نینتندو هیچ جانشینی در صورت شکست ندارد

در ۱۳۹۱/۰۶/۱۶ , 14:30:51

حتما همه شما تا به حال اصطلاح نقشه شماره ۲ یا همان نقشه B یا نقشه پشتیبانی را شنیده اید .برنامه و نقشه ای که در صورت شکست خوردن نقشه شماره ۱ سریعا به اجرا در می اید تا میزان خسارات وارده کمتر شود .
همه ما می دانیم که این نسل رو به اتمام است و کمپانی های سازنده کنسول در حال اماده کردن پروژه های خود برای معرفی در سال های اینده هستند . پروژه های عظیمی که با سرمایه گذاری های میلیاردی در چند سال صورت گرفته اند تا سود عظیمی را در جیب مالکانشان سرازیر کنند .

اما اگر این پروژه ها و به اصطلاح کنسول های نسل بعد موفق نشوند چه اتفاقی رخ می دهد ؟ با این وضعیت اقتصادی در  دنیا ( قیمت دلار در ایران ) و کم شدن توان خرید مردم آیا این کنسول ها موفق خواهند بود ؟ اگر موفق نشوند چه بر سر کمپانی های سازنده خواهد امد ؟ آیا نقشه B را اجرا خواهند کرد ؟

 

سونی تقریبا غول دنیای الکترونیک است : تلویزیون ، رایانه ، گوشی تلفن همراه ( فعالیت های جانبی سونی مثل سینما را در نظر نمی گیریم) حال اگر کنسول سونی در نسل اینده شکست خورد سونی می تواند به راحتی و با تغییر سیاست های خود این میزان خسارت را محل های دیگر درامد خود جبران کند .

مایکروسافت غول یکه تاز دنیای نرم افزار است : سیستم عامل ویندوز و برنامه های جانبی آن ، مجموعه آفیس ، مجموعه برنامه های مهندسی و برنامه نویسی و بخش موبایل این کمپانی باعث شد این کمپانی تا مدت ها به عنوان یک شرکت یکه تاز در دنیا معرفی شود . حال اگر این کمپانی در نسل بعد با شکست کنسول خود مواجه شود می تواند با تغییر سیاست های خود و توجه بیشتر به بخش نرم افزاری  خسارت های وارده را کاهش دهد .

در این بین فقط نینتند است که صرف و به معنای واقعی کلمه در خدمت صنعت بازی سازی است .نینتندو تقریبا از ۳۰ سال پیش به صورت حرفه ای وارد دنیای کنسول ها و بازی های رایانه ای شد. و تا امروز به جرات می توان گفت که قدرت بلا منازعه و یکه تاز این صنعت بوده است .

حال اگر کنسول Wii U در عمل شکست خورد ،تکلیف این کمپانی چه می شود ؟ ایا راهی برای برگشت سرمایه های از دست رفته اش دارد ؟ همه ما خاطرات کودکی خوبی با محصولات نینتندو داشته ایم اما ایا کودکان امروز هم می توانند محصولات عرضه شده توسط این کمپانی را به اندازه ما دوست داشته باشند .

ترس ها وقتی بیشتر می شود که به گذشته شرکت های موفقی چون سگا نگاه بیاندازیم . با ان همه موفقیت در ساخت کنسول ها و بازی های مختلف نتوانست در نسل گذشته دوام بیاوردو در این نسل تقریبا از گردونه بازی ها حذف شد و بعد از چندین سال تلاش نا گهان اعلام ورشکستگی کرد و دیگر ساخت کنسول را ادامه نداد . هم اکنون هم از کمپانی سگا جز یک نام معمولی چیزی نمانده است و مدت هاست که ما اسمی از بازیهای بزرگ ان نمی شنویم . آیا ممکن است نیتندو هم به این سرنوشت شوم دچار شود ؟

تا به امروز نینتندو نشان داده است که درامر واقعی بازی یعنی سرگرم کردن، یک کمپانی زیرک و باهوش است اما تا چه زمان ؟ آیا ساخت هرساله یک نسخه از بازی ماریو  و یا زلدا یا بازی های محبوب دیگرش کار درستی است ؟ آیا کم کم بازی کننده ها نسبت به این بازی ها بی تفاوت نمی شوند ؟

کم کم باید شاهد شنیدن این جملات حتی از سوی ژاپنی ها هم باشیم : اهه چه بازی بی خودی ! چه بازی قدیمی ! این شخصیت ها چرا پیر نمی شوند ! دیگه ازشون داره بردم میاد ! و غیره ..
در واقع نینتندو در گذشته یک فرمول عالی برای سرگرم کردن داشت و ان هم هزینه نکردن در بخش های گرافیک و بصری بازی و در عوض هزینه کردن دربخش های گیم پلی بازی بود که باعث می شد بازی های این کمپانی در این سادگی و بدون گرافیک بودن بسیار لذت بخش و مفرح باشند . اما ایا این فرمول قدیمی در نسل بعد جوابگو است ؟

آیا کسی حاضر است پول خود را با این شرایط بد اقتصادی در راه کنسولی خرج کند که هیچ پیشرفتی نسبت به نسل قبل نداشته است ؟ این موضوع برای تمامی کنسول های صدق می کند . برای همین ریسک پذیری نسل بعد را بیشتر از پیش می کند شاید دلیل اینکه این همه این نسل به تاخیر افتاده است هم همین موضوع است .

در واقع کارشناسان و محققین به این باور رسیده اند که بازی های رایانه ای نهایت تا ۱۵ الی ۲۰ سال دیگر می توانند با این روش ساخته شدن، فروش داشته باشند و بعد از آن باید تکنولوژی انها به کل تغییر کند،مانند انقلابی که با ساخت ترانزیستور ها و ریز پردازنده ها در الکترونیک به وجود امد .

اما وقعا چه اتفاقی خواهد افتاد؟ قطعا همه ما ناراحت خواهیم شد و از ان به عنوان یک روز به شدت غم انگیز در دنیای بازی های رایانه ای یاد خواهد شد . با این حال باید به اینده امید وار بود . سران نینتندو به خوبی نشان داده اند که کارشان فقط بازی ساختن و سرگرم کردن مردم دنیا است و هدفی از این بالاتر ندارند .
اما با این شرایط می تواند گفت که نینتندو واقعا غول دنیای بازی های رایانه ای است چرا که بدون هیچ پشتوانه ای قدم در این راه گذاشته است و تا امروز به به خوبی پیشرفته است .

امید واریم تاریخ در این مورد ( یا بهتر بگوییم در مورد همه کنسول ها ) تکرار نشود و همچنان به مسیر خوب خود ادامه دهد .


33 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

  1. تایید تمام نظرات سعید (زعفرانی)

    شاید بشه از روش های دیگه ضرر گیمینگ رو جبران کردن Plan B حساب کرد اما plan B اصلی جبران کردن ضرر وشکست از همون قسمت شکست خورده هست!

    ______________________________
    Copyright © ۲۰۰۹-۲۰۱۲ MEA Co. All rights reserved :arrow:
    انجمن حقوق بگیران مایکروسافت

    ۰۰
  2. من دوست ندارم گوشت کوبو دستم بگیرم و اینور اونورش کنم(دسته ی wii)
    یا جلوی kinectدلقک بازی دربیارم میخام مثل آدم دسته رو دستم بگیرم و بازی کنم
    حالا با یکسری دکمه ی اضافی.
    شرکتای کنسول ساز بجای تغییر مضحک دسته ها بهتره به فکر گیم پلی تکراری بازی ها
    باشند واقعا دیگه آدم حالش از بازی کردن بهم میخوره اگه گرافیک و داستان بازیهارو
    کنار بزارید میبینید که فقط مشغول انجام یکسری کارها هستید که میلیونها بار در
    بازیهای قبلی انجام دادید

    ۰۰
    1. ۱۰۰۰% باهات موافقم منم از جنگولک بازی در حین بازی بدم میاد من میخوام راحت یه گوشه لم بدمو بازی کنم سونی هم اینو خوب میدونه که کنترلرشو به احترام طرفداراش عوض نکرده.این شرکت های بازی سازی هستن که باید تنوع بدن در بازی ها در این میان کنترلر های جانبی (کینکت.مو..)برای کمی تفریح و دوری از یکنواختی خوبه .

      ۰۰
    1. ماشالا اینم ترول فقط همینو کم داشتیم.
      لان من که فن سونیم باید بگم فقط سونی نسل بعدو میبره؟!؟!؟
      عزیز این موضوع مربوطبه همه ی کنسولا میشه شکست یه شرکت رو همه ی شرکتهای بازی سازی و صاحب کنسول تاثیر میزاره.
      پسسسسسسسسسسسسسس خواهشا ترول نکن.grow up

      ۰۰
    2. ببین آقا جان من فن هیچ شرکتی نیستم.من پی سی بازم و کار به این فن بازی ها ندارم.ولی یه نظری دارم.سونی تو این نسل چند بار ریسک کرد.نینتندو کلا کارش ریسکه.ولی از مایکرو سافت بدم میاد.هیچ ریسکی نمی کنه چون فکر میکنه هر چی داره استاندارده و همون چیزایی که داره رو هی تو قالب جدید عرضه میکنه.البته به غیر از کینکت.رمز موفقیت سونی انحصاری های خیلی خوبش و همچنین خرج های زیادیه که می کنه.تمام تلاشش رو می کنه تا همیشه بهترین بازی ها رو عرضه کنه.نینتندو همون چیز هایی که داره رو انقدر خوب می کنه که هیچ وقت طرفداراش از بازی هاش ناراحت نشن.ولی کار مایکرو سافت چی؟اگه به خاطر گیرز و هیلو نبودهیچ وقت به این جا نمی رسید.من به مایکرو و طرفداراش احترام میزارم.ولی اگه مجبور نبودم حتی به سمت ویندوز هم نمیرفتم از بس این سیستم ,عامل مضخرفه.من اگه مشکل خانوادم نبود تا الان هم پی اس ۳ داشتم هم ۳ds , psp .ولی به جای این ها تا الان ۵-۶ تومن خرج کامپیوتر کردم.نمی خوام پز بدم.می خوام بگم مجبورم اینو تحمل کنم و گرنه واقعا از کار های مایکروسافت خوشم نمیاد چون هیچ وقت ریسک نداره و همین کاراش آخر به زمین گرم میزنتش . دوستمون این پایین درست گفته.همه ی بازی ها دارن یه چیزی به خوردمون میدن و اگه شرکت ها دست به ریسک نزنن و چیز های واقعا جدید عرضه نکنن کارشون تمومه.بازی های نینتندو چون همه پسند و حالت فان داره(به غیر از بعضی عنوان هاش)هیچ وقت شکست نخواهد خورد چون عمده ملت جهان بازی های فان رو می پسندن و برای تفریح بازی می کنند و چون اونها همیشه فان و البته استاندارد که نیازشون رو براورده می کنه.ماریو های قدیمی هنوز هم جذابند و جذاب می مونند.چیزی که شرکت های دیگه ندارند و من که همیشه بازیام رو چند بار تموم می کردم الان چند ساله که بازیو یه بار هم به زور تموم می کنم.دلیلش هم اینه که به شدت تکراری شدن و حتی IP های جدید هم در نهایت چیزی فراتر از عناوین قبلی نیستند

      ۰۰
    1. منظورم اینه که در واقع شناخت درستی نسبت به نینتندو نداشتی و این مقاله رو نوشتی … اولش که خوندم، یعنی سطرهای اول رو … با خودم گفتم که حق با توئه، ولی کمی که فکر کردم دیدم که این سونی و مایکروسافت هستند که در صورت شکست Plan B ندارند،نه نینتندو. نینتندو بارها و بارها نقشه‌ی B خودش رو اجرا کرده و موفق هم بوده. سونی و مایکروسافت شرکت‌هایی هستند که از شکست می‌ترسند و کمترین ریسک ممکن رو می‌کنند. این شرکت‌ها میتونند در دراز مدت با پشتیبانی خاص نرم‌افزاری، ضررهاشون رو کم کنند، ولی همیشه در یک چیز شکست می‌خورند: پیشرفت. درسته که کنسول سونی از نسل ششم به نسل هفتم، در زمینه‌ی گرافیک پیشرفت خارق‌العاده‌ای کرده و حتی بازی‌های ۳D رو هم به عرصه آورد، اما واقعا غیر از این چه برتری در کنسول ۳ نسبت به ۲ می‌بینیم؟ یعنی ما فقط باید در نسل بعد به دنبال شماره‌ی بعدی خدای جنگ باشیم که باز هم با ورژنی جدید از Dual Shock اون رو یه بار یا دو بار تموم کنیم و بریم سراغ بازی بعدی؟ و تنها تفاوت اصلی و اساسی گرافیک بازی باشه؟ اگر این طور هست، من PS3ام رو با هیچ چیز عوض نمی‌کنم! پیشرفت واقعی، جهش از DSi به ۳DSـئه. جهش از Wii به Wii U است! نسل قبل و قبل‌تر از اون، شما کنترلر PS رو اون طور می‌شناختید و در دست می‌گرفتید که الان می‌شناسید و در دست می‌گیرید. همون تجربه‌ای رو از بازی کردن داشتید که اکنون از بازی کردن دارید. سه نسل با کلیدهای طلایی سونی یعنی مربع، مثلث، دایره و ضربدر بودیم … اما! وقتی نگاهی به نسل به نسل نینتندو می‌کنیم، چیزهای خیلی جدیدی می‌بینیم. چیزهایی که حقیقت بازی کردن رو در هر نسل تغییر دادند. چیزهایی که هر نسل تجربه‌ی جدیدی رو از بازی کردن به ما اهدا کردند. روی صحبتم با سونی نیست، مثال زدم.
      ادامه دارد ….

      ۰۰
    2. نکته‌ی بعدی که باید بهش اشاره کنم و متن رو تصحیح کنیم، اینه که نینتندو چه وقت و چگونه Plan B رو اجرا کرده و شرکت‌های دیگه چرا چنین نقشه‌هایی ندارند و چرا اجرا نمی‌کنند. ابتدا بیاین اون مسئله‌ای که به غلط در مقاله بهش اشاره شده رو مشخص کنیم. “نباید بخش‌های دیگر کمپانی‌های دیگر را حساب کرد.” چرا؟ توضیح میدم.
      مهم‌ترین نکته‌اش اینه که: “”یک شرکت وقتی در صنعت بازی شکست می‌خوره، شکست خورده. ولو این‌که از قِبَل بخش‌های دیگه اش ضرر و زیانش رو جبران کنه و ورشکست نشه.””
      بیاین این طوری فرض کنیم که هم سونی، مایکروسافت و نینتندو، هر سه شرکت‌هایی هستند که به اضافه‌ی بخش گیمینگ خودشون، بخش‌های درامدزای دیگه هم دارند. (یعنی وضعیت نینتندو رو هم مثل سونی و مایکروسافت “فرض” کنیم.) و بعد ببینیم که طبق فرضیه‌ی نویسنده، کدوم یک از شرکت‌ها تونستند در مواجهه با بحران موفق عمل کنند. سونی وقتی با بحران مواجه میشه، وسائل مالی خودش رو به صورتی تنظیم می‌کنه که ضرر و زیان بخش بازی‌اش جبران بشه و یا حداقل لطمه به کار کل شرکت نزنه. (نوع اول) مایکروسافت، با ارائه‌ی یک نرم افزار جدید (مثلا) و تکیه بر بخش‌های دیگه‌ی شرکتش جلوی ضرر دادن در بخش بازی‌ رو می‌گیره و دچار ورشکستگی نمیشه. (نوع دوم) نینتندو، سریعا از گذشته درس می گیره و نقشه‌ی B رو در قبال همون محصول شکست خورده اجرا می‌کنه و از همون راه گیمینگ، ضررهای گیمینگ رو جبران می‌کنه. (نوع سوم)
      خب به نظر شما کدوم نوع یک Plan B شناخته میشه؟
      و حالا من می‌تونم به شما این اطمینان رو بدم که نینتندو با وجود سرمایه‌ای که داشته، به این خاطر که از نظر نقشه‌های پشتیبانی و Plan B و تفکر درستش مطمئن بوده به سراغ بخش‌های دیگر مثل ساخت و عرضه‌ی TV، نرم افزار و … نرفته! چون می‌تونسته گلیمش رو از آب بکشه بیرون …
      حالا باید این رو متوجه بشیم که نینتندو از اجرای نقشه‌ی B هیچ ابایی هم نداره و در زمان بحران‌های کوچک و بزرگش، این کار رو کرده و موفق بوده. در همین نسل، در همین اواخر، عوض شدن سیاست های این شرکت در قبل ۳DS نمونه‌ی موفقی از اجرای یک نقشه‌ی B است! عرضه‌ی Wii خودش یک نقشه‌ی B فوق موفقیه. وقتی GC موفقیتی کسب نمی‌کنه، نینتندو در کمترین زمان ممکن این کنسول انقلابی رو منتشر می‌کنه. این ….
      ادامه دارد ….

      ۰۰
    3. و اما در ادامه باید بگم که نسل بعد برای شرکت‌های سونی و مایکروسافت میتونه خیلی ریسکی باشه و به همین دلیل این دو شرکت دارن نهایت تلاششون رو می‌کنند که یک محصول بی نقص وارد بازار کنند. من مطمئنم که موفق هم میشن. در مقابل، نینتندو ریسک بزرگی کرده. یعنی واقعا نمی‌تونست همون Wii رو با یک گرافیک فوق‌العاده بالا، (مثلا ۴-۵ برابر این نسل) تولید کنه و به عنوان کنسول نسل بعدش روانه‌ی بازار کنه؟ حقیقت اینه که … چرا! می‌تونست، خوب هم می‌تونست.
      اما نینتندو به دنبال چیز دیگری است. به دنبال رفتن واقعی از این نسل به نسل بعد است. به دنبال عوض کردن تجربه‌ها است. این رمز موفقیت این شرکته!
      ادامه دارد ….

      ۰۰
    4. در مورد بخشی از نوشته هات موافق هستم !!!
      نینتندو نسبت به دو رقیب دیگرش متغییر هستش و همیشه ثابت نیست
      چیز جدیدی به گیمران ارائه میدهد حتی با سخت افزار ضعیف
      این کاملا قبول دارم !!! اما نینتندو همیشه هم در ارائه کنسول موفق نبوده
      کمی به گذشته بنگری می توانی یافت کنی !!! شاید متغییر بودن هم روزی
      اسیر ثابت بودن بشه و همیشه پیروز نباشد .
      قبلا گفته ام نینتندو از زمان گیم کوب پی برد که کنترلر درفروش بی تاثیر نیست
      کافی هستش کمی به گیم پد گیم کوب بنگری واقعا طراحی زشت و بد دستی
      داشته و نینتندو بیشتر توان خودش برای این بخش داره خرج میکنه که عامل فتح
      اکثریت خانه های کره خاکی میشود .
      __________________________________
      SONY make.believe-(انجمن Martial Art’s )

      ۰۰
    5. حالا با توجه به توضیحاتی که دادم، این قسمت‌های مقاله رو نقد می‌کنم:
      “دقت کنید که برای این‌که ایراداتی که به خط به خط نوشته وارد می‌آرم رو درست متوجه بشید، سه دیدگاه قبلی رو مطالعه کرده باشید.”
      —————————
      “در این بین فقط نینتند است که صرف و به معنای واقعی کلمه در خدمت صنعت بازی سازی است”
      جمله‌ای بسیار زیبا اما غلط انداز. گفتیم که با این توجیه شما سعی می‌کنید شکست‌های سونی و مایکروسافت رو در زمینه‌ی “بازی” (مورد بحث ما و مورد رقابت شرکت‌ها با نینتندو) لاپوشانی کنید. نکنید.
      —————————
      “حال اگر کنسول Wii U در عمل شکست خورد ،تکلیف این کمپانی چه می شود ؟ ایا راهی برای برگشت سرمایه های از دست رفته اش دارد؟”
      بله! مگر عرضه‌ی ۳DS شکست نبود؟ جبران نشد؟ سرمایه‌ای از دست رفت و بازنگشت؟ آیا الان موفق‌ترین کنسول دستی حاضر در بازار نیست؟
      —————————
      “تا به امروز نینتندو نشان داده است که درامر واقعی بازی یعنی سرگرم کردن، یک کمپانی زیرک و باهوش است اما تا چه زمان ؟ آیا ساخت هرساله یک نسخه از بازی ماریو و یا زلدا یا بازی های محبوب دیگرش کار درستی است؟”
      دو نکته:
      ۱: این‌که هر سال بازی های محبوب را منتشر کنیم و منتظر موفقیت باشیم کار زیرکانه‌ای نیست. احمقانه است. نینتندو اگر از نظر شما شرکت باهوشی در سرگرم کردن مخاطب است، پس این کار را نکرده و نمی‌کند. در غیر این صورت تناقض وجود دارد.
      ۲: نینتندو هیچ‌گاه بازی تکراری از ماریو، زلدا، پوک‌مون، کربی و متروید منتشر نکرده است. نقد ۲ Super Mario Galaxy متعلق به تمام سایت‌ها و نشریات دنیا، از گیم‌اسپات تا دنیای بازی را بخوانید. همه‌شان به “نوآوری” – “خلاقیت” – “چیزهای جدید” و … اشاره کرده‌اند. دلیلی برای فروش همواره‌ی این بازی‌ها … (بازی های اصلی فرنچایزهای ذکر شده،‌ البته!)
      —————————-
      “کم کم باید شاهد شنیدن این جملات حتی از سوی ژاپنی ها هم باشیم : اهه چه بازی بی خودی ! چه بازی قدیمی ! این شخصیت ها چرا پیر نمی شوند ! دیگه ازشون داره بردم میاد!”
      مگر Assassin’s Creed است؟
      —————————
      “در واقع نینتندو در گذشته یک فرمول عالی برای سرگرم کردن داشت و ان هم هزینه نکردن در بخش های گرافیک و بصری بازی و در عوض هزینه کردن دربخش های گیم پلی بازی بود که باعث می شد بازی های این کمپانی در این سادگی و بدون گرافیک بودن بسیار لذت بخش و مفرح باشند . اما ایا این فرمول قدیمی در نسل بعد جوابگو است؟”
      در واقع فرمول نینتندو را اشتباه گرفته‌اید! هزینه‌ نکردن در بخش گرافیک درست نیست. برای گرافیک بازی‌هایی چون Skyward Sword, The last story و … در بخش طراحی هنری هزینه‌های زیادی شده است. آن‌چه که مهم است، زمان ورود به عرصه‌ی HD با توجه به هزینه‌ها است. بازی های نینتندو گرافیک خارق‌العاده‌ای بعضا دارند، اما هیچ کدام HD نیستند! همین!
      فرمول واقعی نینتندو،‌خلاقیت است. تجربه‌ی جدید … اشاره کردم
      ادامه دارد ….

      ۰۰
    6. همه دیدگاه هات رو خوندم .. ممنون
      ۱. رنجش !؟!؟ نه بابا . من از وقتی که اقای حکیمی نوشته هام رو نگاه می کرد و بعد بهم دسترسی نویسندگی داد دیگه ندیده بودم کسی اینجور نوشته هام رو موشکافی کنه ..اونم که با پبغام خصوصی بهم می گفت .. :D
      فقط بعضی مواقع حامد ف.ق اینکار رو میکرد که اونم کم میاد به سایت … :-x
      اصلا باعث رنجشم که نشد هیچ خیلی هم خوشحال میشم که نویسنده های حرفه ای سایت و شما مسئولین بخش تحریره رو کارم نظارت داشته باشید و ایرادات نوشته هام رو بگید .. اینجوری پیشرفت هم می کنم .. :X
      ** نظر اول **
      این نظرت من رو یاد یکی از کارشناس ورزشی انداخت می دونی چی می گفت ؟
      _______________
      یکی ازش پرسید ایا بارسلونا قوی ترین خط دفاعی رو داره .. اون گفت نه .. چرا ..چون با انسجام خط میانی که داره و رابطه مندی دفاع با خط میانی هنوز تیمی نتونسته اونجور که باید به دفاعش فشار وارد کنه و ما هنوز ندیدیم که مثلا پویول در یه فشار حمله سنگین چه می کنه یا والدز به عنوان اخرین سد چه کاری انجام میده ..شاید تیمی که بتونه به دفاع بارسلونا فشار وارد کنه خود بارسا باشه … ( بحث فوتبالی نبود و نیست !)
      ___________
      مثال این حرف نینتندو میشه .. در واقع میگی ۳ds شکست بود ولی من می گم نه ..درسته که فروش اولش نا امید کننده بود اما این به خاطر برنامه ریزی تقریبا اشتباهشون بود .. بعدش درست شد اما اگه تا الان شکست خورده بودند و برنامه ریزی خوبی هم نداشتند محال بود که سربلند بیرون بیان .. نمونش PSP go سونی بود که شکست واقعی بود براش و مجبورش کرد خیلی سریع کنسول دستی بعدیش رو بسازه ..در واقع این که تا الان نینتندو شکست نخورده به این خاطره که رقیب درست و حسابی برای محصولاتش نبوده اما اگه شکست بخوره یا به کل نابود میشه یا مدت زمان طولانی طول میکشه تا دوباره رو پا بیاسته ..
      ………………………………………..
      در واقع نینتندو مثل کسی میمونه بدون هیچ پشتوانه ای وارد یه ریسک بالا میشه … اما از این مطمئنه که کسی جرات اون ریسک رو نداره برای همین درصد موفقیتش بالا میره …همون بحث ۳ds باعث شد نینتندو خیلی سریع برای کنسول نسل بعدش چند تا بازی درست و حسابی جور کنه .. تا الن چند تا بازی براش رو نمایی شده . تا زمان عرضه رسمی کنسول ..
      حتی خود گفته های میاموتو هم در اون مورد صدق میکنه که گفته بود نینتندو اگه محصولات نرم افزاری کنسول دستیش رو زود تر اماده می کرد بازار رو از همون ابتدا در دستش گرفته بود و فروشش در روز های اول اینقدر کم نبود . یادمه یه خبر هم در این مورد بود !
      …………………………………
      نینتندو نمی تونه کنسولی رو بعداز شکست احتمالی کنسول بعدیش وارد بازار کنه ( البته اگه شکست بخوره که نمی خوره !) و توانایی این کار رو نداره .. نه از لحاظ مالی بلکه از لحاظ فنی و بنیادی این امکانات رو نداره ..
      برعکس سونی و مایکروسافت
      ……………………………………..
      فرمول نینتندو همین سرگم کنندگی بوده .. کنترلر های جدید نینتندو بیشتر به جای اینکه جدید باشند و خلاقیت داشته باشند سرگرم کننده هستند .. کنترلر اصلی کنسولش که شبیه به تبلت می مونه از فناوری چند لمسی استفاده میکنه که قبلا مایکروسافت توی سیستم هاش به کار می برد و اپل هم توی گوشی هاش .. اما تلفیق اون با بازی به عنوان کنترلر می تونه لذت بخش تر باشه .. نینتندو هم این تلفیق رو انجام نداد .. روی گوشی های هوشمند و اندروئیدی این تلفیق انجام شد .. نمونشه بازی های ارکید و کم حجمی بود که به سرعت روی این گوشی ها رواج پیدا کرد ..
      کنتلر جدید Wii U در واقع این تلفیق رو کامل کرد و روی بازیهای هارد کور تر به کار برد .. اما همون کنترلر جوابگو نبود و نیاز به یه کنترلر دیگه هم بود و دسته های جدیدش رو رونمایی کرد .. این موارد همه از تجربه نینتندو بر می گرده که شاید بازخورد بازی کننده ها نسبت به کنترلر Wii U خوب نباشه پس بهتره از الان فکری براش داشته باشند تا اون موقع !
      ولی اگه اون موقع این کنترلر ها و دسته های جایگزین شکست بخورند ایا برنامه ای برای جبران اون شکست داره ؟؟ توی چه مدت میتونه سخت افزارش رو تغییر بده ؟؟
      ………………..
      مایکروسافت بعد از چند سال تونست چیپ های داغون شده و بعدش سری فالکون ایکس باکس رو به جاسپر تبدیل کنه ؟؟ با اون همه پشتوانه نرم افزاری و سخت افزاریش ..
      اگه یه همچین مشکلی برای نینتندو پیش بیاد می تونه مثل مایکروسافت روی پای خودش بیاسته . دوباره بلند بشه ؟؟ فقط نگو که کنسول رو تست می کنن .. خوب زمان عرضه ۳۶۰ اون رو هم تست کرده بودند اما گویا به همچین مشکلی بر نخورده بودند !!!
      ادامه دارد …..

      ۰۰
    7. با همه ی حرف های سعید خان موافقم…
      در مورد قسمت HD نبودنش که شدیدا موافقم…. من با کم بودن قدرت سخت افزاری وی مشکلی نداشتم…. ولی این که HD نبود واقعا بد بود … یک جورایی میشه گفت رو اعصابه ! :mrgreen:
      The Last Story هم پر حجم ترین بازی وی که من تا الان بازی کردم…. بعضی از جا های بازی اینقدر پر حجم میشد که سخت افزار وی کم میورد و سرعت بازی کند میشد ! :mrgreen:
      ولی Skyward sword اینطوری نبود…کلا ندیدم کند بشه… :)

      ۰۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر