راهنمای ایکس باکس سری اس: آموزش راه اندازی و تنظیمات تا کار با کنسول راهنمای ایکس باکس سری اس: آموزش ۰ تا ۱۰۰ راه اندازی و تنظیمات تا کار با کنسول
در ۱۴۰۲/۰۹/۱۷ , 21:00:00

راهنمای ایکس باکس سری اس: آموزش ۰ تا ۱۰۰ راه اندازی و تنظیمات تا کار با کنسول

2
در ۱۴۰۲/۰۹/۱۷ , 21:00:00

راهنمای ایکس باکس سری اس: برای ورود به نسل نهم کنسول‌ها و تجربه‌ی بازی‌های این نسل، آن هم در شرایط نوسانی این روزهای قیمت کنسول‌ها یک گزینه جذاب همچنان خودنمایی می‌کند: ایکس باکس سری اس از شرکت مایکروسافت! این کنسول با داشتن قدرتی سخت‌افزاری ضعیف‌تر نسبت به کنسول ایکس باکس سری ایکس اما یک گزینه‌ی اقتصادی قابل قبول برای ورود به نسل نهم محسوب می‌شود. اما از این موضوع که بگذریم، باید به نقطه‌ای برسیم که گیمر، کنسول را خریداری کرده و به دنبال راه‌اندازی یا همان Set-up آن است و به دنبال یک آموزش کار با ایکس باکس سری اس است؛ ما اینجا در دنیای بازی و در مقاله‌ی راه اندازی ایکس باکس سری اس حضور داریم تا درباره‌ی نحوه‌ی راه‌اندازی ابتدایی، بهترین تنظیمات بصری و عملکردی و البته سایر بخش‌های ایکس باکس سری اس، توضیحات مفیدی ارائه دهیم پس همراه تحریریه بخش مقالات بازی و مقاله‌ی نحوه کار با ایکس باکس سری اس باشید.
(در مطلب نکات ایکس باکس سری اس تلاش شده تا مهم‌ترین و ضروری‌ترین موارد مربوط به راه‌اندازی کنسول ایکس باکس سری اس ذکر شود)

فهرست مطالب مقاله‌ی راه اندازی ایکس باکس سری اس

راهنمای ایکس باکس سری اس: راه‌اندازی اولیه

در این بخش از مقاله‌ی نحوه کار با ایکس باکس سری اس تلاش داریم تا مهم‌ترین نکات راه‌اندازی کنسول را بیان کنیم.

نحوه کار با ایکس باکس سری اس: در جعبه‌ی کنسول چه چیزهایی وجود دارد؟

مایکروسافت

در ابتدای آموزش کار با ایکس باکس سری اس، به محتویات جعبه‌ی یک ایکس باکس سری اس اشاره داریم. خب قاعدتا هر جعبه‌ی ایکس باکس سری اس محتویاتی دارد که نبود هر یک از آن‌ها، کار شما را سخت می‌کند؛ توصیه می‌شود در ابتدا در اینترنت جستجو کنید که چه چیزهایی باید در بسته‌بندی کنسول شما وجود داشته باشد و پس از خرید کنسول، جعبه‌ی آن را مقابل فروشنده باز کنید تا خود و او از وجود تمامی موارد لازم در جعبه مطمئن شوید. به طور کلی، هر حعبه‌ی ایکس باکس سری اس باید شامل محتویات زیر باشد:

راهنمای ایکس باکس سری اس توصیه می‌کند لیست موارد بالا را پس از خرید مقابل فروشنده چک کنید تا از کامل بودن خرید خود مطمئن شوید.

راهنمای ایکس باکس سری اس: کنسول خود را در چه مکانی قرار دهیم؟

در ادامه‌ی راهنمای ایکس باکس سری اس به محل درست قرارگیری کنسول می‌پردازیم؛ کنسول خود را همواره به طور افقی یا عمودی می‌توانید قرار دهید و این، بستگی به سلیقه‌ی شما دارد. یادتان باشد که ایکس باکس سری اس را همیشه روی یک سطح ثابت که تهویه‌ی مناسب، دمای نسبتا خنک و البته دور از منابع مستقیم حرارت مانند تابش خورشید از پنجره باشد قرار دهید؛ تهویه‌ی نامناسب یا دمای غیرخنک، خرابی‌هایی در کنسول شما ایجاد خواهد کرد.

محل قرار گیری غلط کنسول اکس باکس سری اس
راهنمای ایکس باکس سری اس: قرارگیری اجسام دیگر روی کنسول، یک کار اشتباه است

نکته‌ی بعدی در راهنمای ایکس باکس سری اس، مجدد روی دمای کنسول متمرکز است؛ مراقب باشید که جایی که کنسول خود را در آن قرار می‌دهید، چهار تا شش اینچ (۱۰ تا ۱۵ سانتی متر) از طرفین محل قرارگیری فاصله داشته باشد تا تهویه‌ی کنسول، بهتر کار کند. مراقب باشید که کنسول خود را در یک کمد با فضای بسته قرار نداده باشید یا هیچ‌یک از دریچه‌های کنسول، مسدود نشده باشد. برای پخش تصاویر ایکس باکس روی تلویزیون یا هر نمایشگر دیگری، باید از یک کابل High Speed HDMI استفاده کنید؛ این کابل، قابلیت پخش تصاویر به صورت ۴K را با نرخ تازه‌سازی ۶۰ یا ۱۴۴۰p با نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ را نیز دارد؛ همچنین حداکثر می‌توانید از یک کابل Premium High Speed HDMI نیز بهره ببرید که در نمایش تصاویر بازی با سرعت مناسب و بدون تاخیر، مفید هستند.

بیشتر بخوانید: ساتیا نادلا و یک وعده‌ی دیگر؛ پس از خرید اکتیویژن عظیم‌تر خواهیم شد

محل قرار گیری درست
راهنمای ایکس باکس سری اس: محل درست قرارگیری

راهنمای ایکس باکس سری اس توصیه می‌کند، حتما کنسول خود را در فاصله‌ی دو متری نمایشگر قرار دهید تا کابل HDMI بتواند فاصله‌ی میان کنسول و نمایشگر را بدون مشکل طی کند.

کنسول ایکس باکس سری اس چه پورت‌هایی باید داشته باشد؟

کنسول ایکس باکس سری اس شما دارای چنین پورت‌هایی است:

پورت ها
نحوه کار با ایکس باکس سری اس: پورت‌های پشت کنسول

نکته‌ی مهمی که وجود دارد این است که کنسول سری اس شما از پورت صوتی اپتیکال S/PDIF بهره نمی‌برد و در نهایت، باید کنسول را با کابل HDMI به تلویزیون وصل و سپس تلویزیون را استفاده از پورت صوتی اپتیکال S/PDIF تلویزیون به گیرنده‌ی صدا که اسپیکر یا هر چیز دیگری است وصل کنید. همچنین توجه داشته باشید که هدست شما نمی‌تواند از طریق پورت اپتیکال خود به کنسول وصل شود؛ لازم است تا هدست بازیکن به یکی از پورت‌های USB کنسول وصل شده تا صدا را دریافت کند.

راه اندازی ایکس باکس سری اس: چگونه کنسول خود را روشن کنیم؟

در ادامه‌ی نحوه کار با ایکس باکس سری اس، اکنون وقت آن رسیده تا با اتصال درست کابل‌ها به پورت‌های مربوط به خود، کنسول خود را به شکل جدی راه‌اندازی کنید.

مطلب پیشنهادی: راهنمای خرید سیستم گیمینگ پایین رده یا ارزان

اتصال برق و تلویزیون

  1. کابل برق را به پورت برق کنسول (که با یک نقطه مشخص شده) وصل کنید.
  2. کابل برق را به پریز برق وصل کنید.
  3. کابل HDMI را به پورت HDMI کنسول (که با یک خط تیره مشخص شده) وصل کنید.
  4. سر دیگر کابل HDMI خود را نیز به پورت HDMI تلویزیون وصل کنید.

کنسول را روشن کنید

برای روشن کردن کنسول، دکمه‌ی ایکس باکس که در جلوی کنسول قرار دارد را فشار دهید. پس از روشن شدن کنسول، از شما خواسته می‌شود تا وارد برنامه‌ی Xbox شده تا تنظیمات کنسول را تکمیل کنید.

برنامه موبایلی
نحوه کار با ایکس باکس سری اس: Xbox Mobile App

برنامه‌ی موبایلی Xbox را باز کنید

  1. اکنون باید در تلفن همراه خود، برنامه‌ی Xbox را باز کنید (امکان دانلود برنامه از طریق فروشگاه‌های Google Play یا Apple App نیز وجود دارد).
  2. در برنامه‌ی Xbox، گزینه‌ی Set up a console را انتخاب یا در بخش Search، واژه‌ی Setup را جستجو کنید.
  3. یک کد روی صفحه‌ی تلویزیون شما نمایش داده شده که با وارد کردن آن در برنامه‌ی Xbox، کنسول خود را به این برنامه متصل کنید.
  4. در ادامه، لوکیشن جغرافیایی و زبان کنسول را انتخاب کنید (اگر زبان دلخواه شما قابل انتخاب شدن نیست، نرم‌افزار کنسول را آپدیت کنید تا در دسترس قرار بگیرد).

کنترلر (دسته) خود را به کنسول وصل کنید

  1. دو باتری قلمی (AA) را در کنترلر خود قرار دهید.
  2. دکمه‌ی ایکس باکس (که همان لوگوی ایکس باکس است) را روی کنترلر فشار دهید تا روشن شود.
  3. اگر کنترلر شما به کنسول متصل نشده (اصطلاحا Pair نشده)، با فشار دادن و نگه داشتن دکمه‌ی ))) که بالای کنترلر واقع شده، آن را به کنسول متصل کنید.

در دنیای بازی بخوانید: نینتندو: رابطه ما و ایکس باکس فوق العاده است

راه اندازی ایکس باکس سری اس: نکات جانبی

در این بخش از مقاله‌ی نحوه کار با ایکس باکس سری اس، تلاش داریم تا نکات تکمیلی مربوط به تیترهای بالا را به تفصیل ذکر کنیم.

آموزش کار با ایکس باکس سری اس: تکمیل راه‌اندازی کنسول با استفاده از Xbox Mobile App

چرا کنسول به برنامه‌ی Xbox Mobile متصل نمی‌شود؟

در مطلب آموزش کار با ایکس باکس سری اس به مواقعی اشاره داریم که کنسول به Xbox Mobile App متصل نمی‌شود و ایکس باکس آماده‌ی استفاده نمی‌شود؛ نحوه کار با ایکس باکس سری اس چهار راه حل برای چنین مواقعی توصیه می‌کند:

  1. به صفحه‌ی Xbox status مراجعه کنید؛ اگر در کنار برخی از سرویس‌ها، علامت هشدار مشاهده کردید، روی آن سرویس کلیک کنید تا جزییات مربوط به آن نمایش داده شوند. سپس روی گزینه‌ی Notifications کلیک کرده و با Sign in شدن، منتظر دریافت پیام فعال‌سازی آن سرویس بمانید.
  2. برنامه‌ی Xbox Mobile را Restart کنید؛ در موبایل اندرویدی خود، برنامه را از منوی برنامه‌های در حال اجرا بسته و دوباره اجرا کنید. در تلفن همراه آی اواس خود نیز روی دکمه‌ی Home دو بار ضربه زده و انگشت خود را به سمت بالا بکشید تا برنامه بسته شود سپس آن را دوباره اجرا کنید. پس از Restart شدن برنامه، دوباره تلاش کنید تا فرایند Setup را تکمیل کنید.
  3. تلفن همراه و همچنین کنسول خود را Restart کنید سپس فرایند Setup را انجام دهید.
  4. مطمئن شوید که تلفن همراه خود را به Wi-Fi متصل کرده‌اید یا داده‌ی آن فعال است (گزینه‌ی Allow mobile data را فعال کنید).
عدم اتصال به اینترنت

راهنمای خرید سیستم گیمینگ میان رده

چرا کنسول به Wi-Fi متصل نمی‌شود؟
  1. یک اتصال باسیم دیگر میان کنسول و وای‌فای امتحان کنید؛ برای این کار ابتدا یک سر کابل شبکه‌ی خود را به پورت Router یا Gateway خود وصل کنید و سر دیگر کابل شبکه را به پشت کنسول خود وصل کنید.
  2. راه حل بعدی، توجه به نوع اتصال است؛ گاهی اوقات، اتصالات امنیتی از نوع WPA3 اجازه‌ی وصل شدن کنسول و تلفن همراه از طریق وای‌فای را نمی‌دهد، در چنین موقعیتی، باید نوع اتصال خود را به WPA2/WPA تغییر دهید یا از یک کابل Ethernet برای اتصال مستقیم میان کنسول و Router یا Gateway خود استفاده کنید.
  3. گاهی اوقات، آپدیت نرم‌افزار کنسول، باعث شده تا خطاهایی رخ داده و کنسول به راحتی راه‌اندازی نشود.
راهنمای ایکس باکس سری اس: آموزش راه اندازی و تنظیمات تا کار با کنسول

چگونه کنسول خود را آپدیت کنیم؟

در ادامه‌ی مقاله‌ی راه اندازی ایکس باکس سری اس باید به یک نکته‌ی مهم اشاره کنیم: آپدیت! اگر تاکنون اعتقادی به آپدیت دستگاه الکترونیکی خود نداشته‌اید، اکنون وقت آن رسیده که از این عقیده دوری کنید و به آپدیت کنسول خود بپردازید. آپدیت ایکس باکس سری اس کمک خواهد کرد تا تجربه‌ی شما از استفاده از آن بهبود پیدا کند؛ این بهبود شامل ایجاد ویژگی‌های جدید برای استفاده‌ی بهتر یا ارتقای سطح کیفیت ویژگی‌های قبلی است، با این حال اگر از روبرو شدن با مواقعی مثل مورد سوم بالا که به خطای آپدیت اشاره داشت، هراس دارید پس بهتر است تا به نوع آپدیت کنسول توجه داشته باشید؛ ایکس باکس سری اس دو مدل آپدیت در اختیار شما خواهد گذاشت که یک مورد الزامی (Mandatory) و یک مورد در دسترس یا همان Available نام دارد که به روز رسانی دستگاه به آن، ضرورتی ندارد. در ادامه‌ی راهنمای راه اندازی ایکس باکس سری اس، به جزییات اولیه‌ی نحوه‌ی آپدیت ایکس باکس و سپس اطلاعات هر کدام از آپدیت‌ها خواهیم پرداخت.

آپدیت خودکار کنسول

ایکس باکس شما در ابتدا روی حالت «آپدیت به صورت خودکار» تنظیم شده است که در این حالت، هر شب و در زمانی که از کنسول استفاده نمی‌کنید، با سرور ارتباط برقرار کرده و آپدیت‌های در دسترس را دریافت و نصب می‌کند. این آپدیت‌های جانبی یا همان در دسترس، تاثیر آپدیت‌های ضروری را بر عملکرد کنسول بیشتر می‌کند. یادتان باشد که این آپدیت‌ها، اتصال شما با شبکه‌ی ایکس باکس را قطع نکرده یا باعث کاهش عملکرد مثبت کنسول نخواهند شد مگر اینکه از نوع اجباری باشند و دانلود و نصب آن‌ها روی کنسول، امری ضروری باشد. با این حال، اگر می‌خواهید مطمئن شوید که کنسول شما روی به روز رسانی خودکار تنظیم شده است یا خیر، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. دکمه‌ی ایکس باکس را روی کنترلر فشار داده و وارد بخش Guide شوید.
  2. تنظیمات Profile & system > Settings > System > Updates را به ترتیب دنبال کنید.
  3. در بخش Update، گزینه‌ی Keep my console up to date را برای آپدیت خودکار کنسول خود و همچنین گزینه‌ی Keep my games & apps up to date را برای آپدیت برنامه‌ها و بازی‌های خود به صورت خودکار فعال سازید.
راهنمای ایکس باکس سری اس: آموزش راه اندازی و تنظیمات تا کار با کنسول

مطلب مرتبط: خبری از محتوای انحصاری Call of Duty برای Xbox Series X/S نیست

آپدیت دستی کنسول

همان‌طور که پیشتر در راهنمای راه اندازی ایکس باکس سری اس اشاره داشتیم، کنسول شما لزوما به تمام آپدیت‌های موجود بر حسب سلیقه و خواسته‌ی شما نیازی ندارد و آپدیت خودکار دستگاه تنها باعث مصرف حجم بیشتر اینترنت و ایجاد تغییرات احتمالا ناپسند خواهد شد، پس بهتر است تا با دنبال کردن تنظیمات زیر، آپدیت کنسول خود از حالت خودکار به حالت دستی تغییر دهید:

  1. پس از اطمینان اتصال کنسول به اینترنت، دکمه‌ی ایکس باکس را روی کنترلر خود فشار داده و وارد بخش Guide شوید.
  2. تنظیمات Profile & system > Settings > System > Updates را به ترتیب دنبال کنید؛ سپس گزینه‌های Keep my console up to date و Keep my games & apps up to date را غیرفعال کنید.
  3. در بخش Update با دو عبارت زیر روبرو هستید که بسته به وجود آپدیت جدید نمایش داده می‌شوند:
    Console update available: این گزینه را انتخاب کنید تا آپدیت دستگاه آغاز شود.
    No console update available: در این حالت، آپدیتی برای کنسول شما وجود ندارد.

راه اندازی ایکس باکس سری اس: آپدیت ضروری کنسول

همان‌طور که در بخش‌های قبلی مقاله‌ی راه اندازی ایکس باکس سری اس داشتیم، در مواقعی کنسول شما احتیاج به نصب آپدیت‌های ضروری (Mandatory) خواهد داشت که الزاما باید نصب آن‌ها در اسرع وقت صورت بگیرد؛ توجه داشته باشید که اغلب این آپدیت‌ها در صورت جدا بودن کنسول شما از شبکه‌ی Xbox برای مدتی باید نصب شوند؛ در زمان نمایش صفحه‌ی آپدیت الزامی کنسول، شما چند گزینه برای انتخاب در این صفحه خواهید داشت:

توجه داشته باشید که اگر از اتصال اینترنت باسیم استفاده می‌کنید و نمی‌خواهید آپدیت‌های ضروری را دانلود و نصب کنید، باید کنسول خود را خاموش کرده، کابل اینترنت را از کنسول جدا و سپس ایکس باکس را مجدد روشن کنید. همچنین اگر اتصال اینترنت دستگاه شما بی‌سیم (Wireless) است و قصد آپدیت کنسول را ندارید، پس باید گزینه‌ی Disconnect wireless را انتخاب کنید تا آپدیت کنسول لغو شود؛ این مورد نیازی به ریستارت دستگاه ندارد.

دریافت کیفیت بالا از تصاویر ایکس باکس

راهنمای ایکس باکس سری اس: آموزش راه اندازی و تنظیمات تا کار با کنسول

نکات مهم

نخست، فراموش نکنید که برای دریافت بهترین‌ کیفیت تصویر از کنسول خود باید آن را با یک کابل HDMI به طور مستقیم به تلویزیون وصل کنید؛ وجود هرگونه دستگاه از جمله‌ گیرنده‌ی AV یا هر وسیله‌ی دیگر از جمله Soundbar می‌تواند در کیفیت دریافتی از تصاویر کنسول اثر منفی داشته باشد.

در ادامه، باید مطمئن شوید که تلویزیون شما از رزولوشن ۴K و قابلیت HDR نیز پشتیبانی می‌کند؛ برای اطمینان، می‌توانید به دفترچه‌ی راهنما یا وب‌سایت سازنده‌ی تلویزیون مراجعه کنید تا از این موضوع اطمینان حاصل کنید. همچنین برخی از تلویزیون‌ها دارای تنظیماتی هستند که پشتیبانی از این دو ویژگی را به صورت دستی فعال می‌کنند.

در دنیای بازی بخوانید: راهنمای خرید سیستم گیمینگ رده بالا یا گران قیمت

اگر نمی‌دانید که این تنظیمات را فعال هستند یا خیر، باید در ابتدا، دکمه‌ی ایکس باکس را روی کنترلر خود فشار دهید و سپس، تنظیمات Profile & system > Settings > General > TV & display options > 4K TV details را به ترتیب دنبال کنید تا از فعال بودن یا نبودن این دو قابلیت در تلویزیون خود مطمئن شوید.

گاهی اوقات، تلویزیون شما برای پشتیبانی بیشتر از قابلیت‌های پخش تصاویر نیاز به آپدیت Firmware دارد. برای دریافت کیفیت بالا از تصاویر ایکس باکس خود، باید مطمئن شوید که تلویزیون شما با آخرین آپدیت Firmware سازگار شده است. برای راهنمایی بیشتر در این مورد، باید به دفترچه‌ی راهنما یا وب‌سایت سازنده‌ی تلویزیون خود مراجعه کنید.

امنیت کنسول

راهنمای ایکس باکس سری اس: آموزش راه اندازی و تنظیمات تا کار با کنسول
آموزش کار با ایکس باکس سری اس: یک پروفایل در ایکس باکس سری اس

گاهی اوقات، شما در خانه حضور ندارید و یک فرد جدید قصد دارد تا از کنسول شما استفاده کند در این حالت، تنظیم PIN و میزان سطح دسترسی برای سایر افراد می‌تواند کمک کند تا سواستفاده‌ای از ایکس باکس شما رخ ندهد. پینشهاد می‌شود پس از راه‌اندازی اولیه‌ی کنسول، به سراغ تنظیم گزینه‌های این بخش بروید تا سواستفاده‌ای از کنسول شما رخ ندهد.

چگونه یک PIN (رمز عبور) ایجاد کنیم؟

  1. دکمه‌ی ایکس باکس روی کنترلر خود را فشار داده و وارد بخش Guide شوید.
  2. تنظیمات Profile & system > Settings > System > Access restrictions را به ترتیب دنبال کنید.
  3. گزینه‌ی Create an access PIN را انتخاب کنید.
  4. در نهایت، یک رمز عبور شش رقمی ایجاد کرده و با دوباره نوشتن آن، رمز عبور خود را تایید کنید.

اگر پس از مدتی قصد داشتید رمز عبور خود را حذف کنید تنها کافی است تا مراحل یک تا دو را طی کرده و سپس گزینه‌ی Remove access PIN را انتخاب کنید. سپس رمز عبور خود را وارد کرده و آن را حذف کنید.

همچنین برای تغییر رمز عبور، کافی‌ست تا مراحل مربوط به حذف رمز عبور را دنبال کرده و سپس یک PIN جدید ایجاد کنید. ضمنا توجه داشته باشید که حذف رمز عبور، تمامی محدودیت‌های محتوایی ایجاد شده توسط شما را از بین خواهد برد، پس باید بعد از ایجاد یک رمز عبور جدید دوباره اقدام به تنظیم محدودیت‌های محتوایی کنید.

یک نکته‌ی مهم دیگر مربوط به فراموشی رمز عبور است، برای بازیابی یا حذف رمز عبور فعلی خود باید مراحل زیر را دنبال کنید؛ نخست می‌توانید PIN خود را سه بار، اشتباه وارد کرده و سپس با وارد کردن رمز عبور اکانت Microsoft، رمز عبور را حذف کنید. البته توجه داشته باشید که این روش، منوط به این است که فرد، رمز اکانت Microsoft خود را قبلا به کنسول داده باشد. همچنین انتخاب گزینه‌ی I forgot my password نیز برای بازیابی رمز عبور می‌تواند موثر باشد.

در دنیای بازی بخوانید: جف کیلی سوال می‌کند: آیا با خرید اخیر کمپانی مایکروسافت موافق هستید؟

ایجاد محدودیت‌ در دسترسی به محتوا

فرد، پس از ایجاد یک PIN می‌تواند محدودیت‌های محتوایی برای حساب کاربری خود ایجاد کند تا اشخاص ناشناس یا میهمان نتوانند به راحتی به کنسول شما دسترسی داشته باشند؛ پس از ایجاد PIN، تنظیمات زیر را به دلخواه ایجاد کنید:

بازی‌ها و محتواهای دانلودی

به دیگر بخش مهم مقاله‌ی نکات ایکس باکس سری اس می‌رسیم؛ در این بخش، نحوه‌ی دسترسی شما به بازی‌ها و محتواهای دانلودی و همچنین جزییات مهم آن‌ها توضیح داده می‌شوند. در همین ابتدا بدانید که بازی‌ها و بسته‌های الحاقی آن به طور خودکار روی کنسول شما نصب خواهند شد، اگر Power Mode کنسول به حالت Sleep و گزینه‌ی Keep my games & apps up to date فعال باشد؛ برای فعال‌سازی موارد بالا باید مراحل زیر را دنبال کنید:

راهنمای ایکس باکس سری اس: آموزش راه اندازی و تنظیمات تا کار با کنسول

بازی‌های من کجاست؟

تمامی‌ بازی‌ها و برنامه‌هایی که خریداری کرده‌اید در بخش Games and Apps ظاهر می‌شوند؛ مراحل زیر را دنبال کنید تا از وضعیت آن‌ها اطلاعات بیشتری کسب کنید:

  1. دکمه‌ی ایکس باکس را روی کنترلر خود فشار داده سپس وارد بخش Guide شوید و در ادامه گزینه‌های My games & apps > See all را به ترتیب دنبال کنید.
  2. سپس با دنبال کردن گزینه‌های Full library > Owned games به تمامی بازی‌هایی که در پروفایل خود صاحب آن‌ها هستید دسترسی پیدا خواهید کرد.
  3. اگر بازی شما روی کنسول نصب نشده باشد، نماد دانلود روی آیکون بازی وجود دارد تا با انتخاب آن، پیش از شروع به بازی کردن، عنوان مذکور را دانلود کنید.
    (یک نکته از نکات ایکس باکس سری اس: اگر می‌خواهید بدانید که چند بازی شما نصب نشده‌اند، بخش Filter را انتخاب کرده و گزینه‌ی Ready to play را به گزینه‌ی Ready to install تغییر دهید؛ اگر همچنان بازی‌های نصب شده‌ی خود را پیدا نمی‌کنید، بهتر است تا از سیستم خارج (sign out) شده و دوباره sign in کنید. برای این کار، دکمه‌ی ایکس باکس روی کنترلر خود فشار داده و تنظیمات Profile & system > Sign out را دنبال کنید؛ پس از اینکه وارد سیستم شدید، بازی‌های نصب شده‌ی خود را بررسی کنید.

دیگر محتواهای من کجاست؟

برای دیدن بسته‌های الحاقی دانلود شده یا سایر محتواهای موجود در پروفایل خود، باید مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. در بخش My games & apps یک بازی را highlight کنید (انتخاب نکنید).
  2. دکمه‌ی Menu را روی کنترلر خود که یک دایره با سه خط افقی درون آن است فشار دهید و در ادامه، وارد بخش Manage game and add-ons شوید.
  3. سپس هر بازی دلخواه خود را انتخاب و در صفحه‌ی موجود، جزییات مربوط به محتواهای اضافی آن بازی را رویت کنید و موارد دلخواه را برای نصب انتخاب کنید..
  4. در پایان، گزینه‌ی Install را انتخاب و منتظر نصب آن محتوای اضافی برای بازی بمانید.

چگونه با موبایل، بازی‌ها و محتواهای موجود در کنسول خود را رویت کنم؟

اگر در شرایطی قرار دارید که نمی‌توانید کنسول خود را مستقیما بررسی کنید، ما در نکات ایکس باکس سری اس توصیه می‌کنیم با استفاده از تلفن همراه خود وارد اپلیکیشن Xbox شوید. مراحل لازم را برای این کار دنبال کنید:

  1. با اکانت Microsoft خود وارد اپلیکیشن شده و Sign In کنید.
  2. تب My Library را انتخاب کرده و سپس وارد بخش Games شوید.
  3. در پایان، تمام محتواها و بازی‌هایی که ذیل اکانت شما قرار دارد را رویت کنید و در صورت نیاز، با انتخاب Download to console دانلود آن محتوا را شروع کنید.
    (البته باید توجه داشته باشید که اپلیکیشن Xbox، تنها بازی‌هایی که با کامپیوتر شخصی شما سازگار باشند را نمایش خواهد داد)
راهنمای ایکس باکس سری اس: آموزش راه اندازی و تنظیمات تا کار با کنسول

نکات ایکس باکس سری اس: چگونه با استفاده از Microsoft Store به بازی مورد نظر دسترسی پیدا کنیم؟

اگر محتوای خود را از طریق کنسول پیدا نمی‌کنید، مقاله‌ی نکات ایکس باکس سری اس بهتر است وارد Microsoft Store شده و با فشردن دکمه‌ی Y روی کنترلر خود، نوار جستجو را پیدا کرده و نام بازی خود را بنویسید؛ اگر بازی قبلا خریداری شده باشد، از طریق این فروشگاه خواهید توانست تا آن را روی کنسول خود نصب کنید، اما اگر به دنبال سایر محتواهای اضافی خود هستید که پیدا نمی‌شوند مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. گزینه‌های My games & apps > See all > Full library را به ترتیب دنبال کرده، سپس بازی مورد نظر را highlight کنید.
  2. دکمه‌ی Menu را روی کنترلر خود که یک دایره با سه خط افقی درون آن است فشار دهید و وارد بخش Manage game and add-ons شوید.
  3. گزینه‌ی See in Microsoft Store را انتخاب کرده و بررسی کنید که این محتوا، آیا به عنوان بخشی از بازی خریداری شده‌ی شما است یا خیر.
    یک نکته از نکات ایکس باکس سری اس: دقت کنید که در حین خرید یک بازی، شما صاحب سایر محتواهای اضافی نخواهید بود و باید آن را از فروشگاه دریافت و نصب کنید. همچنین دانلود مجدد محتوای اضافی‌ای که پیشتر خریداری کرده‌اید، هزینه‌ای برای شما ندارد)

بیشتر بخوانید: خروج بابی کوتیک از اکتیویژن تا کمتر از سه ماه دیگر؛ ۳۲ سال ریاست

راهنمای ایکس باکس سری اس: آموزش راه اندازی و تنظیمات تا کار با کنسول
نکات ایکس باکس سری اس: سرویس گیم پس در نکات ایکس باکس سری اس

چگونه با هزینه‌ی بسیار کمتر، صاحب بازی‌های مختلف شویم؟

در پایان مقاله‌ی نکات ایکس باکس سری اس باید به سروی محبوب انحصاری ایکس باس اشاره کنیم. ایکس باکس دارای یک سرویس جذاب و کم‌هزینه اما مملو از عناوین ویدیوگیمی مختلف با نام Xbox Game Pass بوده که با پرداخت تنها ۱۰.۹۹ دلار به مجموعه‌ای عظیم از بازی‌های مختلف به صورت رایگان دسترسی پیدا خواهید کرد. البته این سرویس در حال حاضر برای کاربران ایرانی تحریم بوده و باید به سراغ فروشگاه‌های واسطه برای خرید اشتراک‌های مختلف این سرویس جذاب بروید.

این بود مقاله‌ی نکات ایکس باکس سری اس؛ چنانچه سوال خاصی برای شما وجود دارد که در مقاله‌ی نکات ایکس باکس سری اس به آن پاسخ داده نشده، می‌توانید آن را در بخش کامنت‌ها با ما در میان بگذارید.

بهنام گودرزی
Xbox Series Sشرکت مایکروسافت (Microsoft)
مقالات بازی

2 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر