یوبی سافت در حال کار بر روی یک بازی AAA MMORPG

Vahid توسط Vahid
در ۱۳۹۰/۰۹/۱۶ , 21:44:20
شرکت یوبی سافت (Ubisoft)

طبق آگهی کاری جدید یوبی سافت، این شرکت در حال کار بر روی یک بازی AAA در سبک MMORPG (نقش آفرینی آنلاین چند نفره کلان) است.

در کامنت یکی از کاربران فروم NeoGAF آمده است که مدیر بخش ارتباطات استودیوی Quebec یعنی Emile Gauthier در صفحه ی توییتر خود نوشته است این استودیو در حال استخدام کارمند برای ساخت یک بازی است که هنوز نام آن مشخص نشده است.

اطلاعات بیشتری در خصوص بازی وجود ندارد. در سایتی که آگهی ها درج شده چند آگهی هم برای برنامه نویسان شبکه برای ساخت یک بازی AAA بر روی Wii U قرار داده شده که مشخص نیست همه ی این آگهی ها برای یک بازی است یا مربوط به چند پروژه ی مختلف است.

هر چند ممکن است ساخت یک بازی MMO برای Wii U دور از ذهن به نظر برسد اما این در حالی است که یوبی سافت پیش از این ساخت بازی Ghost Recon Online را بر روی Wii U تایید کرده است. علاوه بر این Satoru Iwata مدیر اجرایی ارشد شرکت نینتندو اعلام کرده بود Wii U از نظر قابلیت های آنلاین نسبت به Wii با انعطاف تر خواهد بود.

Quebec قبلاً به همراه استودیوی مونترئال یوبی سافت در ساخت ۲ بازی Assassin’s Creed: Brotherhood و Revelations مشارکت داشته است. همچنین نسخه ی PSP و Wii بازی Prince of Persia: The Forgotten Sands نیز ساخته ی این استودیو است.

 


45 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

    1. پی سی بخاطر جمع کثیر گیمهایی که بصورت غیر قاونی باهاش باز یمیکنند مورد نفرین شرکت ها قرار گرفته وگرنه در بزرگی یوبی سافت شکی نیست.به نظر من یوبی سافت و EA بزرگترین ها هستند.

      ۰۰
    2. روزبه جان از اینکه EA شرکت بزرگیه شکی نیست ولی یوبیسافت در حال حاضر واقعا در تمامی IP هایی که در سالهای گذشته شاهکار محصوب میشدن پسرفت مشاهده میشه!

      ۰۰
    1. چرا انقدر متعجب شدی !!! خب یو بی سافت هر چیزی که براش پول داشته باشه رو انجام میده.منظورم هر کاری بود.حتی اگه ببینه کنسول زدن واسش سود آوری داره کنسول هم میزنه.

      ۰۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر