بلیزارد هیچ برنامه‌ای برای پورت نسخه سوئیچ بازی Hearthstone ندارد

در ۱۳۹۶/۱۱/۲۴ , 13:00:07
hearthstone, پی سی گیمینگ (PC Gaming), سیستم عامل iOS, سیستم عامل اندروید (Android), شرکت بلیزارد (Blizzard Entertainment), کنسول نینتندو سوییچ (Nintendo Switch), گوشی موبایل - Mobile Phones (Smart Phones)

یک خبر ناامید کننده برای طرفداران کنسول نینتندو سوئیچ، شرکت «بلیزارد» اعلام کرد نسخه سوئیچ بازی Hearthstone در دست توسعه قرار ندارد. در ادامه با دنیای بازی همراه باشید.

در یکی از مصاحبه‌هایی که با «دین آیالا» از طراحان اصلی بازی Hearthstone صورت گرفت، وقتی درمورد شایعات اخیر که در مورد صحبت انتشار عنوان مذکور برای نینتندو سوئیچ سوال شد، او به صورت مختصر این‌گونه پاسخ داد:

هیچ‌ برنامه‌ای برای انتقال بازی HearthStone به نینتندو سوئیچ وجود ندارد.

شایعات به‌وجود آمده پیرامون این مورد بی‌ارتباط به وقایع اخیر نبود. در همایش BlizzCon 2017 آقای «پیتر والن»، طراح ارشد بازی خاطرنشان کرد؛ مردم نباید عرضه این عنوان بر روی نینتندو سوئیچ را امکان‌ناپذیر بدانند. این اظهارات زمانی که یکی از کاربران فروم رددیت اعلام کرد «بلیزارد در حال آماده‌سازی نسخه سوئیچ Hearthstone است»، رنگ واقعی‌تری به خود گرفت.

با توجه به این اخبار، دیگر امکان عرضه عنوان مذکور برای نینتندو سوئیچ وجود ندارد، چرا که خود سازنده هم به صورت رسمی اعلام داشت برنامه‌ای در این زمینه ندارند. در پایان لازم به ذکر است، Hearthstone در سال ۲۰۱۴ برای رایانه‌های شخصی منتشر شد و بعد از آن به سیستم‌های تلفن همراه راه پیدا کرد.


دیدگاهتان را بنویسید

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر