تاوان کاغذی

در ۱۳۹۱/۰۷/۱۲ , 21:00:10

بی شک همه ی شما  از دیدن نمرات آخرین عنوان کپکام حیرت زده شده اید. RE6 یک عنوان  به دور از ریشه و بسیار بی کیفیت است.طوری که تمامی  هوداران این سری چه در سایت رسمی این بازی و چه در صفحات اجتماعی اعتراض  شدید خود را  اعلام کرده اند.

قابل ذکر است که در سال میلادی ۲۰۱۲ که در حال گذر از آن هستیم  موج جدیدی از نا امید کردن هواداران توسط  شرکت های بزرگ با تغییر  در ساختار عنوان های در گذشته محبوب  برای پول بیشتر  شکل گرفته است و تمامی این عنوانین را ازدم تیغ شکست می گذراند. باید گفت Resident Evil 6   مانند تمامی عنواین  جدید کپکام بد عمل کرده است.

بحث  تنها به  Resident Evil جدید ختم نمی شود،بوی پول این روز ها در حال نابود کردن ایده های جدید است.البته  سری  عنوانین قدیمی  نیز از این  عطش سازندگان در امان نمانده اند.

با ما چه می کنند؟

شاید با خواندن تیتر این مطلب فرض کرده باشید که با یک  گفته های  کلیشه ای  همراه  هستید.اما فرض شما غلط است.می خواهم در مورد سادگی خودمان صحبت کنم، سال ها پای عنواین مختلفی  نشسته ایم و  با بازی کردن خود باعث ترفی و پیشرفت شرکت ها ی بازی سازی  شده ایم. با بازی هایی که آن شرکت های کوچک می ساختند بزرگ شدیم و بیشتر نیز  وابسته تر، هر چقدر این وابستگی ما را درگیر خود می کرد   کمپانی ها بزرگ تر می شدند.

آن ها عنواین  مطابق  میل  ما می ساختند و ما به آن ها وابسته تر می شدیم.اما این رویا نیز تمام شد. با شروع نسل هفتم شرکت ها برای سود آوری بیشتر ما را فراموش کردند،بازی ها آسان شدند،   و صحنه های سینمایی  جای معمای زیبا و سخت را در بازی ها گرفته اند.اما  در حال حاضر و هر چه که به پایان  این نسل نزدیک تر  می شویم،اوضاع ما  نیز خراب تر می شود،

از این دوستان طمع کار و سود اندیش بعید نیست که  به   کریتوس شخصیت انسانی ببخشند یا  اتزیو را  تبیدل به فردی درمانده و  پیر کنند!،بعید نیست که لارا کرافت  به طور خودجوش  تبدیل به یک نوجوان شود و  سازندگان سودای ساخت آنچارتد دیگری را داشته باشند.بعید نیست مکس پین فردی که روزی مرد غم زده ی  شب نیویورک بود موی سر خود را بتراشد و راهی برزیل شود!بعید نیست  که تقلید و صرف آنچه در گذشته آمده جای نوآوری را بگیرد.  همچنین  نباید انظار یک  رزدینت  اویل خوب را داشت چون او نیز بوی پول می دهد!

 

 

خدا آن چرخ های جنگ رانبخشد،امیدوارم آتش بر سر  کارکنان ایپک ببارد!! آن ها  با ابداع سیستم کاور گیری به تنهایی باعث نابود شدن  خلاقیت به طور کامل در این نسل  شده اند. کار به جایی کشیده است که یکی از ترسناک ترین بازی های تاریخ یعنی فضای مرده که تمام ترس خود را به نبود جان پناه و کمبود مهمات داشت  تبیدل به یک اکشن  سوم شخص با  اسلحه های اتوماتیک و قابلیت سنگر گیری شود!

کپکام نیز ما را بی نصیب نذاشته است، RE6  معنای واقعی کلمه ی نابودی برای  هواداران گذشته است. شاید  پریدن و شلیک با دو دست برای افرادی که بازی را فقط به عنوان  لذت بردن در مقطع کوتاهی از  زندگی می دانند بسیار عالی باشد ولی به طور حتم برای فردی که از شماره ی اول با این  بازی زندگی کرده است و معنای واقعی ترس را با تاریکی شدید محیط های بازی  و کمبود مهمات  احساس می کرد بسیار نا خوشایند خواهد بود.

کم کاری نیز شدت گرفته است! بازی سازان به  جای استفده از  خلاقیت در ایجاد بازی های زیبا وبرای جذب مخاطب، ما را با صحنه های  سینمایی  پر خرج گمراه می کنند. سکانس های پر زرق و برق سری بسیار مخرب ندای وظیفه!  این رسم بسیار را باب کرده اند .کوتاه شدن بسیار  زیاد بازی های نیز تیر خلاص را زده است. اصولا بازی هایی که عرضه می شوند  نهایتا از ۱۰ ساعت گیم پلی  بهره می برند.

مقصر کیست؟

مقصر، ما هستیم. دوستان بازی کننده با  جذب شدن به  بازی های  های اکشن ،سطل پول را از نوآوری به  تقلید عنوانین موفق اکشن کشاندند. شرکت های  بازیسازی بیش از پیش بزرگ شده اند و ما زیر  سایه ی چرک کاغذی آن ها تاوان پس می دهیم.

من می گویم تقصیر ماست، ما بیش از حد عاشق شده ایم!

نظر شما چیست ؟چه کسی مقصر است؟

شایان کرمی(chrome)

 


127 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

  1. امیدوار بودم این بازی به سرنوشت بازیایی که زیادی ازشون تعریف میشود نشه والی ظاهرا که هست :|
    به نظر من اضافه شدن صحنه های سینمایی به بازیای این نسل لازمه چون گیمرهای ایندوره دیگه با چهارتا معما راضی نمیشن و منتظر یک تغییر اساسی اند اما اینقدر که این ایده استفاده شده دیگه گیمرها زده شدند

    ۰۰
  2. بنده به عنوان عاشق سینه چاک سری بازی های RESIDENT EVIL نمیدونم چیکار کنم که یه عده دست از سر بازی محبوب من وخیلی های دیگه بردارن!کاری ندارم چندتا like و dislike بخورم،برام مهم نیست یه عده چی فکر می کنن،لااقل صبر کنید تا این لامصب عرضه بشه بعد شروع به انتقاد غیرسازنده کنید!به خدا سازنده ها رو شما تحت فشار می ذارید که همین باعث افت یه سری بازیها میشه(به غیر از رزیدنت اویل)،شاید من چشمام مشکل داره ولی چرا هرچی کامنت تو صفحه فیسبوک کپکام دیدم تعریف وتمجید بوده؟چرا کرگ مور وبرت الستن تونمایشگاه E3 با بازی کردن ۱۰دقیقه از دمو وتوضیحات کامل هرچی زور زدن نتونستن ایرادی به بازی بگیرن؟!چرا تا الان رزیدنت۶ پرفروش ترین تو این سری بوده؟
    مگه این رزیدنت۴و۵ نبودن که استاندارهای جدیدی رو به اکشن سوم شخص اضافه کردن؟حالا قراره رزیدنت اویل۶ این استاندارد رو به کمال برسونه وقطعا ویقینا در انجام این وظیفه خطیر موفق خواهد شد.
    کپکام عزیز ادامه بده وبه اطراف توجه نداشته باش ما وطرفداران واقعی شما پشتتیم!
    در آخر اگه منتقدا نمره پایینی به رزیدنت۶ دادن به خاطر اینه که یه سریاشون(نه همشون)طرز فکری مثل شما دارن!
    والسلام
    یاشار مهابادی(SILVER)کاربر خیلی قدیمی ولی بدون ستاره سایت دنیای بازی.
    ————————-
    COD Team

    ۰۰
  3. دوستان چون کامنت ها زیاد بود همش رو نخوندم . ولی می خوام در مورد یه چیزی حرف بزنم که شاید شما به اون دقت نکردین.مگر این نیست که COD مثل زمان قدیم خودش مونده و ما دایم از این عنوان ایراد می گیریم که چرا تغییر نمی کنه! مطمئن باشید اگر رزیدنت مثل قدیم می ماند کمتر کسی سمت این بازی می رفت.چون باز هم به این بازی می گفتیم نو آوری نداره.مشکل ما گیمر ها اینه که سخت می گیریم.ساده شدن بازی ها یه نظر من ضروری بوده.البته تا حدی.وگرنه من و امثال من که برای همین بازی های ساده نیز وقت نداریم باید چه کار می کردیم؟ شایند سازنده ها به این موضوع فکر نکردند ولی ما که حواسمان هست.مشغله مردم روز به روز زیاد تر می شود و وقت برای بازی کردن کمتر.درباره اویل هنوز نمی توانم نظر بدهم چون هنوز نسخه پی سی نیامده.ولی به اندازه همان نیم ساعتی که روی ایکس باکس یکی از اقوام بازی کردم ایراد بزرگی به غیر از اندکی مشکل دوربین ندیدم.شما هم مطمئن باش اگر این نسل تغییرات عمده در خودش دید و بازی ها به سمت سینمایی و ساده شدن رفتن نسل بعد هم تغییر اساسی خواهد داشت.نگه داشتن مخاطبین برای یک بازی کار سختی است.مخصوصا اگر بخواهی همان بازی قدیم را به خورد مردم بدهی.کاری که به نظر من فقط سازنده های ماریو و زلدا می توانند از پس آن بر بیایند.مخصوصا ماریو.با این که همچنان هسته خود را حفظ کرده ولی باز مخاطب زیادی دارد.ولی نگاهی به سرس کال آو دیوتی بکنید.این بازی هم به هسته خود وفادار مانده ولی دایم می گوییم این بازی دیگر تکراری شده و ارزش بازی کردن ندارد و از این دست حرف ها.این مسئله در مورد همه بازی ها صدق می کند.مطمئن باشید مردم هم نا خود آگاه متوجه ای موضوع می شوند.وگر نه بازی ها اینقدر فروش نمی کردند.پس اینقدر سخت گیر نباشیم و پذیرای تغییرات باشیم.مانند کاری که بازی ها در حال انجام آن هستند.

    ۰۰
  4. من به عنوان یک طرفدار قدیمی این بازی که از اولین نسخه با یان بازی زندگی کرده است !!!
    این را می گویم با هر یک از عنوان های رزیدنت اویل زندگی کرده ام
    هر شماره اصلی یا نام فرعی رزیدنت اویل برای خودش دنیایی است
    حتی اگر چند نسخه اصلی و فرعی شهرشان مشترک باشد یعنی راکون سیتی باز هم
    هر کدام دنیایی جداگانه خودش را دارد .
    نسخه اول و دوم و سوم گلوله کم بود !!! ولی از دست زامبی ها به راحتی میشد فرار کرد
    و مسیر را تا جایی پیش برد بدون شلیک یک گلوله اگر خیلی حرفه ای باشی با همان چاقوش
    می توانستی خیلی کارها بکنید ( بخش مزدوران نسخه دوم ( وسکر ) و نسخه سوم که فقط با یک چاقو باید طی طریق می کردی بهترین بخش آموزشی بوده است) اما حالا با تهاجمی تر شدن زامبی ها و به محض اینکه از کنارشون رد شوید آنها مثل انگل میچسبند آیا درست است
    در این شرایط مهمات کمتر باشد !!! البته باز هم با مهمات کم به راحتی میشود طی طریق
    کرد ولی آیا همه توانایی این کار را دارند !!! :/ چند نفر می تواند بازی با این روش به انتها برسانند .
    همون نسخه ۵ !!! برید درجه سختی حرفه ای و گلوله های نامحدود خاموش کنید آنوقت
    میبینید که چقدر چالش بر انگیز میشود . اسلت های که باید به مهمات اختصاص دهید
    و کمبود فضا و حمل سلاح خودش یکی از چالش ها میشد .
    یک گلنگدن کشیدن هنگام تعویض خشاب هم خودش در نسخه ۵ در درجه سختی حرفه ای چالش محسوب میشود .
    __________________________________
    SONY make.believe-(انجمن Martial Art’s )

    ۰۰
  5. متن قابل توجهی بود شایان جون ممنوم ازت.
    خوب قبل از همه چیز بگم که اول ما باید خودمون رو از سایر گیمرین جهان جدا کنیم. چون بغیر از قشر محدودی از ایرانیا هیچکدوم از گیمرا هیچ سودی که برای سازنده ی بازی ها ندارن که هیچ ، موجب ضرر و زیانشون هم می شن این از این.
    شما به گیرز آف وار اشاره کردی و اون رو مسبب این همه بلاها سر این صنعت عزیز دونستی. ولی بهتره بگم گزینه ی اصلی که همون Call of duty هست رو فراموش کردی. بازی گیرز خیلی به صنعت بازی های رایانه ای کمک کرد و حتی موجب پیشرفت و ترقی و ایده های جدید در بازی های رایانه ای کرد. یعنی گیرز آف وار روح تازه ای به این صنعت بخشید و اونو از حالت یکنواخت خودش در آورد. ولی کاری که کالاف کرد نابود کردن این صنعت با وارد کردن سینما و اکشن به کالبد بازی های رایانه ای بود. خیلی از کسانی که میبنی الان گیمرن و بازی می کنن در اصل قبل ها چیزی بنام بازی در زندگیشون نبود. کال آف دیوتی سیر جدیدی از بازیبازان رو به جامعه ی گیمری تزریق کرد که اصلاً گیمر نبودن بلکه طرفدارای همون فیلمای بروسلی و جیمز باند بودن که با دیدن اکشن و آب و تاب این بازی از این صنعت خوششون اومد و به اون متمایل شدن. متأسفانه همین قشر از افراد اکثریت جامعه ی گیمری رو تشکیل میدن و بهمون خاطر بازی سازا بیشترین توجه خودشون رو روی جذب این قشر از بازی بازی میدن و عناوین بزگی مثل مکس پین، دد اسپیس،رزیدنت اویل و… به دام این «موج کال آفی» میفتن.
    بله اون گیمرهای اصیل و قدیمی رزیدنت اویل بازی اون گیمرهای قدیمی نقش آفرینی باز اون گیمرهای استراتژی باز الان جامعه ی مظلومی هستند و باید به آتیش این اکشن بازا بسوزن. شاید دلیل اینکه این روزا این سبک از بازی ها کم شده یا بازی های قدیمی این نسل هم به کام مرگ میرن همین باشه

    ۰۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر