بهترین کارت گرافیک برای بازی با قیمت مناسب

در ۱۳۹۷/۱۲/۲۰ , 15:00:22
پی سی گیمینگ (PC Gaming), کارت گرافیک, مقالات سخت‌افزار

هرچه می‌گذرد، شرکت‌های سازنده‌ی بازی‌های ویدئویی از عناوین مختلف خود با کیفیت‌ بالا رونمایی می‌کنند. این شرکت‌ها هر ساله درحال معرفی انواع و اقسام سرویس‌ها، نرم‌افزارها و امکاناتی هستند که بازی‌های ویدئویی را هرچه بیشتر به واقعیت نزدیک کرده و لذا تجربه‌ای لذت بخش‌تر برای کاربران به ارمغان بیاورند. اما خب نرم‌افزار قدرتمند، سخت‌افزار قدرتمند نیز می‌طلبد! اما مهمترین قطعه‌ای که تجربه‌ی بازی با بالاترین کیفیت ممکن را محقق می‌سازد، کارت گرافیک است. بدون داشتن یک گرافیک خوب و قدرتمند، مهم نیست قطعات دیگر چه‌قدر خوب هستند، شما در بازی حرفی برای گفتن نخواهید داشت! در این مقاله سعی داریم بهترین کارت گرافیک‌های بازار را در محدوده قیمت‌های متوسط به شما عزیزان معرفی کنیم که ضمن داشتن توانایی لازم برای اجرای بازی‌های روز با کیفیت متوسط و بعضا رو به بالا، از حیث قیمت نیز کمی معقول به نظر می‌رسند. در ادامه با آخرین مقالات سخت‌افزار با دنیای بازی همراه شوید.

پی سی گیمینگ (PC Gaming), کارت گرافیک, مقالات سخت‌افزار

پیش از پرداختن به بحث، لازم به ذکر است که با توجه به قیمت‌های بازار، رنج قیمت‌هایی که برای این کارت گرافیک‌ها در نظر گرفته شده، از بازه‌ی ۱.۰۰۰.۰۰۰ تا ۴.۵۰۰.۰۰۰ است. هر یک از مدل‌های معرفی شده به نوعی نماینده‌ی آن مدل کارت گرافیک محسوب می‌شود و در بازار، پایین‌ترین قیمت را به نسبت باقی گرافیک‌های موجود دارا است. به خاطر داشته باشید از هر برندی که این کارت‌ها را خریداری کنید، عملکردی مشابه را دریافت خواهید کرد و نمونه‌های معرفی شده صرفا نمونه‌ای از آن مدل را معرفی می‌کند. برای هر مدل از شرکت Nvidia، یک مدل از شرکت AMD نیز معرفی می‌شود تا کاربرانی که به محصولات یکی از این شرکت‌ها علاقه دارند، از اطلاعات منتشر شده سود ببرند. در خرید کارت گرافیک‌ها حتما به این نکته توجه داشته باشید که بدون داشتن یک پردازنده‌ی هماهنگ با آن، با گلوگاه سخت افزاری مواجه خواهید شد و نمی‌توانید از تمام قدرت کارت گرافیک خود بهره ببرید. پس سعی کنید در انتخاب این دو قطعه، همیشه توازن لازم را برقرار کنید.

 

۱. کارت گرافیک ASUS PH-GT1030-O2G

پی سی گیمینگ (PC Gaming), کارت گرافیک, مقالات سخت‌افزار

این کارت گرافیک، نمونه‌ی بسیار مناسب برای کاربرانی است که با بودجه‌ای متوسط، قصد خرید بهترین کارت گرافیک در رنج قیمت ۱ میلیون تومان را دارند. این کارت گرافیک با دو گیگابایت حافظه‌ی اختصاصی GDDR5 به همراه ۳۸۴ هسته کودا و یک رابط ۶۴ بیتی، توانایی اجرای برخی عناوین روز را در وضوح تصویر ۱۰۸۰P با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه دارا است. البته نمی‌توان انتظار داشت این گرافیک از پس همه‌ی بازی‌های روز در این وضوح تصویر بر بیاید. به طور کلی این کارت گرافیک برای اجرای بازی‌ها در وضوح تصویر ۷۲۰P ساخته شده و برخی‌ مدل‌ها با فرکانس‌های بیشتر شاید کمی بهتر در بازی‌ها عمل کنند. این کارت گرافیک قدرتی نزدیک به گرافیک GTX 950 2G را به شما ارائه می‌دهد و ضعیف تر از هر دو مدل کارت گرافیک ۱۰۵۰ (۲G و ۴G) عمل می‌کند. مشخصات فنی این کارت به شرح زیر است.

پردازنده مرکزی GT 1030 با ۳۸۴ هسته CUDA
فرکانس پردازنده گرافیکی در حالت پایه/بوست پروفایل اورکلاک : ۱۵۳۱/۱۲۷۸ مگاهرتز
فرکانس پردازنده گرافیکی در حالت پایه/بوست پروفایل گیمینگ : ۱۵۰۶/۱۲۵۲ مگاهرتز
۲ گیگابایت حافظه GDDR5 با رابط ۶۴ بیتی
فرکانس موثر حافظه : ۶۰۰۸ مگاهرتز
بدون نیاز به کانکتور تغذیه خارجی

محدوده قیمت کارت‌های مدل GT 1030 از ۱.۰۰۰.۰۰۰ تا ۱.۱۰۰.۰۰ تومان (قیمت اول قیمت این کارت گرافیک در بازار است.)

۲. کارت گرافیک ASUS RX550-4G

پی سی گیمینگ (PC Gaming), کارت گرافیک, مقالات سخت‌افزار

این کارت گرافیک عملکردی تقریبا مشابه با کارت گرافیک شماره‌ی ۱ دارد و به نوعی مشابه‌ آن، ساخت شرکت AMD است. این دو کارت عملکردی تقریبا مشابه در اکثر بازی‌ها از خود بجای می‌گذارند. با توجه به تست‌های مختلف، در برخی از بازی‌ها، محصول شرکت AMD و در برخی بازی‌های دیگر، محصول شرکت Nvidia پیروز میدان بود. با اینحال انتخاب بین این دو بیشتر جنبه‌ی سلیقه‌ای داشته و از نظر قدرت، تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند. مشخصات فنی این کارت به شرح زیر است.

پردازنده گرافیکی RX 550 با ۵۱۲ واحد پردازش جریانی
۴ گیگابایت حافظه پرسرعت GDDR5 با رابط ۱۲۸ بیتی
فرکانس پردازنده گرافیکی : ۱۱۸۳ مگاهرتز
فرکانس موثر حافظ : ۷۰۰۰ مگاهرتز
محدوده قیمت کارت‌های مدل RX550 4G از ۱.۲۰۰.۰۰۰ تا ۱.۴۰۰.۰۰۰ تومان (قیمت اول قیمت این کارت گرافیک در بازار است.)

پیشنهاد ما، خرید کارت گرافیک مدل RX550-4G است. 

۳. کارت گرافیک Inno3D GTX 1050 TI COMPACT 4GB GDDR5

پی سی گیمینگ (PC Gaming), کارت گرافیک, مقالات سخت‌افزار

دلیل این‌که بدون معرفی کارت گرافیک GTX 1050 به سراغ مدل GTX 1050 Ti رفتیم این بود که قصد داشتیم کارت گرافیکی معرفی کنیم که از تنظیمات سطح متوسط به پایین، فراتر رفته و در وضوح تصویر ۱۰۸۰P با سرعت ۳۰ الی ۶۰ فریم بر ثانیه بازی‌ها را اجرا کند. با این‌حال، مدل‌های GTX 1050 هم در بازار با توجه به مشخصات و امکانات، قیمتی در حدود ۱.۳۰۰.۰۰۰ تا ۲.۰۰۰.۰۰۰ تومان دارند که با توجه به امکان خرید کارت گرافیک‌های GTX 1050 Ti در این بازه‌ی قیمت، پیشنهاد می‌شود خرید آن‌ها را از برنامه‌ی خود خارج کنید. کارت گرافیک GTX 1050 Ti با ۴ گیگابایت حافظه‌ی اختصاصی، ۷۶۸ واحد کودا و یک رابط ۱۲۸ بیتی، توانایی اجرای تعداد زیادی از بازی‌های روز را با اعمال تنظیمات متوسط، وضوح تصویر ۱۰۸۰P و سرعت ۳۰ الی ۶۰ فریم بر ثانیه دارا است. با این‌حال، شاید مجبور باشید برای اجرای برخی از بازی‌ها در وضوح تصویر ۱۰۸۰P و سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه، اندکی تنظیمات بازی را تغییر داده و بر روی Low قرار دهید. مشخصات فنی این کارت به شرح زیر است.

پردازنده مرکزی GTX 1050 Ti با ۷۶۸ هسته CUDA
فرکانس پردازنده گرافیکی در حالت پایه : ۱۲۹۰ مگاهرتز
فرکانس پردازنده گرافیکی در حالت بوست : ۱۳۹۲ مگاهرتز
۴ گیگابایت حافظه GDDR5 با رابط ۱۲۸ بیتی
فرکانس موثر حافظه : ۷۰۰۸ مگاهرتز
بدون نیاز به کانکتور تغذیه خارجی

محدوده قیمت کارت‌های مدل GTX 1050 Ti از ۱.۸۰۰.۰۰۰ تا ۲.۵۰۰.۰۰۰ تومان (قیمت اول قیمت این کارت گرافیک در بازار است.)

۴. کارت گرافیک ASUS RX 560-O4G-EVO

پی سی گیمینگ (PC Gaming), کارت گرافیک, مقالات سخت‌افزار

این مدل از کارت گرافیک ساخت شرکت AMD بوده و قدرتی کمتر از ۱۰۵۰Ti را ارائه می‌دهد. این گرافیک با ۴ گیگابایت حافظه‌ی اخصاصی، ۸۹۶ هسته‌ی پردازش جریانی و یک رابط ۱۲۸ بیتی، همانند رقیب خود از شرکت Nvidia، توانایی اجرای عناوین روز را در وضوح تصویر ۱۰۸۰P و سرعت ۳۰ الی ۶۰ فریم بر ثانیه داراست. همانطور که اشاره شد، این کارت گرافیک از GTX 1050 Ti ضعیف‌تر است و طبق بنچمارک‌ها، معمولا کارت گرافیک GTX 1050 Ti بود که بهتر از رقیب ظاهر می‌شد و علاوه بر اجرای بهتر برخی بازی‌ها، در عملیات دیگر نیز عملکردی بهتر از خود بجای می‌گذاشت. با این‌حال، باید گفت این دو گرافیک در رنج قیمت متوسط، توانایی لازم جهت اجرای عناوین روز را در یک سطح دارا هستند. مشخصات فنی این کارت به شرح زیر است.

پردازنده مرکزی AMD Radeon RX 560 با ۸۹۶ هسته پردازش جریانی
فرکانس پردازنده گرافیکی در حالت پایه : ۱۱۴۹ مگاهرتز
فرکانس پردازنده گرافیکی در حالت پروفایل OC : ۱۱۹۷ مگاهرتز
فرکانس پردازنده گرافیکی در حالت پروفایل Gaming : ۱۱۸۷ مگاهرتز
۴ گیگابایت حافظه GDDR5 با رابط ۱۲۸ بیتی
فرکانس موثر حافظه : ۶۰۰۰مگاهرتز
محدوده قیمت کارت‌های مدل RX 560 4G از ۱.۳۰۰.۰۰۰ تا ۲.۰۰۰.۰۰۰ تومان (قیمت اول قیمت این کارت گرافیک در بازار است.)

پیشنهاد ما، خرید کارت گرافیک مدل GTX 1050Ti است.

۵. کارت گرافیک ZOTAC GTX 1060 AMP! Edition 6GB GDDR5

پی سی گیمینگ (PC Gaming), کارت گرافیک, مقالات سخت‌افزارکارت گرافیک‌های سری GTX 1060 از قدرت کافی برای اجرای عناوین روز در وضوح تصویر ۱۰۸۰P و سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه برخوردار است. همچنین شما عزیزان قادر خواهید بود برخی عناوین روز را حتی در وضوح تصویر ۱۴۴۰P و با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه نیز تجربه کنید که البته در این‌صورت باید تنظیمات مورد نظر بر روی Medium یا Low تنظیم شود. کارت گرافیک‌های سری GTX 1060 در دو مدل ۳ و ۶ گیگابایت به بازار عرضه شدند که گرافیک مورد بررسی ما مدل ۶ گیگابایتی آن است. مشخصات فنی این کارت به شرح زیر است.

پردازنده مرکزی NVIDIA GTX 1060 با ۱۲۸۰ هسته CUDA
فرکانس (Base) پایه و (Boost) کمکی به ترتیب ۱۵۵۶ و ۱۷۷۱ مگاهرتز
۶ گیگابایت حافظه GDDR5 با رابط ۱۹۲ بیتی
فرکانس موثر حافظه ۸۰۰۰ مگاهرتز
پشتیبانی از DirectX 12 و OpenGL 4.5
حداقل منبع تغذیه پیشنهادی : ۴۰۰ وات
توان مصرفی : ۱۲۰ وات از طریق یک ورودی ۶ پین

محدوده قیمت کارت‌های مدل GTX 1060 از ۲.۳۰۰.۰۰۰ تا ۳.۸۰۰.۰۰۰ (قیمت اول قیمت این کارت گرافیک در بازار است.)

۶. کارت گرافیک BIOSTAR RX580 8GB DDR5

پی سی گیمینگ (PC Gaming), کارت گرافیک, مقالات سخت‌افزار

این کارت گرافیک نمونه‌ای مشابه با کارت گرافیک GTX 1060 6G ساخت شرکت AMD است که همانند رقیب خود، توانایی اجرای بسیاری از عناوین روز را در وضوح تصویر ۱۰۸۰P و سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه داراست. نمی‌توان گفت دقیقا کدام یک از این دو کارت گرافیک بر دیگری برتری دارد و باز هم این سلیقه است که شما را در انتخاب بین آن‌ها کمک می‌کند. طبق بنچمارک‌ها، محصول ساخت شرکت Nvidia کمی بهتر از RX580 عمل می‌کند اما این عملکرد بهتر بسیار نامحسوس است. کمی ضعیف‌تر از این مدل‌ها نیز کارت گرافیک RX570 حضور دارد که قدرتی مشابه و در مواقعی کمتر از مدل ۳ گیگابایتی گرافیک GTX 1060 دارد و رنج قیمت آن در حال حاضر از ۲.۰۰۰.۰۰۰ تا ۳.۵۰۰.۰۰۰ متغیر است. مشخصات فنی کارت گرافیک BIOSTAR RX580 به شرح زیر است.

پردازنده مرکزی Radeon RX 580 با ۲۳۰۴ واحد پردازش جریانی پیشرفته
فرکانس پردازنده گرافیکی در حالت پیشفرض : ۱۲۵۷ مگاهرتز
فرکانس پردازنده گرافیکی در حالت بوست : ۱۳۴۰ مگاهرتز
۸ گیگابایت حافظه GDDR5 با رابط ۲۵۶ بیتی
فرکانس موثر حافظه : ۸۰۰۰ مگاهرتز
پشتیبانی از DirectX 12 همراه با رابط برنامه نویسی بهینه شده Vulkan
محدوده قیمت کارت‌های مدل RX580 از ۳.۲۰۰.۰۰۰ تا ۴.۱۵۰.۰۰۰ تومان (قیمت اول قیمت این کارت گرافیک در بازار است.)

پیشنهاد ما کارت گرافیک مدل GTX 1060 6G است.

البته در این رنج قیمت، کارت گرافیک بسیار قدرتمند GTX 1070 نیز ساخت شرکت زوتاک حضور دارد که با ۸ گیگابایت حافظه‌ی اختصاصی، رابط ۲۵۶ بیتی و ۱۹۲۰ هسته‌ی پردازشی، توانایی اجرای عناوین روز در وضوح تصویر ۱۰۸۰P و سرعت ۶۰ (و بیشتر) بر ثانیه بدون مشکل و همچنین توانایی اجرای برخی عناوین روز در وضوح تصویر ۲K و سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه را دارا است. این مدل ساخت شرکت زوتاک، یکی از ارزان‌ترین نمونه‌های GTX 1070 در بازار بوده که محدوده‌ی قیمت آن ۴.۰۰۰.۰۰۰ تا ۴.۲۰۰.۰۰۰ تومان است. البته، این گرافیک به پردازنده‌ی قدرتمندی نیز در کنار خود نیاز دارد تا بتواند تمام قدرت خود را در اجرای بازی‌ها با بالاترین کیفیت بکار بگیرد؛ بنابراین اگر قصد خرید سیستمی با بودجه‌ی متوسط دارید، به مدل‌های ضعیف‌تر بازار رجوع کنید.

مسلما گرافیک‌های دیگری نیز با قیمت‌های متفاوت می‌توانستند در این لیست حضور داشته باشند اما در حقیقت، هدف از معرفی این گرافیک‌ها این بود که شمارا با عناوینی که توانایی اجرای‌ بازی‌های روز را با اعمال تنظیمات مختلف دارند آشنا کنیم. قیمت‌گذاری این گرافیک‌ها در بازار بسیار پر نوسان و نامشخص است که همین امر، کار مارا برای معرفی بهترین مورد بسیار سخت کرده است. برای مثال در معرفی مدل GTX 1060 به این نکته اشاره کردیم که فعلا تعداد محدودی کارت گرافیک GTX 1070 نیز با این رنج قیمت در بازار موجود است و اگر قصد انجام بازی‌ها با کیفیت بیشتر را دارید، خرید آن را به همراه یک پردازنده‌ی قدرتمند (حداقل i5 8400 از اینتل و Ryzen 5 2600 از AMD) پیشنهاد می‌کنیم.

در این مقاله سعی کردیم بیشتر طبق نظرات مردم، بررسی‌های سایت‌های تخصصی حوزه گیم و همچنین تجربه، در انتخاب بهترین کارت گرافیک در رنج قیمتی مشخص به شما کمک کنیم. به همین دلیل سعی کردیم تصویری از بنچمارک‌های مختلف ارائه ندهیم، چراکه با بررسی‌های انجام گرفته، اکثرا توصیه‌ می‌شود که به بنچمارک‌های ارائه شده در وبسایت‌ها توجه خاصی نداشته باشیم. چرا که شرایط بررسی در بنچمارک ها و قطعات دیگر مورد استفاده در تست‌ها، در اکثر مواقع متفاوت با آنچه شما خریداری می‌کنید است و قطعا این بدان معنا نیست که نتیجه‌ی بنچمارک‌ها غیر قابل اعتماد است. وبسایت‌های معتبر زیادی وجود دارند که می‌توان با توجه به آن‌ها اقدام به خرید محصولات مختلف کرد و در این مقاله نیز پیشنهاد نهایی ما، بر اساس همین وبسایت‌های معتبر بود. با این‌حال، انتخاب نهایی بر عهده‌ی شما مصرف‌کنندگان عزیز است. یادآوری این نکته ضروری است که در خرید کارت گرافیک، به خرید یک پردازنده‌ی مناسب در کنار آن توجه بسیار زیادی داشته باشید تا از گلوگاه سخت‌افزاری جلوگیری کنید.


2 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

  1. در این یکی دو ماه اخیر شاهد صعودی شدن غیرمعمول قیمت ها بودیم به طوری که به عنوان مثال وقتی من قصد خرید کارت msi gt 1030 رو داشتم قیمتش در بازار ۶۷۰ تومن بود و وقتی خرید کردم ۷۵۰ تومن شد, وقتی بعد از دو سه روز به دستم رسید ۹۰۰ تومن و بعد از یک هفته که ازش کردم استفاده ۱۱۰۰۰۰۰ تومن شد, تمام این ها در یک هفته اتفاق افتاد. تا سال پیش اینجوری بود که وقتی قصد خرید یک کارت گرافیک رو داشتی وقتی تازه به بازار میومد گرون بود یه چند ماه منتظر میموندی وقتی مدل های جدید اومد و قیمت اون کارت پایین میومد میرفتی خرید میکردی ولی الان دقیقا برعکس شده , به قدری بازار ملتهب شده که هر روز شاهد افزایش قیمت ها هستیم. همین بهار امسال با ۷۰۰ ۸۰۰ تومن میشد بهترین گرافیک ها رو تهیه کرد ولی الان با این پول یه ۷۳۰ gt آشغال :11: هم گیرت نمیاد که اصلا به درد گیم هم نمیخوره. در کل توصیه دوستان اینه که برای خرید دست نگه دارن, شاید این قیمت ها حباب باشه و بشکنه ولی از طرف دیگه هم هر کی زودتر خریدشو انجام بده نسبت به ماه دیگه و یا حتی یکی دو هفته دیگه خیلی خیلی جلوتره

    ۴۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر