ترس زنان معتادِ به بازی «پو» از بچهدارشدن
به گزارش بنیاد ملی بازیهای رایانه ای، معاون اسبق مرکز رسانههای دیجیتال گفت: طبق گزارشات بینالمللی، زنانی که «پو» بازی میکنند از بچهدارشدن به شدت میترسند، چون میگویند:”من یک «پو» داشتم که شب و روزم را سیاه کرده بود، حالا فکر کنید دو-سه تا «پو» بخواهم به دنیا بیاورم.
به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی بازیهای رایانهای به نقل از تسنیم “روح الله مومننسب” با بیان اینکه چرا تربیت فرزندانمان را به دست بازیهای رایانهای میدهیم اظهار کرد: این بازیها هیچ سنخیتی با فرهنگ و تربیت ایرانی اسلامی ما ندارند، به طوری که در فضای حقیقی به فرزندمان میگوییم دزدی حرام است بعد یک بازی جلوی فرزندمان به نام GTAمیگوییم اینجا واجب است دزدی کنید.
وی اضافه کرد: مشروبخوری در فضای حقیقی حرام است اما در این بازی مشکلی ندارد و حتی واجب است لذا بچه با دیدن این تناقض، دچار پارادوکس میشود؛ در این بازی آن دزدی که حرفهایتر است پیشرفت بیشتری دارد و دزدی که ضعیفتر است گیمآور میشود و باید برود دزد خوبی بشود تا بتواند بازی کند.
مومننسب تصریح کرد: بازی «پو» بدون توجه وارد زندگی ما شده است، نقاشی بچهها را نگاه کنید، بیشتر از اینکه شکل پدر و مادر خود را بکشند، شکل «پو»ی خود را میکشند، این «پو» طوری بچه را درگیر میکند که بچه به محض برگشتن از مدرسه هنوز کاپشن و لباسش را در نیاورده، برای بازی «پو» میدود تا ببیند «پو» ی او در چه حالی است، خب! معلوم است که در مدرسه هم فکر وی درگیر «پو» بوده است.
معاون اسبق مرکز رسانههای دیجیتال با اشاره به گزارشهای بینالمللی در کشورهای اروپایی در باره تاثیرات بازی «پو» ادامه داد: این گزارشات نشان میدهد در این کشورها اعتیاد به «پو» از اعتیاد به مواد افیونی بیشتر است؛ کسانی که «پو» بازی میکنند در ضمیر ناخودآگاهشان چنان احساسی بسبت به آن شکل پیدا میکنند که این احساس تمام زندگیشان را تحتالشعاع این بازی قرار میدهد.
مومننسب خاطرنشان کرد: کار به جای میرسد که بچه اگر از «پو»ی خود دور باشد، خوابش را میبیند و فکر میکند یک موجود زنده در گوشهای از دنیا به کمکش نیاز دارد و او نمیتواند کمکش کند و این باعث میشود استرس وارد زندگیاش شود؛ خانمهایی که «پو» بازی میکنند از بچهدارشدن به شدت میترسند، چون میگویند: “من یک «پو» داشتم که شب و روزم را سیاه کرده بود، هر دقیقه یک چیزی میخواست، حالا فکر کنید دو-سه تا «پو» بخواهم به دنیا بیاورم”.
وی اضافه کرد: در برخی از این کشورها که معتاد «پو» بودند برخی از زنان از ترس اینکه بچهدار شوند، دچار مشکل روانی شدند و کارشان به بیمارستان کشیده شد، بعد در ایران به راحتی اجازه میدهیم این بازی وارد خانوادههای ما شود.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
یعنى همین طور دُر و گوهره که از دهن مسئولان محترم بیرون میریزه
من واقعا شگفت زده ام از این همه تحقیقات علمى که زحمت میکشن و به انجام میرسونن دوستان
پس دلیل این همه بدبختى و مشکلاتمون همین پو بود و نمیدونستیم !
بیچاره پوو که اینا اینطوری خطرناک جلوه میدنش.به نظرمن اینا اگه به اینا باشه،ازنظرشون همه چی خلاف شرع و اسلام وفلان بیسانه.
یکی نیس بگه اخه طرف تواین مملکت روچه حسابی بچهداربشه؟طرف توخرج عادیش مونده،بعدبره یه مفت خور اضافی هم بیاره!
بعدشم اگه یه بچه روهی بهش بگی به آتیش دست نزن میسوزی،گوش نمیده،یااگه گوش بده،بعداکه طرف حواسش نیس،میره دستشومیزنه به آتیش! حالااینم حکایت gtaشده. طرف چطوری به بچش ثابت کنه این بازی برات خوب نیس؟اگه نذاره بازی کنه،میره خونه دوستاش ویواشکی بازی میکنه،اگه هم بذاره که برای بچه خوب نیس.بجای گیردادن به این چیزا باید کارو از جاکاردرست کنن.
وقتی مادر وپدر اکثراسرکارن وزیاد وقتی برای گردش وتفریح ندارن،مجبورمیشن برای اینکه بچه حوصلش سرنره،باکنسول وتبلت واین چیزا سرشو گرم کنن.اخرسرش هم همش میشه افسردگی و گوشه گیری و دیگه بچه همش میخوادتنهاباشه که فلان مرحله رو رد کنه.
ولی درکل اشکال از بازیهانیس،اشکال ازفرهنگ واقتصاد وکلاوضعیت مملکتمونه که ازبس سرمون به کارای خودمونه،حواسمون به هیچی نیست و اخرسرهم اگه بچه یه کار ناشایستی انجام بده،میندازن تقصیربازیها.درصورتی که مقصر اصلی کسای دیگن،نه «پوو» یا gta و امثالهم.
درضمن من مطمئنم که اینا بقیه فاکتورای اون تحقیقی که راجع به پوو یا بازیهای دیگه بوده رو،یا ندیدن یا دیدن ونخواستن که بگن وفقط همین قسمتی که به نفعشون بوده رو گفتن.
من چند روزى خست گیر اسباب کشى و انتقال اینترنت هستم و الان هم توى کتابخانه ردارم کار مى کنم. مى بینم در نبود من چقدر دنیا پیشرفت کرده. حالا جدا از رده سنى که جداً راست مى گه، اما مابقى صحبت هاش خیلى خوش مزه بود. اون جمله اى که کلمه جدید گیم آور (احتمالا چیزى شبیه به جنگ آور یا دل آور باید مد نظر بوده باشه) که نشان دهنده این بود هنوز بخش بزرگى از مسئولین هزیز ادبیات صحبت کردن سیاسى رو یاد نگرفتن و هنوز از دو پهلو گویى استفاده مى کنند (اون هم عزیزى که احتمالاً مدرکش تاریخ هست و اومده توى حوضه متفاوت مسئول شده) و البته قدمت بازى هایى مثل Sims و نسخه دستى همین بازى (اسمش یادم نیست ولی ما اقلاً ٢٠ سال پیش ست) را فراموش کرده و براى مشکلات اجتماعى و ازدواج و غیره، آخرین مسخه ممکن رو پیچیده، الاى اون چیزى که واقعاً هست. امیدوارم شرایط بازى براى بازى بازها از این سخت تر نشه، چون تجربه قبلى نشون داد جمع شدن این بازى ها از روى ویترین و زیرمیزى شدنش، بچه ها رو با بازى هاى به مراتب خطرناک تر که عموماً زیر میزى هستن، بیشتر آشنا مى کنه.
در این که رده بندی سنی تو ایران رعایت نمیشه درست اما این مشکل هیچ وقت درست نمیشه به دو دلیل ۱.والدین که رو بازی کردن بچه نظارت ندارن و سر سری رد میشن بعضی از والدین هم مثل پدر من خیلی سخت گیر هستن که این بازم خودش دلیل میشه بچه بره گیم نت و هرچی میخواد بازی کنه مثلا دیروز پدرم اومده بود خونه ی من داشتم daying light بازی میکردم داشت سر من داد میزد که این چی هست داری بازی میکنی لاظم به ذکر هست که بنده ۲۹ سال سن دارم دلیل دوم هم ۲.اون صاحب کلوپ یا گیم نت هست اون براش فرقی نمیکنه که کی و تو چه سنی بازی میکنه اون فقط به فکر گرفتن پولش هست اگه یخورده وجدان داشته باشه به بچه بازی های دیگه رو معرفی میکنه که به سنش بخوره
بچه ها، نظرات شما با فرهنگ ایرانی اسلامی ما همخانی نداره. لطفا تمومش کنید تا ندادن در این سایت رو کلا ببندن
برام سواله اینا که مسئول میشن خودشون اصلا علاقعه ای به گیم دارن؟ برای منم که از رپ خوشش نمیاد خیلی راحته هر نظری دلم میخواد در موردش بدم
عاشق این جملتم (( فرهنگ ایرانی اسلامی )) :۲۶:
ااااا….
میگم چرا میل ندارم حامله شم…
ممنون از ریشه یابی عمیقتون مسئول عزیز…
________________________________
در این بازی آن دزدی که حرفهایتر است پیشرفت بیشتری دارد و دزدی که ضعیفتر است گیمآور میشود و باید برود دزد خوبی بشود تا بتواند بازی کند.
این جملش هلاکم کرد
اره راس میگه دیگه :lol: اما چرا پوو رو زنان بازی میکنن :lol: اما کو گوش شنوا
من پو رو تو تبلت دختر برادرم که سه سالش نیست از بازی حالا سر درنمیاره اما اونقدر پو رو دوست داره و محو بازی :lol: میشه یه روزی دیدم جلو شو نگاه نمیکرد مشغول پو بازی کردن بود یهو سرشو زد محکم دیوار من گفتم تا صبح گریه میکنه اما گفت اخ و بازم مشغول بازی شد :lol:
توکلوب سر کوچه مون یه چند وقتی میرم میبینم بچها تو رنج سینی ده تا شیش سال دارن جی تی بازی میکنن یهو میبینی با اون سن کمش زن سوار ماشین میکنه یا به جاهای نامتعارف با سنش میره :lol:
مادرشم که فکر میکنه اومده رایمن بازی میکنه :lol:
منم بارها گفتم بابا مشتی این بازیا به سن اینا نمی خوره
یدونه سازمان یا ارگانی اینا رو کنترول نمیکنه بعد این بنده خدا چسبیده به پو :lol:
شما چیزی از رده بندی سنی شنیدید جناب؟! :۱۲: :۱۲:
تو رو خدا ببینید چه روانی ها سکان هدایت این مملکت رو بدست گرفتن این بابا دیگه کلا یه تیمارستانی خطرناک بخدا :۲۳:
تاسف داره
این که بچه ۳ ساله داره gta بازی می کنه مشکل نیست ولی این که عده ای دارند پو بازی می کنند خیلی خطرناکه و ممکنه تاثیر خیلی بدی بزاره