Revelations در تلاش برای گرفتن صدر جدول از MW3

در ۱۳۹۰/۰۸/۳۰ , 23:00:20
Modern Warfare 3, Saints Row: The Third

Modern Warfare 3 با وجود افت فروش به خاطر ورود Assassin’s Creed: Revelations برای دومین هفته ی متوالی، صدر جدول پرفروش ترین بازی های انگلیس را رها نکرد. شوتر اول شخص اکتیویژن کاهش فروش بی سابقه ی ۸۷ درصدی را در این هفته نسبت به هفته ی قبل تجربه کرد اما همچنان میدان را به دست آخرین چپتر از داستان Ezio نسپرد.

Skyrim سقوط خفیف یک پله ای را تجربه کرد و به رده ی سوم جدول رفت. Saints Row: The Third هم به رده ی چهارم جدول رسید و این در حالی است که رکورد فروش ابتدایی شماره ی پیشین خود را شکست و ۴۳ درصد بیشتر از سال ۲۰۰۸ به فروش رفت.

بازی های دیگری هم که تازه عرضه شده اند مانند Halo Anniversary در رده ی ششم، Skyward Sword هفتم و Super Mario 3D Land در رده ی نهم جدول قرار گرفته اند.

در جمع ۱۰ پرفروش این هفته ی انگلستان NFS جدید جایی ندارد و این در حالی است که این بازی در مکان یازدهم قرار گرفته است و شاید با کمی تلاش به جمع ده برتر بپیوندد.

جدول پرفروش ترین های این هفته را در زیر مشاهده می کنید:

  1. Modern Warfare 3
  2. Assassin’s Creed: Revelations
  3. The Elder Scrolls V: Skyrim
  4. Saints Row: The Third
  5. FIFA 12
  6. Halo: Combat Evolved Anniversary
  7. The Legend of Zelda: Skyward Sword
  8. Battlefield 3
  9. Super Mario 3D Land
  10. Just Dance 3

این آمار تا تاریخ ۱۹ نوامبر است. باید دید آیا در هفته ی بعد، اتفاق خاصی برای سه بازی اول این جدول می افتد و شاهد جابجایی بزرگی خواهیم بود؟


108 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر