ترس زنان معتادِ به بازی «پو» از بچه‌دارشدن

در ۱۳۹۳/۱۱/۲۰ , 22:38:01

به گزارش بنیاد ملی بازیهای رایانه ای،  معاون اسبق مرکز رسانه‌های دیجیتال گفت: طبق گزارشات بین‌المللی، زنانی که «پو» بازی می‌کنند از بچه‌دارشدن به شدت می‌ترسند، چون می‌گویند:”من یک «پو» داشتم که شب و روزم را سیاه کرده بود، حالا فکر کنید دو-سه تا «پو» بخواهم به دنیا بیاورم.

به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی‌ بازی‌های رایانه‌ای به نقل از تسنیم “روح الله مومن‌نسب” با بیان اینکه چرا تربیت فرزندان‌مان را به دست بازی‌های رایانه‌ای می‌دهیم اظهار کرد: این بازی‌ها هیچ سنخیتی با فرهنگ و تربیت ایرانی‌ اسلامی ما ندارند، به طوری که در فضای حقیقی به فرزندمان‌ می‌گوییم دزدی حرام است بعد یک بازی جلوی فرزندمان به نام GTAمی‌گوییم اینجا واجب است دزدی کنید.

وی اضافه کرد: مشروب‌خوری در فضای حقیقی حرام است اما در این بازی مشکلی ندارد و حتی واجب است لذا بچه با دیدن این تناقض، دچار پارادوکس می‌شود؛ در این بازی آن دزدی که حرفه‌ای‌تر است پیشرفت بیشتری دارد و دزدی که ضعیف‌تر است گیم‌آور می‌شود و باید برود دزد خوبی بشود تا بتواند بازی کند.

مومن‌نسب تصریح کرد: بازی «پو» بدون توجه وارد زندگی ما شده است، نقاشی بچه‌ها را نگاه کنید، بیشتر از اینکه شکل پدر و مادر خود را بکشند، شکل «پو»ی خود را می‌کشند، این «پو» طوری بچه را درگیر می‌کند که بچه به محض برگشتن از مدرسه هنوز کاپشن و لباسش را در نیاورده، برای بازی «پو» می‌دود تا ببیند «پو» ی او در چه حالی است، خب! معلوم است که در مدرسه هم فکر وی درگیر «پو» بوده است.

معاون اسبق مرکز رسانه‌های دیجیتال با اشاره به گزارش‌های بین‌المللی در کشورهای اروپایی در باره تاثیرات بازی «پو» ادامه داد: این گزارشات نشان می‌دهد در این کشورها اعتیاد به «پو» از اعتیاد به مواد افیونی بیشتر است؛ کسانی که «پو» بازی می‌کنند در ضمیر ناخودآگاه‌شان چنان احساسی بسبت به آن شکل پیدا می‌کنند که این احساس تمام زندگی‌شان را تحت‌الشعاع این بازی قرار می‌دهد.

مومن‌نسب خاطرنشان کرد: کار به جای می‌رسد که بچه اگر از «پو»ی خود دور باشد، خوابش را می‌بیند و فکر می‌کند یک موجود زنده در گوشه‌ای از دنیا به کمکش نیاز دارد و او نمی‌تواند کمکش کند و این باعث می‌شود استرس وارد زندگی‌اش شود؛ خانم‌هایی که «پو» بازی می‌کنند از بچه‌دارشدن به شدت می‌ترسند، چون می‌گویند: “من یک «پو» داشتم که شب و روزم را سیاه کرده بود، هر دقیقه یک چیزی می‌خواست، حالا فکر کنید دو-سه تا «پو» بخواهم به دنیا بیاورم”.

وی اضافه کرد: در برخی از این کشورها که معتاد «پو» بودند برخی از زنان از ترس اینکه بچه‌دار شوند، دچار مشکل روانی شدند و کارشان به بیمارستان کشیده شد، بعد در ایران به راحتی اجازه می‌دهیم این بازی وارد خانواده‌های ما شود.


43 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

    1. یعنی شما و اون پسر چند روز پیش ۵۰ دقیقه تو مترو بودین ؟
      اگه از کلاهدوز تا آزادی هم فرض کنیم ۵۰ دقیقه طول نمیکشه :11:

      ۱۰
    2. مترو که همیشه سریع نمی ره و همین یک خط هم که نداره
      مسیرم از حقانی شروع شد.
      ولی من کلا تو جدیت اون بنده خدا برای بازی مونده بودم همین ۵ دقیقه ای که دیدم اصلا نفهمیدم این بازی چی داره که انقدر جذبش شده :11:

      ۱۱
    1. بد جوری با نظرت در مورد ظرفیت موافقم .
      من خودم از ۹ سالگی جی تی ای بازی کردم (اون موقع ها اصلا چیزی به اسم درجه ی سنی در ایران نبود) حالا ایا دزد و متجاوز شدم؟
      ولی در کل بعضی از بازی ها مناسب بچه ها نیست ولی نمیشه همه چیز را به بازی ها ربط داد چون اگر بخوایم گیر بدیم باید به سوپر ماریو بروز هم گیر بدیم چون اون هم خشونت داره (بر اساس کمیکی از مجموعه کمیک های دنیا بازی).
      ــــ
      بچه هایی رو دیدم که میشه گفت زیاد زیاد سن داشتن ۴ ساله بودن و اومدن برای خرید بازی اونم با هزارتومن! پس باید نتیجه بگیریم که مشکل از بازی و نبودن قانون درجه بندی بازی های رایانه ایی نیست بلکه مشکل از اون پدر مادری هست که بچه رو برای دور کردن از خود و یا به عبارتی فرستادن دنبال نخد سیاه این بازی هارا در اختیارشون میگزارند.
      البته باید به این هم اشاره کنم که هیچوقت مدرکی بر این که بازی های رایانه ایی خشونت را در افراد تجدید میکنند وجود نداشته.

      ۷۰
    2. آقا به خدا زمان ما، که کم سن و سال بودیم میرفتیم کلوپ بازی کنیم ، بازی هایی مثل kombat تو سگا یا تیکن تو سونی۱ ، صاحب کلوپ عمرا میذاشت ما شخصیت های دختر رو برداریم واسه بازی تازه با اون گرافیک تخیلیش که دختر با پسر هیچ فرقی نمی کردن، همیشه سر این موضوع دعوا داشتیم تا یارو هم سرش گرم میشد میرفتیم شخصیت دختر رو برمیداشتیم بازی میکردیم… :11: اما شما بازی ای مثل جی تی ای ۵ رو نباید با بازی های اون زمون مقایسه کنی ، لامصب دخترا و صحنه های این بازی با واقعیت تفاوت چندانی ندارن و شاید بتونیم بگیم با فیلم های پ . و . ر . ن تفاوت چندانی ندارن. باید قبول کنیم همچین مسایلی میتونه رو ذهن یه کودک تاثیر بذاره…
      البته الان دیگه اکثرا تو همه ی خونه ها ماهواره پیدا میشه و از اونجایی هم که والدین تقریبا محدودیت خاصی قایل نمیشن ، بچه دیگه خودش با اینجور صحنه ها آشنایی پیدا میکنه هر چند هنوز قادر به درکشون نباشه

      ۷۱
  1. مشخصه که بازی مثل GTA مخصوص بچه ها نیست توی خارج هم هیچ پدر و مادر باشعوری اجازه نمی ده بچه اش این بازی رو بازی کنه. این تو ایرانه که بچه ۵ ساله میاد به آدم می گه GTA 6 بازی کردی؟!!! ما هم فقط سرمونو و می خارونیم و شونه بالا میندازیم.
    دلیلش هم اینه که تو ایران فروش بازی به صورت حرفه ای انجام نمی شه و بازی هایی هم که از فیلترهای قانونی رد می شن محدود و تا حدودی خنده آور هستن. دیگه وارد جزئیات نمیشم چون قابلیت کنترل تیکه های سنگینمو ندارم. :D
    فقط می گم که آدم بعد از یک سنی باید قدرت انتخاب داشته باشه و بارها و بارها گفته شده، اگه آدم گیم مخصوص سن خودشو بازی کنه آدم Okای از آب در میاد آخرش. گیم های خشن آدم های خشن نمی سازن، پدر و مادرهای بی مسئولیت، اعتقادات بیش از حد خرافی و فقر فرهنگی/اجتماعی/اقتصادی آدم های خشن می سازه.

    ۱۴۱
  2. دیگه اینم زیادی گنده اش کرده :۱۲:
    در مورد خودم با ی حرفش موافقم، به محض برگشتن از مدرسه هنوز کاپشن و لباسم را در نیاورده، برای بازی «کلش» می‌دودم تا ببینم «دهکده» ی من در چه حالی است :lol:

    ۱۱۰
    1. میلاد جون درسته بازی واسه بزرگاست اما به نظرت تو کشور ما رده بندی سنی اهمیتی داره اصن ؟!!
      تو هر جمعی میری دو سه تا از این بچه پر رو های ۱۰ ساله فامیل یا اطرافیان رو میشه دید که بدون اهمیت دادن به حرف بزرگترها دارن جی تی ای بازی میکنن تازه اگه بزرگترها بهشون هشدار بدن که اکثرا تو خانواده های امروزی نمیدن…
      البته من تمام حرف های این آقا رو هم تایید نمیکنم

      ۱۹۴

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر