ترسناک ترین بازی های جهان
از عرضهی اولین بازی ویدئویی چند ده سال میگذرد، ویدئو گیم مدیومی است که در کمتر از چند دهه توانسته به ارزش چند صد میلیارد دلاری برسد و حتی از صنعتی مثل موزیک هم ارزش بیشتری داشته باشد. در این بین، از همهی سبکها و ژانرهای صنعت گیم، شاید بتوان ژانر ترسناک و بقا را یکی از هیجانانگیزترین و البته مرموزترین آنها دانست. ژانری که در طی چند دههی اخیر آثار بسیار باکیفیتی مثل رزیدنت اویل ۴ را به خود دیده است و از طرفی دیگر شاهد آثار مستقلی بودهایم که سنگ تمام گذاشتهاند. همچنین در چند روز رزیدنت اویل ویلیج یا رزیدنت اویل ۸ منتشر خواهد شد، اثری که میتواند طیفی زیادی از مخاطبها را به خود جذب کند و میتوان فروش فوقالعادهای را برای این اثر انتظار داشت. با من و دنیای بازی همراه باشید تا در این مقاله به معرفی ترسناک ترین بازی های جهان – بهترین بازی ترسناک بپردازیم. توجه کنید که بعضی از آثار کمتر دیده شده و یا آثاری که قدمت زیادی داشتند در این لیست حضور ندارند تا بتوان بهترین انتخابها را رقم زد.
بازی Resident Evil 7: Biohazard
پس از عرضهی چندین بازی از فرانچایز محبوب رزیدنت اویل به صورت سوم شخص، کپکام تصمیمی خطرناک و البته بسیار مهم گرفت. با ساخت رزیدنت اویل ۷ در قالب یک اثر اول شخص، کپکام توانست تجربهی جدیدی را برای تمامی بازیکنان و مشتاقان سری به ارمغان بیاورد. در مراحل ساخت به قدری بر روی دوربین این عنوان کار شده بود که حتی از نسخهی دوم و بازسازیاش هم ترسناکتر بود. صدای بازشدن درها و از همه مهمتر دیدن جک، که خودش یک تنه باعث میشود بازی از المان ترس دیگری بی نیاز شود. وقتی صدای پای جک را میشنوید ترس تمام وجودتان را فرا میگیرد و فقط به دنبال یک راه برای فرار کردن هستید. اگر تمام مهمات خود را هم روی جک خالی کنید ، قادر به کشتن او نیستید. فقط بعد وارد کردن صدمهی زیاد به او، برای مدت کوتاهی روی زمین میافتد و دوباره هم بلند میشود. یکی از نقاط قوت اصلی بازی به غیر از گیمپلی را، میتوان محیط بسیار مخوف و طراحی عالی نقشهی آن دانست که باعث میشود شما از بازی لذت زیادی ببرید. به این نکات، شخصیتپردازی باجزئیات را هم اضافه کنید که توانسته است انتخابهای بازی را برای شما بسیار سخت کند. اگر این اثر را تجربه نکردهاید، حال بهترین زمان برای اینکار است چرا که رزیدنت اویل ۸ ادامهی این نسخه از سری میباشد و برای لذت بردن از آن تجربهی این اثر پیشنهاد میشود.
بازی The Walking Dead: Saints and Sinners
آثاری که در سبک واقعیت مجازی توسعه داده میشوند، به صورت کامل المانهای متفاوتی را در روند توسعه و ساخت خود درگیر کارکنان و عوامل سازنده میکنند. البته این تأثیر بر روی گیمر هم قابل مشاهده است. دسته آثاری که نیازمند زحمت بیشتر هستند، اما نتیجه بسیار لذت بخش است و شاهد یک بازی باکیفیت در غالب واقعیت مجازی هستیم که لذت را چندیدن برابر میکند. این نسخه از سری بازی واکینگ دد در شهر نیو اورلینس میباشد و بخش اصلی بازی را انتخابهای شما رغم میزنند، به همین علت محیط و افرادی را شاهد هستیم که با توجه به تصمیمهای شما تغییر پذیرند. این اثر تماما با نسخههای کمیکی و آثار سریالی واکینگ دد متفاوت است. در بخش گیمپلی بازی شما با داشتن ۲ نوع اسلحهی سرد و گرم انتخابهای خوبی را پیش روی خود دارید. به صورت کلی در آثار زامبی محور، دشمنان شما زامبیها هستند، اما The Walking Dead: Saints and Sinners از این قاعده مسثتنا است. تعداد زیادی از شخصیتهای بازی وجود دارند که ممکن است هر لحظه بر ضد شما عمل کنند و از دوست صمیمی به دشمنی خونین تبدیل شوند.
ترسناک ترین بازی های جهان – Resident Evil 2 Remake
در سال ۱۹۹۸ بود که نسخهی دوم سری بازی محبوب رزیدنت اویل منتشر شد. در آن زمان رزیدنت اویل ۲، شاهکاری بیهمتا بود، اثری که بدون هیچ نقصی توانست بهترین بهترینها باشد. در سال ۲۰۱۹ بعد از گذشت دو دهه، کپکام ساخت ریمیک این شاهکار را به اتمام رساند و به صورت جهانی آن را منتشر کرد. بازسازیای شایسته که نهتنها توانست به ریشهها وفادار باشد و طرفداران قدیمی را راضی نگهدارد، بلکه توانست با ارائهی دوربین سوم شخص جدید، بازیکنان بسیار زیادی را جذب کند و با یک تیر دو نشان بزند. بخش اعظم بازسازی را میتوان گرافیک و بخش افکتهای آن دانست. بخشی که کپکام در آن غوغا به پا کرد و شاهد یک اثر تماماً نسل هشتمی و حتی فراتر از آن بودیم. نورپردازی فوقالعاده به همراه افکتهای انعکاس و همچنین تکسچر یا بافتهای فوقالعاده با کیفیت همگی باعث شدهاند که رزیدنت اویل ۲ در بخش گرافیکی، چه فنی و چه هنری حرفی برای گفتن داشته باشد. البته کپکام بعد از عرضهی این نسخه به سراغ بازسازی نسخهی سوم سری رفت که نتوانست به صورت کامل حق مطلب را ادا کند و در بخشهایی از بازی شکست خورد و حتی با تغییر موزیکهای بازی بسیاری از طرفداران قدیمی را از تجربهی این اثر منصرف کرد.
ترسناک ترین بازی های جهان – Alan Wake
خیلی اوقات با شنیدن اسم آلن ویک، به یاد یک اثری میافتیم، که با داستانسرایی بعضاً انقلابی توانست بازیکن را به خود جذب کند. داستانی که با شخصیتهای دوستداشتنی و مرموز ترکیب شده بود و به همین علت یک معجون لذتبخش برای تمامی گیمرها بود. یکی از المانهای سری آلن ویک که کمتر به چشم میآید، ترس یونیک و خاص آن است. دشمنانی از دل تاریکی که فقط با استفاده از نور و البته سلاحهای گرم از بین میروند. تنها پناهگاه و سپر شما از دشمنان چراغ قوه یا چراغهایی هست که در بخشهایی از بازی قرار داده شده که البته کم تعداد هستند. وقتی برق یک منطقه به کل قطع میشود، ترس وجود شما را فرا میگیرد، نمیدانید که چه کار کنید. فقط با چراغ قوهی خود به آرامی راه میرود و اطراف خود را نگاه میکنید. آخرین نسخهی این سری با داشتن پایان باز توانست مخاطب را منتظر عرضهی نسخههای بعد نگهدارد. آلن ویک اثری است که به شدت ارزش تجربه دارد، اثری که اگر یک ساعت آن را بازی کنید دیگر تا اتمام آن از جای خود بلند نمیشود و مجذوب تمام نکات مثبت آن خواهید شد.
بهترین بازی ترسناک – Bloodborne
در نگاه اول بلادبوردن یک اثر هاردکورد است که جانتان را به لبتان میرساند و بعد از گذشت یکی دو ساعت آن را کنار میگذارید. اما وقتی به عمق آن پی میبرید متوجه میشوید این محصول میکسی است از چند ژانر محبوب گیمرها. اثری که با داشتن فضاسازی فوقالعاده قوی و تأثیرگذار توانسته است قلب گیمرها را به دست بیاورد. محیطی که هنوز هم دارای نکاتی است که بعد از عرضهی چند سالهی آن برملا میشود. تم تاریک و مرموز با فضاسازی عالی همراه با دشمنانی باجزئیات بالا. باسفایتهایی که هرکدام طراحی مخصوص خود را دارند و شما را شگفتزده میکنند. چندی پیش بود که این اثر به صورت کاملاً بهینه شده بر روی پلی استیشن ۵ منتشر شد و توانست بازخورد بسیار خوبی را از بازیکنان دریافت کند. تجربهی یک شاهکار بر روی یک کنسول نسل نهمی و رزولوشون و کیفیت بالاتر تجربهی لذت بخشی خواهد بود. اگر این اثر را تجربه نکردهاید، حال بهترین زمان برای بهرهگیری از این موقعیت است تا بتوانید طعم یکی دیگر از آثار برتر استاد میازاکی را بچشید.
بیشتر بخوانید: حقایق جالب بازی بلادبورن
بهترین بازی ترسناک – Dead Space
از اوایل عرضهی سری دد اسپیس یا فضای مرده، بازیکنان و منتقدان میدانستند که با فرانچایزی متفاوت روبهرو هستند. سری بازیای که استانداردهای جدیدی را بحث گیمپلی، فضاسازی و طراحی مکانیکهای گیمپلی ابداع کرد. طراحی دشمنان در سری دد اسپیس فوقالعاده خاص و یونیک بوده و در نسخهی سوم این سری به اوج خود میرسد. دشمنانی که از دور هم به شما آسیب میرسانند و در حالتهای مختلفی باید با آنها مقابلهکنید. بعضی از آنها بعد از چند شلیک از پا در میآیند، اما بعضی دیگر حتی با هدشات شدن نیز از جای خود تکان نمیخورند. سلاحهای بازی تنوع زیادی دارند و میتوانند ساعتهای متوالی شما را مشغول کنند. از همه مهمتر، در این اثر تم محیط و فضاسازی بسیار سنگین و پرجزئیات آن است. بخشی که میتواند یک تنه نکات منفی بازی را یدک بکشد و برای شما تجربهی فوقالعادهای را به ارمغان بیاورد. صداگذاری بازی نیز در وضعیت بسیار خوبی قرار دارد، هر اسلحه صدای مخصوص به خود را دارد و همچنین بازی دارای موزیکهای متنوعی است. در بخش انیمیشنهای بازی هم به راحتی میتوان تفاوت و ریزکاریهایی که برای هر یک از دشمنان به کار رفته را احساس کرد.
ترسناک ترین بازی های جهان – Layers of Fear
در سال ۲۰۱۶ بود که این اثر مستقل توسط تیم بازیسازی Bloober منتشر شد.Layers of Fear، اثری که شاید بتوان به آن لقب خاصترین بازی ترسناک چند سال اخیر را داد. اثری که با استفاده از ترس روانشناسی و غیر مستقیم توانسته به موفقیت برسد. مشکلات این بازی کم نیستند، اما نباید از نقاط قوت آن هم چشم پوشی کرد. منبع الهام بازی Layers of Fear را میتوان، اثر دموی P.T دانست. برخلاف اینکه به عقیدهی طیف بسیاری از بازیکنان این اثر چیزی بیشتر از یک شبیهساز راه رفتن نبود، بازی دارای عمق بسیار بیشتری است. لحظاتی در بازی هستند که در جای خود میخکوب میشوید و تمام چیزی که از یک بازی ترسناک انتظار دارید، روبهرویاتان قرار میگیرد. شاید این لحظات در بازی خیلی کم باشند، اما حضور آنها باعث شده که اثر روح تازهای بگیرد و حتی شده برای لحظاتی کوتاه، شما را مجذوب کند. اگر به آثاری با داستانی سرایی جذب کننده، فضاسازی ترسناک، ترس روان شناختی و یک روند آرام علاقهمند هستید، این اثر مخصوص شماست.
بهترین بازی ترسناک – Outlast 2
بعد از اینکه نسخهی اول این فرانچایز منتشر شد، بازیکنان زیادی به تجربهی آن مشغول شدند که درصد بسیاری از آنها از نکات و المانهای مورد استفادهی آن بسیار راضی بودند. استفادهی بهجا از جامپ اسکرها، فضاسازی و نورپردازی عالی همراه با یک روند داستانی مرموز توانست این بازی را به موفقیت نسبتاً خوبی برساند. در نسخهی دوم نیز شاهد استفاده از همان نوع گیمپلی هستیم، جایی که شما قادر به استفاده از سلاح نیستید و فقط میتوانید از دوربین خود به عنوان دید در شب بهره ببرید. سلاح اصلی شما فرار کردن و مخفی شدن است، موردی که شاید به مذاق خیلیها خوش نیاید. مورد دیگری که خیلی به چشم میآید داستان سطحی و بسیار کلیشهایه این نسخه میباشد که طرفداران را بسیار ناامید کرد. اما جدای از نکات منفی بازی، اوت لست ۲ تمام نکات مثبت را از اولین نسخهی خود به ارث برده و توانسته مخاطبان اولیه خود را پای اثر جدیدش نگهدارد، اما بازی حرف جدیدی برای گفتن ندارد و شاید نتواند شما را تا پایان سرگرم کند. اگر هیچکدام یک از این آثار را تجربه نکردهاید، حداقل امتحان یک ساعتهی آن به شما پیشنهاد میشود.
بهترین بازی ترسناک – Amnesia: The Dark Descent
Frictional، شرکتی که پشت ساخت سری بازی Penumbra بود، در سال ۲۰۱۰ تصمیم به ساخت یک بازی مستقل دیگر گرفت. اثری که به نظرم میرسید فقط یک بازی مستقل دیگر باشد، نه چیزی بیشتر. اما بعد از عرضهی Amnesia: The Dark Descent به صورت کامل استانداردهای جدیدی برای سبک ترسناک تعریف شد تا جایی که بعضیها سبک ترسناک را با این اثر میشناختند، شاهکاری بیهمتا که توانست در تمامی المانها و بخشهای مهم یک بازی موفقیتی به عمل بیاورد. اولین نسخه از سری بازی Amnesia، در سال ۱۸۳۹ جریان دارد؛ جایی که شما کنترل شخصی به نام دنیل را دارید. در شروع بازی شما در قلعهای متروکه بیدار میشوید، از هیچ چیز خبر ندارید و تنها چیزی که میدانید اسم خودتان است و همواره از چیزی که دنبالتان است در حال فرارید. بر اساس نوشتهای که خود دنیل به جا گذاشته بود ، به نظر میرسد که از بین رفتن حافظهی شما به دست خودتان انجام شده است، چرا که این کار به نفع شما بوده. به مانند بعضی آثار ترسناک دیگر، در این بازی هم شما هیچ سلاح یا مکانیکی برای دفاع از خود ندارید، یا باید فرار کنید یا پنهان شوید. داستان بازی شما را مجذوب میکند و میتواند تا آخرین ساعات شما را در جایتان میخکوب نگهدارد.
ترسناک ترین بازی های جهان – SOMA
شرکت بازیسازی Frictional Games، به قدری در کار خود حرفهای شده است که توانسته در لیست ترسناک ترین بازی های جهان ما ۲ بازی از خود ثبت کند. در این اثر شما کنترل شخصی به نام Simon Jarrett را به عهده دارید، شخصی که در طی یک حادثهی ماشین آسیب شدیدی به مغزش وارد شده و از درد بسیاری رنج میبرد. وقتی سایمون به آزمایشگاهی برای اسکن مغز خود مراجعه میکند، در طی انجام مراحل اسکن هوشیاری خود را از دست میدهد و در یک پایگاه مجهز در اعماق اقیانوس آتلانتیک بیدار میشود. برای اینکه همهچیز پیچیدهتر هم بشود، سالی که در آن حضور دارید ۲۱۰۴ میباشد، یعنی تقریباً ۸۰ سال بعد از اسکن مغزی شما. همچنین تمامی بشریت و انسانها به علت سقوط یک شهابسنگ از بین رفتهاند. و اما شخصیت ما که به نظر میرسد تنها بازمانده است، به تنهایی سپری میکند. برخلاف سری فراموشی این شرکت، در سوما شاهد استفاده از ترس روانشناختی هستیم. به شکلی که هرکدام از موجودات در بازی نشاندهندهی یک نوع از آسیب روحی میباشند. بخش اعظم تمرکز بازی بر روی اتمسفر و فضاسازی آن است، چیزی که به علت جزئیات بالای بازی نظیر گذاشتن یادداشتها یا صداهای ضبط شده در بخشهایی از بازی است.
بهترین بازی ترسناک – Until Dawn
از بین تمامی بازی های حاضر در این لیست، شاید بتوان Until Dawn را خاصترین آنها دانست. ترکیب کردن ژانر ترسناک و بقا با المانهای انتخاب بازیکن همراه شده که توانسته معجون بینظیری را خلق کند که در این بخش از هر نظر بینقص است. از آغاز داستان شما با شخصیتهایی روبهرو میشوید و بعد از مدتی آشنا شدن با آنها، از بعضی از آن افراد خوشتان میآید. همین اتفاق، یکی از نکتههای کلیدی بازی است. در طی داستان بازی، بعضی اوقات شما مجبور هستید که بین زندگی دو نفر یکی را انتخاب کنید. افرادی که شاید هردوی آنها را از صمیم قلب دوست داشته باشید و در بازی به شدت با آنها ارتباط برقرار کردهاید. اما باز هم باید بین آن دو انتخاب کنید. شاید هم بازی به شما چیزی نگوید و یکی از انتخابهایتان باعث مرگ شخصی بشود. اینجاست که اثر پتانسیل اصلی خود، یعنی تکرارپذیری بسیار بالا را به رخ میکشد. شما هرطور که شده میخواهید شخصیت مورد نظر خود را زنده نگه دارید و برای رسیدن به این هدف شاید یک بخش را چندین بار از اول بروید. بخش اصلیای که به این اثر روح بخشید و باعث میشود که همهچیز واقعگرایانه به نظر برسد، گرافیک خارقالعاده و شگفتانگیز آن است. هم از لحاظ هنری و هم از لحاظ فنی، به خصوص صحبتهای شخصیتها در بازی کامل به خوبی تعیین شدهاند و شاهد لیپ سینکهای پرچزئیات و دقیقی هستیم.
ترسناک ترین بازی های جهان – Silent Hill 2
سری سایلنت هیل به قدری کیفیت بالایی در ساخت خود دارد که به راحتی در کنار آثاری مثل رزیدنت اویل و حتی بالاتر قرار میگیرد. با اینکه هر سه عنوان اصلی فرانچایز سایلنت هیل را میتوان در ژانر ترسناک کلاسیک قرار داد، سایلنت هیل ۲ به قدری متفاوت است. همسر شخصیت اصلی، جیمز ساندرلند در حادثهای که سه سال پیش اتفاق افتاده مرده است، البته این چیزی بود که جیمز تصور میکرد. بعد از گذشت مدتی او یک نامه دریافت میکند که همسر مردهاش از او میخواهد به مکان مورد علاقهاش (سایلنت هیل) برود تا همدیگر را ملاقات کنند. او سفری را شروع میکند که اتفاقات غیر منتظرهای در پی آن است. از همان اول که جیمز پای خود را در سایلنت هیل میگذارد، شهر پر از هیولاهای مختلف میشود. با اینکه همهی عناوین این لیست ارزش تجربه را دارند، سایلنت هیل بازی متفاوتی است. اثری که شاید اگر برای دفعهی دوم آن را بازی کنید، حتی لذت بیشتری هم ببرید.
بهترین بازی ترسناک – Alien: Isolation
در چند سال اخیر، شاهد بازیهای زیادی بودیم که منبع الهام آنها فیلم یا سریالها بوده است. بازیهایی که اغلب به موفقیتی که انتظارش را میرفت نرسیدند. برخلاف عموم این دسته بازیها، Alien: Isolation توانسته به حداقل استانداردهایی برسد که در نگاه بازیکنان و منتقدین به عنوان اثری نسبتاً باکیفیت جلوه کند. البته روند داستانی و سرعت پیشرفت این بازی بسیار آرام و کند میباشد، به نحوی که چند ساعت اول بازی هیچ اتفاق خاصی نمیافتد و از همان اول میتوان فهمید که لحظات زیادی در بازی نیست که آدرنالین خون شما به حد انفجار برسد. داستان بازی ۱۵ سال بعد از فیلم ارجینال روایت میشود، جایی که آماندا ریپلی متوجه میشود آخرین سخنان مادرش در یک ایستگاه فضایی وجود دارند. به همین علت تصمیم میگیرد برای شنیدن آنها هر اتفاقی که پیش رویش قرار میگیرد را پشت سر بگذارد. دشمن اصلی شما طراحی بسیار ترسناک و جذابی دارد، شاید بتوانید از دستش فرار کنید یا مخفی بشوید، اما این موجود هر طور که شده شما را پیدا میکند.
بهترین بازی ترسناک – The Evil Within
وقتی برای اولین بار اسم شیطان درون به زبان آمد، همگان به خاطر اینکه شینجی میکامی بزرگ نقش در ساخت آن داشت، انتظارات زیادی از آن داشتند؛ انتظاراتی که بیشتر آنها برآورده شد. نسخهی اول بازی با استفاده از مخلوطی از ترس روانشناختی و مستقیم توانست تجربهی بینظیری را برای بازیکنان فراهم آورد. وجود دشمنان متنوع و همچنین سلاحهای مختلف هم توانست کاری کند که گیمپلی بازی نیز جذاب باشد. البته مثل همهی بازیهای ترسناک در شیطان درون نیز، مدیریت مهمات اهمیت بسیار زیادی دارد و باید تمام تلاش خود را بکنید که دشمنان را با کمترین مهمات ممکن از پای در بیاورید. بخش اعظم و موفقیت اصلی بازی را میتوان داستان تاریک، مخوف و مرموز آن دانست که شما را در نقش کاراگاهی به اسم Sebastian Castellanos قرار میدهد. در آغاز بازی شما طی دریافت یک بیسیم از ایستگاه پلیس، به سمت یک بیمارستان میروید، بیمارستانی که آغاز ماجرای شما در دنیایی پر از موجودات عجیب و غریب است. بعد از گذشت چند سال و عرضهی نسخهی دوم، بیشتر بازیکنان از مشکلات داستانیاش رنج میبردند. ضعف شدید شخصیت پردازی به شدت حس میشد و حتی ویلن اصلی ماجرا هم پرداخت خوبی نداشت و بازی به یک اثر زامبی کشی بیهدف تبدیل شده بود.
ترسناک ترین بازی های جهان – P.T
اول از همه بهتر است بدانیم P.T به چه معناست. P.T یعنی تیزر قابل بازی یا Playable Teaser، اثری که به شدت غوغا کرد و همانطور که از اسمش پیداست حتی یک بازی کامل هم نیست. این اثر توسط سازندهی سری متال گیر، هیدئو کوجیما کارگردانی شده بود. در آغاز P.T یک دموی رایگان در فروشگاه پلی استیشن چهار بود. تمام مراحل بازی در یک خانه جریان دارند، گیمپلی به نحوی است که شما بین راهروها قدم میزنید اما هر دفعه که باز میگردید، راهرو دچار تغییری شده است. بازی با داشتن دوربین اول شخص توانسته بود بیشتر احساسات بازیکن را درگیر کند و همچنین دارای پازلهای بسیار جالبی بود. برای مثال یک از پازلها را باید با استفاده از میکروفون خودتان حل میکردید. وقتی تمام پازلها را حل میکردید بازی به شما جایزهای میداد، این جایزه حاوی محتوایی بود که به دمو بودن بازی و اینکه اثر برای اینکه یک تجربه از سالنت هیل ایجاد شود، اشاره میکرد. در حال حاضر شما قادر به دانلود P.T از فروشگاه پلی استیشن نیستید چرا که شرکت سازنده این بازی را از فروشگاه پاک کرده است.
بهترین بازی ترسناک – Phasmophobia
در سال ۲۰۲۰ بود که بازی مستقل فسمفوبیا توسط شرکت Kinetic Games با استفاده از موتور بازیسازی یونیتی ساخته و منتشر شد. در همان سال بود که بازی به علت ذات کوآپ و البته لذتبخش بودنش در توییچ غوغایی به پا کرد و توانست چندین هزار بازدید را به خود اختصاص دهد. در این بازی شما در نقش افرادی هستید که روح شکار میکنید، هدف شما پاکسازی خانههایی است که در آنها وجود روح روئیت شده. شاید باورتان نشود که تمام مراحل و بخشهای این بازی توسط یک نفر ساخته شده، چیزی که باعث میشود علت کیفیت بعضاً پایین بازی و بعضی از ضعفها توجیه شود. ضعف اصلی بازی وقتی مشخص میشود که آن را به صورت تکنفره تجربه کنید، در این حالت بازی به یک شبیهساز راه رفتن بیروح تبدیل میشود. اما در مقابل وقتی آن را با دوستان خود تجربه میکنید با یک اثر بسیار با کیفیت، لذت بخش و جذاب رو به رو هستید. اگر قادر به تجربهی این اثر در قالب واقعیت مجازی هستید، شاهد استفاده از تکنیک بسیار خاص و جالبی خواهید بود. روحهای حاضر در بازی به صدای شما واکنش نشان میدهند که در نوع خود بسیار جذاب است.
ترسناک ترین بازی های جهان – Slender
در سال ۲۰۱۲ بود که این بازی رایگان عرضه شد تا آرامش را از گیمرها بگیرد و به جایش شبهایی پر از کابوس را تحویلشان دهد. دشمن اصلی بازی، فردی به نام اسلندر میباشد که همگان حداقل یکبار نام آن را شنیدهاند. موجودی وحشتناک که وجود آن به تنهایی باعث رعب و وحشت میشود. اگر اثر دارای فضاسازی عالی و البته محیطهای کاملاً تاریک و بدون نور باشد، چه بهتر! اگر برای یک بازی که خواب از سرتان بپراند آمادهاید، اسلندر برای شما ساخته شده است.
بهترین بازی ترسناک – Left for Dead 2 (L4D2)
سال ۲۰۰۹ بود که دومین نسخه از سری بازی لفت فور دد منتشر شد. فرانچایزی که چند سال است انتظار نسخهی جدید خود را میکشد و طرفداران نشستهاند و به در نگاه میکنند. هنوز که هنوز است بازی دارای پلیر بیس نزدیک به ۱۵ تا ۵۰ هزار پلیر همزمان میباشد که برای اثر کواپ و مرحلهای که ۱۱-۱۲ سال از عمرش میگذرد بسیار اعجابانگیز است. تجربهی این بازی به همراه دوستان لذتی غیرقابل توصیف دارد. وقتی که با همراهی دوستان خود غولهای بازی را از پای در میآورید یا وقتی که به اشتباه دوستتان به جادوگر برخورد میکند. همهی این لحظات دلانگیز هستند و میتوانند خاطراتی خوشی را برای شما و دوستانتان رغم بزنند. همچنین در بخش کامیونیتی میتوانید از ماد و مراحلی که بقیه عموم در سراسر جهان ساختهاند استفاده کنید و حتی ظاهر شخصیت خود را با مستر چیف جابهجا کنید. شاید علت اصلی محبوبیت تمامی آثار ولو را سادگی آنها دانست. برای مثال شما در آثاری مثل Half – life, CS:GO یا حتی خود لفت فور دد شاهد استفاده از مکانیکهای پیچیدهی گیمپلی نیستید ولی با استفاده از مکانیکهای ساده توانسته گیمپلیی پیچیده خلق کند که در سری کانتر استرایک به صورت کامل قابل مشاهده است. جایی که شما به راحتی میتوانید بازی را یاد بگیرید اما شاید سالها زمان ببرد که درآن حرفهای بشوید.
بهترین بازی ترسناک – Metro Exodus
با عرضهی نسخهی سوم سری مترو، نظر اولیه تمام منتقدان و گیمرها بر این بود که اثر مقدار زیادی از ریشههایش و ژانر بقا و ترسناک فاصله گرفته و تبدیل به یک بازی شوتر شدهاست. تمام آثار ترسناک یک نکتهی کلیدی در آنها وجود دارد، ترس از بیدفاع شدن، ترس از تمام شدن مهمات یا مردن به دست دشمنان. چیزی که در مترو اگزادوس به شدت کمتر از دو نسخهی قبلی دیده میشود. البته هنوز هم لحظاتی وجود دارند که بازی به ریشههای خود باز میگردد و لحظات جذابی را در اختیار شما قرار میدهد. مثل بخش سه الی چهار ساعتهی پایان بازی که توانست به خوبی بازی را تمام کند و یاد و خاطرهی خوبی را از خودش در ذهن گیمرها به جای بگذارد. داستان، روایت و شخصیتپردازی بازی نیز در کنار آثار Triple A قرار میگیرد و شخصیتهایی پیشینهدار و در عین حال بعضی اوقات نچسب را شاهد هستیم. مشکل اصلی بازی را میتوان صحبت نکردن شخصیت اصلی، آرتیوم دانست. مشکلی که به شدت اعصاب شما را خراب میکند، مواقعی هستند که شما منتظر کوچکترین صحبت و حرفی از طرف آرتیوم هستید تا مهر تأییدی بر احساسات شما باشد، اما هیچ اتفاقی نمیافتد.
ترسناک ترین بازی های جهان – Resident Evil 4
چهارمین نسخه از سری رزیدنت اویل، فرانچایزی طلایی که همیشه در یادها خواهد ماند. با شخصیتهایی مثل کریس ردفیلد، لیان کندی، ایدا وان، کلارا ردفیلد و جیل ولنتاین. شاید در نظر شما داستان سری رزیدنت اویل به صورت کلیشهای باشد که در اصل مزمون اصلی این اثر هم همینطور است. یک ویروس ایجاد شده و هدف شما نابودی آن است. اما جریان اصلی و اتفاقاتی که در این بین جریان دارند، دوستیها و دشمنیهایی که ایجاد میشود، اتحاد حتی دو دشمن برای نابودی فردی فاسدتر و هزارانچیز دیگر. باعث میشوند که بازی داستانی عمیق، پرماجرا و جذاب را در بطن خود داشته باشد. در نسخهی چهارم شاهد حضور در قامت شخصیت لیان کندی هستیم، شخصیتی دوستداشتنی که هواداران خاطرات زیادی با او دارند. هنوز که یک دهه از عرضهی این اثر میگذرد، به راحتی میتوان تأثیری که این بازی روی صنعت گیم، به خصوص ژانر وحشت/بقا گذاشت قابل ملاحظه است.
ممنون که تا اینجای مقاله با من همراه بودید، امیدوارم از خوندن این مطلب لذت برده باشید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
سلام .
مدیران محترم سایت دنیای بازی لطفا تمهیداتی رو بوجود بیارین تا دوباره مشارکت و استقبال مخاطبان از سایت بالا بره.یه آمار یا نظرسنجی برگزار کنید تا ببینیم الان سایت چقدر مخاطب داره.اکثر کاربران قدیمی از جمله خودم دیگه سن و سالی ازشون گذشته و درگیر پیچ و خم های زندگی شدن, به هر حال باید تغییر نسل بوجود بیاد راه حل هایی رو برای ورود نسل جدید به سایت بوجود بیارین تا حداقل زحمات نویسنده های محترم بلا استفاده نمونه.
با تشکر از زحمات شما
واکینگ دد و بلادبورن حتی تو ژانر وحشت طبقه بندی نمیشن ، متاسفانه باید بگم یه افتضاح و آبروریزی بود برای دنیای بازی
جای خالی سری «فیتال فریم» شدیدا تو لیست حس میشه.
همینطور domenic manor3
با سلام
مقاله جدا از نظر شخصی من ، مقاله خوب و کاملی بود .
اما بنده کلا با کلمه ترسناک در مورد این بازی ها موافق نیستم
اما جا داره یک لایک برای این بازی بسیار عالی
Alien isolation
بسیار جامع و عالی