دپارتمان آموزش آمریکا: بازیها، آینده‌ی سیستم آموزشی هستند

در ۱۳۹۴/۰۱/۲۵ , 22:59:37
بازی Assassin's Creed

این روزها، کودکان، بیش از هر زمان دیگری درگیر بازیهای کامپیوتری هستند. حداقل بر اساس آمار دپارتمان آموزش ایالات متحده آمریکا. اما آیا باید بابت این موضوع نگران بود؟ Erik Martin با این موضوع مخالف است.

آقای Martin، مدیر برنامه‌ی “بازیها برای آموزش” در دپارتمان آموزش ایالات متحده است که قرار است کنفرانسی در مورد آینده‌های بازیها و آموزش برگزار کنند.

وی در گفتگویی با Polygon گفت: اگر به زندگی یک دانش‌آموز نگاه کنید، در می‌یابید که آنها در دوران دبیرستان حدود ۱۰,۰۰۰ ساعت از عمر خود را صرف انجام بازی‌ها می‌کنند. این تقریباً مساوی با زمانی است که صرف حضور در مدرسه می‌کنند. می‌توانید حدس بزنید که کدام یک از این دو برایشان جذابیت بیشتری دارد.

وی در ادامه می‌گوید: اگر بتوانید آن تجربه‌ی بیرون از مدرسه را با تجربه‌ی آنها در مدرسه و در حین آموزش ترکیب کنید، این هما چیزی است که دنبالش هستیم.

یکی از بزرگترین ناشران صنعت بازی، یوبیسافت، نیز در این کنفرانس حضور خواهد داشت و در مورد بازیهایی مانند Assassin’s Creed که پشتوانه‌ی داستانی تاریخی بالایی دارند، ارائه خواهد داشت.

Michael Beadle از یوبیسافت در این باره به Polygon گفت: سالهاست که در مورد استفاده از بازیهای در دانشگاه‌ها جهت ترغیب دانشجویان می‌شنویم. آنها داستان بازی را با داستانی که قبلاً خوانده اند مقایسه می‌کنند تا به دانشجویان نشان دهند که آن زمان از لحاظ بصری و ظاهری به چه صورتی بوده است. تاریخ، از عناصر اصلی فرنچایز Assassins’ Creed است. و در سالهای اخیر میلیونها نفر را با شخصیتها و اتفاقات تاریخی آشنا کرده است.

 

یکی از این موارد، بازی Minecraft است. سه سال پیش، نسخه‌ی مخصوصی از بازی برای کمک به معلمین و مدارس جهت آموزش بهتر تهیه شده بود. Martin معتقد است استفاده از بازیهای بزرگ و خاص برای جذاب‌تر کردن آموزش، کلید آینده‌ی سیستم آموزشی است. وی می‌گوید: موضوع دیدن بازی‌ها به دلیل خوب یا جذاب بودنشان نیست؛ این بازیها راه حل واقعی آموزش هستند.


17 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

  1. آرزوی من داره برآورده میشه ولی باسه اونور آب :11:
    ولی یه مشکلی به وجود میاد اونم اینکه نمیشه تو این قضیه رو اکثریت حساب باز کرد
    برای مثال همه که از بازی های ویدیویی خوششون نمیاد یا همه که گیمر نیستن اونقت تکلیف بقیه چیه؟
    من خودم بین هم کلاسی هام کلا یه نفر هست اسم خودشو میزاره گیمر که اونم تو دیوار به سر میبره
    بقیه کلا از بازی یا حالشون بهم میخوره یا فقط PES بازی میکنن :11:

    ۲۰
  2. تا یه قسمتی از حرفاش درسته…منتها چیزی که باعث ترسناک شدن قضیه میشه محتوایی که قراره به خورد دانش آموزا داده بشه…چون لااقل دیگه برا خود ما گیمرا واضحه که تاثیر بازی رو ذهن چقد میتونه بالا باشه…ریسک اینکار انقد بالاس که با یه اشتباه تو محتوا عده خیلی زیادی رو به فنا خواهد داد…مخصوصا وقتی اسم یوبی یا شرکتایی مث اون هم پای کار باشه باید بیشتر ترسید…در کل با این حرکتشون میشه کناراومد در صورتی که از بازی برای انتقال مفاهیم کاملا ساده و صرفا علمی استفاده کنن در غیر اینصورت به نظر نتیجه وحشتناک باشه

    ۲۰
  3. همین بس که یوبى سافت با بازى یه اساسین اومده ادعاى نقل تاریخ کرده! خنده داره.
    بازى سرگرمیه از بهترین هاشم هست ادم به سرگرمى نیاز داره ولى نباید همه چیو باهم قاطى کرد تعلیمى از دنیاى حقیقى که بخواد به طریق مجازى اموزش داده باشه اشتباهه محضه.

    ۴۰
  4. کاملا حرکت خوبیه خود من به جرات میگم بخاطر همین بازی انگلیسیم بسیار قوی شد که یادمه تو دوران مدرسه و دبیرستان خوندن و تا حدی معنی کردن درس ها رو از معلم میگرفتم و وظیفش بر عهده من بود که خودش بهم میگفت تو کلاسی چیزی میاری که گفتم نه اقا من بخاطر بازی ها که اینجوری شدم

    ۱۰
  5. والا فک نکنم همچین ایده ی جالبی باشه!
    اونموقع بچه ها رو دیگه باید به زور از مدرسه کشوند بیرون :lol:
    بازی ها (بعضی هاشون) برای افزایش اطلاعات عمومی شاید خوب باشن ولی به نظرم نباید دخالت مستقیمی تو سیستم آموزشی داشته باشن! هیچی جای تخته سیاه و گچ رو نمیگیره!

    ۲۰
    1. والا به نظرم اکثر بجه های اینجا موافقن که انگلیسیشون بخاطر بازی ها (یا فیلم های هالیوودی)خوب شده :)
      من یادمه بخاطر فارنهایت و اویل ۴ همیشه سرم تو دیکشنری بود.

      ۱۲۰
    2. من منکرش نمیشم!
      یاد گرفتن زبان یکی از نکات مثبتشه!
      ولی درگیریه ذهنی ای که بازی به وجود میاره نمیذاره ذهن سر کلاس های دیگه باز باشه!
      قبول نداری؟

      ۰۰
    3. نه :)
      شما بازی مناسب سن بچه بذار جلوش ببین چجوری شکوفا میشه.بچه ۷ ساله که نباید بشینه اساسین بازی کنه که.

      ۳۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر