را تا این حد واقع‌گرایانه جلوه می‌دهد. البته، جا دارد به این نکته اشاره شود که استفاده از تلفن همراه‌تان برای ذخیره کردن یا زدن کدهای تقلب نیز در نوع خودش جالب است.

A Normal Lost Phone
این بازی مستقل درباره‌ی پیدا کردن یک تلفن‌ همراه است که جا گذاشته شده و تلاش‌ شما نیز برای آشنایی با شخصی‌ که آن را گم کرده می‌باشد. این بازی عنوانی جذاب است ولی از نظر منتقدان داستان آن حرفی برای گرفتن ندارد. با این حال رابط کاربری خوب و تازگی موضوع آن، آن‌قدر جذاب هستند که نوید یک بازی و تجربه‌ی جالب را در دنیایی که تنها دارایی شما یک تلفن‌ همراه است بدهند.

Saints Row The Third و Saints Row IV

از سری SR همیشه به عنوان یک کلون از Grand Theft Auto یاد شده که با توجه به نسخه‌های اولیه‌ی این بازی، قضاوت غیر منصفانه‌ای نیست. با این حال، در نسخه‌ی سوم این بازی، شرکت سازنده‌ی آن «وولیشن» (Volition) تلاش خود را کرد که بهای بیشتری‌ به طنازی‌‌ و دیوانگی که همیشه عضوی از این مجموعه بوده‌ بدهد. برخلاف Grand Theft Auto که‌ می‌خواهد تجربه‌ی بهترین قسمت‌های فیلم‌هایی سرقت‌مسلحانه‌-محور را در اختیار شما قرار دهد‌، این بازی قصد دارد شما را به دنیایی ببرد که در آن همراه ببری در کنارتان به رانندگی می‌پردازید و یا با دوست‌تان هم‌زمان که آهنگی‌ را زمزمه می‌کنید، در‌ دنیایی که شبیه فیلم ماتریکس شبیه‌سازی شده است به خوش‌گذرانی‌ مشغول می‌شوید.

تلفن همراهی که در قسمت‌های سوم و چهارم بازی از آن می‌شود را می‌توان نسخه‌ی فکاهی و مجهزتر تلفن همراه بازی Grand Theft Auto نامید. به‌وسیله‌ی آن می‌توانید با دیگران برای پشتیبانی و از آن مهم‌تر روایت داستان، مکالمه برقرار کنید. می‌توانید با دوستان‌تان از جمله «رودی پایپر» (Roddy Piper) و «کیث دیوید» (Keith David)، تماس گرفته و با کمک آن‌ها به مبارزه با آدم بد‌های بازی بپردازید؛ تجربه‌ای که با توجه به سابقه‌ی این بازی، برای‌تان کاملا جنون‌آمیز خواهد بود. در نسخه‌ی چهارم، با انتخاب یک‌سری ماموریت‌های جانبی در تلفن خود و انجام دادن آن‌ها، می‌توانستید به مرور زمان دوستان‌تان را ارتقا دهید و به آنها قدرت‌های فرابشری ببخشید. در مجموعه‌ای که اساس آن بر پایه‌ی خوش‌گذرانی دیوانه‌وار تا سرحد ممکن ساخته شده است، گاه بین شما و خوشی تنها همین تلفن شخصی‌تان است که راهی برای رسیدن به آن تجربه می‌شود.

Persona 5

اساس بازی Persona بر محور برقراری ارتباط با دوستان است که این کار در دنیای مدرن بدون همراه داشتن تلفن همراه، تقریبا غیر ممکن به نظر می‌رسد. این بازی به شما اجازه می‌دهد که با دیگران دوست شده و شماره‌ی خود را با آن‌ها رد و بدل کنید؛ اما این بدان معناست که دیگر راه فراری از دست آن‌ها نخواهید داشت و هفت روز هفته، در سیل پیام‌های پی‌ در پی‌شان، برای کسب اندک توجهی از جانب شما، غرق خواهید شد؛ ولی اصلا چه کسی از محبوب بودن خوش‌اش می‌آید!؟

Freshman Year

در این بازی رایگان که یکی از اولین کارهای «نینا فریمن» (Nina Freeman) بود، شما نقش زنی جوان را ایفا می‌کنید که در کافی‌شاپی منتظر دوست‌اش نشسته است و در همین حین برای گذراندن وقت خود، از طریق پیامک با او صحبت می‌کند. داستان این بازی کوتاه، اما جالب بوده و حول محور همان پیامک زدن دنبال می‌شود.

Condemned: Criminal Origins

این بازی اول شخص ترسناک و جالب، در سبک تلاش برای بقا در سال ۲۰۰۵ منتشر شده است‌. در آن، شما نقش کارآگاهی را بازی می‌کنید که کم‌کم خود را در حال تعقیب قاتلی سریالی و مبارزه با دیوانگان می‌بیند. شروع قوی بازی شما را در حال تحقیق روی صحنه‌ی جرم به وسیله‌ی نور و دوربین تلفن همراه‌تان نشان می‌دهد. جدا از مواجه شدن با صحنه‌های ترسناکی که در این بخش وجود دارد، تلفن همراه‌تان نقش رابط را بین شما و همکارتان ایفا می‌کند. شاید خود این تلفن آن‌قدر‌ها هم خاص نباشد، اما نقشی را که به عنوان تنها دلگرمی شما در ساختمان‌های تاریک و خطرناک این بازی ایفا می‌کند،‌ آن را پر اهمیت کرده است.

Catherine

این بازی شاید آوازه و افتخار Persona را نداشته باشد، اما با همان سبک هنری و توسط همان تیم سازنده ساخته شده و تنها تفاوت‌اش با Persona عجیب و غریب بودن آن است. شما نقش «وینسنت» (Vincent)، مردی که در داشتن تعهد در رابطه مشکل دارد را بر عهده دارید. مقدار زیادی از گیم‌پلی بازی درون دست‌شویی کافی‌شاپ سپری می‌شود‌ و در این بخش‌ها وینسنت پیام‌ها و عکس‌هایی را دریافت می‌کند. پاسخ‌هایی که او به این پیام‌های دریافتی می‌دهد، نوار کارمای (Karma) او و رابطه‌اش با دیگر شخصیت‌ها را تغییر خواهد داد و در آخر تعیین کننده‌ی پایان بازی خواهد بود.

Replica

در این بازی مستقل، آن‌چه رو به‌روی شماست تنها یک تلفن همراه است. بر خلاف تلفن‌های عادی که داستان‌های شخصی افراد را روایت می‌کنند، این بازی به روایت تروریسم و حریم‌های شخصی می‌پردازد. بر اساس انتخاب‌هایی که در طول بازی انجام می‌دهید، قادر خواهید بود یکی از دوازده پایان مختلف بازی را مشاهده کنید. هیجان فراوان، مسیرها و انتخاب‌های گوناگون و پیچ‌در‌پیچ و جاه طلبی آن، این بازی را به تجربه‌ی ارزشمندی تبدیل کرده‌اند.

Watch Dogs

قابلیت خاص این بازی، در این‌که به شما اجازه می‌دهد که از تلفن همراه‌تان برای هک کردن اشیای اطراف‌تان استفاده کنید بسیار جذاب بوده و در عین حال نقشی اساسی‌ را داراست. در نسخه‌ی شماره‌ی دوم این بازی، شما می‌توانید استفاده‌ی زیادی از این قابلیت بکنید. شما می‌توانید وقتی تحت تعقیب هستید، چراغ‌های راهنمایی خیابان‌ها را تغییر دهید، می‌توانید اسناد و مدارک شهروندان را به‌صورت شانسی دست‌کاری‌ کنید تا پلیس آن‌ها را دستگیر کند و همان‌طور که خواندید، به‌وسیله‌ی تلفن همراه‌تان، می‌توانید در WD با تلفن همراه‌تان کارهای مختلف و متنوعی انجم دهید.

امیدواریم از این مقاله «چند برتر» لذت برده باشید، اگر تلفن‌ همراهی در این بازی‌ها یا بازی‌های دیگر نظر‌ شما را به خود جلب کرده است، آن را با ما به اشتراک بگذارید.


دیدگاهتان را بنویسید

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر