خانه » مقالات بازی
در غیاب خدمات گوگل در گوشیهای جدید شرکت هوآوی، بنظر میرسد که باید کم کم به استفاده از مارکت اختصاصی آن که به اختصار HMS نامیده میشود، حداقل تا زمانی که دوباره شاهد برگشتن گوگل به این گوشیها باشیم، عادت کنیم. اما HMS چیست و چه امکاناتی در اختیار کاربران قرار میدهد؟ با دنیای بازی و شرح ویژگیهای HMS در گوشیهای هوآوی همراه باشید.
دستگاههای هوآوی که از خدمات گوگل بصروت پیش فرض استفاده نمیکنند، دارای HMS یا خدمات موبایل هوآوی هستند. در اصل این شرکت چینی نوعی بسته از برنامه های کاربردی را انتخاب و آماده کرده تا در غیاب اپلیکیشنهای پرکاردی مثل یوتیوب ، جیمیل ، گوگل مپ و غیره، کاربران این برند از نمونههای ثانویه و جایگزین استفاده کنند. به محض اولین بار روشن کردن هر یک از دیوایسهای هوآوی، وارد محیط سیستم عامل اندروید خواهید شد که از پوستهی اختصاصی این شرکت که با نام EMUI شناخته میشود استفاده میکند. در این سیستم عامل از قبل برنامههایی نظیر Huawei Mobile Cloud و مرورگر پیش فرض هوآوی وHuawei Video ، Huawei Music قرار گرفتهاند. به بیان دیگر، تمامی برنامههایی که تضمین کنندهی استفادهی یک کاربر عادی از محصولات این شرکت هستند به طور پیش فرض روی محصولات آن نصب شدهاند.
جواب هوآوی به این پرسش Huawei App Galleryاست که در واقع جایگزینی برای Google Play Storeاست و از طریق آن میتوانید برنامههای کاربردی یا بازیها را دانلود و نصب کنید. این برنامه نیز بصورت پیش فرض روی تمامی گوشیهای هوآوی قرار دارد. از برنامههای ویرایش عکس و فیلم، سبک زندگی و مدیریت منابع گوشی گرفته تا بازی و سرگرمی را میتوانید در اپ گالری هوآوی پیدا کنید. تنها نقظه ضعف آن در مقایسه با استورهای مشابه، کمبود برنامههای پرکاربرد و عدم حضور اپلیکیشنهایی نظیر اینستاگرام و تلگرام است که بر اساس قولی که هوآوی به مخاطبانش داده، بزودی اضافه خواهند شد؛ هر چند که میوانید هر برنامهای که خواستید را به لیست علاقهمندیهای خود اضافه کنید تا به محض در دسترس قرار گرفتن در Huawei App Gallery از اولین تجربهکنندگان آن باشید.
ویژگی دیگر HMS مرورگر اختصاصی هوآوی است. این مرورگر در کنار سرعت بالا و رابط کاربری خوش دست، تمرکز ویژهای روی حفاظت اطلاعات کاربر دارد و همزمان بخش Newsfeed گوشی شما را نیز به روز نگه میدارد.
برای استفادهی تمام و کمال از خدمات HMS و Huawei App Gallery نیاز به یک حساب کاربری دارید که هوآوی به آن شناسهی هوآوی یا Huawei ID میگوید. راه انداختن این حساب کاربری هم به سادگی و با یک ایمیل میسر خواهد شد و میتوایند اطلاعات ذخیره شده در گوشی خود را با این ایمیل و حساب کاربری نیز همگامسازی کنید.
همانطور که در بخش قبل گفتیم، اطلاعات شما بواسطهی وجود یک حساب کاربری با شناسهی هوآوی همگام خواهند شد که این سینک شدن اطلاعات در بستر فضای ابری هوآوی که با نام Huawei Mobile Cloud شناخته میشود اتفاق خواهد افتاد. بنابراین نیازی نیست تا نگران از دست رافتن اطلاعات خود مانند لیست مخاطبین یا رموز عبور خود باشید چرا که تمامی ای اطلاعات در سرورهای پرقدرت هوآوی ذخیره شده اند و در صورت گم شدن گوشیتان میتوانید روی دستگاهی جدید نیز به آنان دسترسی داشته باشید. برای اطلاع از وضعیت نسخههای پشتیبان خود نیز میتوایند سری به cloud.huawei.com بزنید.
در نبود دستیارهایی صوتی چون دستیار گئگل یا سیری در گوشیهای اپل (آیفون)، هوآوی دست به ساخت دستیار هوشمندی جدی زده که همان کار دستیارهای صوتی رقیبان را کم و بیش انجام میدهد. این دستیار هوشمند همچنین دارای ویژگی SmartCare است که دسترسی به وضعیت بازارهایی چون بورس و رویدادها و مسابقات ورزشی را در بر می گیرد و شامل ۱۵۰ رویداد ورزشی و بیش از ۱۵۰ بازار سهام است. تمام دستگاه هایی که در آینده عرضه میشوند و از EMUI 10 استفاده میکنند به این دستیار دیجیتال مجهز خواهند شد.
سردبیر اسبق تحریریه
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.