مایکروسافت قیمت Xbox One را به زیر ۳۰۰ پوند کاهش داد

در ۱۳۹۴/۰۱/۲۴ , 23:59:15
شرکت مایکروسافت (Microsoft), کنسول Xbox One

مایکروسافت به عنوان بخشی از برنامه‌های فروش خود، قیمت Xbox One را در فروشگاه‌های بریتانیا به ۲۹۹.۹۹ پوند کاهش داده است. این تصمیم در راستای توانایی مایکروسافت برای ادامه‌ی رقابت با کنسول یکه‌تاز سونی، PlayStation 4، است.

Xbox One نوامبر ۲۰۱۳ با قیمت ۴۲۹ پوند عرضه شده بود. چهار ماه بعد، مایکروسافت این رقم را به ۴۰۰ پوند کاهش داد. سپس در می ۲۰۱۴، این شرکت سنسور حرکتی Kinect را از محتویات کنسول خارج و قیمت آن را به ۳۵۰ دلار کاهش داد. سپس در سپتامبر همان سال، مایکروسافت اعلام کرد که کنسول موقتاً با قیمت ۳۳۰ پوند به فروش می‌رسد، قیمتی که پس از گذشت مدتی، به قیمت ثابت آن تبدیل شد.

در آخرین تغییر و تحول، این شرکت برای اولین بار قیمت کنسول را به زیر ۳۰۰ دلار آورده است. البته هنوز مشخص نیست که خرده فروش‌ها مجدداً قیمت کنسول را به ۳۳۰ پوند کاهش خواهد داد یا خیر.

یکی از سخنگویان مایکروسافت در این باره گفت: این کاهش تنها مخصوص خرده‌فروشی های بریتانیا است و فرصت بسیار مناسبی است برای کسانی که قصد خرید Xbox One را دارند. این کنسول امسال شاهد بازیهای بزرگ و مورد انتظار زیادی مانند The Witcher 3: Wild Hunt, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain and Batman: Arkham Knight در کنار انحصاری‌هایی مانند Rise of the Tomb Raider, Forza Motorsport 6 و Halo 5: Guardians خواهد بود.


38 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

  1. خداییش مفت گرونه :۲۵:

    پ.ن:سونی سلطان صنعت بازی
    :۱۵: :۱۵: :۱۵: :۱۵: :۱۵: :۱۵: :۱۵: :۱۵: :۱۵: :۱۵: :۱۵: :۱۵: :۱۵: :۱۵: :۱۵: :۱۵: :۱۵:
    :ps: :ps: :ps: :ps: :ps: :ps: :ps: :ps: :ps: :ps: :ps: :ps: :ps: :ps: :ps: :ps: :ps:
    :۱۵: :۱۵: :۱۵: :۱۵: :۱۵: :۱۵: :۱۵: :۱۵: :۱۵: :۱۵: :۱۵: :۱۵: :۱۵: :۱۵: :۱۵: :۱۵: :۱۵:

    ۱۰
    1. اتفاقا ماکروسافت داره خیل خ.ب کار میکنه چون تو تابستون که ویندوز ۱۰ بیاد خود xbox one ویندوز ده رو دانلود میکنه و بعد هم اگه بازی برای xbox one بخری روی ویندوز اصل ۱۰ کامپیوتر هم کار میکنه البته ویندوز اصلی
      با یه تیر دو نشون میزنین :xbox: :xbox: :xbox: :xbox: :xbox: :xbox: :xbox: :xbox: :xbox: :xbox: :xbox: :xbox: :xbox: :xbox: :xbox: :xbox: :xbox: :xbox: :xbox:

      ۰۰
  2. گویا ثبات قدم فقط راجع به مصرف برق و اتلاف انرژی هسته اصلی تجارت این دوستانمون هست! :lol:
    به نظرم اینا دیگه کلا قید همه چی رو زدن فقط میخوان به هر نحوی که شده جعبه های محتوی کنسولشون فروش بره تا ۷ سال دیگه نگن مایکرو با اختلاف فاحشی این نسل رو به سونی واگذار کرد! :lol: :lol:
    اگه مثل ۳۶۰ کنسول رو هک کنن و هرکی بتونه با ۵ هزار تومن(اون موقع)یه بازی بگیره آمار فروششون بالاتر میره!
    پس قیمت رو دیگه از این پایین تر نیارید و به جاش یه چندتا حفره امنیتی تو سیستم کنسول و ایکس باکس لایو و…ایجاد کنید! :lol: :lol: :lol:
    با تشکر… :۲۴:

    ۱۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر