بیست بدتر | بدترین بازی‌های تاریخ از دید نمره‌ی متا (قسمت دوم)

در ۱۳۹۶/۰۶/۲۲ , 16:00:44
بدترین بازی‌های تاریخ قسمت دوم

به لیست بدترین بازی‌های تاریخ قسمت دوم و سرزمین تبعید شدگان تباهی خوش آمدید! اینجا هیچ‌‌کدام از بازی‌هایی که لیست شده‌اند ارزش تجربه‌ای کوتاه هم ندارند و صرفاً یک نمایش ضعیف از توانایی‌های صنعت بازی‌های ویدیویی روز دنیا هستند. آیا می‌توانید عناوینی که نمره‌هایی در حد صفر را از سایت‌های معتبر دریافت کرده‌اند تجربه کنید؟ من که این‌طور فکر نمی‌کنم و صرفاً در این لیست می‌خواهیم آن روی سکه را هم نشان بدهیم تا مشاهده کنید تمامی عناوین نمی‌توانند متای بی‌نظیر و سبز را دریافت کنند. شاید بسیاری از شما این عناوین را نشناسید ولی هر بازی هم باید توسط منتقدان نقد شود تا مخاطبین صنعت بازی‌های ویدیویی بفهمند تا با چه عناوینی سر و کار دارند. نمره‌ی متا نیز حاصل از هفت نمره یا بیشتر از سایت‌های معتبر دنیاست و به عقیده بسیاری از تحلیل‌گران و منتقدان بهترین پایگاه ارزشیابی سراسری محسوب می‌شود و عناوین همه‌ی دنیا به شرط دریافت هفت نقد یا بیشتر می‌توانند در این پایگاه جای بگیرند. اولین قسمت این بیست بدتر هفته‌ی گذشته منتشر شد که می‌توانید از این لینک آن را مطالعه کنید. بدون اتلاف وقت می‌خواهیم سریع به سراغ بدترین بازی‌های ویدیویی دنیا برویم، در ادامه با مقاله بیست بدتر (قسمت دوم) همراه دنیای بازی باشید.

۱۰. (Infestation:Survivor Stories (WAR Z) (PC

بیست بدتر
Infestation:Survivor Stories

دومین بازی Survival – Horror لیست عنوان Infestation:Survivor Stories می‌باشد که توسط استودیو Hammerpoint Interactive ساخته و توسط Arktos Entertainment انتشار یافته است. این بازی در سال ۲۰۱۲ تنها برای پلتفرم رایانه شخصی ارائه شد و در مجموع ۱۳ نقد از این بازی صورت گرفت که متای ۲۰ را برای این بازی رقم زد. این بازی دارای سبک ترس و بقا است و داستان‌اش حول محور بقای شخصیت اصلی بازی است. گرافیک بازی در حد استانداردهای نسل هفتم محسوب می‌شود ولی مکانیزم گیم‌پلی این بازی باعث شد تا منتقدان از این عنوان به‌عنوان یک عنوان ضعیف یاد کنند! در انتها نیز کاربران نمره‌ی ۱.۷ را از مجموع ۳۹۷۲ بررسی به این بازی اهدا کردند تا برای همیشه این عنوان یک شکست سنگین در دنیای بازی‌های ویدیویی محسوب شود.

Infestation:Survivor Stories

این بازی از نقشه‌ی وسیعی بهره می‌برد ولی با این حال در این نقشه‌ی بزرگ محیط‌های پویا و محتوا وجود نداشت. از دیگر نقاط ضعف این بازی می‌توان به انیمیشن‌های مرده‌ و باگ و مشکلات فنی اشاره کرد که تجربه‌ی کاربران را از این بازی کاملا تلخ می‌کرد!

 

۹. (Deal Or No Deal (DS

Deal Or No Deal

ما بازی دیده بودیم که از فیلم یا سریال ساخته شده باشد ولی از برنامه تلویزیونی، مطمئن نیستم! بازی Deal Or No Deal از برنامه‌ای با همین نام از شبکه‌ی NBC ساخته شد که روی دو پلتفرم DS و PC در سال ۲۰۰۷ در دسترس قرار گرفت. هدف ساخت این بازی توسط استودیو Artefacts Studio بازاریابی بهتر این برنامه و آشنا کردن مخاطبان بود که طبق درخواست استودیوی ناشر یعنی Destination Software صورت گرفته بود! به هر حال این عنوان از مجموع ۱۳ نقد توانست متای ۲۰ را به‌دست بیاورد که واقعاً پایین‌تر از حد انتظار به‌نظر می‌رسید. سبک بازی نیز Trivia یا همان سرگرمی آموزشی بود که در آن زمان تازه به مخاطبین سرتاسر دنیا در حال معرفی شدن بود. نمره‌ی کاربران این بازی نیز از میانگین ۴۲ نقد ۱.۹ شد که با متای اصلی این عنوان تفاوت چندانی ندارد!

 

۸. (Alone In The Dark: illumination (PC

Alone In The Dark: illumination

شرکت Pure FPS با ساخت عنوان Alone In The Dark یک قدم در جهنم گذاشت و لیست بدترین بازی‌های ترسناک- بقا را دارای یک عنوان بی‌ارزش کرد. بازی Alone In The Dark: illumination جزو بازی‌های سبک Survival Horror محسوب می‌شود که با حمایت شرکت آتاری (Atari) در سال ۲۰۱۳ برای پلتفرم رایانه شخصی ساخته شد ولی نتیجه‌ی کار استودیو سازنده از مجموع ۱۲ نقد صورت گرفته نمره‌ی ۱۹ از مجموع ۱۰۰ بود تا این عنوان تبدیل به بدترین عنوان تاریخ شرکت Atari شود. کمترین نمره‌ی این بازی هم متعلق به وب‌سایت ۴Players.de بود که نمره‌ی ۱۰ از ۱۰۰ را به این بازی داده بود! نمره‌ی کاربران این عنوان نیز از ۱۲۱ بررسی تنها توانست به ۱.۲ برسد که مهر دیگری بر حکم نابودی این عنوان بود. بیایید امیدوار باشیم تا استودیو Pure FPS دیگر عنوانی را در این سبک و با این نتیجه نسازد!

Alone In The Dark: illumination

این عنوان از نظر جلوه‌های بصری و فنی کیفیت مناسبی داشت اما با این حال گیم‌پلی بازی و سیستم شوتینگ و مخفی‌کاری بازی کمی از استانداردهای رایج سبک Survival-Horror در آن زمان کمتر بود و هوش مصنوعی بسیار مضحک دشمنان بازی در واقع سوژه‌ای برای منتقدان برای کوباندن این عنوان شد، به گونه‌ای که نمره‌ی متای این عنوان نتوانست توفیقی بهتر از ۱۹ به‌دست بیاورد، این موضوع برای استودیو سازنده بازی بسیار ناامید کننده بود ولی با این حال این بازی به مرور و با عرضه به‌روز رسانی‌های متداول جایگاه بهتری را به‌دست آورد ولی هر چه باشد نقدها بدون به‌روز رسانی‌های تیم سازنده بررسی می‌شود و این مورد یک چیز عادی در تمام دنیا می‌باشد.

 

۷. (SPOGS Racing (Wii

SPOGS Racing

کنسول Wii، کنسول بسیار جذابی بود و عناوین Racing خود را همیشه در بالاترین سبک در اختیار داشت اما در پایین‌ترین سطح هم عناوینی بودند که کمبودها را جبران می‌کردند و هر وقت دل‌تان از تجربه‌ی عناوین خوش‌ساخت این کنسول خسته می‌شد می‌توانستید این‌ها را برای مدت کوتاهی هم که شده است تجربه کنید. یکی از عناوین ضعیف ریسینگ کنسول Wii عنوان Spogs Racing بود که به‌دست استودیو Pronto Games ساخته شد و به‌دست استودیو D2C نیز انتشار یافت. این بازی از مجموع ۷ نقد صورت گرفته نمره‌ی ۱۸ را به‌دست آورد و تبدیل به یکی از ضعیف‌ترین عناوین سال ۲۰۰۸ شد! کمترین نمره‌ای که این بازی دریافت کرده است هم از وب‌سایت «یوروگیمر» بود که نمره‌ی ۱۰ از مجموع ۱۰۰ است که بسیار ناچیز و اندک است!

SPOG Racing

این عنوان جزو آن دسته از بازی‌های خلاقانه محسوب می‌شود که بخت بدی را داشتند و خلاصه زمانه آنها را از خودش طرد کرد! Spogs Racing  بیشتر از هر چیزی از گیم‌پلی ضعیف و ناقص رنج می‌برد و کیفیت بافت‌های بازی نیز بسیار ضعیف و ابتدایی به‌نظر می‌رسید. همین موارد ساده و مشکلات فنی باعث شد تا چنین عنوان خلاقانه‌ای از صحنه روزگار محو شود!

 

۶. (Double Dragon II: Wander Of The Dragons (XBOX 360

Double Dragon II:Wander of the Dragon

بازی Double Dragon II:Wander Of The Dragons جزو یکی از عناوین ضعیف سبک Bea’t Em Up محسوب می‌شود و در سال ۲۰۱۳ با اصول ۲D برای پلتفرم اکس‌باکس ۳۶۰ ساخته شد. گرافیک بازی شما را یاد نسل ششم و پنجم می‌اندازد و با دوبعدی بودنش افتضاح بود؛ الان مشکلی نیست که دوبعدی است و چرا سه‌بعدی نیست و یا اینکه چرا گرافیک‌اش برای نسل پنجم است ولی به این مسئله خرده داریم که چرا برای پلتفرم اکس‌باکس ۳۶۰ در این سال چنین گرافیکی ارائه می‌شود آن هم بدون سبک یا خلاقیت خاص و داستان متفاوتی که تاکنون دیده‌ایم. اگر عنوانی گرافیک خوبی نداشته باشد، حداقل باید دیگر بخش بازی حرفی برای گفتن داشته باشند که در رابطه با این بازی این مورد صدق نمی‌کند! برای مثال عنوان Undertale را تصور کنید که در نسل هشتم می‌آید، عنوانی با گرافیک ۸ بیتی و دوبعدی ارائه می‌دهد و نمره‌ی متای بی‌نظیری را هم دریافت می‌کند که به‌دست آوردن‌اش کار هر کسی نیست و عنوانی با توانایی هیچ نظیر این عنوان با دست خالی وارد میدان می‌شود و منتقدان نیز از خجالت‌اش در می‌آیند. بازی Double Dragon II: Wander Of The Dragons  از مجموع ۱۹ نقد نمره‌ی ۱۷ را به‌دست آورد و کمترین نمره‌ی اهدایی نیز از سوی وب‌سایت Now Gamer بود که نمره‌ی ۵ را از مجموع ۱۰۰ به این بازی داد!

Double Dragon II: Wander Of The Dragons

پیش‌تر به این نکته اشاره کرده بودیم که این عنوان بیشترین ضربه را از گرافیک ضعیف خود خورد در صورتی که این عنوان نه پس‌زمینه‌ی داستانی‌ در اختیار دارد و نه موسیقی‌متن و نه صداگذاری قابل قبول! این نمره متایی که هم‌اکنون نیز به‌دست آورده‌ است تنها و تنها مدیون بعضی از تکنیک‌های ایجاد شده در گیم‌پلی بوده و آن را هم بسیاری از منتقدان نکوهش کرده‌اند و این بازی را فاقد هرگونه‌ نقطه قوت می‌دانند!

 

۵. (Vroom in the night sky (Nintendo Switch

Vroom in the night sky

نمی‌دانم باید خوشحال باشم یا ناراحت که چنین عنوانی که همین امسال منتشر شد در این لیست جای دارد! قطعاً باید ناراحت باشم که چگونه تیم توسعه‌دهنده بازی یعنی استودیو Poisoft در سال ۲۰۱۷ توانسته است چنین عنوانی را بسازد! استودیو  Poisoft  متاسفانه از شدت خلاقیت در این بازی به جاده خاکی هدایت شده و الان در دره‌ای عمیق زیر هزاران سنگ مدفون شده است! نام Vroom In The Night Sky من را یاد نوستالژیک‌های کودکانه انداخت که با اسباب بازی‌های پلاستیکی کودکانه !Vroom! Vrooom می‌کردیم و صدای موتور را دوست داشتیم شبیه سازی کنیم! الان دیگر جای نوستالژیک‌های کودکانه برای انتخاب نام پروژه نیست و متاسفانه خلاقیت به معنای تئوری‌های مضحک نیست. اگر دقت کرده باشید تمامی عناوین بی ارزش سبک‌هایشان مجهول است و به‌نظر می‌رسد تمامی آن‌ها می‌خواستند سبک جدیدی را ارائه کنند و الان شکست خورده‌اند و توانسته‌اند در این لیست جای بگیرند به جای اینکه خالق سبک نوین برای خود باشند! به هر حال این عنوان یک بازی ورزشی به حساب می‌آید که ورزش مد نظر آن هم موتورسواری روی چوب جادویی خواهد بود. انتظار نداشته باشید شبیه‌ساز این سبک باشد و تنها معنای آرکید بودن را اندکی در خود در اختیار دارد. مستقل بودن ساخت این عنوان نیز به‌نظر می‌رسد دلیل دیگری برای ضعیف بودن این بازی است که با این حال قابل توجیه نیست و هم اکنون عناوین مستقلی را در اختیار داریم که از هزاران بازی AAA لذت بخش‌تر هستند. خلاصه این عنوان توانست با ۱۵ نقد نمره‌ی ۱۷ را بدست بیاورد که صادقانه همچین نمره‌ایی را فکر می‌کردیم دیگر عنوانی نمی‌تواند در نسل هشتم بدست بیاورد ولی این عنوان توانست به ما ثابت کند اشتباه فکر نمی‌کردیم و هر لحظه امکان دارد تا یک عنوان بیایید و گوی سبقت را در افتضاح بودن از یک عنوان دیگر بدزدد!

Vroom in the night sky

این بازی برای طرفداران، عنوانی خالی از هرگونه جذابیت بود و نینتندو سوییچ این عنوان را هم‌اکنون در لیست بدترین بازی خود در اختیار دارد. از مشکلات متعدد این بازی می‌توان به سبک عجیب و ناآشنا برای طرفداران، محتوای کم، داستان سطحی و بسیار ضعیف و گیم‌پلی کند و خسته‌کننده اشاره کرد! جالب است بدانید این عنوان هم اکنون با قیمت ۹.۹۹$ در استور رسمی نینتندو سوییچ در دسترس است اگر می‌خواهید یک کم خودتان را با بازی‌های مضحک سرگرم کنید هم اکنون این عنوان را تهیه کنید!

 

۴. (Leisure Suit Larry: Box Office Bust (PS3

LEISURE SUIT LARRY: BOX OFFICE BUST

اگر از اسم مضحک بازی بگذریم به خود اصل بازی می‌رسیم که مضحک‌تر از مضحک است! این بازی اولین بار در سال ۲۰۰۹ (میلادی) منتشر شد و از مجموع ۱۱ نقد صورت گرفته توانست نمره‌ی ۱۷ را دریافت کند که به عقیده هر شخصی جایگاه اصلی این عنوان باید پایین‌تر از این حرف‌ها باشد. اگر از این مسئله هم عبور کنیم، این سوال برای هر کسی پیش می‌آید که چنین عنوان ضعیفی چگونه توانسته است روی چهار پلتفرم پر مخاطب (PC, Mobile, XBOX 360, PS3) عرضه شود و سرمایه این عنوان چگونه فراهم شده است؟ ناشر بازی یعنی استودیو Funsta مثل اینکه پول جیب‌اش در آن زمان زیادی کرده بود و آن را دو دستی در اختیار استودیو Team 17 قرار داده تا یک عنوان بی مصرف تحویل‌اش بدهد! سبک بازی هم چیزی شبیه به اکشن ماجراجویی (Action-Adventure) است که اصلاً نمی‌تواند کسی را بعد از تجربه‌اش راضی نگه دارد و صرفا نباید دیگر اسم‌اش را بر زبان آورد تا از یادها زودتر فراموش شود! کمترین نمره بازی LEISURE SUIT LARRY: BOX OFFICE BUST را هم وب‌سایت Gamer.nl داده است که آن هم ۱۰ از مجموع ۱۰۰ است و وب‌سایت گیم‌اسپات هم نتوانست نمره‌ی بیشتر از ۲۰ به این بازی بدهد!

در نگاه اول به این بازی بی‌شک پیش خودتان خواهید گفت که چه‌قدر این عنوان به مجموعه Sims شبیه است، ولی از دیدگاه بازیگری و شهرک سینمایی! در واقع این بازی شهرک سینمایی و تعامل در آن را شبیه‌سازی کرده است که متاسفانه این شبیه‌سازی شکست خورد و این عنوان خلاقیت‌اش باعث شد تا به رد‌ه‌ی چهارم بدترین بدترین بازی تاریخ برسد!

 

۳. (Yaris (Xbox 360

Yaris

عنوانی که در جایگاه سوم بدترین بازی‌های تاریخ قرار می‌گیرد، یک بازی رایگان (Free-To-Play) با نام Yaris است که به نوعی شبیه‌ساز خودروی Toyota Yaris می‌باشد. این بازی که به‌صورت انحصاری برای کنسول اکس باکس ۳۶۰ تهیه شده است از مجموع ۷ نقد تنها توانست متای ۱۷ را به‌دست بیاورد که بسیار ناامیدکننده بود. مشخص نیست هدف تولیدکننده این بازی یعنی استودیو Backbone Entertainment از ساخت این عنوان چه بوده است! اگر این عنوان هدفی را در طول ساخت‌اش در اختیار داشته است پس در تحقق آن شکست سختی خورده است. سبک بازی چیزی مانند مخلوط ریسینگ آرکید و اکشن است و به‌صورت مستقلانه توسعه یافته است، این بازی در دهم ماه اوت ۲۰۰۷ (میلادی) نخستین بار روانه بازار شد و در طول نسل هفتم موج زیادی از انتقادات را ایجاد کرد. این موج انتقادات استودیو Blackbone را یک بار برای همیشه از ساخت چنین عناوین رایگان ضعیفی منصرف کرد. کمترین نمره‌ی دریافتی این عنوان در پایگاه متاکرتیک ۱۰ از مجموع ۱۰۰ است و آن را هم از وب‌سایت +GamesRadar دریافت کرده و در نهایت نمره کاربران این بازی ۴.۲ است!

 

۲. (Ride To Hell: Retribution (PC

Ride To Hell: Retribution

یک عنوان واقعاً ضعیف از ناشر معتبر دیگری را در جایگاه دوم داریم! این بازی در سال ۲۰۱۳ منتشر شد و گرافیکی در حد نسل ششم با ارفاق بسیار زیاد داشت، داستان بازی نیز حول خشونت‌ها و بی قانونی‌های سواره‌های دیوانه و عشق موزیک Rock ‘n’ Roll در دهه ۶۰ میلادی است. این بازی توسط استودیو «دیپ سیلور» (Deep Silver) ساخته و انتشار یافت و به نوعی عنوان مستقل این استودیو به‌حساب می‌آید. این بازی با ۹ نقد توانست متای ۱۶ را کسب نماید که کمترین نمره‌ی دریافتی این بازی نیز از وب‌سایت یوروگیمر (Eurogamer) می‌باشد! این وب‌سایت جزو وب‌سایت‌های معتبر قاره اروپا است و در ارزشیابی‌اش به این عنوان نمره‌ی ۱۰ را داده که باز هم بهتر از نمره‌ی صفر وب‌سایت Game Revolution برای بازی Family Party: 30 Great Game می‌باشد. در کنار نمره‌ی متای ۱۶، نمره‌ی کاربران این بازی نیز بیشتر از ۱.۲ یا همان ۱۲ هم نشد تا پرونده‌ی این بازی به عنوان یک شکست واقعی همیشه بسته بماند.

Ride To Hell: Retribution

این بازی ابتدا از بی‌محتوا بودن و فقدان داستان مفید ضربه خورد و سپس از گرافیک و کیفیت فنی و بصری. داستان بازی در رابطه با بی‌قانونی است و شما در این بازی می‌توانید مانند یک سواره‌ی دیوانه کشتار و خون‌ریزی و یا حتی تفریحات وحشی به راه بیندازید! اما همه‌ی این موارد بعد از گذشت مدت کوتاهی خسته‌کننده خواهند شد و شما دیگر حتی هیچ هدفی برای پایان دادن به بازی نخواهید داشت!

 

۱. (Family Party: 30 Great Games Obstacle (Wii U

Family Party: 30 Great Games Obstacle

هم‌اکنون در حال تماشای بدترین بازی ثبت شده در پایگاه متاکرتیک در کل تاریخ هستید! متاسفانه این بازی توانسته‌ است تا با دریافت ۸ نقد به متای ۱۱ دست پیدا کند و این نمره متا تا به اکنون کمترین نمره متایی می‌باشد که یک عنوان در پایگاه متاکرتیک به‌دست آورده است. این بازی در سبک مینی‌گیم آرکید در سال ۲۰۱۲ میلادی به‌صورت انحصاری برای پلتفرم Wii U عرضه شد که در نقدهای خود تنها یک نمره صفر در اختیار دارد و آن را هم از وب‌سایت معتبر Game Revolution به‌دست آورده است. این بازی اصولا ارزش دریافت ۸ نقد را نداشت ولی با وجود ناشر معتبرش یعنی D3 Publisher وب‌سایت‌های گوناگون روی آن حساب باز کردند و نتیجه‌اش را هم دیدند. نکته‌ی پایانی که بسیار مهم است تا در رابطه با این بازی بدانید این است که وب‌سایت Game Revolution  در نقد خود از این عنوان اعلام کرد که این عنوان یک خیانت محسوب می‌شود و نه تنها بد است، بلکه به طرز فجیعی غیرقابل تجربه است!

Family Party: 30 Great Games Obstacle

بدترین بازی تاریخ از مجموع ۳۰ مینی‌گیم احمقانه تشکیل شده است که طرفداران نینتندو را حسابی در زمان عرضه ناراحت کرده بود! بدترین بازی تاریخ به جرات می‌توان گفت لقب مناسبی برای این بازی است زیرا که تیم سازنده ۳۰ تا مینی‌گیم احمقانه را ساخته‌اند و در قالب یک بازی ویدیویی کنسولی عرضه کرده‌اند! اگر کسی بخواهد مینی‌گیم بازی کند چرا باید اصلا بازی ویدیویی شما را تهیه کند؟ حتی در این لحظه با مرورگر هم می‌توان مینی گیم‌های تحت وب را بازی کرد و نیازی به پرداخت پول هم نیست!

 

بیست بدتر l بدترین بازی‌های تاریخ از دید نمره‌ی متا (قسمت اول)


8 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

    1. داداش امتیاز متای یک بازی معتبر ترین امتیاز دهی به یک بازیه که از مجموع ننقد بهترین منتقدین گرفته شده امتیاز این بازی ۱۹ هستش اگه میگفتی ۲۰ یا ۲۵ میگفتم خب شاید فرقی نداشته باشه ولی امتیاز ۵۰ دیگه امتیاز متوسط یک بازیه یعنی یه بازی اگر مثلا دو سه فاکتورو رعایت نکنه به همچین امتیازی میرسه ولی این بازی کلا افتضاحه تنها چیزی که داره یه من گرافیکه چیه این بازی باید امتیاز ۵۰ دریافت کنه

      ۰۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر