«آسمان بی نشان» در ماه اول ۶۰ میلیون یورو درآمد زایی داشته است

در ۱۳۹۵/۰۷/۱۱ , 17:46:27
No Man's Sky, Pokemon, Pokemon Go

کاربران پلتفرم‌های بازی، به ویژه کنسول‌ها، از سال پیش تا به امروز ۱۶ درصد بیشتر از پیش خرج کالاهای دیجیتال کرده‌اند. در ادامه با دنیای بازی همراه باشید.

با توجه به آمار منتشر شده، مبلغی که در راه خرید محتواهای دیجیتال گیمینگ صرف شده است نسبت به سال گذشته با رشدی ۱۶ درصدی مواجه شده است که بخش اعظم آن به لطف دو عنوان «پوکی‌مان گو» و «آسمان بی نشان» است. بی شک از آسمان بی نشان در آینده به خوبی نقل نخواهد شد اما واقعیت غیر قابل انکار این است که توسعه دهندگان این عنوان از تمامی راه‌های ممکن درآمد زایی کرده‌اند. به گزارش پایگاه اطلاعاتی SuperDataResearch، کاربران بازی‌های رایانه‌ای در ماه آگوست مجموعاً ۴٫۷ میلیارد یورو در معاملات دیجیتالی هزینه کرده‌اند که آسمان بی نشان رتبه‌ی دوم درآمدزایی در این ماه را داشته و تنها «ندای وظیفه: عملیات سری ۳» توانسته است آسمان بی نشان را مغلوب سازد. به علاوه آسمان بی نشان رتبه‌ی ششم بیشترین خرید محتوای دیجیتال در رایانه‌های شخصی را دارد و این به این معنا است که آسمان بی نشان در ماه اول عرضه چیزی حدود ۶۰ میلیون یورو درآمد داشته است.

پوکی‌مان گو هم گویا خیال دست کشیدن ندارد و درآمد زایی آن در معاملات دیجیتالی گوشی‌های هوشمند به سرعت در حال افزایش است. این بازی توانست به تنهایی مجموع درآمد زایی مارکت های موبایلی را به ۲٫۳۴ میلیارد یورو افزایش دهد. در ادامه می‌توانید لیست عناوینی که بیشترین در آمد زایی را از راه فروش محتوای دیجیتال داشته‌اند مشاهده کنید.

            PC

  1. League of Legends
  2. World of Warcraft
  3. CrossFire
  4. Dungeon Fighter Online
  5. Overwatch
  6. No Man’s Sky
  7. World of Tanks
  8. DOTA 2
  9. Fantasy Westward Journey Online II
  10. Counter-Strike: Global Offensive

            Consoles

  1. Call of Duty: Black Ops III
  2. No Man’s Sky
  3. Grand Theft Auto V
  4. FIFA 16
  5. Madden NFL17
  6. Tom Clancy’s The Division
  7. Overwatch
  8. Star Wars: Battlefront
  9. Uncharted 4: A Thief’s End
  10. Fallout 4

          Mobile

  1. Pokémon Go
  2. Monster Strike
  3. Mobile Strike
  4. Clash of Clans
  5. Game of War: Fire Age
  6. Fantasy Westward Journey
  7. Puzzle & Dragons
  8. Clash Royale
  9. Candy Crush Saga
  10. Clash of Kings

5 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

  1. لعنت به بلیزارد :۲۳:
    با بازی های به اصطلاح رایگانش رس ملت رو می کشه من حاضرم ۶۰ دلار بپردازم برای بازی های رایگان بلیزارد اما پرداخت درون برنامه ای نداشته باشه یا مثل اورواچ بی تاثیر باشه!
    نمونه بارزش هارث استون میگن رایگان هست اگه رایگانه شما می تونی بازیش کن :۲۳:
    یا همین wow که در لیست جای گرفته
    در چنین بازی هایی هر که بامش بیش برفش بیشتر میشه و اصلا عادلانه نیست کاش رایگان نبودند! این صنعت رایگان کردن بازی ها و پرداخت درون برنامه ضربه بزرگی به صنعت گیم خواهد زد با نگاه به لیست مشخصه!

    ۰۰
    1. هارت استون پلی تایمت زیاد باید باشه در غیر اینصورت هیچی نمیشید من یه قرونم خرج نکردم رنکم شیش بود (البته یه ساله درست حسابی بازی نکردم) یکی از بچه های همینجا هم زیر ۵ شده بود رنکش. البته قبول دارم بعضی کلاسا مثه پالادین و دریود بدون پول خرج کردن نابود میشید بازی کنید.
      ولی از اون طرف وارلاک و هانترن که با کارتای بیسیکم میتونید باهاشون پیشرفت کنید. در کل اکثره فری تو پلی پی تو وینن ولی هارت استون یجوراییی بالانسه.
      WoW هم که رایگان نیست اصا.

      ۰۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر